GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαρετή και πρωτοχρονάτικα η τηλεόραση...

Aπό το http://tvnea.blogspot.com/ . 2010 Ευχές για Καλή Χρόνια . Εύχομαι το καλύτερο του 2009 να είναι το χειρότερο του 2010. Πάμε όμως να κ...

Aπό το http://tvnea.blogspot.com/
.

2010 Ευχές για Καλή Χρόνια. Εύχομαι το καλύτερο του 2009 να είναι το χειρότερο του 2010. Πάμε όμως να κάνουμε τις παρατηρήσεις μας για την χθεσινή νύχτα η οπoια νύχτα από πλευράς τηλεόρασης ήταν πολύ βαρετή.
Ξεκινάμε με το MEGA το κανάλι με την μεγαλύτερη τηλεθέαση αυτήν την στιγμή στην χώρα χθες δεν διέκοψε ούτε καν στην αλλαγή του χρονου.12 η ώρα και το mega είχε επαναλήψεις. Φυσικά ούτε τα ίδια τα στελέχη του καναλιού δεν είδαν χθες MEGA... κοιτούσαν X FACTOR για να κάνουν αλλαγή του Χρόνου.
ΑΝΤ1: Το SHOW ήταν θα έλεγα πολύ βαρετό χθες χωρίς καμία ουσία απλά το κοιτούσες για την αλλαγή του χρόνου και...

επειδή ήταν LIVE. Μπράβο στο ΑΝΤ1 που είχε για άλλη μια χρόνια ένα SHOW και μάλιστα LIVE αλλά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.
ALPHA Πάμε Πακέτο: Κατα έμενα είναι η ντροπή τις τηλεόρασης. Η κυρία Χατζηβασιλείου κατακρίνει συναδέλφους τις και εκπομπές όπως το NEXT TOP MODEL αλλά η ίδια εκμεταλλεύεται τον πόνο του άλλου στην εκπομπή ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ. Όσο για το χθεσινό Πάμε Πακέτο ήταν ακόμα πιο βαρετό. Ούτε η γιαγιά μου δεν το είδε χθες που συνήθως το βλέπει.
ΝΕΤ: Η αλήθεια είναι πως χθες ήμουν ανάμεσα σε ΝΕΤ και ΑΝΤ1. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με την μουσική εκπομπή "Στην υγειά μας" ήταν ένα από τα show που ξεχώρισαν χθες.

6 σχόλια

  1. Δεν ήταν καθόλου βαρετή, γιατί ήταν ανύπαρκτη. !! Ντροπή σας Κύριοι της Ιδιωτικης T.V. ΚΑΘΕ ΠΈΡΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή Χρονιά σε όλους!

    Εχτές το πρωτοχρονιάτικο πρόγραμμα της τηλεόρασης ήταν τραγικό!!!

    Κυριολεκτικά δεν υπήρχε τίποτα να δεις.... Το mega και ο antenna μάλλον μπερδεύτηκαν και νόμιζαν ότι ο κόσμος χαίρεται όχι για το νέο έτος αλλά επειδή αυτοί έφτασαν τα 20 χρόνια (μαλακίας)...
    Θέλω όμως να σταθώ στη Νετ και τον Σπυράκο: αντί να κοιτάξει να φτιάξει μια εκπομπή της προκοπής για να περάσει καλά ο κόσμος(άλλωστε αυτός πληρώνει), εδώ και καιρό έχει επιδοθεί σε ένα παιχνίδι δημόσιων σχέσεων! Δεν υπάρχει επαγγελματίας ηθοποιός που να μην έχει τραγουδήσει στην εκπομπή του! Τι χρωστάω να βλέπω πρωτοχρονιάτικα τον ξινισμένο Κιμούλη να τραγουδάει ψιθυριστα? Η εκπομπή έχει ξεπέσει τελείως. Μήπως ήρθε η ώρα να πάει ο σπυράκος σπίτι του και να αναλάβει κανένας άλλος?

    Προσωπικά είχα κανονίσει να βγω έξω, όμως λυπάμαι τη μάνα μου και όλους αυτούς που εχτές περίμεναν ότι θα έβλεπαν κάτι αξιόλογο και θα ψυχαγωγούνταν. Ξεφτίλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα προγράμματα ήταν ΑΙΣΧΟΣ.

    Στην ΕΤ1 ταινία,στην ΝΕΤ το αχαρακτήριστο "Στην υγειά μας",στην ΕΤ3 κάτι ανάλογο σε ταινία,στο MEGA ουδέν σχόλιον,στον ant1 η γνωστή 52άρα Αννούλα να κάνει την εικοσάρα και να τραγουδά με ανοιχτά τα πόδια τις γνωστές επιτυχίες παγκοσμίου Ηλιθιότητος "Όλες οι τσούλες της Γης" και έναν Ζάκρις που από την αρχή καταλάβαμε ότι αυτός θα είναι ο μαϊμουδο-διάδοχος του κυρίου Γκέλερ,στο Alter μια ινδική παπαριά για να βλέπουν όσοι Πακιστανοί δεν πήγαν στο Σύνταγμα για την αλλαγή του χρόνου,στο Star μια ταινία,στον Alpha το "πάμε πακέτο" το οποίο είχε την μπουζουκοτραγουδίστρια Κοκκίνου να λέει λαϊκά άσματα επίσης με ανοιχτά τα μπουκαλοπόδια της χωρίς να χορεύει και να λικνίζει όπως και οι λοιπές ελληνογκόμενες της εκπομπής τους γοφούς τους κάνοντας τις γνωστές γκριμάτσες και νάζια σα να βγήκαν παρεΐτσα για καφέ, στο Σκαϊ οι μεγάλοι έλληνες και στο Μακεδονία μια άκόμα πτώση αεροσκάφους και τα αίτια της.

    Ρε κορίτσια έλεος,δε φτάνει που είστε όλες μπουζουκοτραγουδίστριες,αντιγράψτε και σωστά τη Beyonce και τις άλλες πολιτισμένες τραγουδίστριες διότι μόνο γελοίες δείχνετε στο κόσμο ότι είστε.
    Η σκηνική σας παρουσία είναι μόνο να έχετε ένα μικρόφωνο στο στόμα ,να έχετε τα δυό σας πόδια διάπλατα ανοιχτά και να κουνιέστε σαν τις μαριονέτες τραγουδώντας λαϊκές μαλακίες.Χορέψτε λίγο,κάντε μαθήματα χορού και επιτέλους ξεφύγετε από την ελληνικουριά.


    ΠΑΠΑΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ.


    Ευτυχώς που γεννήθηκε το μωρό μας και κοιμηθήκαμε όλοι στις 00:45 και περάσαμε ξεκούραστα και ωραία.

    Βεβαίως από όλα τα κανάλια το MEGA είναι ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΟ.
    Δίνουν όλα τους τα χρήματα σε αυτούς τους ΠΑΠΑΡΕΣ που λένε ότι παπαριά μπορεί κανείς να φανταστεί στις ειδήσεις και στις πολιτικού περιεχομένου κατευθυνόμενες εκπομπές για να τους "χρυσώνουν το χάπι" ακριβώς για να λένε ότι θέλουν τα αφεντικά και δεν τα δίνουν για να έχουν ένα έργο της προκοπής ή ένα εορταστικό πρόγραμμα αντάξιο του mega channel.

    Αυτή είναι η ελληνική τηλεόραση σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ε,όχι και η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου ξεχώρησε.
    Σιγά τη μαλακία δηλαδή,μη χέσω !

    60000 ευρώ το επεισόδιο και βάζει και από τη τσέπη του το παιδί,άϊ σιχτίρ δηλαδή !

    Και τα πληρώνω εγώ και εσύ και όλοι μας για να κρασοπίνουν ,να τρώνε σαν τα γουρούνια και να λένε ιστορίες γι αγρίους.
    Ευτυχώς που αλλάζει και τραπεζομάντηλα μιά φορά το τρίμηνο δηλαδή που είμαι σίγουρος ότι τα αγοράζει από καμιά λαίκή της Αγίας Παρασκευής ή του Χολαργού.

    Άσε μας ρε φίλε πρωτοχρονιάτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΑ ΣΑΣ
    ΤΗΝ ΜΑΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΟΛΗ
    ΣΤΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΩΝ
    ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΣΤΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΕΡΤ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣ
    ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙΑ.
    ΖΩΑ !! ΕΕΕΕ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση