GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι σημαίνει η στήριξη Αβραμόπουλου στον Σαμαρά...

Aπό το http://tapragmata.gr/ . Η απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά, αλλάζει άρδην τα δεδομένα ...

Aπό το http://tapragmata.gr/
.
Η απόφαση του Δημήτρη Αβραμόπουλου να στηρίξει την υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά, αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην προεκλογική κούρσα για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Όχι γιατί η στήριξη Αβραμόπουλου προσφέρει, δήθεν, μερικά «κουκιά» παραπάνω στον Σαμαρά. Όσοι πιστεύουν ότι η πολιτική προχωρεί με την αριθμητική, αυταπατώνται. Η συμπόρευση Σαμαρά- Αβραμόπουλου αλλάζει σε μεγάλο βαθμό τα πολιτικά χαρακτηριστικά της μάχης.
Το πρώτο που κάνει είναι να αδυνατίζει θεαματικά τον σκληρό πυρήνα των επιχειρημάτων Μπακογιάννη.
Η υποψήφια πρόεδρος της ΝΔ, πρώτα έκανε ένα σημαντικό λάθος: Στρατηγικά εγκατέλειψε τη δυνατότητά της να υπενθυμίζει την πολιτική διαδρομή Σαμαρά την περίοδο 1993-2000, διαβεβαιώνοντας ότι...

«τα ζητήματα αυτά τα έχω αφήσει πίσω».
Στη συνέχεια έκανε το δεύτερο λάθος: Σχεδόν ταύτισε την υποψηφιότητά της με την πολιτική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας επί Κώστα Καραμανλή, σε μια περίοδο που η βάση του κόμματος ζητούσε αλλαγή, αλλαγή εδώ και τώρα, η Μπακογιάννη περιέγραφε μια πολιτική πρόταση α λα Καραμανλή. Το τρίτο λάθος της ήταν οι ύμνοι προς τον Αβραμόπουλο στο Συνέδριο, την ώρα που –ως φαίνεται- δεν είχε εξασφαλίσει τη στήριξή του. Και το τέταρτο, ίσως το σημαντικότερο όλων, λάθος της Ντόρας Μπακογιάννη ήταν ότι επέλεξε να χαρακτηρίσει την πολιτική πρόταση του Σαμαρά ως μια πρόταση που περιορίζει τη Νέα Δημοκρατία στην παραδοσιακή Δεξιά. Μετά τη σημερινή τοποθέτηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου, ολόκληρη η στρατηγική αντιμετώπισης του Σαμαρά εκ μέρους του στρατοπέδου Μπακογιάννη, τινάχθηκε στον αέρα.
Το δεύτερο, βέβαια, ζήτημα που δημιουργεί η συμπόρευση Σαμαρά- Αβραμόπουλου είναι η επαύξηση της κοινωνικής δυναμικής της υποψηφιότητας του Μεσσήνιου πολιτικού. Όλοι παραδέχονται ότι η κούρσα για την ηγεσία της ΝΔ ξεκίνησε με την Ντόρα Μπακογιάννη ως πλήρες και απόλυτο φαβορί, για να εξελιχθεί ως σήμερα (10-11-09) σε ένα ντέρμπι στήθος με στήθος. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η δυναμική Σαμαρά στην κοινωνία. Η προσχώρηση του Αβραμόπουλου στον Σαμαρά εκτιμάται ότι θα δώσει νέα ώθηση στη δυναμική Σαμαρά.
Αυτά σημαίνουν ότι κρίθηκε η εκλογή; Κάθε άλλο. Οι υπόλοιπες τρεις εβδομάδες είναι τεράστιο, χαώδες χρονικό διάστημα για την πολιτική. Αναμένουμε να δούμε πρώτα από όλα πώς επιλέγει να αντιδράσει η πλευρά Μπακογιάννη, πότε και πώς θα βγάλει τους δικούς της «λαγούς» από το μανίκι της. Και μετά, είναι ανάγκη να δούμε και τα αντανακλαστικά της κοινωνίας. Όπως πολλοί ενοχλήθηκαν με την επίδειξη των 1000 υπογραφών από τη Ντόρα Μπακοιγάννη –η δράση της δημιούργησε μεγαλύτερη αντίδραση- έτσι είναι πιθανό μια κίνηση ή μια λάθος θέση του Σαμαρά να δημιουργήσει τις αντίστοιχες αντισυσπειρώσεις. Ο δρόμος μέχρι την 29η Νοεμβρίου είναι ακόμα μακρύς, και πολύ ενδιαφέρων…

25 σχόλια

  1. Μεγάλη η δυναμική του Αβραμόπουλου ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ
    ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΡΕΨΑΜΕ ΠΗΓΑΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.
    ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΑΜΕ!


    Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ
    1 . ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΛΙΟΣ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΒΕΡΤ ΚΑΙ ΜΠΑΣΙΑΚΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΛΟΥΛΟΥΔΙ» ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.

    2. ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ (ΠΡΩΗΝ ΣΕΛΕΤΕ) ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΟ-ΔΕΞΙΑΣ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟ.

    3. Ας ερευνηθεί επίσης, ποιος είναι ο ρόλος του αποσπασμένου Μπακογιαννικού εκπαιδευτικού κ. Ι. Ψυχογιού στην ΑΣΠΑΙΤΕ τοποθετημένου στο τμήμα ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΔΕΞΙΟΥΣ .
    4. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ

    5. Για το θέμα αυτό εχει γινει αναφορά και υπαρχει απάντηση του Υπουργείου ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ κ. ΚΑΛΟ - ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ Ο κ. ΨΥΧΟΓΙΟΣ- στην αναφορά του Συλλόγου εκπαιδευτικών της ΑΣΠΑΙΤΕ που κατατέθηκε στην βουλή από τον βουλευτή κ. Κεγκέρογλου, για τον αποσπασμένο Μαθηματικό κ. Ι. Ψυχογιό στο γραφείο ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ. Στην απάντηση του Υπουργείου υπάρχουν κάποια κενά τα οποία μας δημιουργούν απορίες: α. Τιμωρήθηκε ο κ. Ψυχογιός για την συμπεριφορά του; Εγινε ΕΔΕ και ποιο το αποτέλεσμα αυτής; ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜEΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΌ!! β. Από τις 28-01-05 που λήγει η "ειδική απόσπαση" έως την 1-09-05 που αρχίζει η απόσπασή του με τις "συνήθεις διαδικασίες αποσπάσεων" πού υπηρετούσε; Αν παρέμεινε στη Σχολή βάσει ποιού νόμου παρέμεινε; ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΑΛΛΗ ΑΠΟΣΠΑΣΗ; ΠΑΡΑΤΑΘΗΚΕ Η ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ; ΓYΡΙΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ;
    γ. Ηταν ταυτόχρονα με την απόσπασή του και φοιτητής στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ; Μάλιστα μια περίοδο, μας λένε, ήταν ο ίδιος γραμματέας του μεταπτυχιακού ΠΕΣΥΠ, φοιτητής σε αυτό και ήταν τη προηγούμενη χρονιά "εξεταστής" σε μεταπτυχιακές εργασίες του ΠΕΣΥΠ!!!
    6. Ο κ. Ψυχογιός ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΘΕΙ από τις 28-01-05 που λήγει η "ειδική απόσπαση" έως την 1-09-05 που αρχίζει η απόσπασή του με τις "συνήθεις διαδικασίες αποσπάσεων". ΗΤΑΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΙΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΟΠΟΥ «ΔΙΟΙΚΟΥΣΕ» ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ!!
    7. ΖΗΤΑΕΙ ΜΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΞΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ. ΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΚΑΙ ΩΣ "ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ"! Εχει αποσπαστει παρατυπα.
    8. ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΦΕΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΕΙ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ (ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ).
    9. ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΠΑΙΤΕ ΕΝΩ ΑΙΤΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΝ "ΕΚΤΟΣ" ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.
    10. ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ Η ΛΗΞΙΑΡΧΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ. ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΠΩΣ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚ ΑΠΟ Ο ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙΤΟ Ε9 ΤΟΥ.
    11. ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΟΥ ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ "ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΝΙΚΗΤΗ" ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ!
    12. Με τετοια ατομα σαν τον Μπακογιαννικο τυχοδιωκτη κ. Ψυχογιο Ιωαννη η δεξια παντα χανει τις εκλογες και γιαυτο πρεπει να απομονωθούν και να εκδιωχθουν από την Ν. Δ. αμέσως

    ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
    ΣΑΜΑΡΑ ΑΝΤΩΝΗ
    ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.
    ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΞΗΡΑΣ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ.Ο ΕΝΑΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΟΤΡΑΤΑ(ΠΟΛΑΝ)ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟ(ΚΕΠ)ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥ...ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ν.Δ...
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΛΩΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δε βαρέσαι ρε φίλε,

    τι να τη κανουν την αρχηγεία της ΝΔ;

    Το 2030 πόσων χρόνων θα είναι η Ντόρα;

    Αντε κορίτσι μου κατσε στο σπίτι σου, εχει γερους γονεις να γεροκομίσεις, παιδιά εγγόνια να μεγαλώσεις,

    Πίτες ξέρεις να κανεις Ντόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H NTORA EKANE TO LATHOS KAI MAZEPSE OLA TA LAMOGIA MAZI THS, OXI MONO MEGALOUS ALLA KAI MIKROUS PRWN KAI NYN UPOURGWN. O LAOS DE KSEXNA POIOI STEILAN ANTIPOLITEUSH TH ND, POIOI BOULEUTES KAI POIOI UPOURGOI KAI OI AKOLOUTHOI TOUS STA GRAFEIA TA UPOURGIKA. EKSW OI KLEFTES, EKSW TA LAMOGIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
    Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και
    κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

    Άντε και εις ανώτερα.

    Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...
    ΠαΣοΚ ειμαστε
    ο,τι θελουμε κανουμε
    σας γ@μουμε οπως θελουμε και μη μιλατε
    γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
    ΔΙΚΑΩΝΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΠ.
    ΔΙΚΑΩΝΟΝΤΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙΜ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΤΖΑΚΙΑ(ΕΒΕΡΤ-ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ-ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ)ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΒΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ.
    Αληθεια ποτε προλαβε η Ντορα και μαζεψε 1000 υπογραφες μεσα σε ενα βραδυ για την υποψηφιοτητα της?Μαλλον πρεπει να ειχε αλλου το νου της και να ειχε αλλες προτεραιοτητες προεκλογικα.Δν πρεπει και να την χαλασε και πολυ το αποτελεσμα κα η νικη του ΠΑΣΟΚ.καποιος ομως πρεπει να της πει πως η πατριδα και η βαση της ΝΔ δεν εχει αναγκη απο αλλους σωτηρες.Καθαρους ανθρωπους θελουν και οχι λαμογια και κλεφτες (βλ.SIEMENS).
    Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούγεται ευρέως στην πιάτσα, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί για το εάν συνέβη πραγματικά. Η πλευρά της Ντόρας διαρρέει ότι ο Αβραμόπουλος στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν της ζήτησε την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Την πρόταση η Μπακογιάννη δεν τη δέχτηκε. Ο Αβραμόπουλος την επόμενη μέρα... συναντήθηκε με τον Σαμαρά από τον οποίο ζήτησε την ίδια θέση. Ο Σαμαράς του είπε ευθύς αμέσως το "ναι". Όποια και αν είναι η αλήθεια στο παιχνίδι της διαδοχής έχουν μπει και τρίτοι παράγοντες. Επιχειρηματίες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή του Αβραμόπουλου έπαιξε ο τρόπος που ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει τη Ντόρα. Ο Αβραμόπουλος θέλει να τον εκδικηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κυριότερο είναι ότι τον... δίνει για τα οικονομικά του Δήμου. Το σύστημα Ντόρας και Κακλαμάνη μιλάει δεξιά και αριστερά για ατασθαλίες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν στο Δήμο επί Αβραμόπουλου. Από την άλλη ο Αβραμόπουλος θέλει να επιστρέψει στο Δήμο. Ειδικά εάν μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Δήμο. Κερδίζοντας και πάλι την Αθήνα θα παραμείνει Νο 2 στη Ν.Δ. και παράλληλα θα είναι Δήμαρχος σε έναν αναβαθμισμένο Δήμο με μεγάλη δύναμη και παρέμβαση. Αυτό είναι το πραγματικό στόρι της στήριξης Αβραμόπουλου στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τα δυο λαμογια που αφησαν την παραταξη να κερδισει σε δυο εκλογες τωρα ενωθηκαν για νακυβερνησει ο γωγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τώρα πιά ένα μόνο μπορεί να κάνει η Μητσοτάκη, να παραιτηθεί ΑΜΕΣΑ για το καλό της παράταξης. Δεν έχουμε χρόνο γιά χάσιμο. Τα αποτέλεσμα είναι ΔΕΔΟΕΜΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ και ο Αβραμόπουλος αντιπρόεδρος και επόμενος υπουργός εξωτερικών.

    Ας παραιτηθεί λοιπόν ΑΜΕΣΑ η κόρη του καταστροφέα της παράταξης, για να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα και ανα αρχίσουμε την αντιπολίτευση για τη σταδιακή επάνοοδο στην εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό να μας πείς τι ΣΗΜΑΙΝΕΙ.

    Ο γιωργάκης έλεγε ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ,τώρα αφού του δόσαμε κυβέρνηση με 10 μονάδες διαφορά ανακάλυψε αυτό που όλοι ρωτάγανε προεκλογικά ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ,
    Τώρα οι μαθητευόμενοι σοσιαλιστές μάγοι θα μας πάρουν τα σώβρακα και οι φόροι θα πέσουν βροχή.
    Ετσι αγόρια θα ισχύσει για ακόμη μιά φορά το γνωστό για τουσ πολίτες αυτής της χώρας ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

    Ενας μήνας νέας διακυβέρνησης και τα μηνύματα έρχονται μάυρα
    ξαφνικά ο χριστοφοράκος έπαψε να είναι θέμα
    τα υπουργεία είναι ακόμη χωρίς γενικούς ακίνητα
    ολοι μιλάνε για πόσους νέους άμεσους και έμεσους φόρους θα πληρώσουμε
    τα παιδιά των 450 ευρώ απολυθήκανε απλήρωτα νύχτα και σοσιαλιστικά
    το λιμάνι κλειστό
    οι αποσύρσεις στόπ και μεγάλος αριθμός πολιτών βρέθηκε ηλήθιος
    Οι 11000 δημόσιοι υπάλληλοι που απουσιάζουν απο τις θέσεις τους εξακολουθούν να κάθονται σπίτι και να πληρώνονται
    οι τράπεζες συνεχίζουν να κλέβουν τον κόσμο
    η αστυνομία ειναι σε φάση αναμένω,αδρανοποιούμαικαι δέρνω και κανένα μετανάστη ή αριστεριστή των εξαρχείων
    η πρέζα εξακολουθείνα πωλείται φανερα στην ομόνοια

    ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΕ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΤΟΧΗ
    ΣΤΗΝ ΒΙΖΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ Η Ε.Ε.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2009
    Τα έσπασαν στο κέντρο της Αθήνας
    10-15 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

    "Eπίθεση" και φθορές πραγματοποίησε ομάδα περίπου 10-15 νεαρών, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη, λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας.

    Οι δράστες έσπασαν με...
    βαριοπούλες και λοστούς τα τζάμια της Τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Τζωρτζ 4, της χρηματιστηριακής εταιρείας «Πεντεδέκας» στην οδό Κλεισόβης 8 και της καφετέριας «Στάρμπαγκς» στην οδό Ακαδημίας 96.
    Αμέσως μετά, οι δράστες εξαφανίστηκαν χωρίς να συλληφθεί κανείς.

    $ Ο Αντιεξουσιαστής Υπουργός Προστασίας της Αμερικανικης Πρεσβείας ΒΕΒΑΙΑ στα ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
    Κάνει το FBI Κάτω Πετραλώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΝΤ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ.

    ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χαμός στην Ν. Δ.

    Πλακώνονται μεταξύ τους και αλληλοκαφώνονται!!


    Βγάζει ο ένας τα μάτια και τα σκάνδαλα του άλλου!!

    Η χασούρα φέρνει ανακατωσούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΖΕΙ ο “βασιλιάς” …ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

    Τι έγινε ο ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ ρε παιδιά ; εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι. Αρχίζουμε όλοι να ανησυχούμε για το εάν είναι καλά στην υγεία του .Κυκλοφορούν παράξενες φήμες για ταριχεύσεις, και άλλα. Εκτός εάν είναι ζωντανός αλλά ξέρει ότι μια εμφάνιση του η μια δήλωση του θα είναι μοιραία για την Ντορίτα, και έτσι προτιμά να κλειστεί στο καβούκι του στην αραβαντινού για να μην γίνουν … «αμαρτωλοί» συνειρμοί. Στην νου-δούλα γίνεται κοσμοχαλασιά ,ο Σαμαράς σε λίγο θα της πάρει και τα σώβρακα, (λάθος, κυλόττες) ,και επίτιμος… βγάζει τον σκασμό; Ρε Πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι. Φαντασθείτε πόσο έχει λερωμένη την φωλιά του αυτός ο «άνθρωπος» που φοβάται ότι μια παρουσία του, μπορεί να είναι μοιραία για την εκλογή της κορακλας του. Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και δεν ξεχνά τον αποστάτη. Έχει κάνει και την μαλακία να κρατήσει (παράνομα) και το επίθετο ( Μητσοτάκη) οπότε διπλό κακό την έχει βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ας ελπίσουμε ότι ο Αντώνης θα νικήσει καθαρά.
    Προσωπικά αν βγει η Ντόρα δεν θα ξαναψηφίσω Ν.Δ.
    Ούτε αν βγει ο Αντώνης και διατηρήσει στο κόμμα όλους αυτούς που έχουν εμπλακεί με Βατοπέδιο, Siemens κ.ά. συναφή (Δούκας, Βουλγαράκης, Ντόρα κλπ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι μας λες ρε μεγάλε άσχετε περί την πολιτική. τράβα ρώτα το αφεντικό σου αν γνωρίζει τον χριστοφοράκο, τι γνωρίζει για τις πτήσεις στα κατεχόμενα της Κύπρου από Αθήνα (μιλάμε για de facto νομιμοποίηση της κατοχής της Κύπρου ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΑ), αν και ποσο γνωρίζει τον Βασιλάκη της aegean (όπως κατήγγειλε ο Βγενόπουλος), γιατί άφησε τον Καραβέλα ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ να διαφύγει στο εξωτερικό, και πολλά άλλα άσχετε τελειωμένε λυκόσκυλο των μηχανισμών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. NTOΡΑ ΜΟΥ ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!, ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!ΤΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ,ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΤΟΥ ΜΕΡΑ!
    ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.
    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΞΕΚΑΘΑ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΤΗΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΑ. ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ,ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ,ΘΕΜΕΛΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Β'ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!
    ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το νέο μυθιστόρημα της Πηνελόπης Ψαθά: "Ο Τρελαντώνης και ο Φον Δημητράκης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ Δ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ!
    ΕΝΑ ΓΝΗΣΙΟ ΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ
    Η ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΕΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΟΚΡΑΤΙΑΣ (ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟ) ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΗΝΩΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ , ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ (ΛΟΓΩ ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ) ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ.
    ΝΤΟΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΝΤΟΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ,ΤΑ ΓΙΑ-ΣΙΟΥΦΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΗΤΙΡΙΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ,ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΚΛΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΥΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΝΤΕ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΞΕΡΙΖΩΣΤΕΤΑ.
    Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ , Η ΜΠΑΜΠΕΣΙΑ ,Η ΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΟΠΕΣ, ΤΑ ΑΙΣΧΗ, ΠΟΥ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΡΥΒΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΜΑΣΚΑ Η ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ,Η ΠΟΙΟ ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΥ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΤΙ ΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΞΕΣ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΟΥ.ΑΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση