GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί τάχθηκε με τον Σαμαρά ο Αβραμόπουλος...

«Η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά οδηγεί στη διεύρυνση και στην ενότητα, οδηγεί σε μία πορεία πιο μαχητική πιο εμπνευσμένη». Με αυτή τη φράση ο Δ...

«Η επιλογή του Αντώνη Σαμαρά οδηγεί στη διεύρυνση και στην ενότητα, οδηγεί σε μία πορεία πιο μαχητική πιο εμπνευσμένη». Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τάχθηκε υπέρ του Αντ. Σαμαρά, παρόντος του ιδίου, για την ηγεσία της ΝΔ.
Τα βασικά σημεία της δήλωσής του:
-«Στέκομαι στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά, στηρίζω την υποψηφιότητά του».
Μπορεί στο όνομα της ενότητας να απέσυρα την υποψηφιότητά μου δεν απέσυρα όμως...

τα πιστεύω μου. Αρνούμενος την ασφάλεια της ουδετερότητας καταθέτω την άποψή μου για το μέλλον της παράταξης».
Η επιλογή του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει να κάνει με παζάρια και συναισθηματισμούς. Πρέπει να επιλέξουμε αρχηγό με καθαρά πολιτικούς όρους».
Είναι οφθαλμοφανές κάποιοι πλήγωσαν με τη συμπεριφορά και τη στάση τους οπαδούς της ΝΔ, τους πλήγωσαν πολύ και βαθιά».

16 σχόλια

  1. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΙΝΟΥ
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ


    Βόμβες Τρισέ: Είστε αναξιόπιστοι, μπαίνετε σε επιτήρηση

    Μετά τα χαστούκια από Αλμούνια και Γιούνκερ πριν από 15 ημέρες, ήλθε και ο κεντρικός τραπεζίτης, Ζ. Κ. Τρισέ (μιλώντας στον ΑΝΤ) να βάλει τη σφραγίδα του στην σκληρή δημοσιονομική επιτήρηση στην οποία εισέρχεται η χώρα. Ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ακόμη πιο σκληρός για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα μας θα μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης αφού όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα κορόιδευε τις κοινοτικές αρχές με τα ψεύτικα στοιχεία που έστελνε. Μάλιστα, ο κ. Τρισέ έκανε λόγο για ένα κακοδιαχειρισμένο κράτος σε οικονομικό επίπεδο και προειδοποίησε ότι το δημόσιο χρέος και η αδυναμία να αποπληρώνει η χώρα το δανεισμό της θα αποτελέσουν βρόχο στο άμεσο μέλλον.

    ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    - ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΣΑΝ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΟΧΙ" στους Μητσοτάκηδες
    "ΝΑΙ" σε οποιοδήποτε άλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμαν..... Τη φάγανε την Ντόρα. Τώρα είναι που θα πεθάνει ο Μητσοτάκης. Το φανταζόντανε ποτέ ότι ο Σαμαρας που τον πολέμισε με νύχια και δόντια και τον είχε αποκλείσει τόσα χρόνια να κάνει τέτοια ζημιά στο Μητσοτακεϊκο?
    Τελικά ο Σαμαράς θα είναι ο κακός δαίμονας της οικογένειας. Εριξε την κυβέρνιση Μητσοτάκη και τώρα τρώει και την Ντόρα. Θα ακούνε Σαμαρά και θα βγάζουν σπυριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ!!!ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ!ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ
    ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΡΕΨΑΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ!


    Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
    1 . ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΛΟΥΛΟΥΔΙ» ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    2. ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ (ΠΡΩΗΝ ΣΕΛΕΤΕ) ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΟ-ΔΕΞΙΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ.

    3. Ας ερευνηθεί επίσης, ποιος είναι ο ρόλος του αποσπασμένου Μπακογιαννικού εκπαιδευτικού κ. Ι. Ψυχογιού στην ΑΣΠΑΙΤΕ τοποθετημένου στο τμήμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΞΙΟΥΣ .
    4. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

    5. Για το θέμα αυτό εχει γινει αναφορά και υπαρχει απάντηση του Υπουργείου ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΑΛΟ - ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο κ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ- στην αναφορά του Συλλόγου εκπαιδευτικών της ΑΣΠΑΙΤΕ που κατατέθηκε στην βουλή από τον βουλευτή κ. Κεγκέρογλου, για τον αποσπασμένο Μαθηματικό κ. Ι. Ψυχογιό στο γραφείο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ. Στην απάντηση του Υπουργείου υπάρχουν κάποια κενά τα οποία μας δημιουργούν απορίες: α. Τιμωρήθηκε ο κ. Ψυχογιός για την συμπεριφορά του; Εγινε ΕΔΕ και ποιο το αποτέλεσμα αυτής; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜEΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΌ!! β. Από τις 28-01-05 που λήγει η "ειδική απόσπαση" έως την 1-09-05 που αρχίζει η απόσπασή του με τις "συνήθεις διαδικασίες αποσπάσεων" πού υπηρετούσε; Αν παρέμεινε στη Σχολή βάσει ποιού νόμου παρέμεινε; ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ; ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ; ΓYΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ;
    γ. Ηταν ταυτόχρονα με την απόσπασή του και φοιτητής στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ; Μάλιστα μια περίοδο, μας λένε, ήταν ο ίδιος γραμματέας του μεταπτυχιακού ΠΕΣΥΠ, φοιτητής σε αυτό και ήταν τη προηγούμενη χρονιά "εξεταστής" σε μεταπτυχιακές εργασίες του ΠΕΣΥΠ!!!
    6. Ο κ. Ψυχογιός ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ από τις 28-01-05 που λήγει η "ειδική απόσπαση" έως την 1-09-05 που αρχίζει η απόσπασή του με τις "συνήθεις διαδικασίες αποσπάσεων". ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΠΟΥ «ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ» ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!!
    7. ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"! Εχει αποσπαστει παρατυπα.
    8. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΦΕΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ (ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ).
    9. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝ "ΕΚΤΟΣ" ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    10. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚ ΑΠΟ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙΤΟ Ε9 ΤΟΥ.
    11. ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ "ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗΤΗ" ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ!
    12. Με τετοια ατομα σαν τον Μπακογιαννικο τυχοδιωκτη κ. Ψυχογιο Ιωαννη η δεξια παντα χανει τις εκλογες και γιαυτο πρεπει να απομονωθούν και να εκδιωχθουν από την Ν. Δ. αμέσως

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ
    ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ ? ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούγεται ευρέως στην πιάτσα, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί για το εάν συνέβη πραγματικά. Η πλευρά της Ντόρας διαρρέει ότι ο Αβραμόπουλος στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν της ζήτησε την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Την πρόταση η Μπακογιάννη δεν τη δέχτηκε. Ο Αβραμόπουλος την επόμενη μέρα... συναντήθηκε με τον Σαμαρά από τον οποίο ζήτησε την ίδια θέση. Ο Σαμαράς του είπε ευθύς αμέσως το "ναι". Όποια και αν είναι η αλήθεια στο παιχνίδι της διαδοχής έχουν μπει και τρίτοι παράγοντες. Επιχειρηματίες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή του Αβραμόπουλου έπαιξε ο τρόπος που ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει τη Ντόρα. Ο Αβραμόπουλος θέλει να τον εκδικηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κυριότερο είναι ότι τον... δίνει για τα οικονομικά του Δήμου. Το σύστημα Ντόρας και Κακλαμάνη μιλάει δεξιά και αριστερά για ατασθαλίες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν στο Δήμο επί Αβραμόπουλου. Από την άλλη ο Αβραμόπουλος θέλει να επιστρέψει στο Δήμο. Ειδικά εάν μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Δήμο. Κερδίζοντας και πάλι την Αθήνα θα παραμείνει Νο 2 στη Ν.Δ. και παράλληλα θα είναι Δήμαρχος σε έναν αναβαθμισμένο Δήμο με μεγάλη δύναμη και παρέμβαση. Αυτό είναι το πραγματικό στόρι της στήριξης Αβραμόπουλου στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΦΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ,ΤΩΡΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΦΟΥ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ κ.ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΣΣΗΝΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ.
    ΕΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ κ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ κ.ΨΩΜΙΑΔΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ,ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ.

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κακλαμάνης, και ιταλική ακροδεξιά

    Toν έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Έτσι και βγει ο Σαμαράς θα πρέπει να εξαφανιστεί από την Αθήνα. Βιάστηκε να υπογράψει υπέρ της Ντόρας. Θα μπορούσε να την υποστηρίξει χωρίς να υπογράψει. Ο Σαμαράς δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Την έχει βαμμένη έτσι και βγει ο Σαμαράς.

    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ποιες είναι οι σχέσεις σου με την ιταλική ακροδεξιά ,και τι σχεδιάζατε για την Αθήνα με την ευκαιρία των μητροπολιτικών δήμων; Ποιες είναι οι σχέσεις σου και με ντόπια ακροδεξιά στοιχεία, (φιλαράκια του Φίνι) Μήπως μπορείς να μας πεις; η πρέπει να τα πούμε εμείς. Πάντως η στήριξη στην Ντόρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, στο λέω στα σίγουρα. Είναι το μόνο που γουστάρει. Απλά σε ανέχεται προς το παρόν γελώντας από μέσα της, γιατί… το ξέρει το… έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χαμός στην Ν. Δ.

    Πλακώνονται μεταξύ τους και αλληλοκαφώνονται!!


    Βγάζει ο ένας τα μάτια και τα σκάνδαλα του άλλου!!

    Η χασούρα φέρνει ανακατωσούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΕΙ ο “βασιλιάς” …ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

    Τι έγινε ο ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ ρε παιδιά ; εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι. Αρχίζουμε όλοι να ανησυχούμε για το εάν είναι καλά στην υγεία του .Κυκλοφορούν παράξενες φήμες για ταριχεύσεις, και άλλα. Εκτός εάν είναι ζωντανός αλλά ξέρει ότι μια εμφάνιση του η μια δήλωση του θα είναι μοιραία για την Ντορίτα, και έτσι προτιμά να κλειστεί στο καβούκι του στην αραβαντινού για να μην γίνουν … «αμαρτωλοί» συνειρμοί. Στην νου-δούλα γίνεται κοσμοχαλασιά ,ο Σαμαράς σε λίγο θα της πάρει και τα σώβρακα, (λάθος, κυλόττες) ,και επίτιμος… βγάζει τον σκασμό; Ρε Πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι. Φαντασθείτε πόσο έχει λερωμένη την φωλιά του αυτός ο «άνθρωπος» που φοβάται ότι μια παρουσία του, μπορεί να είναι μοιραία για την εκλογή της κορακλας του. Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και δεν ξεχνά τον αποστάτη. Έχει κάνει και την μαλακία να κρατήσει (παράνομα) και το επίθετο ( Μητσοτάκη) οπότε διπλό κακό την έχει βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ!
    ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Ο ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ

    ΟΤΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΟ ΤΡΟΠΟ


    ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΜA

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση