GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάπας εκφώνησε το χριστουγεννιάτικο μήνυμα και στη «μακεδονική»...

Από το http://kontari.blogspot.com/ . Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟ...

Από το http://kontari.blogspot.com/
.
Ο ΠΑΠΑΣ ΕΚΦΩΝΗΣΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ». ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΑ.
ΚΟΝΤΑΡΙ: Παρακαλούμε ή μάλλον απαιτούμε άμεση απάντηση από το Υπουργείο Εξωτερικών ή πείτε μας τουλάχιστον ότι η "Μακεδονία" (ξε)πουλήθηκε;; να το ξέρουμε, ώστε να μην αγωνιζόμαστε τσάμπα για κάτι που δεν μας ανήκει πλέον. Η κατάσταση είναι τραγική. Το μήνυμα αυτό του Πάπα ακούγεται σε όλον τον κόσμο σε εκατομμύρια ανθρώπους.

28 σχόλια

  1. Afou koimountai oloi tous

    mono o dr koutsoukos kineitai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The Deliverer will come
     
     
                                                                      A deliverer is coming,
    And draws a line in the sand,
    And starts a storm
    For you to sail uncharted waters,
    And gain the price that long ago,
    Your brothers claimed,
    “That dying is living abundantly free,
    And life is worth living with Christ the King.”
    And all are invited
    To enter His courts,
    And sit at His table
    And dine with Him,
    Who gave up His Life
    For them to be free.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. To Makedoniko exei xepoylhthei pro pollwn etwn ti to psaxneis? Esy mallon eisai apo toys xypnhsantes meta tis 4 toy Octwmbrh kai zhtas exhghseis.Plhrofories sthn odos Karantinou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε για αυτο με τρωγανε τι ειπε ο Παπας? Εμενα με ενδιαφερει τι λεει ο Ανθιμος και ο Καρατζαφερης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω ότι το έχουμε παρακάνει, τι σημαίνει στην υποτιθέμενη ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ. Αν ως ηχητικό άκουσμα είναι η γλώσσα που συννεοούνται οι της FYROM `τότε δεν είναι υποτιθέμενη διάλεκτος, να μου πείτε να μην την ονομάζουν ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΞ το καταλαβαίνω. Χρειάζεται λίγη αυτοσυγκράτηση. Τι θα τους απαγορεύσουμε να μιλάνε όπως θέλουν, μην τρελαθούμε, γιατί θα αυτογελειοποιηθούμε μόνοι μας.
    Τι δηλαδή προτείνεται στο πακέτο της πρότασης μας για την ονομασία μιάς χρήσης να τους επιβάλλουμε να μιλκάνε αγγλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η γλώσσα που μιλάνε στα Σκοπια και λένε το νερό "βοντά"το ψωμί "χλιεπ" και τη Θεσ/νίκη "Σολούν" Τι γλώσσα είναι ??Δαρδανική??
    Βαρδασκική??Τι ειναι??

    Η Πηνελόπη Δέλτα τους ελεγε Σλαβομακεδόνες, το ιδιο και η ετοιμη συμφωνία που ειχε κανει ο Μητσοτακης ( φτού κακά) και ματαίωσε ο δακρύων εθνάρχης..Το Σλαβομακεδόνες δεν μας άρεσε....

    Και να ρωτήσω: Αν οι Βρυξέλλες μας πουν "Εχετε εσεις συμφεροντα αλλά εχουμε και μεις και θελουμε τα Σκόπια να μπουν στην ΕΕ με το όνομα που εχουν. Βρείτε τα μεταξύ σας, αλλιώς βαζουμε τη Moody's S& P Fitsch και σας χαρακτηρίζει τα ομόλογά σας CCC.¨η ΒΒΒ-. Τέρμα τα δανεια αν βάλετε βέτο"

    Αδικο?? Ναι..Αλλά ο απατεώνας και μπαταχτσής δεν βρισκει δίκιο πουθενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ και πολλά χρόνια ο Πάπας λέει τος χριστουγεννιάτικες ευχές και στα μακεδονίτικα. Είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη γλώσσα, χρησιμοποιείται στον ΟΗΕ και υπάρχουν έδρες μακεδονικής γλώσσας σε πάρα πολλά και γνωστά πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η λεγόμενη μακεδονική γλωσσά είναι
    Η Βουλγαρική γλώσσα ,
    Έχω πάει πολλές φορές στα Σκόπια , έχουν πολλά Βουλγαρικά
    Χαρακτηριστικά, σαν λαός .
    Και ένα βιβλίο ,που έχω για εκμάθηση Ελληνομακεδονικής γλώσσας ,
    Που το αγορά από τα Σκόπια είναι ακριβώς τα Βουλγαρικά
    Συμπέρασμα : μακεδονική γλώσσα = Βουλγαρική γλώσσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η λεγόμενη μακεδονική γλωσσά είναι
    Η Βουλγαρική γλώσσα ,
    Έχω πάει πολλές φορές στα Σκόπια , έχουν πολλά Βουλγαρικά
    Χαρακτηριστικά, σαν λαός .
    Και ένα βιβλίο ,που έχω για εκμάθηση Ελληνομακεδονικής γλώσσας ,
    Που το αγόρασα , από τα Σκόπια είναι ακριβώς τα Βουλγαρικά
    Συμπέρασμα : μακεδονική γλώσσα = Βουλγαρική γλώσσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΕ
    ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΗΣ FYROM ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό θα πρέπει να το αναλυσουν οι δόκτορες Κουτσούκος και Κρεμμύδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε τενεκέδες, δεν καταλαβαίνετε ότι σας έχει πάρει στο ψιλό όλη η ανθρωπότητα;

    Άκου κει να μιλάνε γλώσσα οι Μακεδόνες;; Πού ξανακούστηκε;; Δεν μιλάνε γλώσσα αλλά συννενοούνται με νοήματα!!! Αυτοί είναι ζώα και τα ζώα δεν έχουν γλώσσα!!

    Ευτυχώς που υπάρχει και η διεθνής κοινότητα χωρίς εξαιρέσεις, που σας έχει γράψει στ'αρχίδια της και γελάει με τις μαλακίες που λέτε!! Το κακό είναι ότι οι κωλοκυβερνήσεις που εκλέγουμε, συμμετέχουν λιγότερο ή περισσότερο σ'αυτήν την φαρσοκομωδία, με αποτέλεσμα να πληρώσουμε ακριβά αυτήν την ηλιθιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΑΝΤΑ Η ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έλληνες μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν άγρια από αφρικανούς λαθρομετανάστες

    Χριστούγεννα στην κατεχόμενη Αθήνα: Όταν το ελληνικό(;) κράτος δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παράνομο παραεμπόριο των ξένων. Έλληνες μικροπωλητές και καταστηματάρχες οι χαμένοι της υπόθεσης.

    Σήμερα το πρωί, ανήμερα των Χριστουγέννων, στο κέντρο των Αθηνών, δύο Έλληνες νόμιμοι μικροπωλητές ξυλοκοπήθηκαν από δεκάδες παράνομων μικροπωλητών, λαθρομεταναστών από αφρικανικές χώρες. Οι δύο Έλληνες βρίσκονται στο νοσοκομείο, ενώ οι θύτες τους εξακολουθούν να βρίσκονται με τ’ απλωμένα σεντόνια τους στις πιάτσες που κατέκτησαν δια της βίας και με την ανοχή του κράτους.

    Οι Έλληνες μικροπωλητές πληρώνουν τις άδειες λειτουργίας των πάγκων τους πανάκριβα σε πλειστηριασμούς του δήμου, με ενοίκια που συχνά φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 1500 ευρώ το μήνα και περιμένουν την περίοδο των γιορτών για να βγάλουν τα υπέρογκα έξοδα λειτουργίας τους, που περισσότερο τους χρεώνουν παρά τους επιτρέπουν να ζουν με αξιοπρέπεια τις οικογένειές τους… Το κράτος προτιμά να δείχνει εξοργιστική ανοχή στο παραεμπόριο, ελπίζοντας ότι μειώνει την εγκληματικότητα, στην οποία θεωρεί δεδομένο ότι θα στρέφονταν οι ορδές των τριτοκοσμικών που – προς το παρόν και εν μέρει – απασχολούνται στο παράνομο λιανεμπόριο. Οι Έλληνες μικροπωλητές και μαγαζάτορες είναι οι χαμένοι της υπόθεσης, αλλά τρομοκρατημένοι από τις αλλοδαπές μαφίες των πεζοδρομίων εγκαταλείπουν γρήγορα κάθε προσπάθεια επώνυμης αντίδρασης και περιορίζονται σε ανώνυμες καταγγελίες. Το κράτος όμως τους αγνοεί επιδεικτικά, γιατί πρέπει να τηρήσει προτεραιότητες, κατά τις επιταγές της παγκοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πω, πω, τρομερό! Έκανε τέτοιο πράγμα ο Πάπας; Δεν το πιστεύω! Βρε τι ψυχή θα παραδώσει με τόσο βαριά αμαρτία; Για κάντε καμιά δέηση μπας και γλιτώσει την κόλαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΛΟΙ, ΔΕΞΙΟΙ- ΠΑΣΟΚΟΙ –ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ.

    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΥΠΝΟΣ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ

    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ.

    Η πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών στις «σκηνοθετημένες» εκλογές του Οκτωβρίου εμπιστεύθηκε την τύχη της πατρίδας και όλων μας ,στο ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να ήταν μια πληγωμένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα. Μπορεί να ήταν μια χρεοκοπημένη πατρίδα, αλλά ήταν πατρίδα.

    80 μέρες μετά, τα πρώτα επιτεύγματα της νέας διακυβέρνησης, είναι η αποφυλάκιση των εμπόρων ναρκωτικών και των παιδόφιλων, η παραχώρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους λαθρομετανάστες, και ιθαγένειας στα παιδιά τους.

    Ο ελληνικός λαός στην μεγάλη πλειοψηφία του διαφωνεί με αυτές τις επιλογές όπως δείχνουν ακόμα και οι «κατά παραγγελία» σφυγμομετρήσεις.

    ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΣΕ 5-10 ΧΡΟΝΙΑ , ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΝΑΡΕ ,ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ.

    Σε δέκα χρόνια από σήμερα , αν αφήσουμε να περάσουν αυτές οι επιλογές, θα έχουμε στη Βουλή δεκάδες Αλβανούς, Ψευτομακεδόνες, Βούλγαρους, και Τούρκους Βουλευτές, οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα συμφέροντα των χωρών προέλευσής τους.

    Ο Έλληνας πολίτης θα χάσει τα κυριαρχικά του δικαιώματα στη χώρα του.

    Η μάχη που έχουμε μπροστά μας είναι για την διατήρηση της κυριαρχίας του ελληνικού λαού και την προστασία του Συντάγματος.

    Πρέπει να πούμε στον ελληνικό λαό ξεκάθαρα την αλήθεια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TI LES RE MALAKA KOLO ELLINA....KAI H MAKEDONIA EINAI ELEFTERI XORA ME TIN DIKIA TIS GLOSSA, KAI MALLON EXOUNE KALITERO POLITISMO APO ESAS TOUA MALAKES KOLOATHINEOUS POU EISTE APO TA VOUNA, KOLOVLAXOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Που το αγορά από τα Σκόπια είναι ακριβώς τα Βουλγαρικά
    Συμπέρασμα : μακεδονική γλώσσα = Βουλγαρική γλώσσα .

    25 Δεκ 2009 10:40:00 μ.μ.

    μην είσαι τόσο ανόητος!

    Τα βουλγαρικά δεν είναι μακεδονικά!
    Τα βουλγαρικά είναι... ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ!
    Αυτό είναι το συμπέρασμα, κι όχι αυτό που λες εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι Σκοπιανοί (σλαβοι,τουρκοτάταροι, τσιγγάνοι, γερμανοβουλγαροι, βλαχοι, αρβανιτοβλαχοι)
    κατοικούν στη ΒΑΡΔΑΡΙΑ, στην θεση που παλιοτερα λεγοταν Δαρδανια.
    Δεν ειναι ομως Δαρδανοι.
    Ουτε φυσικα ειναι Ελληνες.

    Η γλώσσα τους δεν ειναι Δαρδανικα. Ο καθενας μιλαει τη γλωσσα του, και ολοι μαζι συνεννοούνται στα σλαβικα.

    Ο παπας, που ειναι Γερμανος, ειναι επομενο να ειναι κατα των Ελληνων, τοσο ως Γερμανος όσο και ως χριστιανοεβραίος, αλλά και ως συγγενής των Γερμανοβουλγαρων Σκοπιανών/Βαρδαριας.

    Το γερμανικο κεφάλαιο έχει συμφέρον από την ακαταστασία και την θολούρα που επικρατεί στη Βαρδαρία.

    Ήταν αναμενόμενο ότι η εμπροσθοφυλακή τού Γερμανικού Κεφαλαίου, στην Ιταλία και στα καθολικά αλβανικά και γερμανοβουλγαρικά πρόβατα, ο πάπας, να βρει ευκαιρία και να υποδαυλίσει μίσος και θολούρα....
    Γιατί από κάτι τέτοια ζουν οι χριστιανογερμανικές βδέλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΑΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ FYROM ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΣΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Η ΔΡΑΓΩΝΑ ΧΩΡΙΣ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΘΗΓΗΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΣΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΜΩΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ Η ΔΑΓΩΝΑ ΛΟΓΩ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΠΤΥΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΕΓΙΑ, ΠΟΥ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΟΡΙΣΕ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΝΩ Ο ΥΠΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΥΣΣΑ ΚΟΙΝΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΣΑΝ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ" ΓΛΩΣΣΑ ,ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΜΑΚΕΔΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΛΑΒΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ .


    ΦΥΣΙΚΑ ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ- ΠΙΣΤΩΝ ,ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΙΑΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΙ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ .
    ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.



    ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ ΠΑΤΕΡ.
    ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ .
    ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παιδια μην τα μπερδεύουμε!!

    ο παπας αναφώνησε τα χριστουγεννα στην γλώσσα του κράτους των σκοπίων!!

    μην τα μπερδεύουμε και νευριάζουμε!!

    τα κράτη που αναγνώρισαν τΟ FYROM με το συνταγματικό τους όνομα το αναγνώρισαν ως κράτος και όχι ως προς την γλώσσα τους και την εθνότητα τους μην το ξεχνάμε αυτό!!!

    και η Βουλγαρία και η Αλβανία και η Σερβία δέν αποδέχονται τίποτε απο τα παραπάνω με σοβαρότερες ενστάσεις απο ότι εμείς!
    είναι σημαντικό αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Το όνομα κάθε γλώσσας καθορίζει, δείχνει τι είναι αυτή η γλώσσα, ποια τα χαρακτηριστικά της. Στην περιοχή αυτή ομιλείται μια σλαβική γλώσσα. Για προφανείς λόγους δεν θα την ονομάσουν βουλγαρική, όμως είναι παραλογισμός να λέγεται "μακεδονική". Κι αυτό διότι η Μακεδονία και ο όρος μακεδονικός προϋπήρχαν της έλευσης των σλάβων και της γλώσσας τους. Στην Αυστραλία δεν λέει κανείς ότι μιλάνε "αυστραλέζικά". Ούτε στην Αργεντινή "αργεντίνικα". Αναγνωρίζουν την καταγωγή της γλώσσας τους λέγοντας την αγγλικά ή ισπανικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Επειδή είστε ανίκανοι να μαζέψετε τη φοροδιαφυγή γιατρών, δικηγόρων, ελευθέρων επαγγελματιών κλπ.

    Επειδή είστε ανίκανοι να πατάξετε την εισφοροδιαφυγή των μεγαλο-εργολάβων, φίλων μεγαλο-επιχειρηματιών, καναλαρχών, κλπ,

    Επειδή είστε ανίκανοι να ανοίξετε τα κλειστά επαγγέλματα δικηγόρων (επειδή υπάρχουν 150 δικηγόροι – φιλαράκια σας στη βουλή), συμβολαιογράφων (που παίρνουν 1% επί της αντικειμενικής, δηλαδή τουλάχιστον 1000 ευρώ για δουλειά μισής ώρας, λες και είναι συνέταιροι στην περιουσία των πολιτών) και ανοίγετε τα κλειστά επαγγέλματα ξεκινώντας από τους άμοιρους τους φορτηγατζήδες – τα εύκολα θύματα – για να δείξετε ότι κάτι κάνετε,

    Επειδή είστε ανίκανοι να καταργήσετε τις 10 είδους κρατήσεις – νταβατζηλίκια υπέρ τρίτων που βαρύνουν κάθε ιδιοκτησία (ταμείο νομικών, τέλος μεταγραφής υπέρ ταμείου νομικών -άλλο το πρώτο, άλλο το δεύτερο -, ΟΓΑ, μεταγραφής, ΤΑΠ, ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ, κλπ),

    Επειδή είστε ανίκανοι να καταπολεμήσετε τη διαφθορά στο δημόσιο τομέα και στις προμήθειες των νοσοκομείων,

    Επειδή είστε ανίκανοι να περικόψετε τους μισθούς των 20.000 το μήνα για γενικούς διευθυντές, γραμματείς, προέδρους οργανισμών, συμβούλων και παρα-συμβούλων, μελών επιτροπών κλπ που τους διορίσατε επειδή ήταν αποτυχόντες υποψήφιοι βουλευτές,

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΗΜΑΞΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟ;

    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;

    Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΝΙΞΕΙ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ!

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΓΥΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ Α. ΘΑΘΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΣΙΜΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 26 Δεκ 2009 9:20:00 π.μ.



    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ,ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Oτι γράφει ο 12,39 είναι αυτά που νοιώθει και πιστεύει ο κάθε γνήσιος Ελληνας.
    Ο αμέσως επόμενος αλβανός μου μοιάζει.(βρίζει τους Ελληνες στην Ελλάδα τρομάρα του.)
    Αφού δεν του αρέσει γιατί δεν επιστρέφει στην αλβανία.
    ΑD.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Α τον μαλακα τον ...Αγιωτατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση