GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Mετά τη στήριξη Αβραμόπουλου στον Σαμαρά...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη . Προσωπικα πιστεύω τα κάτωθι: Τώρα που και επίσημα ο Δημήτρης Λάμπρου Αβραμόπουλος υποστηρίζει την υποψηφιότητα του ...

Του Θωμα Ακρωτηριανάκη
.
Προσωπικα πιστεύω τα κάτωθι: Τώρα που και επίσημα ο Δημήτρης Λάμπρου Αβραμόπουλος υποστηρίζει την υποψηφιότητα του Αντ. Σαμαρα, ας αποσυρθει η Dora απο υποψήφια. Δεν έχει νόημα να παιδεύει άλλο τον εαυτο της και τους άλλους. Και ας γίνει ένας μοναδικος γύρος ανάμεσα σε δύο υποψήφιους, με δεύτερο τον Ψωμιάδη.

21 σχόλια

  1. ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΙΝΕΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΝΙΝΟΥ
    ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΞΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ


    Βόμβες Τρισέ: Είστε αναξιόπιστοι, μπαίνετε σε επιτήρηση

    Μετά τα χαστούκια από Αλμούνια και Γιούνκερ πριν από 15 ημέρες, ήλθε και ο κεντρικός τραπεζίτης, Ζ. Κ. Τρισέ (μιλώντας στον ΑΝΤ) να βάλει τη σφραγίδα του στην σκληρή δημοσιονομική επιτήρηση στην οποία εισέρχεται η χώρα. Ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ήταν ακόμη πιο σκληρός για το οικονομικό χάλι της Ελλάδας και ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι η χώρα μας θα μπει σε ειδικό καθεστώς επιτήρησης αφού όλα αυτά τα χρόνια η Ελλάδα κορόιδευε τις κοινοτικές αρχές με τα ψεύτικα στοιχεία που έστελνε. Μάλιστα, ο κ. Τρισέ έκανε λόγο για ένα κακοδιαχειρισμένο κράτος σε οικονομικό επίπεδο και προειδοποίησε ότι το δημόσιο χρέος και η αδυναμία να αποπληρώνει η χώρα το δανεισμό της θα αποτελέσουν βρόχο στο άμεσο μέλλον.

    ΠΑΕΙ Η ΚΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ.
    ΣΚΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ.
    - ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ---------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άκρωτηριανάκη,
    άργησες.Διάβασε με στόν liberopoulos
    7:18.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΜΗ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ ΚΙΟΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ!Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΙΓΟΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΟΥ THE PARTY IT'S OVER !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι ο μόνος που μπορεί να ανασυγκροτήσει τη ΝΔ και σε καμιά
    10αριά χρόνια να διεκδικήσει ξανά με αξιώσεις την κυβέρνηση.Γιατί αν έβγαινε η Ντόρα η ΝΔ θα διαλυόταν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΩΣ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΄93 ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΕΙ; ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΕΙΡΩΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟ ΓΕΛΑΚΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. O SAMARAS UA DIVJEI OLOYS TOYS KLEFTES APO THN ND

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ρυακι εγινε ποταμι, και το ποταμι χειμαρος...

    Ο Αντωνης Σαμαρας ειναι σιγουρος αρχηγος, και περιμενω τη μερα που δεν θα χρειαζεται πλεον να χρησιμοποιω τη λεξη "σιγουρος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. τιποτα παει και τελειωσε, για ολα φταιει η χουντα οχι αυτη του μεταξα (γιατι και αυτη χουντα ηταν) η αλλη, η χουντα των συνταγματαρχων που παρεδωσε το κρατος υπερχρεωμενο, που εκλεψε τα λεφτα της χωρας, που δεν χαρισε τα δανεια, που δεν εδωσε ατοκα δανεια στους αγροτες, που δεν χαρισε λεφτα να φτιαξουν ολοι οι ελληνες το δικο τους σπιτι, που τριπλασιασε το εξωτερικο χρεος, που αφτιαξε σχολεια, που δεν εκτισε νοσοκομεια, που δεν εδωσε αδειες οικοδομης, που δεν πηγε ρευμα στο τελευταιο χωριο, που δεν εβαλε βρυση στη πιο απομακρυσμενη κουζινα, που αφηνε τους εμπορους ναρκωτικων να μπαινοβγαινουν στις φυλακες, που ξεπουλησε τη μακεδονια, που εκανε τοσα σκανδαλα, βατοπεδι, ζιμενς, χρηματηστιριο, που ενω ο κοσμακης πειναει αυτη εως σημερα ζουνε στην απολυτη χλιδη, κυκλοφορουν με πανακριβα αυτοκινητα, πηγαινουν διακοπες στη μυκονο και στην αραχωβα, ζουνε στην εκαλη, τη στιγμη που ο λαος και οι....αγωνιστες του πολυτεχνειου (ολοι σχεδον οι δημοσιογραφοι οι ηθοποιοι και γενικοτερα οι θαμωνες του κολονακιου) ζουνε σε φτοχωγειτονιες και μονο με τα βασικα προς επιβιωση τους, ασφαλως και φταιει η χουντα που ειχε το κοσμο να ζει σε ανασφαλεια γεμιζοντας το τοπο με αλλοδαπους ληστες κατακρεουργωντας την ελευθερια του ελληνα πολιτη, βεβαιως και φταιει η χουντα γιατι η ανεργια ηταν σε τεραστια επιπεδα, το εμποριο δεινοπαθουσε, τα μαγαζια, η αγορα ασφυκτιουσε, φταιει που εδινε ολα τα δημοσια εργα στους δικους της που ξεπουλησε λιμανια αεροδρομια, ναι φταει γιατι αφηνε τον ελληνα να πηγαινει να αγοραζει ενα πορτοκαλι με....κουπονι τη στιγμη που ολοι οι γειτονες λαοι ευδοκιμουσαν, οπως οι βουλγαροι, οι ρουμανοι, οι γιουγκοσλαβοι, οι αλβανοι οι τουρκοι...σφαλως και φταιει η χουντα για ολα και τρεχουν οι σημερινες κυβερνησεις των δυο αυτων κομματων να σωσουν οτι μπορουν αλλα ειναι δυσκολο να τα καταφερουν διοτι η χουντα αφησε τεραστια χρεη απο κομπινες απο επιδοτησεις που εφαγε, απο τα λεφτα που εστελνε η ευρωπαικη ενωση και απο την κατασπαταληση του δημοσιου πλουτου γαι την απιστευτη επιδειξη πλουτισμου που εκαναν επι εφτα συναπτα ετη και τα χιλιαδες σκανδαλα που εκανε στην εφταετια και οι σεμνοι και ταπεινοι μαζι με τους....σοσιαληστες δεν μπορουν να συμαζεψουν το κρατος... για αυτο και δεν μπηκαν ποτε φυλακη ισοβεια εν αντιθεσει με τους σημερινους πολιτικους που μολις αντιληφθει η κυβερνηση οτι κλεβουν τους στελνει αμεσως στη δικαιωσυνη και αυτη αμεσως στη φυλακη....ισοβεια....αχ χουντα παλιοχουντα εσυ φταις για ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΜΑΡΑΣ ΗΘΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ...ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ...ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε.ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ.....
    ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ;;;;;ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ;;;ΑΠΟ ΠΟΤΕ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΘΩΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟ!!!!ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΜΝΗΜΗ!!!!ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το τι έχει να γίνει στη Ν.Δ. δεν μπορεί να περιγραφτεί. Κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τον Κακλαμάνη και τον Σπηλιωτόπουλο. Τις φήμες τις κυκλοφορούν και οι δυο πλευρές. Και οι Μπακογιανννικοί και οι Σαμαρικοί. Για τον μεν Κακλαμάνη οι δεύτεροι διαρρέουν...ότι υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες από το παρελθόν, για τον δε Άρη Σπηλιωτόπουλο κυκλοφορούν φήμες από τους πρώτους ότι υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες από την Σίφνο! Θα γίνει κόλαση. Όλη η γαλάζια μπόχα στον βρωμερό αέρα της εσωκομματικής πολιτικής αντιπαράθεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακούγεται ευρέως στην πιάτσα, αλλά ας είμαστε επιφυλακτικοί για το εάν συνέβη πραγματικά. Η πλευρά της Ντόρας διαρρέει ότι ο Αβραμόπουλος στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν της ζήτησε την αντιπροεδρία της Νέας Δημοκρατίας. Την πρόταση η Μπακογιάννη δεν τη δέχτηκε. Ο Αβραμόπουλος την επόμενη μέρα... συναντήθηκε με τον Σαμαρά από τον οποίο ζήτησε την ίδια θέση. Ο Σαμαράς του είπε ευθύς αμέσως το "ναι". Όποια και αν είναι η αλήθεια στο παιχνίδι της διαδοχής έχουν μπει και τρίτοι παράγοντες. Επιχειρηματίες που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του fimotro, καθοριστικό παράγοντα στην επιλογή του Αβραμόπουλου έπαιξε ο τρόπος που ο Νικήτας Κακλαμάνης στηρίζει τη Ντόρα. Ο Αβραμόπουλος θέλει να τον εκδικηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους. Το κυριότερο είναι ότι τον... δίνει για τα οικονομικά του Δήμου. Το σύστημα Ντόρας και Κακλαμάνη μιλάει δεξιά και αριστερά για ατασθαλίες που είχαν γίνει κατά το παρελθόν στο Δήμο επί Αβραμόπουλου. Από την άλλη ο Αβραμόπουλος θέλει να επιστρέψει στο Δήμο. Ειδικά εάν μετατραπεί σε Μητροπολιτικό Δήμο. Κερδίζοντας και πάλι την Αθήνα θα παραμείνει Νο 2 στη Ν.Δ. και παράλληλα θα είναι Δήμαρχος σε έναν αναβαθμισμένο Δήμο με μεγάλη δύναμη και παρέμβαση. Αυτό είναι το πραγματικό στόρι της στήριξης Αβραμόπουλου στον Σαμαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κακλαμάνης, και ιταλική ακροδεξιά

    Toν έχει πιάσει κρύος ιδρώτας. Έτσι και βγει ο Σαμαράς θα πρέπει να εξαφανιστεί από την Αθήνα. Βιάστηκε να υπογράψει υπέρ της Ντόρας. Θα μπορούσε να την υποστηρίξει χωρίς να υπογράψει. Ο Σαμαράς δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά του. Την έχει βαμμένη έτσι και βγει ο Σαμαράς.

    ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ποιες είναι οι σχέσεις σου με την ιταλική ακροδεξιά ,και τι σχεδιάζατε για την Αθήνα με την ευκαιρία των μητροπολιτικών δήμων; Ποιες είναι οι σχέσεις σου και με ντόπια ακροδεξιά στοιχεία, (φιλαράκια του Φίνι) Μήπως μπορείς να μας πεις; η πρέπει να τα πούμε εμείς. Πάντως η στήριξη στην Ντόρα δεν πρόκειται να σε βοηθήσει, στο λέω στα σίγουρα. Είναι το μόνο που γουστάρει. Απλά σε ανέχεται προς το παρόν γελώντας από μέσα της, γιατί… το ξέρει το… έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαμός στην Ν. Δ.

    Πλακώνονται μεταξύ τους και αλληλοκαφώνονται!!


    Βγάζει ο ένας τα μάτια και τα σκάνδαλα του άλλου!!

    Η χασούρα φέρνει ανακατωσούρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΖΕΙ ο “βασιλιάς” …ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;

    Τι έγινε ο ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΟΣ ρε παιδιά ; εξαφανισμένος από προσώπου γης είναι. Αρχίζουμε όλοι να ανησυχούμε για το εάν είναι καλά στην υγεία του .Κυκλοφορούν παράξενες φήμες για ταριχεύσεις, και άλλα. Εκτός εάν είναι ζωντανός αλλά ξέρει ότι μια εμφάνιση του η μια δήλωση του θα είναι μοιραία για την Ντορίτα, και έτσι προτιμά να κλειστεί στο καβούκι του στην αραβαντινού για να μην γίνουν … «αμαρτωλοί» συνειρμοί. Στην νου-δούλα γίνεται κοσμοχαλασιά ,ο Σαμαράς σε λίγο θα της πάρει και τα σώβρακα, (λάθος, κυλόττες) ,και επίτιμος… βγάζει τον σκασμό; Ρε Πως αλλάζουν οι καιροί που λέει και το τραγούδι. Φαντασθείτε πόσο έχει λερωμένη την φωλιά του αυτός ο «άνθρωπος» που φοβάται ότι μια παρουσία του, μπορεί να είναι μοιραία για την εκλογή της κορακλας του. Ο κόσμος όμως έχει μνήμη και δεν ξεχνά τον αποστάτη. Έχει κάνει και την μαλακία να κρατήσει (παράνομα) και το επίθετο ( Μητσοτάκη) οπότε διπλό κακό την έχει βρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Θάλεια Δραγώνα έγινε γ.γ του υπουργείου παιδείας. Μας ταλαιπώρησαν τόσες μέρες για να επιλέξουν την τ.σύζυγο του εκδότη Δραγώνα και την μοναδική γυναίκα που δεν έχει πτυχίο και είναι καθηγήτρια!
    Πρέπει να είναι από τις ελάχιστες που έγιναν καθηγήτριες και
    κατάφερε να της αναγνωρισθεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ το διδακτορικό δίπλωμα στην Ψυχολογία που πήρε από Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ (Αγγλία) χωρίς να έχει βασικό τίτλο σπουδών!

    Άντε και εις ανώτερα.

    Τα βιογραφικά τι τα θέλατε; Ας παίρνατε όποιους θέλατε...
    ΠαΣοΚ ειμαστε
    ο,τι θελουμε κανουμε
    σας γ@μουμε οπως θελουμε και μη μιλατε
    γραικυλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ποιον να παρω
    ποιον να αφησω
    τοναλυτερο τον φιλο

    χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση