GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το διορισμό κυβερνητικών στελεχών...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ (ΑΡ. Σ. Ι.) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ . Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ … Επιτέλους καταλάβαμε τι ακρ...

Aπό την ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ
(ΑΡ. Σ. Ι.) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ
.
Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ …

Επιτέλους καταλάβαμε τι ακριβώς εννοούσε ο κ. Γ. Παπανδρέου όταν μιλούσε για «νέα πολιτική» στους διορισμούς κυβερνητικών στελεχών.
Στα ονόματα των νέων γενικών γραμματέων υπουργείων φιγουράρει στη θέση του γενικού γραμματέα κοινωνικής ασφάλισης του υπουργείου απασχόλησης το όνομα του κ. Στέφανου Μιχαλάκου, πρώην διοικητή του νοσοκομείου μας.
Πραγματικά φαίνεται ότι ο άνθρωπος έχει όλα τα προσόντα:
Και απεργούς γιατρούς στα δικαστήρια είχε σύρει, και...

κυλικείο οικογενειακών συμφερόντων είχε ανοικοδομήσει μέσα στο νοσοκομείο, και απαράδεκτη συμπεριφορά προς τους γιατρούς και τους άλλους εργαζόμενους είχε επιδείξει, και τεράστιες υπερτιμολογήσεις έργων είχαν σημειωθεί επί των ημερών του .. Άλλωστε όταν είχε διεκπεραιωθεί η «ένδοξη» θητεία του, η τότε κυβέρνηση Σημίτη είχε φροντίσει να τον «ανταμείψει» κατάλληλα. Αν και αποκομμένος χρόνια από την άσκηση της ιατρικής, είχε διοριστεί διευθυντής στο «Αγία Σοφία» σε τμήμα που δεν υπήρχε αλλά δημιουργήθηκε … ειδικά για αυτόν.
Συγχαρητήρια λοιπόν και πάλι κ. Παπανδρέου. Και εις ανώτερα!

12 σχόλια

  1. Αθάνατο ΚΚΕ μέρες αγώνων έχεις μπροστά σου, μην δεχτείς τον Γιωργάκη που λέει αυνανιζόμενος ότι θα προσπαθήσει να φτιάξει την οικονομία σε χλωρό κλαρί.
    Τα απαράγραπτα δικαιώματα σου στις ψήφους των εργαζομένων, που ΕΣΥ τους ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ, βρίσκονται αυτή την στιγμή σε κίνδυνο.
    Ότι κερδίζεις, δηλαδή σου κάνει πάσα η Δεξιά όταν κυβερνά με τις μαλακίες της, σου το παίρνει εδώ και χρόνια ένας από τους Παπανδρέου λες και αυτοί είχαν υπογράψει την συμφωνία της Γιάλτας!
    ΚΚΕ μου σκέφτομαι ότι αν μια στο εκατομμύριο πετύχει τον στόχο του ο Γιωργάκης και μας προκύψει Γιώργαρος, και η προβλεπόμενη έτι περαιτέρω εξαθλίωση των μαζών δεν πραγματοποιηθεί η θέση σου και επιρροή επί της ψήφου αυτών θα δυσκολέψει.
    Μην του το επιτρέψεις, κλείσε δρόμους πόλεων και εθνικές, κλείσε υπουργεία και εργοστάσια, κατέβασε τους πιστούς κομματοφύλακες και σπάσε τα κεφάλια όσων σε αμφισβητούν, γενικώς κάνε τα όλα της πουτάνας, και μέσα από αυτήν την χαώδη κατάσταση θα αναδείξεις αν, λέγω αν μια στο εκατομύριο πετύχει ο γιωργάκης να μην εξαθλιωθούμε, την δική σου ικανότητα, καπατσοσύνη και συμβολή στο ξεπέρασμα της κρίσης.
    Μην του επιτρέψεις να ιδιοποιηθεί ουδέν, είναι αμερικανάκι πέρα για πέρα και εδώ στην Ελλαδίτσα μας δεν έχει καμιά δουλειά, ότι και να καταφέρνει να του το αμφισβητείς και να του πετάς λάσπη να τυφλώνετε, να μην βλέπει που πηγαίνει και να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, δεν χρειαζόμαστε σωτήρες, χιλιάδες κονσερβοκούτια χρειαζόμαστε!
    Και μην απαντάς ποτέ στο ερώτημα της πλουτοκρατίας για το πόσο αγόρασες το κολαστήριο της οδού Μπουμπουλίνας προς τιμήν των βασανισθέντων εκεί, από το κράτος, και πόσο το πούλησες πάλι στο κράτος προς ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, μην πέφτεις στις παγίδες που σου στήνει κατά καιρούς η μπουρζουαζία του κεφαλαίου, η ανηθικότητα της δεν έχει όρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το Πασοκ

    παρα τις καθυστερησεις και τις παλινωδιες ΔΕΝ χανει την εκλογικη του δυναμη.

    Γιαυτο φροντισε η ΝΔ αφου μετετρεψε το 80% των πολιτων σε νεοσκλαβους των τραπεζητων...

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη όπου εμφανίστηκε ανανεωμένος και βλέποντας θετικές πολιτικές εξελίξεις το 2010

    Συντομα θα μπουν και οι νέοι γραμματεις και οι διευθυντες και θα βαδισουμε καλυτερα...

    Μονο πρεπει να εκσυγχρονιστουν πολλοί θεσμοί αλλά και η νομοθεσία γιατί πάντα την πληρώνει ο πολίτης.

    Να πάτε να πάρετε το επίδομα "πασοκ" όσοι έχετε χαμηλά εισοδήματα.

    Κατια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Πασοκ

    παρα τις καθυστερησεις και τις παλινωδιες ΔΕΝ χανει την εκλογικη του δυναμη.

    Γιαυτο φροντισε η ΝΔ αφου μετετρεψε το 80% των πολιτων σε νεοσκλαβους των τραπεζητων...

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη όπου εμφανίστηκε ανανεωμένος και βλέποντας θετικές πολιτικές εξελίξεις το 2010

    Συντομα θα μπουν και οι νέοι γραμματεις και οι διευθυντες και θα βαδισουμε καλυτερα...

    Μονο πρεπει να εκσυγχρονιστουν πολλοί θεσμοί αλλά και η νομοθεσία γιατί πάντα την πληρώνει ο πολίτης.

    Να πάτε να πάρετε το επίδομα "πασοκ" όσοι έχετε χαμηλά εισοδήματα.

    Κατια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε σε ανάλογες περιπτώσεις, όταν δηλαδή κάποιος που ήταν αποτυχημένος, είχει εμπλακεί σε σκάνδαλα, είχε θέματα με τη δικαιοσύνη, αντί να απομακρυνθεί από το δημόσιο βίο, αναλαμβάνει θέσεις εξουσίας γιατί έχει κάνει καρριέρα ως κομματόσκυλο, έχει τις κατάλληλες διασυνδέσεις, δεν θα αντιδράσει σε οτιδήποτε ή αν είναι γυναίκα και έχει τη στήριξη του κάθε μπάρμπα κομματόσκυλου για ευνόητους λόγους, είναι να τους ξεφωνίζουμε. Τουλάχιστον έτσι ίσως αυτοί που επιλέγουν να είναι περισσότερο προσεκτικοί και σίγουρα δεν θα έχουν τη δικαιολογία της άγνοιας. Και επιτέλους ας ξέρουμε τα άπλυτα όσων μας κυβερνούν καιτους πληρώνουμε για να αποφασίζουν για το μέλλον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεχίστε έτσι επιλογή και σκάνδαλο και μετά νέα σκάνδαλα από τους σκανταλιάρηδες και στο τέλος θα έχουμε την τύχη της ΝΔ. Στην καλύτερη περίπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΤΣΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.ΕΑΝ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΗΜΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ...ΤΑ ΧΕΤΕ ΖΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ...ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕΜΟΝΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.. ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ (ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ)...ΜΟΛΙΣ ΒΓΗΚΕ ΚΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΑΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ... ΜΑΚΑΡΙ ΕΑΝ ΛΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΑ ΓΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ...

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΒΙΓΡΑΦΙΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΧΕΣΗ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΤΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ...

    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΕΚΟ ΕΙΧΕ ΤΟΣΑ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΞΙΖΕ...ΑΛΛΑ...

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗ ΚΟΥΤΑΛΑ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΕΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΙΟ ΑΡΕΣΤΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΑΟ.

    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΒΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΚΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ...

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΜΕ ΝΔ..

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4 μηνες απληρωτες δεδουλευμενες εφημεριες για τους ιατρους των νοσοκομειων και τα ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΜΜΕ και τα μπλογκς σας μουγγα μαλλον οι παρεες σας ειναι οι μιζαδοποι ιατροι οι υπολοιποι πρεπει να ψοφησουμε κατα τα αλλα συσκεψεις στο προεδρικο μεγαρο για την διαφθορα ξεφτιλισμενοι ολων των κομματων ουτε σε 5κοσμικες χωρες δεν γινονται αυτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙ ΝΔ, ΟΙ ΜΠΟΜΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.σΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(ΥΓ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΠΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΘΕΝΟΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ; ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ, ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΓΚΟΜΕΝΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΝΥΧΤΑ, ΠΟΙΕΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΚΑΘΕ ΓΕΡΟΞΕΜΩΡΑΜΕΝΟΥ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΠΩΣ ΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΤΡΟΠΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ; ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ; ΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ. ΑΣ ΨΑΞΟΥΝ ΣΤΟ INTERNET ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΠΛΕΞΙΜΟ ΟΥΣΤ. ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥ. ΚΑΙ Η ΦΘΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΥΛΙ. ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είδα τις φωτογραφίες στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και έχω μερικές απορίες. Ο υιός ΔΙΩΤΗΣ άρρωστος ών διέπρεπε στο ΣΚΙ και στην οδήγηση με ακριβά αυτοκίνητα. Εκεί δεν υπήρχε θέμα αρρώστιας. Επίσης να ευχηθώ περαστικά στο παιδί και να ρωτήσω αν πέσω και εγώ από τον 7ο όροφο λες να τη βγάλω καθαρή με ένα στραμπουληγματάκι;Σε ποιόν ήρθε λουκούμι η παρολίγο αυτοκτονία; 7όροφη κολυμβήθρα του Σιλωάμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΠΑΜΠΟΥΚΗ -ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ...

    Εκνευρισμός πολύς έχει πέσει στην κυβέρνηση! Ιδιαίτερα ο υπουργός στον πρωθυπουργό Χάρης Παμπούκης, που έχει αναλάβει να συντονίζει το κυβερνητικό έργο, βρίσκεται "στα κόκκινα", καθώς αντιμετωπίζει καθημερινά και ένα πρόβλημα! Χθες το απόγευμα στη Βουλή διαπληκτιζόταν δημοσίως με τον υπουργό Πολιτισμού Παύλο Γερουλάνο. Φώναζε, χειρονομούσε, του είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι...Δεν θα έχει καλή εξέλιξη το θέμα, θα μου το θυμηθείτε. Είναι μονίμως σε ένταση, μιλάει με ύφος στους υπουργούς, και κάποιος θα βρεθεί να του πει καμμιά βαριά κουβέντα...

    Δημοσιεύτηκε από τον χρήστη VETO 300

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση