GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι σούβλες του …ΣΥΡΙΖΑ

Βγάζει εφημερίδα ο Αλ. Αλαβάνος . Aπό το http://www.taseis.net/ . Τα προεόρτια της διάσπασής του; Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες οι καρέ...

Βγάζει εφημερίδα ο Αλ. Αλαβάνος
.
Aπό το http://www.taseis.net/
.
Τα προεόρτια της διάσπασής του; Μαλλιά κουβάρια στον ΣΥΡΙΖΑ. Λίγες οι καρέκλες, πολλοί οι στρατηγοί. Νέα εφημερίδα και όμιλο ετοιμάζει ο Αλαβάνος. Όχι για να ασκήσει πίεση στον Τσίπρα και τον ΣΥΝ όπως φαντάζονται στην Κουμουνδούρου, αλλά για να προετοιμάσει το έδαφος για τον νέο φορέα που οραματίζεται. Μία «νέα ΕΔΑ» δηλαδή μαζί με τις περισσότερες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. ΚΟΕ, ΔΕΑ, ΡΟΖΑ κτλ.

7 σχόλια

  1. Kύριοι τής Αριστεράς????:
    Πάλι κανιβαλίζετε?
    Τά πράγματα είναι απλά.
    Δέχεστε τήν προδοσία τού Στάλιν
    όταν μοιράσαν τά εδάφη στήν Γιάλτα
    καί τό παιδομάζωμα????????????
    Αναστάσης.
    ΥΓ:Αφού δέν δέχεστε τήν σφαγή
    εκατομυρίων συμπολιτών Ρώσων καί
    μιά ΑΕΝΑΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ έεεε σάλτααα..
    καί -σιγά μή σού προσφέρω ηδονή-
    γαρύφαλο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Alabane
    otan soy eipe o dr koytsoykos
    petaje ejv to
    kvlopaido
    den to akoysew

    tvra klace ....kai bgale efhmerida na skoypizeis dakrya

    giati diavazoume mono blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12 ΠΑΛΟΥΜΠΑΙΟΙ 13 ΚΑΠΕΤΑΝΑΙΟΙ

    (ΠΑΛΟΥΜΠΑ, ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ)

    ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΔΙΟ (ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ) ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ, ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΥΜΕΡΑ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΙΚΡΟΥΛΗ.....

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑΚΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ, ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ, Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ (ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΠΡΟ) ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΟΧΙ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΓΓΟΥΡΑΤΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΟϊΔΟΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

    Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

    "ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ, ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ" ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ. ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΚΛΑΦΤΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΥΛΟΒΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΧΕΣΟΕΙΔΟΥΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΙΚΟΥΛΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ. ΕΧΕΙ ΔΕ ΓΥΡΩ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΧΑ ΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΛΙΚΟΥΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ.

    ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΩΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ??? ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΡΗ, ΤΟΝ ΓΚΡΙΤΖΟΝΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΛΙΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ...

    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΒΡΕ ΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ??? ΠΟΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ, ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ, Η ΧΟΥΝΤΑ ΚΛΠ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΒΑΡΒΑΤΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ...ΚΑΘΑΡΟΥΣ...

    ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΗΛΩΘΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ???

    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΝΤΑΟΥΛΙΕΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ (ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΕΜΟΣ) ΔΕΝ ΝΟΓΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΑΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΘΟΣΙΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΧΤΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.


    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΣΠΥΡΑΚΛΑ ΧΑΛΒΑΤΖΗ.....(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΠΟΤΕ??)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΣΤΗ ΛΑΚΑ.

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑΒΑΔΑΙΟΣ ΙΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια φωτογραφία που είναι όλα τα λεφτά. Σημειολογικά τουλάχιστον αυτό που εμείς καταλαβαίνουμε με την πρώτη ματιά είναι ότι:


    1).Ο Ομπάμα κοιτάει αφ'υψηλού τον Παπανδρέου. Είναι ξεκάθαρο ότι το κάνει. Προσέξτε καλά το βλέμμα του Αμερικανού προέδρου που κοιτάει τον συνομιλητή του λες και πρόκειται για έναν απλό πολίτη.

    2). Δείτε πως έχει κοκκινίσει ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχει γίνει σαν παντζάρι από την ...τιμή που του κάνει ο Ομπάμα να δώσει χειραψία!

    Πες του ρε συ Γιώργο να κάνει μια σβούρα και να ξανάρθει. Για τον πλανητάρχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Πασοκ

    παρα τις καθυστερησεις και τις παλινωδιες ΔΕΝ χανει την εκλογικη του δυναμη.

    Γιαυτο φροντισε η ΝΔ αφου μετετρεψε το 80% των πολιτων σε νεοσκλαβους των τραπεζητων...

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροί του Δρ Κουτσούκου σήμερα στην Μηλιώνη όπου εμφανίστηκε ανανεωμένος και βλέποντας θετικές πολιτικές εξελίξεις το 2010

    Συντομα θα μπουν και οι νέοι γραμματεις και οι διευθυντες και θα βαδισουμε καλυτερα...

    Μονο πρεπει να εκσυγχρονιστουν πολλοί θεσμοί αλλά και η νομοθεσία γιατί πάντα την πληρώνει ο πολίτης.

    Να πάτε να πάρετε το επίδομα "πασοκ" όσοι έχετε χαμηλά εισοδήματα.

    Κατια Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση