GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση εθνικής ανάγκης ζητά ο Μητσοτάκης...

Με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου, αντιπρόεδρο τον Κ. Σημίτη και τη στήριξη της ΝΔ Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης προτείνει ο Κωνστ...

Με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου, αντιπρόεδρο τον Κ. Σημίτη και τη στήριξη της ΝΔ

Το σχηματισμό κυβέρνησης εθνικής ανάγκης προτείνει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης διότι "το 2010 θα είναι χρόνος καμπής προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο και τα χρονικά περιθώρια εξαντλήθηκαν και ήρθε η ώρα των δύσκολων αποφάσεων".
Κατά τον πρώην πρωθυπουργό "αυτή η κυβέρνηση πρέπει να είναι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με πρωθυπουργό τον Γ. Παπανδρέου, αφού αυτό...

απαιτεί ο σεβασμός στις βασικές αρχές της Δημοκρατίας μας και αυτή είναι η πρόσφατη εντολή του λαού".
Όπως υποστηρίζει, "αναποφασιστικότητα, αμφιταλαντεύσεις, υπαναχωρήσεις δεν συγχωρούνται πλέον", "οι έκτακτες περιστάσεις απαιτούν έκτακτα μέτρα" και "πρέπει να κληθούν να μετάσχουν όλοι όσοι μπορούν να βοηθήσουν":
"Να ζητηθεί από το Λουκά Παπαδήμο να αναλάβει την κεντρική ευθύνη για την οικονομία, να επιστρατευθεί ο Αλέκος Παπαδόπουλος να αναλάβει τα δημόσια οικονομικά, οι δύο μαζί με τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, που απέδειξε ότι είναι ικανός και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση να μετέχουν στην ολιγομελή κυβερνητική επιτροπή που θα παίρνει τις αποφάσεις στην οποία πρέπει να παρακληθεί να μετάσχει ως αντιπρόεδρος και υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου ο Κώστας Σημίτης".
Κατά τον κ. Μητσοτάκη, "αυτή η κυβέρνηση παίρνοντας αμέσως, με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας, τα πρώτα αναγκαία μέτρα, θα αλλάξει δραματικά προς το καλύτερο το κλίμα στις διεθνείς αγορές και την ενωμένη Ευρώπη, θα έχει αποτέλεσμα να μπορούμε να δανειστούμε ευκολότερα και φθηνότερα αλλά και ότι θα ξαναγεννήσει στο εσωτερικό την ελπίδα στους πολλούς που εξακολουθούν παρά τις αντίξοες συνθήκες να δουλεύουν και να παράγουν. Έτσι με αυξημένο κύρος και με τις μικρότερες κατά το δυνατόν κοινωνικές αντιδράσεις θα μπορέσει η κυβέρνηση να προχωρήσει στα πλαίσια του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης στις βαθιές τομές και μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται η χώρα. Εάν αυτά συμβούν το 2010 θα είναι ο πρώτος χώρος για τη χώρα μας μιας νέας πορείας που θα είναι μακρά και δύσκολη όμως θα μας οδηγήσει σε μια νέα περίοδο κοινωνικής γαλήνης και ευημερίας και θα καταστήσει την Ελλάδα σεβαστό και ισάξιο εταίρο στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την παγκόσμια κοινότητα".

34 σχόλια

  1. o Samaras ; αλογοσκουφης στο βάθος...
    πριν ενα χρονο δεν τα βλεπε ο μητσο
    τωρα τι θέλει;
    ο γκαντέμης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΑΠΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΠΑΠΑΚΩΝΚΑΤΣΕΛΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ
    ΣΟΣΙΑΛ ΗΣΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΡΙΝΙΚΟ .........ΔΟΥΛΕΜΑ.

    Θέλουμε να πέσει η Κυβέρνηση; Εύκολο. Φορολογική Αντίσταση._____

    Δείχνουν δόλο, ή βαριά αμέλεια σε εθνικά θέματα.
    Δόλο, ή βαριά αμέλεια σε ενεργειακά θέματα.
    Δόλο και βαριά αμέλεια σε φορολογικά και δημοσιονομικά θέματα

    Εισπράττουν χωρίς να μειώνουν τα έξοδα. Εξακολουθούν και σπαταλούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Μας κοροϊδεύουν με επικοινωνιακά τρυκ.

    Τα λεφτά υπάρχουν; Φυσικά και υπάρχουν. Έχουμε ό,τι έχουμε, και θέλουν να μας το πάρουν κι αυτό. Για να το πετάξουν στην μαύρη τρύπα.

    Μιλάνε για παραοικονομία. Παραοικονομία είναι οι σκοτεινές και άνομες συμφωνίες σε βάρος μας. Ο εθνικός και οικονομικός μας ευτελισμός.
    Φτάνει. Φορολογική αντίσταση.______

    Αν 100.000 Έλληνες, αρνηθούμε να πληρώσουμε για 6 μήνες, θα πέσουν. Αν 200.000, αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε 3 μήνες. Αν 800.000 αρνηθούμε να πληρώσουμε, θα πέσουν σε ένα μήνα.
    Και τι θα μας κάνουν;
    Νταντά;____________________________

    -- ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕς ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΜΑΣ.

    ΟΙ 900.000 ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΑΞΙΟΠΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ-ΣΩΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ** ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΚΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    ΚΑΙ ΑΣ ΤΑ ΠΟΥΤΣΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.

    ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ.
    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΚΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΘΑΝΑΝ, ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε γενικες γραμμες:

    Υπαρχουν "ανθρωποι" που που πιστευουν οτι ψηφισαν ελευθερα και .."ανεξαρτητα" το βλακογιοργο ,και την αλητοσυμμορια της οποιας ειναι .."προεδρος"!!!

    Και το φωναζουν αυτο !~
    Και το υποστηριζουν αυτο!!

    Α! ρε χαμενα κορμια πασοκοσκυλαιοι!

    Για ψαχτειτε λιγο!@!
    Για ψαχτειτε λιγακι ρε ζωα!!

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ να ψηφισετε βλακογιοργο??
    Και πασοκοσκυλια??

    Για ψαχθειτε λιγο ρε νουμερα.

    Αμα το συνειδητοποιησετε αυτο ,μπορουμε να συζητησουμε και καποια "πιο συνθετα ζητηματα",γαμημενα σκυλια της πασοκοσκυλιας.

    Ας πουμε ενα απο αυτα:
    Το χιτλερικο κακεκτυπο το παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας ,λεει να μαζευουμε .."αποδειξεις" και απο το σουπερ μαρκετ.
    Λαμπρα!!
    Δεν του ειπε ομως καποιος αυτουνου του χιτλερικου κακεκτυπου παπακωνσταντινου αλλα και στο ιδιο το βλημα βλακογιοργο το εξης απλο??:

    ΠΟΣΑ λεφτα θελει μια μεση οικογενεια το μερα/μηνα στο σουπερ μαρκετ??

    Να τους το πω εγω.
    30 ευρω ημερησιως αντε 20.
    Μιλαμε για κρεας,αυγα,λαδια ξυδια αλατια ,χαρτια ,απορρυπαντικα και οσα τελος παντων χρειαζεται ενα σπιτι...
    Να πουμε 20 ευρω ημερησιως?
    Ωραια!
    600 ευρω το ΜΗΝΑ!!!
    Δηλαδη 600 Χ 12 =7.200 ευρω το χρονο!!
    Και το χιτλερικο κακεκτυπο παπακωνσταντινου της πασοκοσκυλιας,...θελει 6000 ευρω ετησιως!!
    Κατι γινεται εδω γαμημενοι πασοκοσκυλαιοι,δεν νομιζετε??
    Μηπως τα "πηραν" απο σουπερ -μαρκεταδες??
    Δεν αποκλειεται.

    τα 20 ευρω ημερησιως φυσικα αφορουν τα ελαχιστα εξοδα ανθρωπων.
    Μου ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΟ να φανταστω κητη τυπου "παγκαλος" "μπενιζελο-τουρκογλου" να την .."βγαζουν με 20 ευρω τη μερα!!
    Αυτα τα κητη ,θελουν 5-6 κιλα κρεας τη μερα ..
    Τι? το παιρνουν .."κοψοχρονια"??
    Και το κρασι? (που πιναν σε δυσκολες εποχες,οταν ηταν αφραγκα και ταχει κοψει η μαλακια και η αφραγκια)?

    ΤΩΡΑ πινουν ενα μπουκαλι "CHIVAS",δηλαδη 25 ευρω,συν τσιγαρα,αυτοι θελουν 50 ευρω τη μερα ΜΟΝΟ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ!!
    Πως θα την βγαλουν με 20??

    ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ δηλαδη θελει το χιτλερικο κακεκτυπο της πασοκοσκυλιας παπακωνσταντινου??

    Αφου ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ δινουν αποδειξεις!!
    ΟΛΑ!!! ρε πασοκοσκυλαιοι!!

    Δεν μπορουν να τα ελεγξουν οι ιδιοι αυτοι μπασταρδοι και να παιρνουν το ΦΠΑ????

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΩ ΕΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ???

    Γιατι ρε ζωα πασοκοσκυλαιοι???

    Μηπως να .."θυμηθουμε" τις μερες της πασοκοσκυλαιικης χουντας του 81-90 ,που η πασοκοσκυλαιικη χουντα ΠΡΟΕΤΡΕΠΕ ,ΠΑΡΟΤΡΥΝΕ,ΠΛΗΡΩΝΕ τα πασοκοσκυλαιικα σκυλια να "καρφωνουν" γειτονες τους αμα ειχαν υπονοια οτι .."φοροδιαφευγουν"????

    Ρωταω ρε μπασταρδοι πασοκοσκυλαιοι...

    Συνηθιζετε να δινουμε ευχες ,μερα που ειναι.
    Το λοιπον:
    ΨΟΦΟ κακο πασοκοσκυλαιοι.

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Σοφια Βεμπο και ο Χαριλαος Τρικουπης σε τι θεση θελει να μπουν?
    Αι σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ή ΕΤΣΙ.......
    Πρέπει να τα χει χάσει ο άνθρωπος. Και το λέω με λύπη για την κατάντια του, γιατί ο άνθρωπος αν κατάλαβα καλά έχει κλειστεί στο σπίτι του και κάνει…ανασχηματισμούς. Εβαλε και τους υπουργούς μάλιστα χωρίς να τους ρωτήσει. Και αυτόν τον άνθρωπο θα τον φορτωνόμασταν μαζί με την Χριστοφορούλα… Η οποία πήγε από τους πρώτους στο νοσοκομείο για τον Κακαουνάκη, δείχνοντας τί παιχνίδια ετοιμάζονταν να παίξει μέσω του ΚΑΡΦΙΟΥ εναντίον του Σαμαρά (είχαν αρχίσει οι αθλιότητες εναντίον του). Χρησιμοποιώντας τον υβριστή της (θυμάστε τα περί “εγχειρισμένου” Μητσοτάκη?)δείχνοντας βέβαια και τον πολιτικό αμοραλισμό της.

    Ή ΑΛΛΙΩΣ...
    Μητσοτακης και Ανδρουλακης, δυο αποστατες που εφυγαν απο το κομμα τους και πηγαν στον αντιπαλο. Ιδια χαζη γνωμη. Το ΠΑΣΟΚ εχει φρεσκια εντολη με 10 μοναδες διαφορα.
    Το οτι ο Μητσοτακης αναφερει οτι ο Παπακωνσταντινου ” που απέδειξε ότι είναι ικανός και κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση” αποδεικνυει οτι ο ιδιος δεν πληρωσε τα τελη κυκλοφοριας, η οτι εχει (παλι) καινουργιο αυτοκινητο.
    Φιλε HOOLIGAN ο λυκος κιαν εγερασε παντοτε λυκος μενει.

    ΑΝΤΕ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΟΥ.
    ΑΡΓΗΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σημερα το πρωι πηγα στο χωρο του badminton στο γουδι οπου εχει εγκατασταθει το παγοδρομιο μαζι με τις δυο μου κορες 5 και 7 χρ αντιστοιχα, θελησαν τα παιδια να κανουν πατιναζ πηγα λοιπον στο ταμειο και μου λεει οτι ειναι 10 ευρω για μια ωρα!!! λεω ειναι αδυνατον να κανουν μια ολοκληρη ωρα και θα ηθελα μιση ωρα η αν γινεται ακομα λιγοτερη ωρα...η απαντηση με αφησε αφωνο...."ασφαλως και μπορειται να κανετε λιγοτερη ωρα αλλα,,,,θα χρεωθηται μια ωρα!!!! παρε το πρωτο χαστουκι....ρωταω εχετε υπευθυνο μεσα στο παγοδρομιο??? απαντηση..."ε..ναι..εχουμε" ωραια λεω να μην μπω εγω αφου εχετε....ακομα μια απαντηση βροντη...."οχι πρεπει να μπειτε και εσεις κυριε γιατι ο υπευθυνος δεν μπορει να εχει το νου του σε ολα τα παιδακια"!!!! παει και αυτο δινω λοιπον 30 ευρω (10 ευρω το ατομο) και παω να παρω τα ειδικα παπουτσι...αλλο πατατρακ εκει....ξαχαρβαλωμενα σε αθλια κατασταση με τα χιλια ζορια τα βαλαμε μετα απο κανα δυο τρεις αλλαγες, ξαναρωταω λοιπον τα μπουφαν μας που μπορουμε να τα αφησουμε με ασφαλεια και μου δειχνει το χωρο που τα ειχαμε αφησει ετσι κι αλλιως και οτι εαν ηθελα ντουλαπακι θα επρεπε να πληρωσω παραπανω αλλιως τα αφηνουμε μαζι με τα παπουτσια οπου νομιζουμε αλλα με δικη μας ευθυνη!!!! αλλο τουτο δηλαδη τη μονη ευθυνη που ειχαμε εμεις ηταν να πληρωσουμε φασιστικα μια ωρα και ας καναμε 5 λεπτα!!! τελος παντων, ηρθε η ωρα να μπουμε στο παγοδρομιο για πρωτη φορα στη ζωη μας....πμαινουμε λοιπον εγω προσπαθουσα να κρατηθω ορθιος και κραταω και τις δυο μου κορες....φωναζω λοιπον τον υπευθυνο του παγοδρομιου που εκανε πατιναζ στη πιστα και του λαω αν ειναι ευκολο να κανει μια βολτα δυο τρειων μετρων τη μεγαλη μου κορη (7 χρ) και μου απαντα ο...δασκαλος " εαν θελετε μαθημα υπαρχει αλλη χρεωση"!!!! σημειωτεων ο δασκαλος ηταν αλβανος....(τι αλλο θα μπορουσε να ηταν εξαλλου) οπως ειμαι λοιπον βγαζο εξω τις κορες μου και εγω μαζι και παω παραδιδω τα πατινια (ο θεος να τα κανει πατινια) και σηκωνομαι να φυγω φτωχοτερος κατα τριαντα ευρω που ειναι απο τις λιγες φορες που θα προτιμουσα να ...αναβα τσιγαρο με τα τρια δεκαευρα παρα αυτο που εκανα.....αναρωτιεμαι λοιπον γιατι το παγοδρομιο στη πατρα ειχε ακριβως την ιδια (παρανομη και εκβιαστικη τακτικη) να χρεωνει μια ωρα 10 ευρω ξεροντας οτι ειναι αδυνατον να κανεις πανω απο 10 το πολυ 20 λεπτα και απο τις φωνες του κοσμου το εκανα μιση ωρα 5 ευρω, εδω στη πρωτευουσα, στην ολυμπιακη αθηνα δεν μπορει να μεριμνησει καποιος να σταματησει αυτο το αισχος, ο δημαρχος τι κανει, δεν εχει χρονο για αυτα παρα μονο πως θα ξεριζωσει κανα δεντρο η να βγει σε κανα μεσημεριανο οσο δε για την ασφαλεια που σου παρεχουν αστα να πανε στο διαολο.....αντε και του χρονου δημαρχε να μας φερεις αλλους τετοιους επιχηρειματιες να μας παρουν τα λεφτα τοσο αδιστακτα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα κ. Μητσοτακη δεν λαβατε το μηνυμα των τελευταιων εσωκομματικων εκλογων; να σας το πω εγω, αν δεν θελετε να το καταλαβετε μονος σας...Δεν δικαιουσθε δια να ομιλειτε..Αυτο σας ειπε ο κοσμος της ΝΔ, δεν σας θελει βρ'αδερφε, με το ζορι δηλαδή; Παρτε την αψηλια σας και στο καλο..Αρκετα μας σωσατε..Μας γλυτωσατε απο περιπετειες τοτε με το παλατι, γλυτωσατε τους ερμους του βοσνιους με την προτροπη σας για αμεση παραδοση, παραλίγο να σωσετε τους κυπριους αλλα δεν σας ακουσαν οι ανοητοι, παραλιγο να μας σωσετε απο το σκοπιανο που εμεις εκειιιι, επιμενουμε να θυμομαστε...Δεν σας θελομε κυριε, λεγατε καποτε στους ταλαιπωρους ελαιοκαλλιεργητες οτι το λαδι εχει μελλον!!!..αποδειχθηκατε, προϊοντος του χρονου (αιωνων), ενα πολιτικο αμοραλ..μπακα και αγιος ο θεος, με ενα τσουρμο δολοφονων τριγυρω σας, αει στα κομματια..Με το ζορι η κ. Κουβελου εξουσια δεν βλεπει, ...τωρα υπαρχουν τα bloggs, τερμα οι σωτηρες, πρακτορες του ενος και του αλλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πες μας πρωτα ποσα εβγαζες κατα μεσο ορο την ημερα κατα την τριετη σου πρωθυπουργια απο τις ακροασεις επιχειρηματιων, και μετα μιλα...αν δεν θυμασαι θα σου πω εγω..10.000.000 δρχ την ημερα κονομαγες κατα μεσο ορο τοτε..αει σιχτιρ λοιπον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ.
    ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ, ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΡΟΙ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΥΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΑΝΕΙΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΤΩΡΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ "ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ", ΕΝΩ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ==ΠΟΙΑ ΚΡΙΣΗ ????
    =Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων Αγροτικής Ασφαλιστικής.


    1] ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΑ, 5 ημέρες 03/01/2010 – 07/01/2010
    http://www.sylagras.gr/politistika/analytika.php?id=26


    2] ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ, 4 ΗΜΕΡΕΣ 27/12/09 – 30/12/09
    http://www.sylagras.gr/politistika/analytika.php?id=27

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χαχαχαχαχαχαχαχα

    Αυτό θα ήθελε ακόμα και το ΚΚΕ κυβέρνηση για να σαμποτάρει τον Σαμαρά!

    τι πούστης γέρος!
    τι Γκαντεμογαμώσαυρος Αποκορώνου!

    χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τα λέει γιατί δεν εκλέχτηκε η Ντόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ τζων 31 Δεκ 2009 1:46:00 μ.μ.

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ, ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ Κ....
    10,5 ΙΝΤΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ 26.67 ΠΟΝΤΟΥΣ.

    ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΙΝΤΣΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 21 ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ 53.34 !!! TI ΛΕΣ?? ΚΑΛΟ??? ΠΟΝΑΕΙ ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΑ γιατι τσατίζεστε που ο ΤΖΩΝ σαε λέει ΖΩΑ !!!
    κάλιστα με την ταμπέλα του ΖΩΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ.
    ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ
    ΑΛΛΑ ΠΑΣΟΚ. ΜΕ ΧΟΝΤΗ ΑΜΟΙΒΗ.
    προς τί, ο σπαραγμός ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 31 Δεκ 2009 5:01:00 μ.μ.

    ==
    Γλυκε μου!
    Ενταξει...

    αει γαμισου τωρα

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ
    31 Δεκ 2009 5:11:00 μ.μ.ΚΑΙ τζων

    31 Δεκ 2009 5:16:00 μ.μ.

    Τζωνάκο ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ Η ΜΟΝΟΝ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ??

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ??? ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ??? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ?? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ??? ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ???. ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS??????.
    ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΚΑΓΓΕΛΟ??? Η ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΑΡΓΑΡΑ???

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

    ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ

    ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥΣ

    ΒΡΕ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΕΙΝΑΙ 1965

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Tζων σου καναμε τον κωλο σουροτηρι παλιοπουστα και απο οτι βλεπω σαρεσε και θελεις κι αλλο φασιστα.Πιπα κωλο θα σε παμε παλιοπουστη τζων απο δω και περα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παρε τα @@@ μας αρχιδι
    ψοφησε επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τα σκεφτόταν πολύ καιρό αυτά τα τρελλά ο πάτερ της Αγίας Οικογένειας; Αν δεν απατώμαι, δεν του ζήτησε κανείς τη γνώμη του.
    Μάλλον δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η οικογένειά του, όπως και η οικογένεια Καραμανλή και, οσονούπω, και η οικογένεια Παπαντρέου είναι ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην αρχίσει ο "επίτιμος" να μας εύχεται και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γιατί την κάτσαμε τη βάρκα και το 2010.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μητσοτακη γιατι δεν το ζηταγες οταν ητανε ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!!Τωρα μητσοτακη το παιχνιδι των πλουσιων παιζεις παλι ?Εσεις εχετε δυαλυσει την Ελλαδα.Αλλα σας πηρανε χαμπαρι δεξια φασιστομουτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ,ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ.

    ΣΑΝ ΤΙ ΜΙΛΑ .

    ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ;

    ΑΠΟ ΠΟΥ ;

    ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ;


    ΑΠΛΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ .


    ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ,ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΜΕΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ....."


    ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΗΜΙΤΗ !!!!!!!!!

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΙΧΩΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΔ(;;;)


    ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙ "ΠΑΙΖΕΙ", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΛΙΓΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.

    ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΕΧΟΥΝ) ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 31 Δεκ 2009 3:03:00 μ.μ.


    ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τζων, συμφωνω απολυτα μαζι σου, προετρεψε λοιπον τους δικους σου να προκαλεσουν εκλογες τον Μαρτιο να διωξετε το Πασοκ και να σωσετε την Ελλαδα, να μια λυση να σου φυγει το αγχος και να μη ξαναχρειαστει να βρισεις. Ο Λαος του Καταζταφερη συμφωνει, ο ΣΥΝ δεν εχει αντιρρηση και το ΚΚΕ ειναι δεδομενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. AΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ
    ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ.

    ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΟΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΄Ασε μα ρε εφιάλτη που θα μας δώσεις και μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 31 Δεκ 2009 9:59:00 μ.μ.


    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ .


    ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΛΗΓΜΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν μου λες σατυρε, μηπως ξυπνας απο περιεργους θορυβους το βραδυ; μηπως νοιωθεις μια αορατη παρουσια γυρω σου; μηπως τελος παντων δεν νοιωθεις καλα τελευταια; Νομιζω οτι πρεπει να κοιταξεις την υγεια σου, οταν νοιωθεις οτι ο γκαντεμης ηταν σωστος στα μεγαλα θεματα, νομιζω οτι κατι σοβαρο συμβαινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. O απολίτιστος άνθρωπος όταν διαφωνεί με άλλος άνθρωπο το πρώτο όπλο που εχει είναι
    οι ακατανόμαστες βρισιές και συκοφαντίες
    το δεύτερο όπλο του είναι η χειροδικία

    και το τρίτο ο
    φόνος!!!!!

    μπορούμε όλοι μας να εκφράσουμε την αντίθεσή μας με ευγένεια!!

    γιατι η γεναιότητα δεν ξεφεύγει ποτέ απο τα όρια της ευγένειας!
    Ουίλιαμ Θάκερεϊ

    η ανωνυμία τελικά γεννάει την δειλία !!
    και όταν κάποιος μαθαίνει στην δειλία γίνεται δειλός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 01 Ιαν 2010 3:05:00 μ.μ.


    ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΣΑΤΥΡΕ ,ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΤΑ ;;


    ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ,ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ .

    ΨΑΞΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ,ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΗΠΩΣ ΑΚΟΥΣ ΦΩΝΕΣ Η ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ !!!!!!!


    ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση