GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο "Αττικό" Νοσοκομείο...

Aπό τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ . Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από την πολιτική ηγεσία το...

Aπό τον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ
τ. ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ
.
Ο Πρωθυπουργός κ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης όπως επίσης και από τη συνδικαλιστική ηγεσία των εργαζομένων στο χώρο της υγείας (ΠΟΕΔΗΝ) επισκεφθείς το Νοσοκομείο ΑΤΤΙΚΟ, για ευχές προφανώς, έκανε δηλώσεις ότι ανοίγουν 77 κρεβάτια εντατικής θεραπείας τη στιγμή που σήμερα και όλες αυτές τις μέρες ο αριθμός των κλίσεων για κρεβάτι Εντατικής Θεραπείας στο ΕΚΑΒ ξεπερνάει τον αριθμό των 30.
Είμαι υποχρεωμένος να θυμίσω στον κ. Πρωθυπουργό ότι τη περίοδο την δικιά μας το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο το παραλάβαμε με 3 κρεβάτια Εντατικής Θεραπείας και ανοίξαμε 20 κρεβάτια καινούργια. Ανοίξαμε 11 καινούργια κρεβάτια στη Μονάδα Εμφραγμάτων και 4 κρεβάτια στη Μονάδα Λοιμώξεων της κας Γιαμαρέλου.
Παραλάβαμε το ΑΤΤΙΚΟ Νοσοκομείο με αναπτυγμένα 206 κρεβάτια και το παραδώσαμε με 670 λειτουργούντα κρεβάτια. Όπως επίσης η εφημερία του Νοσοκομείου ήταν 5ωρη ανά εβδομάδα και...

την καθιερώσαμε 12ωρη ανά τριήμερο ανακουφίζοντας έτσι τον εφημεριακό κορμό των Νοσοκομείων της Δυτικής Αθήνας.
Όλα αυτά δε, μπορούν να πιστοποιηθούν από τους Καθηγητές κ. Αρμαγανίδη και κ. Κρεμαστινό, που παρακολουθούσαν την επίσκεψη του κ. Πρωθυπουργού.
Οι εξαγγελίες για τους διορισμούς του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού για το 2010 θέλουμε να μην είναι ένα απλό ευχολόγιο αλλά ένας απόλυτα υλοποιήσιμος στόχος.
Θα παρακολουθήσουμε από κοντά τη συνέπεια των εξαγγελιών, που θα έχει άμεση σχέση με τη ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και παράλληλα, αν μας ζητηθεί, θα βοηθήσουμε όπως τουλάχιστον το αποδείξαμε στην άμεση πρόσληψη των 211 νοσηλευτριών χωρίς να εκφράσουμε καμία ένσταση.
Γιατί πιο πάνω από όλα, τουλάχιστον για εμάς, είναι η υγεία των πολιτών και όχι τα οποιαδήποτε μικροκομματικά ωφελήματα.

21 σχόλια

  1. ΚΕ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ

    ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ , ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ,ΠΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ...ΣΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΨΑΜΠΕΛΗ ΜΑΔΗΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν υποχρεωτικά υπηρέτησα την πατρίδα για 21 μήνες της ζωής μου το είδα σαν μία αγγαρεία, αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αγγαρείας έδωσα και ένα αναθεματισμένο όρκο να φυλάω τη πατρίδα.
    Σε κόντρα των καιρών είμαι από τους ανθρώπους που μένουν πιστοί στους όρκους και τις υποσχέσεις τους και περιμένω με χαρά την ημέρα που θα δοθεί το στρατιωτικό κέλευσμα να προσέλθουν αυθόρμητα οι χιλιάδες των Ελλήνων που δεν έχουν σκοπό να αφήσουν τους προδότες να σβήσουν το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία.
    Οταν κατέβηκε το κόμμα σας στις εκλογές, με δόλιο τρόπο παραλείψατε να κάνετε έστω και μία αναφορά στις προθέσεις σας να βάλετε ταφόπλακα στην έννοια του έθνους στον Ελλαδικό χώρο, και τώρα προσπαθείτε να εκτελέσετε ένα πληρωμένο συμβόλαιο σε κάποιους που μόνο ο πρωθυπουργός σας γνωρίζει.
    Εβλεπα σε απευθείας σύνδεση τα μούτρα όλων στο υπουργικό συμβούλιο την ώρα που απαγγέλατε τους στίχους της προδοσίας, ενώ παίζατε ένα θεατρικό μονόλογο με ένα παπά, που εάν ζούσε ο μακαριότατος Χριστόδουλος, θα τον ξύριζε με τα ίδια του τα χέρια, μόνο και μόνο γιατί δέχτηκε να είναι παρόν την ώρα που εσείς εκστομίζατε τις ύβρεις προς όλους αυτούς που έδωσαν το αίμα τους διαχρονικά για να υπάρχει σήμερα ζωντανό το Ελληνικό έθνος.
    Στο κράτος που ο κάθε λαθρομετανάστης βγάζει χαρτιά λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους, θέλετε να μας πείτε οτι λαδώνοντας δημόσιους υπαλλήλους θα έρθει το τέλος του Ελληνικού έθνους?
    Ειστε τόσο γελοίοι που πιστεύετε οτι η ιστορία θα γράψει οτι το Ελληνικό έθνος έσβησε, οχι από κάποιο πόλεμο, όχι από κάποια εισβολή βαρβάρων, αλλά επειδή οι κάτοικοί του δέχτηκαν αδιαμαρτύρητα την προδοσία ενός πρωθυπουργού και την συνέργια κάποιων διεφθαρμένων δημοσίων υπολλήλων?
    Ειστε σοβαροί?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι τα μικρά χωριά στις άκρες της χώρας θα έχουν αλβανό δήμαρχο που θα έχει την αλβανική σημαία κρεμασμένη στο δημαρχείο?
    Μου ζητάτε να δεχτώ οτι θα έχω Πακιστανό αντιδήμαρχο που θα μου καθορίζει τη καθημερινότητά μου στην Αθήνα?

    Κύριοι να πάτε εσείς να ζήσετε, όπου σαν κάνει ορεξη και να αφήσετε σε αυτόν το τόπο να ζούνε οι λίγοι Ελληνες που εμειναν στον πλανήτη.

    Ετσι και αλλιώς με την προδοτική πολιτική σας (και της ΝΔ), σβήνουμε σαν έθνος με την υπογεννητικοτητα που μαστίζει τα νέα ζευγάρια και εσείς δεν κάνετε τίποτα για να το αλλάξετε αυτό, απεναντίας προσπαθείτε με μανία να βάλετε όσους περισσότερους αλλοδαπούς μπορείτε στη χώρα μας για να μας τελειώνετε όσο το δυνατόν ταχύτερα.

    Η συμβουλή μου προς εσάς, είναι να αυξήσετε τα μέτρα ασφαλείας της βουλής, γιατί με αυτά που κάνετε θα έρθετε αντιμέτωποι με στρατιές 40ρηδων Ελλήνων που δε θα σταματούν σε δακρυγόνα και πλαστικές σφαίρες και παρέα με τα ΜΑΤ που εσείς θα έχετε βάλει να σας προστατεύουν θα μπούνε μέσα στη βουλή να σας βρούνε… και δε θα είναι για να σας πούνε τα κάλαντα, αλλά για να σας οδηγήσουν σε ένα σύγχρονο Γουδί που θα έχει στηθεί στο χώρο της πλατείας Συντάγματος.

    Αυτή είναι η γνώμη μου ως Ελληνα, μην την υποτιμήσετε γιατί καμιά φορά τα σχέδια που καταστρώνετε μπορεί να σας διαψεύσουν και μετά να μην έχετε που να κρυφτείτε.

    Εάν θέλετε κύριοι να γεμίσετε τις Ελληνικές φυλακές με 40ρηδες Ελληνες οικογενειάρχες τότε, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΕ ΕΛΕΟΣ
    ΑΥΤΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ!ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΧΡΕΕΙ ,ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΟΥΤΕ ΓΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ . ΛΙΓΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΕΠΙ ΝΔ.
    ΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΤΟ ΒΛΗΜΑ
    ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άφησε τίς μαλακίες ρέ Γιαννόπουλε καί πήγαινε νά κτενίσης καλύτερα τόν μύστακάν σου,πού έχεις τό θράσος κι κάνεις κριτική.
    Αυτοκριτική έκανες????
    Σίγουρα όχι,διότι μέ τίς μαλακίες,πού κι εσύ έκανες,κι ή διαφορά στίς εκλογές έφθασε στό ιστορικό ρεκόρ τών 11 μονάδων,θά έπρεπε ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΖΗΤΗΣΗ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ!!!
    Αλλά κι ή πράξις αυτοκτονίας χρειάζεται νά έχη ό αυτόχειρ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ!!
    Νά πάτε καλύτερα στό κόμμα τού Κ-ΦΥΡΕΡ,διότι αυτός μαζεύει στόν θίασόν του όλους τούς τραβεστί!!
    Άντε ξεκουμπίδια,μαλάκες!!!




    ΕΡΕτζής/ΝεοΔημοκράτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμησε τους ψευτες λαικιστες πασοκους,αλλα 5 χρονια δεν ειχατε ενα κολοκαναλο δικο σας. ολα στο πασο
    κ.
    καλα να παθετε κανατε και κριτικη στο καραμανλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΙΓΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ !!!. ΕΛΕΕΕΕΕΕΕΟΣ ΠΙΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχως κ.Παπαρα που εφυγε η κυβερνηση σας γιατι με τους ρυθμους που ειχε το ΕΣΥ επι των ημερων σας θα εκλεινε σιγουρα.
    Κυνηγηστε καμια κατσαριδα η καμια γατα μια και ειστε ειδικος μονο σε αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μα τί μάς λες ρε Γιαννόπουλε τώρα; Ποιός κυβερνούσε τόσα χρόνια; η κυρα-Μαγδάλω;
    Εσύ μαλάκα που αναφέρεσε στον σκατόψυχο Χριστόδουλο ,τρεις λέξεις μόνον:άντε πνίξου αρχιμαλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για τα ρουσφετάκια έχεις κρατήσει αρχείο ή ήταν πολλά για να τα μετρήσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λυπάμαι.οσο και να προσπαθο'υν οι πασοκοι... τα ΣΚΑΤΑ
    σαν ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ της ΦΩΦΩΣ και της ΜΑΡΙ-
    νύχτας.
    ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. κ Γιαννοπουλε αρχιστε να ψαχνετε παλι για κατσαριδεσ κ γατες σ αυτα ειστε πρωτοι!τελος η λασπη!εχετε αποτυχει το ειπε κ ο ΛΑΟΣ 4 του Οκτωμβρη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Συνάδελφε ΓΙΑΝΝΌΠΟΥΛΕ. Σεμνά και ταπεινά.
    Κάθε εβδομάδα ο Αβραμόπουλος εξερχόμενος απο το μέγαρο Μαξίμου εξήγγελλε την πρόσληψη 5.000 νοσηλευτών και 2.000 γιατρών στο ΕΣΥ και δεν προσέλαβε κανέναν.
    Ποιόν κοροϊδεύεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μια καταπληκτική εικόνα.... βόλτα του Γιαννόπουλου τον περασμένο Ιούλιο στο Αρεταίειο με κουστωδία συνοδών να μοιράζει σε ασθενείς καρτες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΟΠΟΥΛΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΙΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟ ΣΥΣΜΑΝΟΓΛΙΟ.ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΓΙΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΛΑΞΕΙ .ΓΑΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ .ΣΥΡΙΓΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ.ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΩΠΗΣΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΝΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΙΑΤΡΙΚΗ.ΑΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΟΡΒΑΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ηλίθιοι και πανηλίθιοι του ΠΑΣΟΚ-PRESS.
    πέστε να σας γράψουν καμία καινούργια βρισιά ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ.
    όπως είσαι ..Προστασία Πολίτη...
    είσαι... Πράσινη Ανάπτυξη..
    είσαι...ΦΩΦΩ ! κ.λ.π.

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    TΟ PRESS..
    MEXRI KAI TA SKATA ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ.
    ΤΑ ..ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΔΙΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΠΑΣΟΚ.
    Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση.
    ______________________
    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;____________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση