GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κι όμως, θα έπρεπε να είναι ανοιχτοί οι αρχαιολογικοί χώροι...

Από το http://adena-gr.blogspot.com/ . Κύριε Γερουλάνε,κοίτα τι κοπρίτες(υφισταμένους σου) πληρώνουμε, για να μας ρεζιλεύουν! Σύμφωνα με τη...

Από το http://adena-gr.blogspot.com/
.
Κύριε Γερουλάνε,κοίτα τι κοπρίτες(υφισταμένους σου) πληρώνουμε, για να μας ρεζιλεύουν!
Σύμφωνα με τη επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Πολιτισμού http://odysseus.culture.gr, οι επίσημες ΑΡΓΙΕΣ του Κράτους είναι "ημέρες Ελευθέρας Εισόδου" στους Αρχαιολογικούς χώρους. Οι μοναδικές εξαιρέσεις 4 μέρες του Πάσχα και η Πρωτομαγιά. Όχι η 25 και η 26 Δεκεμβρίου. Οι αλητήριοι του Υπουργείου σου, ανάρτησαν μόνοι τους το κωλόχαρτο "εγκύκλιο", και έκλεισαν το μαγαζί (του πατέρα τους;), στερώντας απίστευτα ποσά από το κρατικό κορβανά που τους πληρώνει, και εξοργίζοντας τους επισκέπτες που σκυλομετάνιωσαν για το λάθος τους να επισκεφθούν την Ελλάδα;

10 σχόλια

  1. Με ποιο δικαιωμα κλεισανε τους αρχαιολογικους χωρους ; Νομιμως τους κλεισανε ; Οχι ,απο οσα μπορω να γνωριζω . Πρεπει αμεσως να κινηθει πειθαρχικη διωξη και να επεμβει ο εισαγγελεας . Αυτη ειναι η δουλεια του. Διοτι η "αποφαση" αυτων των κυριων ειναι παρανομη. Δε μπορει ο καθενας να κανει οτι του καπνισει . Ηρθε ο αλλος απο την αλλη ακρη του κοσμου για να δει την Ακροπολη και μερικοι ανοητοι και προφανως και αγραμματοι του κλεισανε την πορτα . Κυριε υπουργε δε μπορει το κρατος να ρεζιλευεται και να διασυρεται ετσι απροκαλυπτα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΟΥΝΑ ΦΑΤΣΑ ΟΥΝΑ ΡΑΤΣΑ.

    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

    ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΚΥΡΙΩΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΛΠ. ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ.

    ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΗΣΕΙ.

    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΦΙ.

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΘΙΞΕΙ.

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΛΙΚΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

    ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ . Η ΓΑΓΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΜΗΤΟΙ (ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ )ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.

    ΑΡΑ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΖΑΖΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΗΞΕΡΕ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΓΥΡΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ ΑΛΗΤΕΣ.
    ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΕΣΕΧΕΤΕ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΜΜΙΑ.
    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΦΥΛΑΞΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΣΑΝ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 28 Δεκ 2009 10:34:00 π.μ.

    ΑΡΕΣ ΜΑΡΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειπαμε αυτοι ειναι αυτοι που ειναι (οι "αρχαιολογοι" να τους κανει ο Θεος"). Ο Υπουργος τι κανει;ΕΔΕ συντομα και με συνοπτικες διαδικασιες και να πανε απανω την Πινδο να φυλλαξουν γιδοπροβατα , να ιδουν τα μοσχαρακια αυτα πως βγαινει το ψωμι απο το καημενο το κτηνοτροφο για να πληρωνονται αυτα τα αχαϊρευτα ζωακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας σταματήσουν οι STAGE τη προπαγάνδα τους..μήπως θα θέλατε να διορθωθεί μια παρανομία (οι κλειστοί αρχ. χώροι) με άλλη παρανομία (το να σας μονιμοποιήσουν). ??? καραγκιώζηδες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΙΚΟΙΛΩΝΥΜΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ, ΓΙΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ.


    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΤΕΛΜΠΕΧΑΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΟΥΝΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ! ΘΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ! ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΖΩΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ!!!!
    ΧΟΥΝΤΑ ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίδες, η ελεύθερη είσοδος με δελτίο τριετούς διάρκειας είναι για εκπαιδευτικούς και ερευνητές αρχαιολόγους, έχω κι εγώ τέτοιο. Πάμε συχνότερα απ' ότι φαντάζεστε με μαθητές στα αρχαία! Καλύτερα εκεί προαιρετικά, παρά στις εκκλησίες υποχρεωτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1:25

    καμια αλλη μαλακια εχεις να μας πεις.
    το προβλημα ειναι γιατι κλεινουν οι αρχαιολογικοι χωροι και συ θυμηθηκες τα κατηχητικα.
    αυτο ειναι το προβλημα ρε βουρλο.

    αλλα νταλα η βεδουρα με το γαλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση