GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να πληρώνουν αυτοί που φταίνε...

Aπό τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Στις 12 1ου 2010 διάβασα την Είδηση: « Τη λήψη νομικών μέτρων κατά της Ελλάδας για αναξιόπιστα στοιχεία μελετά η...

Aπό τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Στις 12 1ου 2010 διάβασα την Είδηση: « Τη λήψη νομικών μέτρων κατά της Ελλάδας για αναξιόπιστα στοιχεία μελετά η Κομισιόν!»
Τα όποια μέτρα της Κομισιόν κατά της Ελλάδος που θα ληφθούν και θα έχουν οικονομικό κόστος να το πληρώσουν οι υπαίτιοι και να μην το επωμιστεί ο λαός . Αυτό το προλαβαίνετε !!
Νομός .... Τάδε …
Άρθρον μόνο : Τα όργανα της διοίκησης πέραν των άλλων , ευθύνονται και δια της ατομικής και οικογενειακής τους περιουσίας στην αποζημίωση της όποιας βλάβης ήθελε προκληθεί από...

πράξεις ή παραλείψεις τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό των πολιτών συμφέρον .
Τα αναξιόπιστα στοιχεία στην Κομισιόν δεν τα έδωσε ο λαός . Γιατί να πληρώσει αυτός το κόστος ; Αυτοί που έκαναν τη λαθροχειρία στα στοιχεία δεν θα έχουν καμιά συνέπεια ; Δεν εννοώ αφελώς τους υπουργούς οι οποίοι με ένα απλό κλείσιμο της Βουλής αμνηστεύτηκαν . Εννοώ όμως τους δεκάδες Διευθυντές και Τμηματάρχες των υπηρεσιών που έχουν προσυπογράψει τα πλαστά ή έστω τα λανθασμένα στοιχεία . Τι θα γίνει με αυτούς και με όποιους άλλους σε άλλες περιπτώσεις συνετέλεσαν να ληστευθεί το δημόσιο χρήμα , ενώ είχαν υπηρεσιακό καθήκον αντί να συνεργήσουν , να αντιταχθούν σε κάθε έκνομη ενέργεια των προϊσταμένων τους . Αυτοί θα συνεχίσουν , ενώ ο λαός θα πληρώνει τα σπασμένα τους να παίρνουν τους μισθούς ή τις συντάξεις τους χωρίς να έχουν καμιά συνέπεια .
Τώρα που η χώρα μας βρίσκεται στο παρά πέντε να χρεοκοπήσει . Τώρα που ο λαός κινδυνεύει όχι απλώς να φτωχύνει αύριο μεθαύριο όπως νομίζουν οι πολλοί αλλά να πεινάσει και πιθανόν να πεθάνει και κόσμος από την πείνα όπως φοβάμαι εγώ , έφτασε νομίζω η ώρα να σοβαρευτεί η πολιτική ηγεσία του τόπου . Πρότεινα πριν από αρκετό καιρό με δημοσίευμα μου από εδώ , το οποίο μάλιστα κοινοποίησα και σε στελέχη και βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος με e-mail , να ψηφίσουν άμεσα ένα νόμο . Ένα νόμο με ένα και μόνο άρθρο για να καλύψει ένα πελώριο κενό που είμαι βέβαιος ότι σκόπιμα υπάρχει στο νομικό μας σύστημα και το οποίο κενό συντελεί καθοριστικά στη διαφθορά και την αναπηρία της δημόσιας διοίκησης μας .
Άρθρο μόνο : Τα όργανα της διοίκησης πέραν των άλλων , ευθύνονται και δια της ατομικής και οικογενειακής τους περιουσίας στην αποζημίωση της όποιας βλάβης ήθελε προκληθεί από πράξεις ή παραλείψεις τους κατά την άσκηση των καθηκόντων τους , τόσο στο δημόσιο όσο και στο ιδιωτικό των πολιτών συμφέρον .
Κάπως έτσι . Αν χρειάζεται , που μάλλον θα χρειάζεται κάποια επεξεργασία από νομικούς ας φροντίσουν για την μη παραγραφή αλλά κυρίως να μην ανοίξουν κανένα παραθυράκι στο νόμο . Το λέω αυτό , γιατί προ καιρού είχα αντίστοιχα υποδείξει την ψήφιση ενός νόμου , με ένα μόνο και τότε άρθρο , που θα προέβλεπε «Την δήμευση κάθε περιουσιακού στοιχείου που δεν θα συμπεριλάμβαναν στη δήλωση τους περί του πόθεν έσχες οι πολιτικοί» . To άκουσα να κουβεντιάζεται στα ΜΜΕ και είχε κιόλας ένα παράθυρο ΝΑΑΑΑ ! Έλεγαν " Όποιος ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ δεν δηλώσει κλπ ….. (εν γνώσει του) και νάτο το παράθυρο στο νόμο ! Τι πάει να πει εν γνώσει του ; Θα αρχίσουν μήπως να κατατίθενται και υπεύθυνες δηλώσεις πολιτικών όπου θα δηλώνουν ότι έχω αυτό και εκείνο το περιουσιαακό στοιχείο αλλά δεν ξέρω ποια και πόσα άλλα ακίνητα έχω ; Άσε που για αρκετούς αυτό είναι αλήθεια . Έχουν φάει τόσα που δεν ξέρουν τι έχουν που λέει και ο λαός . Άστε τα κόλπα , μας έχετε πλέον πονηρέψει και εμάς.

18 σχόλια

  1. 1. Οι ζώντες λογοδοτούμε συνεχώς προς τους νεκρούς – «όλοι μαζί, πεθαμένοι και ζωντανοί, είμαστε αλληλέγγυοι και συνυπεύθυνοι» (Σεφέρης).


    2. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης);



    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ????

    ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ?????

    Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?????

    ΓΕΝΙΚΩΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!!!!!!

    ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. [url=http://vioperdosas.net/][img]http://vioperdosas.net/img-add/euro2.jpg[/img][/url]
    [b]Adobe Acrobat 9 Pro, [url=http://sapresodas.net/]adobe photoshop cs4 cracked[/url]
    [url=http://vioperdosas.net/]of software stores[/url] coreldraw graphics suite to buy macromedia flash
    microsoft windows xp updates [url=http://sapresodas.net/]computer software discounts for[/url] software ottawa canada
    [url=http://vioperdosas.net/]acdsee 3 serial[/url] buy fashion design software
    [url=http://sapresodas.net/]software resellers usa[/url] repairing internet explorer in windows xp
    jewelry store management software [url=http://vioperdosas.net/]quarkxpress tutorials[/url][/b]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαλασσοδαρμένος19 Ιαν 2010, 8:27:00 μ.μ.

    κ. Ορφανουδάκη, συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενά σας και σας συγχαίρω για τις ολοκληρωμένες απόψεις σας.
    Πρέπει άμεσα οι υπαίτιοι να βρεθούν, σε όποια θέση και αν βρίσκονται, και να αποζημιώσουν την πολιτεία για τις άνομες πράξεις και παραλήψεις των.
    Ποτέ δεν είναι αργά, έστω και τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τον ανθρωπολόγο δρα Άρη Πουλιανό, ανασκαφέα τού ελέφαντα Περδίκκα Πτολεμαΐδας, που έχτισε και συντηρεί ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ το ΝΟΜΙΜΟΤΑΤΟ από το 1979 κτίριο, όπου προστατεύεται εκεί που βρέθηκε το 3.000.000 ετών εύρημα, ...κατήγγειλε για την επισκευή της στέγης ενόψει χειμώνα ο ...Δήμος Πτολεμαΐδας, αντί να συγχαρεί τον κορυφαίο επιστήμονα για την ανιδιοτελή προβολή της ιστορίας της περιοχής, που ΔΕΝ φροντίζει ο δήμαρχος...
    Η δίκη γίνεται την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα.
    Άραγε έχουν το θάρρος οι επιτήδειοι να εξηγήσουν δημόσια τα πραγματικά κίνητρά τους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΠΑΣΟΚΕ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΛΕΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ.
    Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΝΟΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΤΩΧΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΕΝΩ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΛΕΕΙ Σ΄ΕΣΕΝΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ή ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΜΟΘΡΗΣΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΣΕΙ ΝΑ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΑΠΙΣΤΟΥΣ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ;
    ΑΥΤΟΙ ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ Ή ΑΘΕΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΛΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΔΕΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΠΡΟ ΟΛΙΓΟΥ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΟΥ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ;
    ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΤΕ;
    ΤΟ ΔΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.
    Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. /.
    Μου κάνει εντύπωση πως τόσοι δημοσιογράφοι έχουν σιωπήσει σχετικά με τις γερμανικές αποζημιώσεις που ανέρχονται στα 9 δισεκατομμύρια ευρά περίπου και που θα μας έβγαζαν από την δύσκολη θέση του ελλείματος. Το θέμα πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ και δεν ξανασυζητήθηκε ενώ ίσως είναι το σημαντικώτερο της εποχής. Ποιοί πληρώνονται και σιωπούν και τι συμφέροντα έχουν αυτοί που τους πληρώνουν? Ενώ δηλαδή μπορούμε να ξεχρεώσουμε άμεσα σχεδόν, μειώνουμε μιθούς, αυξάνουμε φόρους κλπ και διατηρούμε τον φόβο στους πολίτες πως δεν θα έχουμε Εθνική Ανεξαρτησία.... Μήπως μας πωλούν ήδη και δεν το ξέρουμε? Ποιοί τελικά δημοσιογράφοι θα τολμήσουν να φέρουν το θέμα στη δημοσιότητα που του πρέπει και ποιοί επιτέλους θα εναντιωθούν στο ξεπούλημα της χώρας μας στις διάφορες ευρωπαικές οικογένειες που τολμούν να μας εξευτελίζουν καθημερινά και η κυβέρνησή μας δεν αντιδρά.
    Ποιοί δημοσιογράφοι θα φωνάξουν εναντίον των εξοπλισμών που μας επιβάλλουν, για να πληρώσουμε πάλι με τα λεφτά των νέων φόρων που πληρώνουμε και έτσι να μην πιάνουν τόπο στην ανόρθωση της χώρας μας?
    Ποιοί δημοσιογράφοι θα φωνάξουν για τα λεφτά που πλήρώνουμε για να φτιάξουμε 12 χιλιόμετρα δρόμου με 110 εκατομμύρια ευρά στην Τσάκωνα μετά την Τρίπολη και είναι και γραμμένο στην μπλέ ταμπέλλα με μεγάλα γράμματα λές και πρέπει να αισθανόμαστε περήφανοι για το τεράστιο κόστος που εισπράττει η εταιρεία γνωστού εθνικού κατασκευαστή(σημείωση: αντί για χαλίκι μπαίνουν διαμάντια και αντί για άσφαλτος μπαίνει λοιωμένο χρυσάφι). 9.5 εκατομμύρια ευρά το χιλιόμετρο και μετά σφίξε Έλληνα το ζωνάρι!!!
    Ποιοί δημοσιογράφοι? Ποιοί μπορούν να τιμήσουν τη δημοσιογραφία και να τη βγάλουν από τη δεινή της σημερινή κατάντια? Ποιοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. είναι καιρός να καταλάβουν ότι οι μαλάκες ξύπνησαν και δεν πληρώνουν για τα κλέβουν οι διάφοροι.
    αν δεν πάνε τα λαμόγια φυλακή μην τολμήσει κανείς να ζητάει θυσίες
    οι αγρότες είναι η αρχή ,ο απλός μισθωτός και μεροκαματιάρης ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΤΕΣ

    ΝΤΡΟΠΗ Η ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΣΑ ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΣΕ 2.000.000 ΛΑΘΡΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΣΕ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ, ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΠ.
    MHΠΩS EINAI ΚΑΠΟΥ 800 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΣΑ ΖΗΤΑΝΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ; ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥΣ, Η ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ ΟΙ 700€ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν
    1) Τι έγινε με τους Μισθούς στην ΕΡΤ?
    Γαργαρα αυτό ήταν χμμ.
    2) Θα γίνω το μεγαλύτερο λαμογιο φοροφυγάς και κλέφτης μέχρι να πληρώσουν αυτοί που τα έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια απο το '74 κασι μετα.
    3) Σου συνιστώ να κάνεις το ίδιο και εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν διαβάζει το άρθρο αυτό ο κ. Καραμανλής θα ρεύεται τρώγωντας παϊδάκια ....

    Όσο για τους φωστήρες της οικονομίας, αφ'ενός ο κ. ΑΛΟΓΟΦΛΟΥΦΛΗΣ θα παίζει τέννις, ενώ ο ΠΑΠΑΡΑΘΑΝΑΣΙΟΥ θα ξύνεται...

    Και όλα αυτό όταν ο απλός πολίτης είναι ανύσυχος με το διωγμό των ακινήτων και των αυτοκινήτων του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. πρεπει:
    1) Να εφαρμοστει το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ σε ολους τους υπουργους, βουλευτες, δημ. υπαλληλους
    2) Να γινει κατασχεση περιουσιων για λαθη η παραλειψεις τους
    3) να μπαινουν φυλακη οταν δεν εχουν να πληρωσουν
    4) να εκτελουνται

    αλλοιως τιποτα δεν θα γινει εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ρητορική Σημίτη για την «ισχυρή οικονομία» της «ισχυρής Ελλάδας» ήταν ένα καλοσερβιρισμένο προπαγανδιστικό ψεύδος. Το πρόβλημα αποτυπώνεται αλάνθαστα στο παρατεταμένο μεγάλο έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών και στον δραματικά μικρό όγκο πραγματικών επενδύσεων.
    Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε πολύ χρήμα, αλλά με δυσανάλογα μικρό παραγωγικό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει από την εκπαίδευση μέχρι τους εξοπλισμούς, από την έρευνα μέχρι την υγεία και από την κοινωνική πολιτική μέχρι τα δημόσια έργα.
    ,Φούσκα που έσκασε είναι η οικονομία από την μάστιγα της διαπλοκής/διαφθοράς, που εμποδίζει την ανάπτυξη και την εκτεταμένη σπατάλη, που προκύπτει από την επιβίωση πλήθους αντιπαραγωγικών καταστάσεων, από λάθος αποφάσεις και κακό προγραμματισμό στον ευρύτερο δημόσιο τομέα. Το κλεπτοκρατικό και σπάταλο μοντέλο, που κυριάρχησε για πάρα πολλά χρόνια, δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία ιδιότυπη φούσκα. Με μαθηματική ακρίβεια κάποια στιγμή θα έσκαγε.
    Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε πολύ χρήμα, αλλά με δυσανάλογα μικρό παραγωγικό αποτέλεσμα. Αυτό ισχύει από την εκπαίδευση μέχρι τους εξοπλισμούς, από την έρευνα μέχρι την υγεία και από την κοινωνική πολιτική μέχρι τα δημόσια έργα.
    Στην οκταετία 1996 - 2004, η κυβέρνηση διπλασίασε σχεδόν το χρέος που παρέλαβε. Το ίδιο έπραξε η κυβέρνηση Καραμανλή, αλλά σε πεντέμισι χρόνια.
    Τώρα αυτοί που φταίνε γιαυτό καλούν τους μη προνομιούχους Ελληνες να πληρώσουν το μάρμαρο και την δική τους κακοδιαχείρηση.
    Ρωτάμε γιατί να τους εμπιστευτούμε όταν ποτέ κανένας δεν φταίει απο τους διοικούντες ,κανένας δεν τιμωρείται για τα σκάνδαλα ,κανείς δεν επισρέφει τα κλεμένα,το κράτος μέσω της εφορίας κλπ οργανισμών ΕΡΤ ,ΔΕΗ,κλπ κλέβει τους φορολογούμενους (κύριε υπουργέ όταν η εφορία παρακρατεί αυθαίρετα χρηματικά ποσά πολιτών και εταιρειών από φόρους και φπα που κακώς παρακατήθηκαν και τα επιστρέφει μετά από 3 και 4 χρόνια άτοκα δεν κλέβει ?)και τους πολίτες.
    Το κράτος έγινε αναξιόπιστο και πλέον οι πολίτες πλέον δεν πιστεύουν υποσχέσεις ,δεσμέυσεις κλπ θα και θα ...των πολιτικών και μόνο με έργα και απόδοση ευθυνών θα δεχθεί ο αγρότης να φύγει απο τον δρόμο ,ο συμβασιούχος να μην κλείνει το σύνταγμα ,ο μαθητής να μην κάνει κατάλυψη,ο πολίτης ........να μην συμπαθεί τον τρομοκράτη, ο επιχειρηματίας να συνεργάζεται με την εφορία ,ο ασθενής να μην δείνει φακελάκια και πάει λέγοντας.
    ΘΕΛΕΙΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΤΙΣ ΑΞΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΨΕΜΑΤΩΝ.
    Αλλοίμονό μας με τους άσχετους που μπλέξαμε. Όλα τα κακά ξεκίνησαν το Νοέμβρη με τη περίφημη πια τηλεοπτική δήλωση του ΓΑΠ ότι η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της πτώχευσης (υπονοώντας προφανώς ότι ήλθε αυτός ως μεσσίας να μας σώσει).
    Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ αρχίζει ο γολγοθάς με τα σπρέντς των ομολόγων που έφτασαν, κάποια στιγμή και στις 300 μονάδες βάσης πάνω από τα γερμανικά.
    Από τότε δεν έχουμε πάρει ανάσα, αφού ο κάθε δυσκοίλιος τεχνοκράτης της Ε.Ε. βγάζει τα απωθημένα του στην Ελλάδα. Στη σημερινή δημοπρασία δεν πουλήθηκε σχεδόν τίποτε, παρόλο που το ποσό ήταν μικρό. Αναρωτιέμαι τί θα συμβεί το επόμενο χρονικό διάστημα, όταν θα βγούμε να δανειστούμε 5-10 δισ κάθε φορά.
    Πάμε στο αγνωστο με βάρκα την ελπίδα, αλλά ο τιμονιέρης της βάρκας έχει ήδη πέσει μέσα στο ποτάμι και κάνει μπουρμπουλήθρες.
    Και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων είναι:
    Ποιός σου φταίει Γιωργάκη, όταν δεν έχεις επίγνωση ότι ένας πρωθυπουργός πρέπει να προσέχει τα λόγια του όταν μιλάει στην τηλεόραση;
    Λέγονται τέτοιες κοτσάνες από το στόμα ενός πρωθυπουργού;
    Και δεν τελειώνει εκεί το πράγμα, αφού τη σκυτάλη παίρνουν τα άλλα μικρά παιδάκια.
    Αρχίζουν οι παλινωδίες των άσχετων (και σκοτωμένων μεταξύ τους) στελεχών (Παπακωνσταντίνου, Κατσέλη, Παπουτσής, Λοβέρδος, Μπιρμπίλη και το λοιπό κακό συναπάντημα), που κάθε φορά που μιλάνε ρίχνουν λάδι στη φωτιά της οικονομίας και γεμίζουν με προμήθειες τις τσέπες των δειθνών κερδοσκόπων, σε βάρος της Ελλάδας βέβαια.
    Άντε μετά καθάρισε τώρα με τούτους τους τοκιστές σουλατσαδόρους που μπλέξαμε!
    ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ.
    ΜΑΣ ΠΗΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ.
    Αλήθεια, όλοι αυτοί που ψήφισαν πασόκ τον Οκτώβρη, τώρα τί να σκέπτονται (μέσα τους από ντροπή);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω δεν χρειάζεται να ψάξουμε για τους υπαίτιους. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για τους εκάστοτε υπουργούς οικονομίας από την εποχή του Σημίτη που δόθηκαν τα ψεύτικα στοιχεία για να μπούμε στην ΟΝΕ και των μετέπειτα κυβερνήσεων Καραμανλή. Τι ψάχνουμε λοιπόν να βρούμε; Τα αυτονόητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1.123.000 ευρώ, το κόστος της Αντιπροεδρίας
    για τον ΑΛΗΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟ.

    ΕΕ...ΟΧΙ !
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΝΤΟΥ. ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαλακες Ελληνες σας διέλυσαν αυτοι που ψηφίζετε 30 χρονια τωρα, και σεις ακομη τσακωνεστε για το πιος εκλεψε τα πιο πολλα....
    Ποσο βλακες ειστε....να δειτε τι αλλο θα πα8ετε....κοιμηθειτε λιγο ακομα...ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΛΩΣΗ 500 ΕΥΡΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ
    ΚΟΜΜΩΤΕΣ 400 < >
    ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ 600
    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ 550
    ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΔΕΣ 600
    ΛΑΙΚΕΣ 500
    ΒΕΝΖΙΝΟΠΩΛΕΣ 600
    ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ 550

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση