GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Παν. Ψωμιάδη‏ς μιλά στο Press-gr...

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τις εκλογές στη ΝΔ: "Θα μείνω όρθιος μέχρι το τέλος!" ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΥ...

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης για τις εκλογές στη ΝΔ: "Θα μείνω όρθιος μέχρι το τέλος!"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΣΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΔΗ
.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλάει για όλους και για όλα στο Press-gr. Αυτοχαρακτηριζόμενος ως ο άνθρωπος της περιφέρειας και του απλού νεοδημοκράτη, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης αναφέρεται και στους λόγους για τους οποίους έχασε η Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για αλαζονικές συμπεριφορές και κλειστές πορτες. Kαι φυσικά χτυπάει το καμπάνακι του κινδύνου σε όλους όσους τον υποτίμησαν.

Για ποιο λόγο επιλέξατε να κατεβείτε στις εκλογές ανάδειξης προέδρου της Νέας Δημοκρατίας;
Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για να ακουστεί δυνατά η φωνή του λαού, η φωνή της Ομογένειας, η φωνή της ξεχασμένης περιφέρειας, η φωνή των αιρετών που δεν εισακούστηκαν. Εκφράζω τον απλό νεοδημοκράτη που εδώ και χρόνια φωνάζει, αγωνιά, αγωνίζεται αλλά δεν του δώσαμε τη σημασίαπου του άξιζε. Το νεοδημοκράτη που είναι έξω από μηχανισμούς, που δεν θέλει να χειραγωγείται, που αποφασίζει ελεύθερα. Το νεοδημοκράτη που μεγάλωσε για δεκαετίες πια με τις αρχές και...

τις αξίες του ιδρυτή μας,του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και περίμενε πολιτικές που θα είναι κοντά σ' αυτές τις αξίες. Το νεοδημοκράτη που της ελληνικής περιφέρειας που είτε ζει στη Ρόδο είτε στην Πελοπόννησο, στη Θράκη ή την Ήπειρο και τη Μακεδονία, στη Θεσσαλία ή την Κρήτη, νιώθει παραγκωνισμένος εδώ και δεκαετίες. Το νεοδημοκράτη που δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει το όνομά μας, τη Μακεδονία μας, που θέλει να τερματιστεί η κατοχή στην Κύπρο, που ζητά σεβασμό της πατρίδας μας από τους γείτονες. Ήξερα από την αρχή ότι ο δρόμος που πήρα είναι δύσκολος, ότι έχω να αντιμετωπίσω όλους αυτούς τους ισχυρούς μηχανισμούς που με τη συμπεριφορά τους απομάκρυναν τη Νέα Δημοκρατία από τον κόσμο της. Ξέρω όμως ότι έχω κοντά μου τον απλό νεοδημοκράτη, γιατί μιλάμε την ίδιαγλώσσα, τη γλώσσα της αλήθειας.
Υπάρχει η διάχυτη εντύπωση στον κόσμο ότι λείπει η αυτοκριτική. Είστε από τους πολιτικούς που δεν τους λείπει ο ειλικρινής πολιτικός λόγος. Γιατί έχασε η Νέα Δημοκρατία;
Έχασε στις εκλογές γιατί είχε ήδη χάσει την επαφή με τον κόσμο της.Λάθος νοοτροπίες, αλαζονικές συμπεριφορές, προσωπικές διαδρομές, λάθος άνθρωποι, κατάχρηση εμπιστοσύνης, κλειστές πόρτες, κατεβασμένα τηλέφωνα διέκοψαν κάθε επικοινωνία με τη ψυχή και την καρδιά της ΝΔ,τον υπέροχο κόσμο της, και έφεραν μοιραία το κακό αποτέλεσμα. Τι κάναμε για τη νεολαία; Τους προδώσαμε, τους κοροϊδέψαμε. Τους κλείσαμε τις πόρτες και σήμερα οι συμβασιούχοι και τα stage αγωνίζονται για το αυτονόητο: το δικαίωμα στην εργασία. Τους αγρότες του είχαμε κοντά μας αλλά τους χάσαμε. Επί δύο ολόκληρα χρόνια, χτυπούσα το καμπανάκι, καυτηρίαζα τις συμπεριφορές αυτές, επισήμαινα τις αδυναμίες και προειδοποιούσα, πως εάν συνεχίσουν οι "εκλεκτοί" να προσβάλουν, να υποτιμούν και να κλείνουν τις πόρτες τους, θα έχουμε οδυνηρές συνέπειες. Τα μηνύματα που έστελνα, ακούγοντας τη δική σας φωνή, τη φωνή του απλού νεοδημοκράτη, δεν έφτασαν ποτέ στους παραλήπτες τους. Δεν ήθελαν με ακούσουν, τους ενοχλούσαν οι φωνές που έλεγαν τα πράγματα με το όνομά τους. Τους βόλευε, να κολλάνε στον Ψωμιάδη, έναν πολιτικό που επί 30χρόνια έρχεται πρώτος στις επιλογές των συμπολιτών του, την ταμπέλα του γραφικού. Το αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου τους εξέθεσε.
Πώς κρίνεται μέχρι στιγμής την προεκλογική εκστρατεία;
Δυστυχώς δεν γίνεται με όρους πολιτικούς. Δεν άκουσα αυτοκριτική από κανέναν. Ορισμένοι θέλουν να τα φορτώσουν όλα στον Καραμανλή. Λες και δεν ήταν μέλη αυτής της κυβέρνησης, αλλά μιας άλλης χώρας. Επίσης, είναι φανερό ότι κάποιοι επενδύουν στην πόλωση. Θέλουν να συντρίψουν την ελεύθερη φωνή του Ψωμιάδη, τη φωνή της ψυχής του λαού, τη φωνή του απλού νεοδημοκράτη. Αναγκάστηκα να κάνω δημόσια έκκληση για ενότητα, όταν είδα ότι η υπόθεση εξελίσσεται σε εμφύλιο. Όπου κι αν πήγα, οι αγνοί νεοδημοκράτες μου λένε για τους βουλευτές που ... πλακώνονται κάθε μέρα στα παράθυρα της τηλεόρασης και διχάζουν την παράταξη. Γι' αυτό το λόγο καλώ τον κόσμο της ΝΔ, τους φίλους της παράταξης, να πάνε να ψηφίσουν, να αντισταθούν στις πιέσεις και στην πόλωση, να στηρίξουν τη φωνή της Μακεδονίας, τη φωνή της περιφέρειας!
Ποια είναι η ιδεολογική κατεύθυνσή σας;
Οι απόψεις μου είναι ξεκάθαρες εδώ και δεκαετίες. Όταν εδώ και δύο χρόνια, πριν τις εκλογές, στις δύσκολες στιγμές για την παράταξη, μιλούσα για μια μεγάλη ενωμένη Κεντροδεξιά, κάποιοι έσπευσαν να με κατηγορήσουν. Σήμερα, μιλούν όλοι για διευρυμένη Κεντροδεξιά. Και όσοι με κατηγορούσαν σήμερα είναι χειροκροτητές αυτής της άποψης. Πιστεύω, λοιπόν, σε μια λαϊκή πατριωτική Κεντροδεξιά, όπου έννοιες όπως η πατρίδα, η οικογένεια, η θρησκεία, η νεολαία δεν θα είναι ντροπή αλλά περηφάνια! Πιστεύω σε μια παράταξη που θα είναι μέσα στην κοινωνία, όχι μακριά από αυτήν.
Αυτήν την περίοδο λείπει ο αντιπολιτευτικός λόγος. Πώς κρίνεται την κυβέρνηση; Και συγκεκριμένα την κατάργηση του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης;
Πιστεύω ότι δεν μπορούμε να καταδικάσουμε τη νέα κυβέρνηση σαράντα μέρες μετά την εκλογή της. Οι κυβερνήσεις πρέπει να κρίνονται στο τέλος της τετραετίας κι όχι να ζητάμε από την επομένη της εκλογής πρόωρες εκλογές! Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου έχει δείξει αρκετά καλά στοιχεία μέχρι στιγμής, πρέπει όμως να τα επιβεβαιώσει στην πράξη και να μην αποδειχθούν επικοινωνιακά τερτίπια. Έκανε και λάθη. Διαφώνησα με την κατάργηση του υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και επιμένω. Εάν η τοποθέτηση δύο υφυπουργών κορυφαίων υπουργείων σημαίνει αναβάθμιση, αυτό θα κριθεί από το αποτέλεσμα. Εξάλλου, στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στην περιφέρεια έχουμε χορτάσει από κενά οράματα και όμορφες υποσχέσεις. Αποτέλεσμα δεν έχουμε δει. Με ανησυχεί η επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να καταργήσει το ΥΜΑΘ, η ονομασία του οποίου ήταν ένα οχυρό προάσπισης της Μακεδονίας μας. Φοβάμαι για τους χειρισμούς που η κυβέρνηση μας επιφυλάσσει για το μέλλον στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων. Από κει και πέρα, θα πρέπει όλοι στη ΝΔ να καταλάβουμε ότι μοναδικόςαντίπαλος είναι το ΠΑΣΟΚ και τα προβλήματα. Ο εχθρός δεν βρίσκεται μέσα στη ΝΔ. Το εμφυλιοπολεμικό κλίμα δεν ωφελεί την παράταξή μας. Πρέπει το συντομότερο να βγούμε προς την κοινωνία, που σημαίνει να κάνουμε αντιπολίτευση σκληρή όταν πρέπει και να είμαστε συναινετικοί όταν χρειάζεται. Την Πέμπτη πήγα στο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Η Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν απούσα την ώρα που χιλιάδες συμβασιούχοι από τη βόρεια Ελλάδα και εργαζόμενοι στα stage ζητούσαν από το Εργατικό Κέντρο να τους σταθεί και η ηγεσία του αρνιόταν πεισματικά να το κάνει. Αυτά πρέπει να πολεμήσουμε, όχι να πολεμάμε μεταξύ μας.
Σε περίπτωση που δεν εκλεγείτε, ποια θα είναι τα επόμενα βήματα σας;
Κάποιοι βιάζονται να προεξοφλήσουν το αποτέλεσμα. Υποτίμησαν και τον Γιώργο Παπανδρέου και χάσαμε με 10,5%. Αλαζόνες και υπερφίαλο ικατέστρεψαν τη ΝΔ. Να σας πω ότι μετά την ομιλία μου στο συνέδριο, το κλίμα άλλαξε. Άνθρωποι απ' όλη την Ελλάδα, δήμαρχοι, νομάρχες, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων έρχονται μαζί μας όχι τίποτε άλλο αλλά για να γίνει πιο δυνατή η φωνή τους, η φωνή όλων των απλών νεοδημοκρατών, η φωνή της Μακεδονίας μας και της ελληνικής περιφέρειας. στρατεύονται στον αγώνα μας. Είναι πραγματικά συγκινητικά τα μηνύματα που παίρνω. Αποδεικνύεται ότι ο κόσμος θέλει να ακούει αλήθειες. Θέλει να ακούγεται η φωνή του. Γι' αυτό θα μείνω όρθιος μέχρι το τέλος. Για να πάω κόντρα στα κατεστημένα και στους μηχανισμούς. Γι' αυτό πρέπει να ψηφίσετε Παναγιώτη Ψωμιάδη, για να τους υποχρεώσουμε να ακούνε τη φωνή της ψυχής του λαού, θέλουνε δεν θέλουνε!

23 σχόλια

  1. Ο Πρετεντερης δουλευει αδιακοπα και σκαρφιζεται καθε λογης μαλακια για να δικαιολογησει τις αργομισθιες του στα αφεντικα του...
    Μετα τον Πρετεντερικο ορο "Καταλληλοτερος" που εγινε και δημοσκοπικος δεικτης και που ΡΗΜΑΞΕ την χωρα για 5 χρονια, τωρα εχουμε τον νεο δημοσκοπικο δεικτη "..των σιγουρων ψηφοφορων"
    ΕΛΕΟΣ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ τι αλλο θα ακουσουμε..?
    ..ΕΛΕΟΣ...καλα τα μεροκαμματα σου
    αλλα και η μαλακια εχει και ορια...

    Δυστυχως ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ δεν εβαλες μυαλο μετα απο το ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ που υπεστεις στις 4 Οκτ. διοτι μεχρι τα τελη του Σεπ. μας ελεγες οτι το Πασοκ θα παρει 149-151 εδρες....και μετα απο 2 βδομαδες πηρε ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ εσενα και το πρωην αφεντικο σου --τον Καταλληλοτερο--160 εδρες...ΜΑΛΑΚΑ ΓΕΛΟΙΕ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΦΑΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. to katantima tis neas dimokratias einai oti den katafere na apomonwsei kai na eksostrakisei kati laika fasistakia san ki esena geloie pswmiadi. Den eisai monon enas grafikos. Eisai o grafikoteros apo tous fasistes. To paizeis laikos kai se anexontai. To paizeis grafikos kai se ypotimoun. Gi ayto kai eisai epikyndinos.

    To pragmatika dysaresto einai oti den anoigei i psifoforia se osous den einai meli tis neas dimokratias. Tha se psifizame tote oloi gia na se xairetai to komma pou se anextike stous kolpous tou ola ayta ta xronia... Kai pali omws, mas xarizeis afthono gelio... kathe fora pou blepoume tous sovarofaneis arxigous tis parataxis na synagelazontai mazi sou epi skinis kai gia logous politikis orthotitas na strimwxnontai dipla sou stin idia fwtografia.

    Antanaklas apolyta to katantima tis neas dimokratias. Ekei pou to pasok exei katevasei triti genia politikwn, eseis anakyklwnete ta idia kai ta idia kommatika stratiwtakia tis kathe politikis fatrias... kefalogiannides, barbitsiwtides, karamanlides, mitsotakides kai uioi, thygateres, anipsioi k anipsies... Ki esy... monaxikos kavalaris ston imiono tis geloiotitas sou... faidros, agrammatos, laikistis kai epikindynos!

    o karamanlis evale tin ellada stin eyrwpi... kai eyrwpi einai o,ti den presveyeis, o,ti loidoreis, o,ti yposkapteis... to mono elliniko pou exeis panw sou einai o vyzantinismos... gloiwdi type!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eπεισόδια μεταξύ Αλγερινών και Αιγυπτίων είχαμε σήμερα γύρω στις 9:30 το βράδυ στην πλατεία Καραϊσκάκη στο κέντρο της Αθήνας.
    Για περίπου 15 με 20 λεπτά ομάδα περίπου 200 ατόμων έκανε ότι ήθελε στην πλατεία και στην γύρω περιοχή.Ρόπαλα,μαχαίρια,πέτρες,καδρόνια στα χέρια Αλγερινών και Αιγυπτίων χούλιγκαν.
    Η συμπλοκή ηταν λίγο πολύ αναμενώμενη,έπειτα απο το τέλος του μπαράζ για το μουντιάλ ανάμεσα στις 2 ομάδες.
    Εξάλου μην ξεχνάμε ότι και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έγιναν επεισόδια Αλγερινών και Αιγυπτίων.Με την Γαλλία να έχει και τα περισσότερα με απολογισμό πολλά θύματα της βίας και πολλές υλικές ζημιές απο την μανία των χούλιγκαν απο το Αλγέρι.
    Στα δικά μας τώρα.
    Η πλατεία έγινε κέντρο μαχών μουσουλμάνων χούλιγκαν,απο την οργή τους δεν ξέφυγαν ούτε και οι Ελλήνες περαστικοί και τα ξενοδοχεία της περιοχής,που τραβάνε όλο το μαρτύριο της λαθρομετανάστευσης χειμώνα καλοκαίρι.
    Πάντως με την επέμβαση της αστυνομίας,ομάδες Ζ και Δ έκαναν επέμβαση σχετικά γρήγορα 20' λεπτά..έπειτα απο τις καταγγελίες των ξενοδόχων και των ανθρώπων της Αττικό Μετρό.
    Συλλήψεις και προσαγωγές δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα,αλλά μην περιμένετε να παίξει και πολύ η σχετική είδηση,χαλάει την μανέστρα που φτιάχνουν μαζί η κυβέρνηση και τα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΛΙΚΙ ΣΤΗ Ν.Δ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΑΘΗΜΑΪΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!! ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ!!

    ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΑΜΑΡΑ,ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν.Δ. ΑΥΤΟΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΞΟ!!
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!
    Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ !!!
    ΜΠΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ
    ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΑΛΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!
    ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 300 ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ!!
    ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ !!
    ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑ,ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ!!

    ΑΝ ΤΟ ΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @19 Νοε 2009 10:16:00 πμ

    Σωστά τα λες μεγάλε! Δεν πάει άλλο! Καλύτερα η Ελλάδα να γίνει ανεξάρτητα κρατίδια παρά μια κοινωνικά και πολιτισμικά διαμελισμένη Ελλάδα. Το κράτος των Αθηνών (δηλαδή των γκαγκαούζων αρβανιταρέων σαν το βοοειδές τον Πάγκαλο) μας έχει αναγκάσει εμάς τους Μακεδόνες να δηλώνουμε Έλληνες Μακεδόνες για να μην θίξουμε τους Βούλγαρους σφαγείς των προγόνων μας, τους σκατοσκοπιανούς που σφετερίζονται την ιστορία μας.

    By the way, ποια είναι η ξανθιά μουνάρα δίπλα από τον Πανίκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω την οριστική διάλυση της αμερικανόδουλης φράξιας της Dora's μέσα στη ΝΔ. Όμως η εκλογική ήττα της ΝΔ το 2013 και το 2015 ,εκλογές λόγω αδυναμίας εκλογής Π.τ.Δ,(και παρόλο που ο Σαμαρας είναι πιο δύσκολος αντίπαλος για το ΠΑΣΟΚ
    απ' ο,τι η Dora. Όπως είπε και ο Κακαουνάκης "Αν βγει η Ντόρα,θα την κάνει με τα κρεμμυδάκια ο Γιώργος") θα την ενδυναμώσουν εσωκομματικά. Προτιμώ λοιπόν να εκλεγεί τώρα η Dora πρόεδρος της ΝΔ και μετά 6 χρόνια καθαιρείται πανυγυρικά,και οριστικά διαλύεται εσωκομματικά η αμερικανόδουλη φράξια της και αυτή
    τελειώνει πολιτικά. Γι'αυτό λοπόν χάρηκα που ο Καραμανλής (με αυταρχικό τρόπο) επέβαλε στην Κ.Ε. την απόρριψη της πρότασης να ψηφίσουν και οι φίλοι,που ο Πανίκος δεν παραιτείται απο υποψήφιος και δεν θα υποστηρίξει κανένα στο δεύτερο γύρο (ακόμα πιο πολύ θα
    χαρώ να ταχθεί ...υπέρ της Dora's),που ο "δούρειος ίππος"
    (Καραμανλή,Σαμαρά,δηλαδή του κόμματος της ΝΔ,μέσα στην αμερκανόδουλη φράξια) Σπηλιωτόπουλος υποστηρίζει Dora . Μου φαίνεται ότι κατά βάθος έτσι
    σκέπτονται,επιθυμούν και σχεδιάζουν κι οι Καραμανλής,Σαμαράς,δηλαδή το κόμμα της ΝΔ (!!!). Άλλο το αν τα σχέδιά τους είναι δύσκολο έως αδύνατο να υλοποιηθούν,λόγω του αντιμητσοτακισμού των μαζών των
    ψηφοφόρων. Και προσοχή,η Dora για να το παίξει "ενωτική",αν δεν
    τελεσφορήσουν αυτά τα σχέδια και βγει δεύτερη στον πρώτο γύρο,θα
    παραιτηθεί και δεν θα υπάρξει δεύτερος. Η πραγματική διασπαστική της φύση θα φανεί το 2015,όταν θα δει ότι διαλύεται εσωκομματικά οριστικά αυτή κι η αμερικανόδουλη φράξια της..Όμως αν μέχρι τότε είναι πρόεδρος ο Σαμαράς η διάλυσή της αυτή θα αναβληθεί για αργότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντύσου Ζορρό και κάλπασε πάνω στο άλογο σου μεγάλε ηγέτη.
    Χτύπα την αδικία της Αθήνας.
    Τόσοι πίτουρες όπως βλέπουμε πιό πάνω περιμένουν να τους φτιάξεις κράτος την Μακεδονία.
    Νυν υπέρ πάντων ο αγών.
    Περαστικά σας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AYTO TO MORO
    DIPLA TOY
    EINAI H GYNAIKA
    TOU KERATA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @19 Νοε 2009 3:44:00 μμ
    Σάλτα γαμήσου απόγονε αλβανών και αράβων! Ως γνωστόν οι κάτοικοι του Μορέα (σλαβική ονομασία της Πελοποννήσου), της Στερεάς "Ελλάδας" είναι ως επί το πλείστον αρβανίτες δηλαδή αλβανοί που κατέβηκαν τον 14 αιώνα μΧ. Πριν από αυτούς κατοικούσαν σλάβοι που την είχαν εποικίσει τον 6ο αιώνα μΧ. Επίσης οι σημερινοί Κρητικοί είναι απόγονοι των αράβων που κατέλαβαν το νησί τον 8ο αιώνα μΧ και οι οποίοι κατέσφαξαν τον γηγενή Ελληνικό πλυθισμό. Αυτά τα ολίγα ημιμαθή μαλάκα αλβανέ ή άραβα! Σάλτα και γαμήσου! Σου γάμησα την μάνα για δύο τυρόπιτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΝΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΣΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
    ΠΑΝΙΚΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.!!!
    ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΠΛΟΚΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΗΤΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΔΕΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΚΟ.
    Η ΕΛΙΤ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΣ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ,ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΝΟΥΝ,ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑΤΖΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΦΕΛΟΣ.
    ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΥΝΤΗΡΗΤΟΙ ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΡΧΕΣ
    ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    ΠΑΝΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΓΗΣ Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΠΑΝΙΚΑ Η ΝΤΟΡΑ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΝΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΕΝΕΠΛΑΚΗΣΑΝ ΜΕ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΕΥΝΗΘΕΝΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ.
    [ΤΗΝ ΖΙΜΕΝΣ, ΤΗΝ ΑΕGEAN,ΤΟ ΞΥΣΤΟ ,ΤΟΝ ΟΤΕ ,ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ,ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΤΛ,ΚΤΛ,ΚΤΛ.]

    ΠΑΝΙΚΑ ΚΑΝΕ ΠΕΤΡΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΑΖΩΝΕΣ.,Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ.
    ΠΑΝΙΚΑ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΣΤΟΝ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ.
    (ΗΔΗ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΕΙΩΝ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. «Η νύχτα της 4ης Οκτωβρίου ήταν οδυνηρή για κάθε αγνό(?) νεοδημοκράτη.
    Κλάψαμε (?) πολύ για την παράταξη μας.
    »

    Βαλαντομένος Πανίκας, 31/10/2009

    Οι υπόλοιποι έλληνες πάλι, ΚΛΑΣΑΝΕ από τα γέλια με την παράταξη σας!
    Μη σου πω κιόλας ότι ΑΚΟΜΑ κλάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι υπόλοιποι έλληνες πάλι, ΚΛΑΣΑΝΕ από τα γέλια με την παράταξη σας!
    Μη σου πω κιόλας ότι ΑΚΟΜΑ κλάνουν...


    Ε, όχι και έλληνες οι αρβανιταρέοι της Πελοποννήσου (Μορέα στην γλώσσα τους, την σλαβοαλβανική) και οι άραβες τσι Κρήτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 19 Νοε 2009 6:58:00 μμ
    Μην την παίζεις πάνω απο τρείς φορές τη μέρα γιατί σ έχει χτυπήσει στο κεφάλι.
    ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ.
    Μόνο εσύ είσαι Ελληνας κλασμένο αρχίδι του Βορρά.
    Όλοι οι άλλοι είμαστε Αλβανοί και Άραβες.
    Τότε γιατί ζητάς την βοήθεια μας γαμημένο πουστράκι και δεν πας μόνος σου να φυλάξεις τα σύνορα σου κατά ΒουλγαροΣκοπιανή μεριά, και μαζεύεις εκεί πάνω όλους εμάς του Αραβοαλβανούς?
    Δεκατρείς μήνες στα Ελληνοσκοπιανά είδα τι κομπλεξικά μαμόθρεφτα είστε οι βορειοελλαδίτες.
    Ξέχασα , είσαι πουστράκι και ΘΕΛΕΙΣ να έρθουν όλοι αυτοί οι γύφτοι να σου γαργαλήσουν το κωλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @20 Νοε 2009 1:12:00 μμ

    Σκάσε μαλάκα αρβανιταρά, σκατοαλβανέ του κερατά! Όπως βλέπεις θέλουμε ανεξάρτητο Μακεδονικό κράτος και δεν ζητήσαμε την άχρηστη βοήθειά σας!!! Μην ανησυχείς, μπορούμε να δώσουμε πούτσες στα στόματα σκοπιανών, βουλγάρων και μαλακιστηριών αρβανιταράδων! Άντε τώρα πούλα το χασίσι σου το αλβανοκαλαματιανό για να βγάλεις το μεροκάματό σου, πουτανόσκυλο αλβανέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 20 Νοε 2009 1:54:00 μμ
    Ότι και να λες ΔΕΝ σε γαμάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @20 Νοε 2009 2:40:00 μμ

    ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΚΑΤΟΑΡΒΑΝΙΤΑΡΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ!!!!!!! ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΡΩΤΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΡΡΩΣΤΕ . Πήγαινε να σε κοιτάξει ένας γιατρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @21 Νοε 2009 3:13:00 μμ

    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΡΑ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΕ, ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΟΥ; ΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ! ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρε μαλακισμένο η μάννα μου δεν είναι σαν την δικιά σου .
    Μην βλέπεις την μάννα σου τι κάνει και νομίζεις ότι το κάνουν όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @22 Νοε 2009 2:49:00 μμ

    Ρε μαλάκα αρβανιταρά-αλβανέ με τα χαλασμένα γονίδια, που ούτε έναν σοφό άνθρωπο δεν έχετε βγάλει, μάθε πρώτα να γράφεις την λέξη "μάνα" και όχι το "μάννα", παλιαδερφή! Σάλτα και γαμήσου! Ξανά, όλα στην μάνα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάρε μου μιά πίπα ρε μορφωμένε.
    Και θα κόψω το τσιγάρο.
    Γαμημένο κωλοπαιδάκι .
    Και σου είπα μην φοβάσαι.
    ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε αρχίδι ασε τα μαθήματα γιατί είμαι πιό μεγάλος απο σένα και το μάννα το γράφαμε με δύο ν.
    Πανεπιστήμιο έχω βγάλει αλλά με κάτι αρχίδια σαν και σένα γίνομαι χυδαίος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MPRAVO SE AUTO TO LAIKO PAIDI TON PANAGIOTI TON PSOMIADI POU MOLIS ARPAKSE ENA KRIOMA MPIKE STO PIO AKRIVO NOSOKOMEIO-KSENODOXEIO TIS THESSALONIKIS. KAI PALI MPRAVO LAIKE PSOMIADI, FONI TOU LAOY ESI POU I GINAIKA SOU EXEI THISAURISEI OSO EISAI NOMARXIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση