GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πλήρης κατάρρευση των μικρών κομμάτων...

Ούτε προτάσεις, ούτε καν ευχάριστα happenings... . Από τον Χρήστο Λουτράδη www.twitter.com/loutradis Το γκάλοπ επιβεβαίωσε αυτό που συζητάμ...

Ούτε προτάσεις, ούτε καν ευχάριστα happenings...
.
Από τον Χρήστο Λουτράδη
www.twitter.com/loutradis

Το γκάλοπ επιβεβαίωσε αυτό που συζητάμε όλοι στις παρέες. Ότι αυτούς έχουμε και με αυτούς πρέπει να ζήσουμε και να πορευτουμε. Και μεταξύ μας δεν ειναι και χειρότεροι απο τους άλλους. Αναφέρομαι στα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα σε σχέση με τους μικρούς, όχι μονο δημοσκοπικά αλλά και πολιτικά, πρωταγωνιστές του πολιτικού μας σκηνικού. Το γκάλοπ της MRB επιβεβαίωσε ότι η μεγαλύτερη κρίση στο πολιτικό μας σύστημα δεν ειναι τα δυο μεγάλα κόμματα αλλά η έλλειψη σοβαρότητας που διακατέχει τα μικρά κόμματα. Μικροι πολιτικοί σχηματισμοι που επιβεβαίωνουν την πολιτική τους ανυποληψία με το αρνούνται να συνδράμουν σε περιοδούς εθνικής ανάγκης.
Απο την άλλη ίσως να πρόκειται για ένδειξη πολιτικής αυτογνωσίας. Ότι και αν είναι ο ρόλος τους απο γραφικός γίνεται επικίνδυνος. Γιατί όταν φωνάζεις περιόδους ευμάρειας είσαι απλά μια ευχάριση νότα, όταν φωνάζεις σε περιόδους κρίσης είσαι απλά επικίνδυνος.

16 σχόλια

  1. ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΠΟΣΟ Μ@@@@@Σ ΕΙΝΑΙ.
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ.
    ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΙΓΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΨΗΦΟΥ.
    ΡΕ ΖΩΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστές οι θέσεις κατά βάση,

    αλλά πρίν ζητήσεις περικοπές από τους ασθενέστερους
    πρέπει να δώσεις το παράδειγμα
    αρχίζοντας πρώτα από ψηλά,
    τιμωρώντας τις νοοτροπίες του νομίμως και ηθικώς καταχρώμεθα ατιμώρητα το δημόσιο χρήμα.

    Χωρίς να σπάσεις αυγά, ομελέτα δέν γίνεται.

    Στην φυλακή οι καταχραστές και οι διαπλεκόμενοι
    και μετά ζητείστε περικοπές από τους μισθούς των 700 Ευρώ.

    Τα "Εσείς θα πολεμήσετε και εμείς θα δοξασθούμε",
    νομίζω δέν ισχύουν στην σημερινή εποχή.

    Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να τους χερεσαι ολους κρατα τους σφιχτα μην σου φυγουν φιλε κα;ι ζησε μαζι τους εσυ, οι ΕΛΛΗΝΕΣ των Βρυξελων ξεκινισαν πριν πεντε χρονια το καραπαπανδρεγκειτ με ευγενικες αλλα αληθινες αναφορες της αθλιας πραγματικοτιτας της χωρας, ολα ειναι στα χερια πλεον της κομισιον με στοιχεια για ολο το παρακρατος του συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το θεμα ειναι κ. Λουτραδη ποιοι ειναι οι υπευθυνοι της κρισης-γιατι πρεπει καποιοι να ειναι-και πως τους κρινεις. Ανταμειβοντας τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα μικρά κόμματα τον παίζουν...ΟΚ!
    Τα μεγάλα....επίσης! 'Ασε,Λουτράδη.
    Η τσίπα χάθηκε αγόρι μου, βρές μου
    τσίπα και τα λέμε μετά...
    ΘΑΝΑΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οτι και να κανουν τους τελιωσε ολους ενας ελληνας που μεταφραζε τα τελευταια πεντε χρονια συστιματικα ολη την διαπλοκη του παρακρατους και την εδινε σε συγκεκριμενη υπηρεσια της Ε.Ε.μεχρι που τους επεισε το καραπαπανδρεγκειτ ξεκινισε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπανδρέου είναι η τελευταία ευκαιρία που δίνει ο λαός. Μετά θα μιλήσει η επανάσταση. Δεν είναι δυνατόν να κάνουν κουμάντο οι ξένοι οίκοι, οι Βρυξέλλες και το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΗ ΠΙΑ,
    ΤΟ ΤΙΜΙΝG ΕΠΙΣΗΣ,
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
    ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ . ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1. Να δικαστούν και να πάνε φυλακή όλοι όσοι λήστεψαν τον κοσμάκη στο χρηματιστήριο, όσοι υπουργοί πήραν μίζες (οπλικά συστήματα), όσοι πολιτικοί έφεραν τη χώρα στο χείλος της χρεωκοπίας, όσοι πολιτικοί πλούτισαν κλέβοντας το δημόσιο.

    2. Να αρθεί η μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και να πάνε σπίτι τους τουλάχιστον οι μισοί από αυτούς, επειδή απλώς ξύνονται και αρμέγουν το Δημόσιο Ταμείο.

    3. Να ισχύσει το πόθεν έσχες για όλους ανεξαιρέτως, ΟΧΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΣΧΕΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, και να φορολογηθούμε όλοι αναλόγως. Αυτοί που δεν τα δηλώνουν να πηγαίνουν μέσα ΙΣΟΒΙΑ και η περιουσία τους να ΔΗΜΕΥΕΤΑΙ. Μόνο έτσι θα σταματήσει το μαύρο χρήμα.

    4. Να απελαθούν όλοι οι μετανάστες και τα περιουσιακά στοιχεία που έχουν στην Ελλάδα να ΔΗΜΕΥΘΟΥΝ. Αρκετό συνάλλαγμα έσειλαν στις πατρίδες τους. ΤΩΡΑ ΔΡΟΜΟ!

    5. ΚΡΑΤΗΣΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:
    Τις δουλειές που μέχρι σήμερα έκαναν οι μετανάστες να υποχρεωθούν να κάνουν οι απολυμένοι τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι (ας δουλέψουν και αυτοί μια φορά στη ζωή τους να δούν πως βγαίνει το μεροκάματο)

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΡΥΦΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ;

    ΝΕΜΕΣΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ MEGA
    ΟΡΜΗΞΕ ΚΑΙ ΤΟ PRESS
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΡΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ.
    //// ΑΥΤΗ Η MRB ΞΕΥΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ .ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΜΙΚΩΝ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ
    ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ///////////

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς τον αναρτώντα.
    Σωστό το άρθρο σου...

    ...και επαυξάνω!....
    Είναι όλοι τους, από ΚΚ μέχρι οικολόγους για τα μπάζα....
    Ιδιαίτερα όλα τα ΚΚ, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο...
    Τι προτείνουν? Τι έχουν να πουν? Τι πρέπει να γίνει?
    Να συμετάσχουν σε κάποια συνεργασία? Να αναλάβουν κάποια ευθύνη?
    Τίποτα!... Μια στείρα και μονότονη άρνηση για τα πάντα, μια γκρίνια και μια διαμαρτυρία χωρίς αντικείμενο, με επωδό "η ΝΔ και το Πασοκ αυτό, η ΝΔ και το Πασοκ το άλλο!...." (άσε δηλ. που ευκαιρίας δοθείσης, μάλλον στηρίζουν τη ΝΔ, ύπουλα και υπόγεια... Οι κομμουνιστές, οι...υποστηρικτές του λαού!...)
    Μάλλον τον εαυτό τους υποστηρίζουν, και η μόνη τους φιλοδοξία είναι, να ανεβάσουν τα ποσοστά τους!... ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!...
    Γιατί? Μα για να διατηρήσουν και εξασφαλίσουν τις θεσούλες τους...
    Αυτή φαίνεται να είναι η μόνη τους φιλοδοξία!....
    ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΜΠΑΡΟΥΤΙ...
    Μετά τους φταίει ο...δικομματισμός!... Λες και δεν είναι αυτοί ακριβώς οι ίδιοι, που τον δημιούργησαν, τον συντηρούν και τον συντηρούν, με την κοντόφθαλμη, ανερμάτιστη και παντελώς ενεφάρμοστη πολιτική,(ποια πολιτική?) τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είμαι 25 και δεν μπορώ να δεχθώ ότι μέχρι να γεράσω θα έχουμε ΠΑΣΟΚ , ΝΔ εναλλάξ. Παρόλα αυτά η πτώση του ΛΑΟΣ δεν νομίζω ότι είναι αρνητικό, ιδιαίτερα μετά τη στάση που κράτησε Ο ΛΑΟΣ στο θέμα της εκλογής του προέδρου της Δημοκρατίας. Για μένα η χώρα θέλει καινούριες φωνές και καινούριες πολιτικές που Ο ΛΑΟΣ κάθε άλλο παρά έχει.Όσο αναφορά το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ είναι περίπου στα ίδια με τις εθνικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε απατεώνες την εθνική ανάγκη ποιος την δημιούργησε; Που είναι τα κλεμμένα Siemens ,ομόλογα, χρηματιστήριο ,υπερτιμολογήσεις και όλα αυτά που έκλεψαν από τις τσέπες μας . Ποιος μπήκε φυλακή ; Ποιος κρεμάστηκε από ντροπή; Ποιοι κυβερνούσαν τόσα χρόνια ; Μήπως την εθνική ανάγκη την δημιούργησαν αυτοί που τώρα μας ζητούν θυσίες και που ξεγέλασαν το 70% του λαού που τους ψήφησε .Αι να χαθείτε ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτελους αρχισε ο κοσμακης να αντιλαμβανεται, οτι η μονη του ελπιδα ειναι το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τα δυο κομματα που εκαναν την Ελλαδα ΚΡΑΤΟΣ απο ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ και ισοτιμο ευρωπαικο μελος. Τα μικρα γραφικα κομματα, το μονο που κανουν ειναι να μας ταλαιπωρουν. Η μονη ελπιδα της Ελλαδας ειναι ο ισχυρος δικομματισμος. Αυτος μας εφερε την ευμαρεια που εχουμε σημερα. Αυτος εκανε την αναπτυξη και σημερα οι μισοι ελληνες ειναι ιδιοκτητες ακινητων και επιχειρηματιες. Τα υπολοιπα, για σκανδαλα, κρισεις και αναξιοπιστιες, ειναι για λαϊκή καταναλωση. Βγαλτε αυτοδυναμο το ΛΑΟΣ ή το ΣΥΡΙΖΑ (μήπως και το ΚΚΕ, να γελασει καθε πικραμενος?) να δειτε εκει δοξες η δημοκρατια μας. Εδω 17% πηρε σε ενα γκαλοπ ο ΣΥΡΙΖΑ και βγηκε ο αρχηγος του να λεει "καλως τα παιδια" στους Πασοκους. Ξυπνηστε. Αυτα τα δυο μεγαλα κομματα ειναι η εγγυηση της σταθεροτητας της Ελλαδας. Οι αλλοι δεν ειναι παρα σαχλαμαρακηδες και εξυπνακηδες. Σκεφτειτε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΠΑΙΖΕΙ??

    ΨΑΧΝΩΜΑΙ
    ΨΑΧΝΩΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση