GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικες εφημερίδεεεεεεεεεες‏...

2 σχόλια

  1. Πρώην μαφιόζος συνδέει τον Μπερλουσκόνι με την Κόζα Νόστρα

    Reuters
    Ο Μπερλουσκόνι έκανε λόγο για «απίστευτη και ποταπή επίθεση»
    Τορίνο

    Πρώην μέλος της μαφίας κατέθεσε σε ιταλικό δικαστήριο την Παρασκευή ότι ένας μαφιόζος που καταδικάστηκε για μια υπόθεση βομβιστικών επιθέσεων του είχε πει ότι ο Ιταλός πρωθυπουργός έχει επαφές με την Κόζα Νόστρα. «Πρόκειται για παραλήρημα» λέει ο Καβαλιέρε.

    Ο «πεντίτο» (μεταμεληθείς μαφιόζος), Γκασπάρε Σπατούτσα, είπε σε δικαστήριο στο Τορίνο ότι ηγετικό στέλεχος της Μαφίας είχε συνδέσει τον Μπερλουσκόνι με βομβιστικές επιθέσεις που είχε εξαπολύσει η Μαφία, πριν ακόμη ο Καβαλιέρε ασχοληθεί με την πολιτική.

    Σύμφωνα με την κατάθεση του Σπατούτσα, το «αφεντικό» του, Τζουζέπε Γκραβιάνο δήλωνε περιχαρής: «έχω πετύχει τα πάντα χάρη στην υψηλή θέση αυτών των ανθρώπων, κυρίως του Μπερλουσκόνι».

    Ο Γκραβιάνο καυχιόταν επίσης ότι η Μαφία είχε, «χάρη στην υψηλή θέση αυτών των ανθρώπων, την χώρα στα χέρια της» και ότι «όλος ο κόσμος επωφελούνταν, συμπεριλαμβανομένων και (των μαφιόζων) που βρίσκονται στη φυλακή».


    Ο μεταμεληθείς μαφιόζος κατέθεσε στο δικαστήριο κατά τη διάρκεια εκδίκασης της έφεσης του συμμάχου του Μπερλουσκόνι, Μαρτσέλο Ντελ Ούτρι κατά της καταδίκης του για σύνδεση με τη Μαφία. Ο «Καβαλιέρε» δεν συνδέεται επισήμως με την υπόθεση.

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΚΑΙ Η ..ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΑΣ ΠΑΣΟΚΟΥΡΑΔΕΣ.

    Διόρισαν και τον άνδρα της Διαμαντοπούλου και ακόμα να πέσουν τα ταβάνια
    Ε, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ; ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    Δεν κόβεται την πλάκα εκεί στην κυβέρνηση. Μετά τους διορισμένους πρώην βουλευτές και άλλα στελέχη του κόμματος τώρα τοποθετούνται και οι σύζυγοι υπουργών!
    Ο Γιάννης Σαλαβάνος είναι ο σύζυγος της υπουργού παιδείας και δια βίου ΥΠΟΥΡΓΟΥ, Άννας Διαμαντοπούλου και τον έβαλαν μέλος του Δ.Σ του Κτηματολογίου Α.Ε.!

    Τον σύζυγο της υπουργού έβαλαν αντί να πει ο ίδιος ότι δεν δέχεται και θέλει να ιδιωτεύσει μπήκε στο Δ.Σ. της εταιρείας που...
    διαχειρίζεται το Γ κοινοτικό πλαίσιο και ένα κονδύλακι 80 εκ. ευρώ!

    Επιτέλους πρέπει να σταματήσει αυτή η αηδία με τους ανθρώπους της κυβέρνησης να στηρίζουν τα δικά τους παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση