GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λένε τα κόμματα για την πρόταση Μητσοτάκη...

Την απορρίπτει το ΠΑΣΟΚ, αμήχανη σιωπή από τη ΝΔ . Δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής η ΝΔ την παρέμβαση Μητσοτάκη , ο οποίος πρότεινε το σχημ...

Την απορρίπτει το ΠΑΣΟΚ, αμήχανη σιωπή από τη ΝΔ
.
Δεν έχει σχολιάσει μέχρι στιγμής η ΝΔ την παρέμβαση Μητσοτάκη, ο οποίος πρότεινε το σχηματισμό κυβέρνησης έκτακτης ανάγκης υπό το Γιώργο Παπανδρέου, με τη στήριξη της ΝΔ, για την οικονομία.
Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας της Κ.Ο. του κόμματος Χρήστος Παπουτσής αντέδρασε αρνητικά στην πρόταση και δήλωσε ότι "ο ελληνικός λαός έδωσε μια πολύ ισχυρή εντολή στον Γ. Παπανδρέου, στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, που έχει ισχυρή πολιτική βούληση και ταυτόχρονα ένα καθαρό πρόγραμμα, που εγγυάται την έξοδο από την κρίση στην οποία μας οδήγησε η ΝΔ. Σχέδιο ουσιαστικής ανάπτυξης και ταυτόχρονα κοινωνικής αλληλεγγύης, ισονομίας και ισοπολιτείας. Αυτό φαίνεται ότι ...

ενοχλεί ορισμένους. Ας είναι. Χρόνια πολλά σε όλους και να είμαστε καλά".
Τα άλλα κόμματα:
" Η πρόταση Μητσοτάκη εκφράζει το φόβο της αστικής τάξης μήπως ο λαός σηκώσει το ανάστημά του. Γι αυτό και τα περί «εθνικής ομοψυχίας», αναφέρει μεταξύ άλλων, το γραφείο τύπου του ΚΚΕ, και προσθέτει ότι ανεξάρτητα από τη θέση της κυβέρνησης, το βέβαιο είναι ότι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ έχουν ίδια στρατηγική. Όταν οι εχθροί του λαού συναινούν, οι λαϊκές δυνάμεις πρέπει να πάρουν τα μέτρα τους τώρα, καταλήγει η ανακοίνωση.
«Ο Κώστας Μητσοτάκης είναι σαν το "παλιό κρασί". Αν ξέρεις να το φυλάξεις, γίνεται γευστικότερο. Αν δεν ξέρεις, γίνεται ξύδι... Ούτως ή άλλως και τα δύο δίνουν γεύσεις στα "εδέσματα", πολλώ δε μάλλον, όταν είναι κακός ο μάγειρας...», σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Κωστής Αϊβαλιώτης.
"Η πρόταση του κυρίου Μητσοτάκη δεν αφορά σίγουρα την αριστερά. Απευθύνεται στις κυβερνήσεις που μας οδήγησαν τα προηγούμενα χρόνια με την ασκούμενη οικονομική πολιτική τους στο σημερινό αδιέξοδο υπηρετώντας το νεοφιλελεύθερο οικονομικό μοντέλο", αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΥΝ. "Τα πραγματικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας δεν έχουν ανάγκη από τέτοιες προτάσεις, αλλά από μια ριζικά διαφορετική πολιτική που θα προστατεύει το εισόδημα, την εργασία και το περιβάλλον", σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

18 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΓΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΛΙΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΠΩ.
    στην ΝΔ χεστήκανε και η βάρκα έγυρε.
    μαλάκα.

    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΕ ΣΕΙΡΑ.
    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ - ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ- ΕΣΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Παραμονη πρωτοχρονιας αποψε
    και μετα απο πολυ καιρο περιπου 6 ατομα θα παμε σε μια τεβερνα να υποδεχτουμε το Νεο Χρονο.

    Μεταξυ σοβαρου και αστειου ετεθη το ερωτημα σε τινος τη φορολογικη δηλωση θα παει η αποδειξη της ταβερνας διοτι φυσικα και οι 6 θα πληρωσουμε το λογαριασμο.

    Μη φανταστει κανεις οτι αυτο θα χαλασει τη βραδυα μας,απλα σκασαμε στα γελια απο τον ερασιτεχνισμο,τη βλακεια και ισως το πανικο που διακατεχει αυτα τα¨μεγαλα μυαλα¨που κανουν ασκησεις επι χαρτου πως θα χαρατσωσουν.

    Το πιο πιθανον παντως ειναι,οτι η εξαρτηση του αφορολογητου απο τις αποδειξεις,θα καταληξει σ ενα κεφαλικο φορο που θα θιξει κυριως τα χαμηλα εισοδηματα και τους υπερηλικες που δεν μπορουν σε καθημερινη βαση να κανουν τους λογιστες!! ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΤΑΤΟΪ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά τη Ντόρα το χάος.
    Ή Ντόρα, ή κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ .ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΒΗΜΑ.ΚΑΙΓΟΤΑΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥΓΚΟΣ ΚΛΟΠΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΜΟΥΓΓΟΣ.ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΙ ΣΑΣ.ΤΟ ΦΥΣΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΖΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΕ Η ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπλουπερακι αντε γαμησου λεμε.

    Και καλη χρονια στους υπολοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΝ ΤΙΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΕΠΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΕΣΤΕΡΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ , ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΟΝ.


    Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΩΠΗ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .


    ΕΚΤΟΣ ΤΟΥΤΟΥ , ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ,ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.


    ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ,ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΗΜΙΤΗ ,ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑΠΕΙΝΩΘΗΚΕ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.


    ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ .

    ΤΟ ΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!!!!!!!!!!

    ΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ;;;;


    ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΝΔ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΙΣΧΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ;;;;;


    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΣΥΝΘΕΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΝΔ;;;


    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣΤΑΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ,ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ,ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑΡΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 31 Δεκ 2009 9:50:00 μ.μ.


    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΠΟΛΥ ΓΕΛΑΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ Η ΓΕΡΟΝΤΟΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΚΑΤΣΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΡΕ ΚΩΣΤΑ.

    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

    ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΕΧΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΥΝΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο εφιαλτης, προκειμενου να κρατησει το περιβαλλον του στην εξουσια, ειναι ικανος να γκρεμισει την Ελλαδα.. Αλεκο Παπαδοπουλε δεν πιστευω να κανεις την μαλακια να μπεις σε κομμα με Σημιτη και Ντορα έτσι;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άμα έλεγε ότι θα παίρνει μόνο μία σύνταξη -έστω και τώρα που έχει φάει το καταπέτασμα από τα ασφαλιστικά ταμεία- και ότι κάθε Έλληνας/δα πρέπει να παίρνει μόνο μία σύνταξη και όχι τρεις-τέσσερις όπως αυτός, μπορεί και να πίστευα ότι έχει αγαθές προθέσεις σε αυτά που λέει, έστω τώρα στο τέλος του βίου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ!

    ΜΠΡΑΒΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 01 Ιαν 2010 1:52:00 μ.μ.


    ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ,ΨΑΞΤ'ΤΟ ,ΜΗΠΩΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΨΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 01 Ιαν 2010 6:01:00 μ.μ.

    ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΡΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 02 Ιαν 2010 2:55:00 μ.μ.


    ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση