GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και ξαναβουλιάζει...

... η παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου. Αφαντοι όλοι τους!‏ Από το http://aegaio.blogspot.com/ Πριν από λίγη ώρα η παραλιακή της πρωτεύου...

... η παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου. Αφαντοι όλοι τους!‏

Από το http://aegaio.blogspot.com/

Πριν από λίγη ώρα η παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου άρχισε πάλι να πλημμυρίζει σε πείσμα όσων υποστηρίζουν την άποψη ότι ο Δίας ευθυγραμμίστηκε με τη Σελήνη και έτσι έχουμε το γνωστό αποτέλεσμα.Μέχρι στιγμής τη κατάσταση τη σώνουν τα σακουλάκια με άμμο που τοποθέτησε ο Στρατός.
Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον ισχυρό νοτιά που επικρατεί αυτή τη στιγμή θα ...

δυσκολέψει αρκετά την κατάσταση με τις επιχειρήσεις της παραλιακής. Οι αρμόδιοι έχουν πάλι εξαφανισθεί , τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο εκτρέπουν πάλι τη κυκλοφορία και κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρει η νύχτα.
Μπορεί να υποστηρίζουν ορισμένοι το φαινόμενο της επάλαξης όμως ο ισχυρός νοτιάς τους διαψεύδει αμέσως.
Στις φωτογραφίες διακρίνονται συμπολίτες μας οι οποίοι τσαλαπατούν κυριολεκτικά μέχρι να φτάσουν στα αυτοκίνητα τους για να τα απομακρύνουν.

2 σχόλια

  1. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ .ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΤΟΥ .ΦΟΥΣΚΟΝΗ Η ΘΑΛΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ 01 Ιαν 2010 1:07:00 π.μ.
    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ ΣΧΟΛΙΟ...
    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΗΓΑΙΝΕΣ?
    ΑΛΑΓΗ ?
    ΦΟΥΣΚΟΝΗ ?
    ΘΑΛΑΣΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση