GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να γίνει συμψηφισμός για τα τέλη κυκλοφορίας...

Τι πρότεινε ο Κυρ. Μητοστάκης μετά τη συνάντησή του με την Τ. Μπιρπίλη Ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσ...

Τι πρότεινε ο Κυρ. Μητοστάκης μετά
τη συνάντησή του με την Τ. Μπιρπίλη

Ο υπεύθυνος του Τομέα Περιβαλλοντικής Πολιτικής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε σήμερα με την υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη η οποία τον ενημέρωσε για τις πολιτικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που πρόκειται να αναλάβει η κυβέρνηση και εκείνος παρουσίασε τις θέσεις της ΝΔ για μια σειρά από περιβαλλοντικά θέματα.
Μετά τη συνάντηση ο Κ. Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο κυβερνητικός απολογισμός των πρώτων 100 ημερών στα θέματα του περιβάλλοντος είναι κατώτερος των προσδοκιών. Η θετική πρωτοβουλία για τη δημιουργία ανεξάρτητου Υπουργείου Περιβάλλοντος δεν...

συνοδεύτηκε από τις απαιτούμενες οργανωτικές και διοικητικές αλλαγές με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί πολλά πρακτικά προβλήματα στη λειτουργία του Υπουργείου. Ορισμένες πολιτικές πρωτοβουλίες, όπως το νομοσχέδιο για τη προστασία των καμένων εκτάσεων στην Αττική και το υπό διαμόρφωση νομοσχέδιο για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (που αποτελεί συνέχεια πρωτοβουλίας της Νέας Δημοκρατίας) κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση. Άλλες, όμως, όπως η απόφαση για τα «πράσινα» τέλη κυκλοφορίας είναι εμφανώς λανθασμένες και χρήζουν άμεσης διόρθωσης.
Ειδικά για το θέμα των τελών κυκλοφορίας πρότεινα στην Υπουργό Περιβάλλοντος την άμεση επανεξέταση της επαναφοράς του μέτρου της απόσυρσης, που θα ισχύει όμως μόνο για καινούργια αυτοκίνητα χαμηλών εκπομπών ρύπων. Πρότεινα επίσης, από τη στιγμή που το ίδιο το Υπουργείο παραδέχεται ότι τα τέλη κυκλοφορίας ειδικά για τα παλιά αυτοκίνητα είναι άδικα, να εξετάσει η κυβέρνηση τη συμψηφιστική μείωση των τελών κυκλοφορίας για το 2011. Δεν είναι δυνατόν τα ασθενέστερα οικονομικά στρώματα να επιβαρύνονται δυσανάλογα χωρίς μάλιστα να τους δίνεται κανένα κίνητρο αντικατάστασης των παλιών τους αυτοκινήτων.
Η Νέα Δημοκρατία αποδεικνύει στην πράξη, με τη υπερψήφιση επί της αρχής του νομοσχεδίου για τις καμένες εκτάσεις της Αττικής, ότι πραγματικά εννοεί όσα λέει για συναίνεση στα θέματα του περιβάλλοντος. Όπου συμφωνούμε θα το λέμε ξεκάθαρα και όπου διαφωνούμε θα καταθέτουμε εναλλακτικές προτάσεις. Περιμένουμε όμως πολλά περισσότερα από τη κυβέρνηση στο επόμενο διάστημα στον τομέα του περιβάλλοντος
».

15 σχόλια

  1. Αυτήν την Κυριακή το πρωΐ θα γίνει ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ συγκέντρωση στο σύνταγμα στην μεγάλη αλλαγή της φρουράς ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. Θα συμμετέχει όλη η δεξιά πολυκατοικία. Όλοι όσοι θέλουμε να πέσει το ΠΑΣΟΚ πρέπει να δώσουμε το "παρών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...kyriakos mytsotakis...axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxxaxxaxaxaxxaxaxxaxxaxxaxaxaxxaxaxaxaxaxaxxaxxaxaxxaxaxaxaxaaxaxaxaxxxaxaxaxaxaxaaxaxaxxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΦΟΡΟΣ στη βενζινη
    δεν σας φτανει ηλιθιοι;
    Οποιος ΚΙΝΕΙ το αμαξι του θα πληρωνει...

    Τοτε κανενας αλλος φορος δεν θα σας φτασει
    μουνι@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣΤΕΘΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΜΠΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΜΟΝΟ ΦΤΥΣΙΜΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΗΛΑΔΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Η ΝΔ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ελάτε να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους σε ΓΑΠ, Θολοκουλτουριάρηδες, εθνομηδενιστές και λοιπούς προδότες.

    ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    Κανείς και μέχρι νεοτέρας :

    -δεν τούς δίδει δεκάρα στα φανάρια για λουλούδια ,χαρτομάντιλα κ.λ.π, –δεν τους αφήνουμε να μας πλύνουν τα τζάμια (κάποιοι λένε ότι ουρούν μέσα αντί συμπλήρωσης νερού όταν λιγοστεύει),
    -δεν αγοράζει ΠΟΤΕ, ΤΙΠΟΤΑ, από αυτούς διότι όλοι τους φοροκλέπτουν,
    -δεν τούς ενοικιάζει σπίτια (όσοι το κάνουν δεν τους δίδουν αποδείξεις)
    -δεν τούς περιθάλπει κατ΄ουδένα τρόπο (έχουν αποδειχτεί αχάριστοι)
    -δεν τους προσλαμβάνει για δουλειές του σπιτιού του, για τον κήπο ,υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βαψίματα ,μετακομίσεις κ.λ.π εάν δεν ερευνήσουμε να βρούμε Έλληνα πρώτα.
    -δεν τους προσλαμβάνουμε στις επιχειρήσεις μας εάν δεν ερευνήσουμε και πάλι για Ελληνόπουλα πρώτα.
    -δεν ψωνίζουμε από επιχειρήσεις που απασχολούν αλλοδαπούς εργαζόμενους.
    Αλλιώς να μην παραπονούμεθα ότι τα παιδιά μας η συγγενείς μας είναι άνεργοι.

    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΑΕΙ ΨΩΜΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ.

    Ας τούς πάρουν "εκείνοι" στα σπίτια τους να τούς ταΐζουν και να τούς πληρώνουν και προπαντός να ΜΗΝ τούς φορτώνουν σε εμάς.

    ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

    ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ DVD? ΠΑΡΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΛ.ΤΗΝ ΑΕΠΙ
    ΑΕΠΙ
    Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Πνευματικής Ιδιοκτησίας

    Κεντρικά Γραφεία
    Φραγκοκλησιάς και Σάμου 51, 15125 Μαρούσι -Αθήνα
    Τηλ.: (+30) 211 10 29000
    Fax: (+30) 210 6851576
    E-mail: info@aepi.gr


    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!

    Ο ΚΑΝΕΝΑΣ Ο ΕΦΤΑΝΗΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία με αυτά που κάνει Ο Γ. Παπανδρέου ο μικρός έχει βάλει τον Ελληνισμό σε ένα συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι η με το βαμβάκι όπως λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα μας.

    Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να διαλύσει αυτή την Πατρίδα.

    Αμφισβητείται η Λαϊκή Κυριαρχία μας , τα Πολιτικά μας δικαιώματα, η παιδεία μας ,και η θρησκεία μας.

    Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε ΟΛΟΙ οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά και έξω από κόμματα και ιδεοληψίες να οργανωθούμε και να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα.

    Εάν τους αφήσουμε θα συνεχίσουνε να δρουν ανθελληνικά σύμφωνα με τις επιταγές των πατρόνων τους.

    Η Πατρίδα έχει μπει στο μάτι γνωστών ανθελληνικών κύκλων του εξωτερικού που ζητούν τη ολοσχερή διάλυσή της.

    Ας μιλήσουμε για το πρόβλημα με το σπίτι μας ,στο χώρο της εργασίας μας ,σε φιλικά μας πρόσωπα ,συγγενείς .

    Πολλοί από αυτούς , με τα προβλήματα της καθημερινότητας και την αποσιώπηση των μπουκωμένων Μ.Μ.Ε ,δεν έχουν αντιληφθεί το που μας πάνε.

    Ελάτε ΟΛΟΙ μαζί με βάση το άρθρον 120 του Συντάγματος των Ελλήνων να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Εάν απαιτηθεί να κατέβουμε και στους δρόμους ,στις πλατείες των πόλεων, να πάμε για παράσταση διαμαρτυρίας στη Βουλή και ότι άλλες ενέργειες απαιτηθούν για να σταματήσουμε τα δεινά που έρχονται.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.

    ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!!!!!


    ETHEROVAMON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ .


    ΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΝΔ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ.


    ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ ΑΜΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟ!

    Όλες οι οικολογικές οργανώσεις ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ, το Δικτυο Αιγαίου , η ΕΟΕ, ΟΛΟΙ φωνάζουν κατά του νομοσχεδίου της ΤΕΡΝΑ (λάθος -- Μπιρμπίλη) για τις ΑΠΕ.

    Η μεγάλη απάτη προχωράει και εσύ μιλάς για τα τέλη κυκλοφορίας. Χτεσινά νέα. ΞΥΠΝΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΙΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΛΗ-ΔΕΣ.!!!
    ΕΥΤΗΧΗΣΕ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΜΕΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΚΑΙ.ΚΑΙ,ΚΑΙ,
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΤΟΜΕΑΡΧΗΣ ΤΗΣ Ν,Δ Ο ΚΟΥΛΗΣ.
    ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ Η ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΠΙΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ , ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΒΑΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΝΤΩΝ ΑΠΕΝΤΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΚΟ ΕΧΕΙ Η ΦΑΒΑ.
    ΚΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΦΕΣ ΗΜΙΝ ΤΑ ΟΦΕΙΛΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ,
    ΩΣ ΚΑΙ ΗΜΕΙΣ ΑΦΙΕΜΕΝ ΤΟΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙΣ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΕΝΕΓΚΗΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. +Καλαβρυτων&Αιγιαλειας14 Ιαν 2010, 2:42:00 μ.μ.

    ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ;
    _____Η Πατρίδα μας διέρχεται κρίση, αγαπητοί μου συνέλληνες και συμπατριώτες, αν βέβαια εξακολουθείτε να έχετε ενδιαφέρον για το μέλλον αυτού του ιστορικού και μεγαλειώδους τόπου μας.
    _____Η Κυβερνητική ἀπόφαση για παραχώρηση της άκριτης ιθαγένειας σε αλλοδαπούς, οι οποίοι εισήλθαν κάποτε στο μικρό αυτό κομμάτι της γης, ισοδυναμεί με μια κίνηση αυτοκτονίας!
    _____Όταν μας περιβάλλουν τόσοι αδηφάγοι γείτονες,
    _____Όταν προ τινων ετών Πρόεδρος της Τουρκίας είπε, ότι "θα κατακτήσουμε την Ευρώπη με τις γεννήσεις μας",
    _____Όταν η Χώρα μας είναι πύλη μιάς ανεξέλεγκτης εισόδου τόσων και τόσων αλλοδαπών παρανόμως εισερχομένων, όταν....όταν....όταν... τότε η Ελλάδα μεταλλάσσεται και μεταβάλλει τον χαρακτήρα της! Σε λίγα χρόνια θα είμαστε ξένοι στον τόπο μας.
    ______Ὀταν πάλιν η Κυβέρνηση προχωρεί το σχέδιο Καλλικράτης με το οποίο ουσιαστικά δημιουργεί δέκα τρία (13) κρατίδια, με ισάριθμους μικρούς πρωθυπουργούς, όπως ελέχθη, τότε ο κίνδυνος απώλειας ελληνικών εδαφών ευρίσκεται "επί θύραις" με πρώτη απώλεια την Θράκη.
    ____Όταν δημοσιογράφοι του μεγέθους Πρετεντέρη από τη στήλη τους υπερασπίζωνται την κα Δραγώνα και προβάλλουν το "υπέροχο" έργο της,
    _____Όταν, γενικώτερα, κάποια ΜΜΕ και κάποια εκδοτικά συγκροτήματα χρηματίζωνται για να υποστηρίξουν συμφέροντα ξένων δυνάμεων και τα οποία επιβουλεύονται τα εθνικά συμφέροντα των Ελλήνων, όπως συνέβη στη μαρτυρική Κύπρο με το Σχέδιο Αννάν, τότε η Ελλάδα μας χάνεται! "Πωλείται σε τιμή ευκαιρίας!"
    _____Πρώτιστα όλων, όταν εντός των τειχών υπάρχουν Έλληνες που καυχώνται ότι είναι ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες, και η Ελληνική Δημοκρατία ΔΕΝ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ και ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, αποστέλλοντάς τους στο πύρ το εξώτερον ως προδότες της Πατρίδος μας, τότε το τέλος της Ελλάδος είναι εγγύς!
    _____Στη ταχύτερη έλευση του τέλους της Ελλάδος μας συμβάλλουν η τηλεόραση και τα εκδοτικά συγκροτήματα, όταν αυτά εργάζωνται για ξένα αφεντικά και συμφέροντα!
    ______Το επονομαζόμενο Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, στο οποίο προΐστανται ά-εθνοι, ά-θεοι και α-πάτριδες δήθεν Έλληνες, προωθεί την απομάκρυνση των θρησκευτικών Συμβόλων από τα Σχολεία, την κατάργηση της προσευχής και του εκκλησιασμού!
    _____Έλληνες και συνέλληνες, ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο! Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας! Το αίμα των Ηρώων της Ελευθερίας μας επιβάλλει να αναλάβουμε ενεργό δράση, έντιμα, νόμιμα και ειρηνικά! Σας παραπέμπω στο παρακάτω δημοσίευμα. Λάβετε τα μέτρα σας. Αναλάβετε τις ευθύνες Σας. Δεν μας χρειάζεται ψωμί, αν δεν έχουμε την ελευθερία μας! "Ελευθερία ή θάνατος" έλεγαν κάποτε κάποιοι σκλαβωμένοι πρόγονοί μας! Τώρα μας ετοιμάζουν την πνευματική υποδούλωση! Globalization τη λένε στα ξένα! Παγκοσμιοποίηση την ονομάζουν στα Ελληνικά! Σας ερωτώ:
    Αυτοί οι Ά-εθνοι,οι Ά-θεοι καί οι Α-πάτριδες θα καθορίσουν τις τύχες μας;
    + Ο Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος]
    Αἰγιον, 13 Ιανουαρίου 2010

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην ειστε αχαριστοι !

    Καποιος επρεπε να ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το καλο σας που ειναι το περπατημα! Get it? Ολο αυτοκινητο και μαγκια ειστε τσιγαρακι καφεδακι και ετοιμα φαγητα Τωρα με τα καταΠΡΑΣΙΝΑ τελη θα πηγαινετε με τα ποδια τωρα που το πακεττο θα παει 5,20 ευρω θα το κοψετε το καφεδακι θα παει 7,20 το καπουτσινο σε καφετερια τα ετοιμα φαγητα θα ανεβουνε κατα 20%, αφου το φπα θα το παμε απο 9% στο 15%, επομενως ΟΛΑ αυτα ειναι για το καλο σας βρε assholes, δεν το κανετε understand? Εγω ειμαι εdω για σας να σας προσεχουμε Have a nice nightmare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΥΜΨΗΦΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ,ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ,ΙΣΩΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ,ΗΡΑΚΛΗΔΕΙΣ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑΣΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά τη συνάντηση ο Κυριακος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
    «Ο κυβερνητικός απολογισμός των πρώτων 100 ημερών στα θέματα
    ( ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΓΟΝΩΝ )που αποσχολουν τον προδομενο ελληνικο λαο είναι κατώτερος των προσδοκιών .Η θετικη αποφαση του λαου για οριστικη αποσυρση των επιγονων κατεληξε στο καλαθο των αχρηστων>>
    Ο ΣΥΝΨΗΦΙΣΜΟΣ, Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    Ο ΛΑΟΥΤΖΙΚΟΣ ΘΑ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ Α-ΔΕΧΙΟΥΣ.
    ΕΙΤΕ ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΕΠΙΓΟΝΩΝ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1.000.000 άνεργους βλέπει ο Λοβέρδος

    Σκοτσέζικο ντους για την κυβέρνηση αποτελούν πλέον οι δηλώσεις του Α. Λοβέρδου, του υπουργού εργασίας που σε κάθε ευκαιρία δεν παραλείπει να αναφέρεται στη δραματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας και ειδικά στα άδεια ταμεία του υπουργείου του...
    ... μετά τη δήλωση που έβαλε φωτιά για τη μη δυνατότητα πληρωμής των επιδομάτων των ανέργων, πράγμα που τελικά δε θα συμβεί, σήμερα δήλωσε ότι ο αριθμός των ανέργων θα φτάσει το διαστημικό νούμερο για την Ελλάδα του 1.000.000...

    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ.
    ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΑΠΑΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.

    ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ.
    ΟΧΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση