GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Facebook παρένθεση...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη . Είμαι χρόνιος χρήστης του facebook –όπως θέλετε πάρτε την έκφρραση και αν σας παραπέμπει σε εθισμό το συζητάμε...

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη
.
Είμαι χρόνιος χρήστης του facebook –όπως θέλετε πάρτε την έκφρραση και αν σας παραπέμπει σε εθισμό το συζητάμε- και αυτό που συμβαίνει με τα status (σε ελεύθερη απόδοση, έτσι ονομάζονται οι απόψεις κάποιου που κατέχουν ξεχωριστή θέση τίτλου στο προφίλ του) του Γρηγόρη Βαλλιανάτου δεν συνηθίζεται ούτε σε ανακοινώσεις σταρ (τραγουδιστών, ηθοποιών και λολιτών). Εξάλλου, ο ίδιος γνωρίζει να προκαλεί, να εξιτάρει, να προβληματίζει... Τελευταία διατύπωσή του, που δέχτηκε 220 (!) σχόλια και 16 «like», διατύπωση που μου αρέσει και συμφωνώ, είναι η ακόλουθη:
Gregory Vallianatos "Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Ελληνα" Γελοία διατύπωση του ΥπΑνΕξ., Δημήτρη Δρούτσα. Στη σύγχρονη Ελλάδα οι γεωγραφικη καταγωγή δεν συνιστά ταυτότητα και βέβαια ένας Κεφαλλονίτης δεν είναι Μακεδόνας!

15 σχόλια

  1. Ανεξάρτητα τώρα από τον Βαλλιανάτο, τι μπορεί να σημαίνει ότι έχει "εξάρτηση από το Ίντερνετ" ή από το "FB" ή ό,τι άλλο;;; Δηλαδή ο συνταξιούχος που πηγαίνει κάθε μέρα στο καφενείο και παίζει πρέφα ή τάβλι έχει εξάρτηση; Ε τότε το ίδιο ισχύει και με το Ιντερνετ, όταν πρόκειται για ενήλικες που έχουν ελεύθερο χρόνο... Διαβάζοντας σχόλια και αναλύσεις περί εξαρτήσεων, μάλλον κάποιο φθόνο διαβλέπω που οι ίδιοι δεν έχουν μάθει να χρησιμοποιούν και να επικοινωνούν με αυτό τον τρόπο!

    Κι εγώ έχω εξάρτηση από το PRESS-GR, επειδή μπαίνω κάθε μέρα και βλέπω ποια θέματα ανέβασε... Υπάρχει θεραπεία; :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELEOS

    DEN EXETE AFHSEI ADELFES NA MHN VALETE!!
    OUTE SHMERA EXEI DR KOTSOUKO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1. ένας μικρός συνωστισμός (σημειωση: γαμώ τις μανάδες σας μουνόπανα της Ρηγίλλης. Το ζήτημα είναι προσωπικό, και γαμώ τα σπίτια σας).

    2. Σε 10 χρόνια, το ζήτημα του ονόματος της Μακεδονίας, θα το έχετε ξεχάσει.

    3. "Μνημόνιο συνεργασίας" με το ΝΑΤΟ, κατά παράβαση των σχετικών συνταγματικών διατάξεων (του άρθρου 27).

    4. 54μήνες Ν.Δ. - 45 σκάνδαλα! (και τις κάμερες στο κώλο σας!)

    ...και τέλος, "Κάτι κουρασμένοι Τρομπαρίφες... Ολη μέρα εργασία, κούραση κι ορθοστασία."

    Αυτοί είναι οι πατριδοκάπηλοι "πατριώτες" της δεξιάς που ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ έδωσε δοσίλογους "πρωθυπουργούς" επί κατοχής, και που όταν ανέλαβε την κυβέρνηση παραπλανώντας τους ψηφοφόρους, είχε ήδη καταστρώσει σχέδιο περιορισμού των δημοκρατικών ελευθεριών και της κυριαρχίας της χώρας. Δείτε και το βίντεο.


    Πολλά Παθιασμένα ΔΑΠίτικα Φιλάκια.
    Παπαριώτη, ε Παπαριώτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΤΑΣ ΡΕ ΔΙΕΣΤΡΑΜΕΝΕ.
    ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ
    ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΣ ΧΑΜΟΝΤ,
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκίζει σαρδέλες από την σκασίλα της η Βασούλα που δεν την έκανε υπουργό ο Γιώργος και αυτό φάνηκε στην Βουλή από την ομιλία της για τον προϋπολογισμό... Βασούλα ούτε βουλευτίνα δεν σου άξιζε να είσαι τώρα και σκέψου το καλά με ποιους έτρωγες και έπινες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚΟΑΡΧΙΔΙΑ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΠΕΣΑΜΕ ΣΕ ΚΩΛΟΥΣ ΠΑΣΟΚ
    ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ ΠΑΣΟΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μεταδόθηκε από ΜΜΕ και ιστοσελίδες η είδηση: «Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2009, Νέες παραβιάσεις του Ελληνικού, δηλαδή του Ευρωπαϊκού εναέριου χώρου από ασιατικά μαχητικά. Δύο σχηματισμοί ασιατικών – τουρκικών μαχητικών, αποτελούμενοι από 14 αεροσκάφη, προκάλεσαν, δύο παραβάσεις και έξι παραβιάσεις στην βόρεια και κεντρική ευρωπαϊκή θάλασσα του Αιγαίου. Η προκλητικότητα της ασιατικής χώρας, αεροπλάνα της οποίας για πολλοστή φορά παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό εναέριο χώρο, αναχαιτίστηκε από τους Έλληνες πιλότους.»

    ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ Η ΜΟΝΗ ΑΣΙΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΟΙΝΑ ΑΕΡΟΝΑΥΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχει γίνει πολύ κουραστικός ο συγκεκριμένος "άντρας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗΜΕΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Gregory Vallianatos "Η Μακεδονική ταυτότητα είναι μέρος της ταυτότητας κάθε Ελληνα" Γελοία διατύπωση του ΥπΑνΕξ., Δημήτρη Δρούτσα. Στη σύγχρονη Ελλάδα οι γεωγραφικη καταγωγή δεν συνιστά ταυτότητα και βέβαια ένας Κεφαλλονίτης δεν είναι Μακεδόνας!"



    ΕΑΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΣΜΑΣΜΑ ,ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΤΟ ΕΞΗΣ :


    ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΥΧΕ? ΝΑ ΖΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ;


    Ε ΛΟΥΛΟΥΚΟ ,ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 21 Δεκ 2009 7:53:00 μ.μ.

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο BLOOP ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ;

    ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σιγά τον γνήσιο "Κεφαλλονίτη"!!! Ως γνωστόν στην Κεφαλλονιά οι ιταλοί έσφαξαν σε μεγάλο ποσοστό τους γηγενείς Έλληνες και εγκατέστησαν ιταλόσπορους. Είναι γνωστό πως ο Βαλανάτος εκτός από πούστης είναι και αυτονομιστικός "Κεφαλλονίτης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ένας ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΗΣ23 Δεκ 2009, 2:32:00 π.μ.

    Ναι είμαι Κεφαλλονίτης και Νιώθω πάνω από όλα Έλληνας...

    πράγμα που σημαίνεί ότι...

    νιώθω περήφανος όταν ακούω ποντιακά,κρητικά,ηπειρώτικα, κλπ τραγούδια.

    Πιο απλά, μέσα στην Ελληνική μου ταυτότητα είναι και η Μακεδονική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Vallia Natus, αλλοδαπός.
    Μη του δίνετε σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΛΟΥΛΟΥΚΑ



    ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ,ΣΕ ΑΥΤΟΑΝΕΡΕΙ.


    ΛΟΥΛΟΥΚΑ , ΜΗΠΩΣ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙΡΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση