GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέλος εποχής για τα παραδοσιακά media...

Από το http://greekmme.blogspot.com/ . @ ΤΕΛΟΣ εποχής για το παραδοσικό παιχνίδι των media λίγες μέρες μετά την απώλεια του Χρ. Λαμπράκη κα...

Από το http://greekmme.blogspot.com/
.
@ ΤΕΛΟΣ εποχής για το παραδοσικό παιχνίδι των media λίγες μέρες μετά την απώλεια του Χρ. Λαμπράκη και τώρα του δημοσιογράφου που κάποτε βλέπαμε στον Flash απο την εποχή Κόκκαλη και μάλιστα ακολούθησε αργότερα ο Τράγκας. O Nίκος Κακαουνάκης ήταν ο άνθρωπος που χωρίς υπεκφυγές πήρε πάνω του το ΠΑΣΟΚ και ως καθαρά κομματική εφημερίδα "Το Καρφί" έδωσε μάχη για να αλλάξει τα δεδομένα και να αποκαλύψει τα μαύρα πρόβατα της πολιτικής. Όσο και αν διαφωνούσε κανείς με τα σκληρά πρωτοσέλιδα δεν μπορεί να πει κανείς κάτι για... τον τρόπο που στήριζε όσα ισχυριζόταν ή όσα έλεγε το ρεπορτάζ. Του οφείλουν πολλά στο ΠΑΣΟΚ ιδίως όταν τους κριτίκαρε για την απουσία δαφημίσεων. Ο θάνατος του Νίκου Κακαουνάκης έχει συγκλονίσει όλο τον δημοσιογραφικό και πολιτικό κόσμο.
@Οι εποχές αλλάζουν και η μάχη δεν τελειώνει παρότι ο δημοσιογραφικός κόσμος εδώ και...

χρόνια χάνει προσωπικότητες που δημιούργησαν απο μόνα τους Σχολή και μάλιστα τολμω να αναφέρουμε ότι ορισμένοι εξ αυτών στήριξαν τα νέα παιδιά που σήμερα εμφανίζονται στο γυαλί. Δύσκολη όμως ειναι η έκδοση μιας εφημερίδας απο οποιοδήποτε άλλο μέσο. Με τα ημερήσια φύλλα να παρουσιάζουν απώλειες το παραδοσιακό μαγαζί των μίντια μεταμορφώνεται μέσα απο το διαδίκτυο. Οσοι δεν έχουν προλάβει το τρένο μπορει να το χάσουν οριστικά...
@Τώρα που η πολιτική διαπλέκεται με τα media ήρθε ο Καιρός να ακολουθήσουν μεγάλες αλλαγές, όταν πλέον η Δημοσιογραφία των πολιτών αλλαζει τα δεδομένα και παράλληλα βλέπουμε ότι τα κανάλια αρκετές φορές κάνουν clopy paste θέματα απο τα blogs και τις προσωπικές ιστοσελίδες...

16 σχόλια

  1. Την διαφορά της π...ς με την βούρτσα την ξέρεις; Κακαουνάκης και Λαμπράκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΑ
    ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΟΛΟΥ ΤΗΝ ΜΑΝΑ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΡΟΜΑΤΕ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΟΣ
    ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ
    ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟ ΠΑΣΟΚ-GIORGP.

    Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ .ΨΟΦΗΣΕ.
    Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ Ο ΑΛΗΤΗΣ. ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ
    ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΛΙ.

    ΑΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ ΠΙΛΑΦΙ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε δειλοί νεοδημοκράτες,νεκρούς βρίζετε; ου,να μού χαθήτε ρεμάλια,κλεφταράδες,βατοπεδινοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΑ ΝΑ!!! ΧΩΜΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΔΕΞΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΧΡΟΝΟ.
    Ηλίθιοι και πανηλίθιοι του
    ΠΑΣΟΚ-PRESS.

    Να σας γράψουν καμία καινούργια βρισιά ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ.
    όπως είσαι ..Προστασία Πολίτη...
    είσαι... Πράσινη Ανάπτυξη..
    είσαι...ΦΩΦΩ...είσαι ΔΡΑΓΩΝΑ..
    ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΠΑ ΣΑΣ
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ κ.λ.π.

    ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΠΑΤΕ
    ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΒΟΘΡΟ ΣΑΣ
    TΟ PRESS.. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟ SYNC.

    MEXRI KAI TA ΣKATA ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΤΑ ..ΑΠΟΚΟΥΡΑΔΑ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΟ ΒΑΡΟΥΣ.
    ΚΟΛΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΤΟ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπλουπερακι αντε γαμησου λεμε.

    Και καλη χρονια στους υπολοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πολιτικοί τους οποίους υπηρέτησε πιστά, εργολαβικά και με το αζημίωτο, είναι όλοι τους βαθειά συγκινημένοι και πέσαν να πεθάνουν!!!!!!
    Ρε ούστ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα κοπρόσκυλο λιγότερο, για να ησυχάσει ο ντουνιάς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν δεν μπορείς να σεβαστείς έναν άνθρωπο που έφυγε οριστικά από κοντά μας προκαλώντας πόνο σε πολύ μεγάλο αριθμό συμπολιτών σου, τότε ή είσαι ένα σχέτο κάθαρμα ή ένα ηλίθιο υποκείμενο ανάξιο ακόμα και για κατάκριση!

    Ο Κακαουνάκης ήταν ο αγωνιστής όχι μόνο της αλήθειας, αλλά προ πάντων της διάσωσης της αληθινής δημοσιογραφίας που σήμερα ιδίως υπηρετείται από τρανταχτά ονόματα που έχουν μισθώσει τους κονδυλοφόρους τους, χωρίς όρους, σε μεγαλοεπιχειρηματίες που έχουν το χρήμα- μαύρο ή άσπρο- ως υπέρτατη αξία!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπλουπερακι αντε γαμησου λεμε.

    Και καλη χρονια στους υπολοιπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΥΑΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ.ΕΞΟΥΣΙΘΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΚΤΑΕΤΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΕΠΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΡΕΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΝ. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΑΚΑΟΥΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΣΑΣ.ΖΗΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΣΑΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΝΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ? ΜΗΠΩΣ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΣΑΣ? ΕΙΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΥΞΙΚΛΕΙΤΕ ΣΑΝ ΜΟΙΡΟΛΟΓΉΤΡΕΣ. ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΕΓΝΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΔΑΚΡΥΑ. Η ΕΞΑΕΤΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΑΣ ΠΗΓΕ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΝΙΑΓΑΡΑΣ. ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΕΚΙ.ΑΦΗΣΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΜΑΣΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΟΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΜΑΚΑΡΙΟΙ ΟΙ ΠΤΩΧΟΙ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΚΟ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @31 Δεκ 2009 9:01:00 μ.μ.

    Μάθε ορθογραφία απαίδευτε ΠΑΣΟΚτζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Σε ιατρικό λάθος ΄θάνατος ασθενούς που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας σε νοσοκομείο της Αθήνας"
    ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ Νίκου Κακαουνάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς 01 Ιαν 2010 10:50:00 π.μ.

    Η ωρθωγραφεία σε μάρανε κι εσαίνα σαιμνέ και ταπηνέ( ή μπινέ) Ναιοδημωκράτει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση