GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Kαλά Χριστούγεννα ...χωρίς δασκάλους

Aπό το http://manosbee.blogspot.com/ ΟΙ διαφημίσεις των Χριστουγέννων έχουν ξεκινήσει στα κανάλια, αλλά δυστυχώς, για κάποια παιδιά, ενός κα...

Aπό το http://manosbee.blogspot.com/

ΟΙ διαφημίσεις των Χριστουγέννων έχουν ξεκινήσει στα κανάλια, αλλά δυστυχώς, για κάποια παιδιά, ενός κατώτερου θεού ίσως, θα τα βρουν τα Χριστούγεννα στα θρανία χωρίς δασκάλους.
Και επειδή ακούω την νέα υπουργό Παιδείας να μιλάει για μεταρρυθμίσεις στο εκπαιδευτικό σύστημα της χώρας καλά θα κάνει να κοιτάξει πρώτα από όλα τις βασικές και πάγιες ανάγκες κάποιων σχολίων.
Σε κατάληψη προχώρησαν σήμερα οι γονείς της πέμπτης τάξης του δημοτικού σχολείου Χερσονήσου («κλασικού» όπως θέλουν να το αποκαλούν κάποιοι, γιατί έχουμε και το ολοήμερο, δύο μέτρα και δύο σταθμά δηλαδή, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο).
Σε κατάληψη λοιπόν οι γονείς αφού βλέπουν ότι ενώ η σχολική χρονιά έχει προχωρήσει για τα καλά, τα παιδιά τους δεν έχουν δάσκαλο.
Παράλληλα σκοπεύουν να επισκεφτούν τα γραφεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Ηράκλειο.
Αυτό που πρέπει να πούμε και να ζητήσουμε, εμείς μέσα...

από αυτό εδώ το post, είναι τη συμπαράσταση όλων των γονέων και των εκπαιδευτικών των σχολείων της περιοχής της Χερσονήσου στο αίτημα των γονιών της πέμπτης τάξης.
Όπως αντιλαμβάνεστε όλοι, η κατάντια της παιδείας μας εν έτη 2009, είναι να ζητάει ο γονιός τα αυτονόητα.
Σε ένα λοιπόν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας, όπου το κράτος των ΑΘΗΝΏΝ έχει φροντίσει τώρα και αρκετά χρόνια να έχει δικιά του ΔΟΥ(εφορία) για να εισπράττει, αλλά παραδόξως δεν έχει κανένα κέντρο πρωτοβάθμιας υγείας και τώρα ούτε δασκάλους και εδώ,και μιλάμε πάντα για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση.
Παιδεία ώρα μηδέν, επαρχία του κράτους των Αθηνών... ώρα μηδέν.

12 σχόλια

  1. Σταματήστε το πρόγραμμα των 100 ημερών ΤΩΡΑ.

    Πάει η απόσυρση, πάνε τα κουφώματα, δε δίνουν και όσα είχαν υποσχεθεί για το επίδομα αλληλεγγύης. Αυτά είναι τα κατορθώματα του Γιωργάκη τις πρώτες 30 μέρες.

    Άραγε τι θα γίνει τις επόμενες 70… Πάει στο πεζοδρόμιο...
    θα την βγάλει ο κόσμος χειμωνιάτικα με πανό και φωνές.

    ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΒΑΡΝΑ, ΠΑΣΟΚΟΙ.
    Η ΓΕΛΟΙΟΠΗΣΗ ΤΩΝ 30 ΗΜΕΡΩΝ.
    ΩΡΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι αν είχαν δάσκαλο , τι θα γινόταν δηλαδή ?
    Θα μάθαιναν γράμματα ?
    Οι δάσκαλοι βλέπουν τα βιβλία του υπουργείου παιδείας, και όσοι δεν είναι τύποι της πλάκας, κλαίνε.
    Πάρτε κανένα βιβλίο των παιδιών σας να δείτε τι σαχλαμάρες γράφουν μέσα.
    Έχουμε φλομώσει απο πολυπολιτισμικότητα, σεβασμό του διαφορετικού , συμμετοχική δράση για να τα
    κονομάνε κάποιοι απο την εθελοντική εργασία των ηλιθίων και άλλα τέτοια ευτράπελα.
    Μην ανησυχούν οι γονείς που δεν υπάρχουν δάσκαλοι.
    Όπως λένε και στο χωριό μου " αυτός πήγε στο σχολείο βόδι και γύρισε μοσχάρι".
    Τέτοια είναι τα σχολεία μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
    1.ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΥΠΕΠΘ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ-ΓΡΑΦΕΙΑ-ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ-ΚΕΝΤΡΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ (ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ)- ΑΓΩΓΗ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ,ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ.
    2.ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 15-16 ΩΡΕΣ.
    3.ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ 30-35 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ 6-7 ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΕΞΩ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ
    4. ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΜΑΘΗΤΩΝ.
    5. ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΜ
    6.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΟΥΔΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ.
    Ο ΓΙΟΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ
    ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ
    ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΔΕΙΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΑΓΓΛΙΑ.

    ΤΟΥ ΔΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ.
    ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ,ΒΕΒΑΙΩΣ.

    ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΥ
    ΠΑΣΟΚ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τον 3 Νοε 2009 6:200.00. θα ήθελα να εκφράσω το θαυμασμό μου που κασσανδριάζοντας πουλάει την πολιτική του καφφενείου για τα παιδιά κάποιων πολιτικών. Ο στραβισμός δεν έχει όρια. Όταν θέλει κάποιος να μιλήσει για εκπαιδευτικά θέματα δεν μπορεί να τα εξαντλήσει ούτε σε λίγες ούτε σε πολλές γραμμές. Πρέπει να κάνει κάθε φορά και για κάθε θέμα μια ολόκληρη πραγματεία. Και το άρθρο δε λέει και τίποτα. Υπάρχουν σολεία χωρίς παιδιά και σχολεία χωρίς δασκάλους. Πηγαίνετε στα ορεινά χωριά για να το διαπιστώσετε. Έχουμε λιγότερα παιδιά; Ασφαλώς όχι. Όλη η ορεινή Ελλάδα ρήμωσε και η ΑττικοΑθήνα γέμισε παράνομα σπίτια με οικογένειες και παιδιά που θέλουν, χρειάζονται σχολεία. Το κράτος διαχρονικά έκανε τα στραβά μάτια για τις παρανομίες και με τους μηχανισμούς με την πολιτική των κυβερνήσεών του μάλλον βοηθούσε. Αλλά είτε έτσι είτε αλλιώς είχε και έχει την υποχρέωση να φροντίζει για την παιδεία όσο και την υγεία των πολιτών, όπου κι αν τους έχει αφήσει να ζουν. Τώρα μπροστά στα δυο προβλήματα υπερπληθυσμό-παιδεία και υπερπληθυσμό-υγεία ιστορικά βλέπουμε πως η Δεξιά ενέχεται στο 100% του υπερπληθυσμού με την πολιτική αφενός των διωγμών μετά τον Β΄Π.Πόλεμο αφετέρου με την πλήρη έλλειψη προγραμματισμού ισόρροπης ανάπτυξης στη χώρα ,αλλά ακόμα και το εγκληματικότερο με την πολιτική της μετανάστευσης στις χώρες της Δ.Ευρώπης τη δεκαετία του 1950-1965 που η άμπωτις θα έφερνε στα κέντρα τους παλινοστούντες. Για το θέμα παιδείας και υγείας πάλι η Δεξιά έκανε το θαύμα της με την έλλειψη πολιτικής για λαϊκή παιδέια και λαϊκή υγεία πιστεύοντας από θέση πολιτική στην ιδιωτική πρωτοβουλία και σ' αυτά, όπως και στην ασύδοτη οικονομία! Τώρα κάθε φορα καλείται η αριστερή πλευρά της πολιτικής ζωής να βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά. Το ΠΑΣΟΚ έβαλε τα θεμέλια της υγείας και της παιδείας στην πρώτη περίοδο και τώρα καλείται να συνεχίσει, όχι από εκεί του τα άφησε, αλλά από τη μέση, όπου τα έφερε κατά τη συνήθειά της η Δεξιά. Και έρχονται οι Κασσάνδρες πριν αλέκτωρ φωνήσει άπαξ να ζητάνε να γίνει το θαύμα της θυγατέρας του Ιάιρου!
    Όσο για τα παιδιά των πολιτικών γιατί δε μιλάει κανένας για τα παιδιά της Αλέκας. Αλλά γιατί τόσα παιδιά πηγαίνουν στα ιδιωτικά πανάκριβα καλά όπως λέγονται και είναι κάποια σχολεία στις μεγαλοπόλεις; Τα παιδιά όλων θα πάνε στα δημόσια όταν λειτουργήσουν με φιλότιμους, μορφωμένους και καλοπληρωμένους δασκάλους που θα έχουν ως κύρια απασχόληση τη δουλειά τους με 36ωρη παρουσία στο σχολείο, με προετοιμασία δική τους στο σπίτι και όχι των μαθητών, όπου θα υπάρχουν όλες οι ειδικότητες και θα διαδάσκονται με πλήρη επάρκεια ξένες γλώσσες και άλλες δραστηριότητες όπως μουσική , ζωγραφική, κλπ. Αυτά θέλουν λεφτά πολλά και προγραμματισμό ώστε σε δέκα χρόνια να έχουν εξαφανιστεί και τα ιδιωτικά και τα φροντιστήρια. Ο διαρκής έλεγχος με συγκριτικά αδιάβλητα αποτελέσματα κοινών και σύμφωνα με τα αναλυτικά προγράμματα τεστ ανά τάξη, ανά περιοχή, στενή περιοχή , περιοχή Δημων, περιοχή ευρύτερη Νομού, Περιφέρειας, Επικράτειας θα αποτελέσει το αδιάψευστο κριτήριο επάρκειας και απόδοσης κάθε δασκάλου, κάθε σχολείου, κάθε Δήμου κλπ. Έτσι η αξιολόγηση θα γίνεται για κάθε δάσκαλο, για κάθε σχολείο κλπ. και οι αμοιβές και προαγωγές ανάλογες με αυτές τις επιδόσεις. Γιατί τα κριτήρια της δουλειάς δε θα κρίνονται πανελλαδικά αλλά θα ξεκινούν από το εγγύς περιβάλλον, που έχει ομοιόμορφο μορφωτικά και οικονομικά πληθυσμό.
    Αυτά να ζητήσουν οι δάσκαλοι και τότε θα έχουν την επιτυχία για το μέλλον της χώρας τους και το δικό τους. Και όποιου δεν του αρέσει υπάρχουν άλλοι για να το δεχτούν.


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. και φυσικά ενώ η κυβέρνηση ειχε υποσχεθεί ολόημερα σχολεία και επέκταση του θεσμού και στη δευτεροβάθμια τώρα το αποσιώπησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    Ο GIORGOS ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ U.K ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΤΟΥ.
    ΕΤΣΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ.
    ΚΟΡΟΪΔΑ, Ε ΚΟΡΟΪΔΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΙΣΤΕ ΚΟΥΦΟΙ ΤΥΦΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ .ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60ΔΙΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑ ΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ .ΕΞΑΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ.ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ.ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑ ΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑΣ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ.
    ΘΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΕΣΑΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ
    Ή ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΤΕ ?
    μαλάκες με περικεφαλαία ηλιθίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΜΜ.

    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 12:00 Π.Μ. ΤΗΣ 4 ΝΟΕ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΕΓΩ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ (ΓΙΑΤΙ Π.Χ. Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ),ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.
    ΕΠΕΙΤΑ ΔΥΣΑΝΑΣΧΕΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΣΠΙΛΟ ΚΑΙ ΕΝΟΧΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πόσες άλλες μαλακίες θα επιτρέψει ο διαχειριστής του blog να δημοσιευτούν στα σχόλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση