GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

11 σχόλια

  1. Απο καταβολης κοσμου υποθετω υπαρχει ενα αναμφισβητητο θεωρημα:

    ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν αναλαμβανει μια χρεωκοπημενη επιχειρηση!
    Αν την αναλαβει (για καποιους λογους) ,προσεχει/προσπαθει μετα να ανεβασει το κυρος της να της αναβαθμισει το "prestige",να τη κανει πιο θελκτικη στο κοινο,τελος παντως να πει:
    "την πηρα!!,τωρα δουλεια να την αναστησω"..

    Αυτο που συμβαινει με τους πασοκοσκυλαιους παει κοντρα σε ολες αυτες τις λογικες.

    Αυτα τα σκυλια πηραν την κυβερνηση της χωρας ,(μια επιχειρηση δηλαδη),ξεγελωντας ,εξαπατωντας μαλιστα τους ψηφοφορους με το συνθημα "λεφτα υπαρχουν",και κανουν ακριβως το αντιθετο!!:
    Την δυσφημουν και απο πανω!!

    Ξεροντας προφανως την δικια τους ανικανοτητα ,αχρησια,εχοντας κατα νου ΜΟΝΟ να κλεψουν,επιδιδονται συστηματικα στην απαξιωση της επιχειρησης (της χωρας) ,γιατι το μονο που προφανως προσβλεπουν ειναι σε καποια .."επιδοτηση" της ΕΟΚ (και ΝΑΤΟ ιδιο συνδικατο)!!
    Και δεν την δυσφημουν ΜΟΝΟ εντος της επιχειρησης!!
    ΟΧΙ!!! Την δυσφημουν και διεθνως !!!
    Νομιζουν οι αχρειοι οτι οι Ευρωπαιοι εταιροι μας τους λενε μπραβο!!!!

    Καταλαβαινετε λοιπον φιλοι μου οτι ,οι πασοκοσκυλαιοι,δεν ειναι ΜΟΝΟ ανικανοι και αχρηστοι
    Ειναι και επικινδυνοι.

    Νομιζω οτι ενας Παπαδοπουλος χρειαζεται,να αναλαβει και να αρχισει ομαδικες εκτελεσεις πασοκοσκυλαιων.
    Ειναι οτι χρειαζεται αυτη την στιγμη η χωρα.

    Τα αλλα τα ακουω βερεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δύο συλλήψεις για εργαστήριο πλαστογραφίας στον Κολωνό

    Δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ και Συρίας, ηλικίας 25 και 39 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην περιοχή του Κολωνού, κατηγορούμενοι για «πλαστογραφία», «πλαστογραφία πιστοποιητικών» και «κατοχή διαβατηρίων τρίτων προσώπων»...

    Όπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες είχαν εγκαταστήσει σε οικία στον Κολωνό, εργαστήριο πλαστογραφίας ταξιδιωτικών και λοιπών εγγράφων, ελληνικών και ξένων αρχών.

    Οι δύο αλλοδαποί εφοδίαζαν με τα πλαστά έγγραφα αλλοδαπούς υπηκόους τρίτων χωρών, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη τακτοποίησή τους στην χώρα μας και την είσοδο και έξοδο από αυτή, έναντι χρηματικής αμοιβής.

    ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΡΙΟΙ.
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΗΔΗ.
    Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ....
    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αρχική » Επισημαίνουμε, Πρώτη Σελίδα » Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού για την ιθαγένεια !!!
    Προσωπικές ευχαριστίες του Πακιστανού πρωθυπουργού για την ιθαγένεια !!!
    Από Factorx | Τρ. 12 Ιαν 2010, 17:22 στην/στις κατηγορίες Επισημαίνουμε, Πρώτη Σελίδα.

    ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, 12 Ιανουαρίου: Ὁ Πρωθυπουργὸς Συέντ Γιουσούφ Ραζά Γκιλάνι καλωσόρισε τὴν Τρίτη τὴν ἀποδοχὴ ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα τοῦ αἰτήματος τοῦ Πακιστὰν γιὰ τὴν ἀπόδοση ἰθαγενείας καὶ δικαωμάτων ψήφου στοὺς Πακιστανοὺς μετανάστες. Μιλῶντας στὸ πρωθυπουργικὸ μέγαρο στὸν Δημήτριο Ντάλλη, Πρέσβυ και προσωπικὸ ἐκπρόσωπο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ, ὁ Γκιλάνι ἐξέφρασε τὴν ἐλπίδα ἡ ἐπίσκεψη τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ἀργότερα μέσα στο χρόνο νὰ ξαναζωντανέψει τὶς διμερεῖς σχέσεις μεταξὺ τῶν δύο χωρῶν. Ὁ Γκιλάνι ἐζήτησε νὰ προγραμματισθοῦν διμερεῖς πολιτικὲς διαβουλεύσεις καὶ νὰ συναντηθεῖ μεικτὴ Οἰκονομικὴ Ἐπιτροπὴ πρίν ἀπὸ τὴν ἐπίσκεψη, ὥστε νὰ προετοιμάσει τὸ ἔδαφος γιὰ τὴν ἐπιτυχία τῆς ἐπισκέψεως.

    Ὁ Πρωθυπουργὸς διαβεβαίωσε τὸν προσωπικὸ ἀπεσταλμένο τοῦ Ἕλληνα Πρωθυπουργοῦ ὅτι ἡ κυβέρνησή του θὰ συνεχίσει νὰ ἀναλαμβάνει κάθε δυνατὴ προσπάθεια γιὰ τὴν ἀσφαλῆ ἀπελευθέρωση τοῦ Ἀθανασίου Λερούνη, ποὺ ἀπήχθη στὴν κοιλάδα Καλλάς τὸν Σεπτέμβριο τοῦ 2009 καὶ μεταφέρθηκε ἀμέσως στὴν ἐπαρχία Νουριστάν τοῦ Ἀφγανιστάν.

    Gilani appreciates Greek legislation for citizenship to Pakistanis

    ISLAMABAD, Jan 12 (APP): Prime Minister Syed Yusuf Raza Gilani Tuesday welcomed acceptance of Pakistan’s demand by Greece for legislation to grant citizenship and voting rights to Pakistani immigrants.Talking to Dimitiros Dollis, Ambassador at Large and personal envoy of the Greek Prime Minister here at the PM House, Gilani hoped that the visit of Prime Minister of Greece to Pakistan later this year would reinvigorate bilateral relations between the two countries.Gilani called for scheduling of bilateral political consultations and meeting of Joint Economic Commission……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη ζητούν οι FINANCIAL TIMES

    "Να φύγει η Ελλάδα το ταχύτερο δυνατό από την ευρωζώνη" ζητάει με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα FINANCIAL TIMES.Οι εταίροι αρνούνται επισήμως ότι υπάρχει τέτοιο ζήτημα αλλά θέτουν ζήτημα ...Κοντοπυράκη.

    Ο γίγας Κοντοπυράκηες μίλησε στο THEMA FM και αποκάλυψε ότι πήγαμε στην κοινότητα και δηλώσαμε ότι εμείς (οι Έλληνες) "είμαστε αναξιόπιστοι και διεφθαρμένοι".Ο Μπάμποης Κούτρας τον ρώτησε "αν του ζητήθηκε να τροποποιήσει τα στοιχεία του 2008 και ο Κοντοπυράκης απάντησε "ακριβώς".
    Δύο τινά παίζουν.
    Ή ο Κοντοπυράκης κάνει κοντόφθαλμη αντιπολίτευση ή
    οι κυβερνώντες δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο κόσμος τους καταρρέει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά τους… κουμπάρους από τις Βρυξέλλες, ήλθαν και οι άλλοι από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για να πουν τα… χρόνια πολλά στην κυβέρνηση των 100 ημερών.

    Μέσα σε ένα συνονθύλευμα μέτρων που ανακοινώνονται, θα ανακοινωθούν ή παίρνονται πίσω έπειτα από αντιδράσεις, το οικονομικό επιτελείο καλείται από σήμερα να δώσει πειστικές απαντήσεις στους υπαλλήλους του ΔΝΤ ότι είναι σε θέση να πετύχει το στόχο για έλλειμμα κάτω από 3%.

    Όμως, το όλο πρόβλημα (και δεν είναι μόνο της παρούσας κυβέρνησης) είναι πλέον ότι κανείς ξένος, κανένας οργανισμός δεν πείθεται από τις εξηγήσεις και τα στοιχεία που τους δίνουμε. Η διαρροή από τις Βρυξέλλες (και αργότερα η διάψευση) ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ποινικές κυρώσεις στην Ελλάδα για τα μαϊμού στατιστικά στοιχεία των τελευταίων ετών δείχνουν ακριβώς το έλλειμμα αξιοπιστίας που έχει αυτή τη στιγμή η χώρα.

    Οτι και να πουν στους ανθρώπους του ΔΝΤ δεν θα γίνουν πιστευτοί. Στο ΠΑΣΟΚ άλλωστε «τρώγονται» μεταξύ τους για τις πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουν, επομένως είναι δύσκολο να δώσουν στο ΔΝΤ να καταλάβει πως θα τα καταφέρουμε μόνοι μας προκειμένου να μην πτωχεύσουμε.

    Το πλέον σίγουρο είναι ότι και το κλιμάκιο του ΔΝΤ θα φύγει άπραγο από την Αθήνα αφού δεν θα βγάλει άκρη με το χάος που επικρατεί.

    Μια μόνη λέξη, όμως, από το στόμα τους είναι αρκετό για να ρίξει την Ελλάδα στα Τάρταρα.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το ΠΑΣΟΚ πει όχι στο δημοψήφισμα και καταθέσει στη Βουλή προς ψήφιση το νομοσχέδιο για την απόδοση Ιθαγένειας στους μετανάστες τι θα κάνουμε;

    Το καθήκον μας ως Έλληνες πολίτες κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος:
    Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κατά το Άρθρο 1 παράγραφος 3:
    Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα.
    και το Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αφού μας ανέβασαν πολύ την πίεση ΤΟΡΙΞΑΝ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Αγλαία και ο Πρωθυπουργός
    Τσίου-Τσίου.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.
    Οι βλαβερές συνέπειες των Ναρκωτικών
    στις οθόνες της Τηλεοράσεων.

    Πασόκ. Είμαστε για λύπηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ελάτε να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους σε ΓΑΠ, Θολοκουλτουριάρηδες, εθνομηδενιστές και λοιπούς προδότες.

    ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κανείς και μέχρι νεοτέρας :

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ
    ΑΕΠΙ
    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

    Κεντρικά Γραφεία
    Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
    Τηλ.: (+30) 211 10 29000
    Fax: (+30) 210 6851576
    E-mail: info@aepi.gr


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση