GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανυποχώρητοι οι αγρότες της Ηπείρου...

Aπό το www. epirusgate.blogspot.com Απέσυραν οριστικά τα αγροτικά τους οχήματα από τις εισόδους του λιμανιού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες της...

Aπό το www.epirusgate.blogspot.com

Απέσυραν οριστικά τα αγροτικά τους οχήματα από τις εισόδους του λιμανιού της Ηγουμενίτσας οι αγρότες της Θεσπρωτίας μετά από σύσκεψη που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα.Οι αγρότες αποφάσισαν να σταματήσουν τις κινητοποιήσεις στο λιμάνι και να συνεχίσουν τον αγώνα τους στον φυσικό τους χώρο, όπως ανέφερε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Συντονιστικού των αγροτών Θεσπρωτίας Παντελής Κίτσιος. Σκληρή στάση εξακολουθούν να κρατούν όμως οι υπόλοιποι αγρότες της Ηπείρου, οι οποίοι παραμένουν για μία ακόμη ημέρα με τα τρακτέρ παραταγμένα σε...

πολλά σημεία του εθνικού οδικού δικτύου της Β.Δ. Ελλαδος.
Συγκέντρωση στην "ΔΩΔΩΝΗ"
Συγκέντρωση έξω από την γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ την ώρα που θα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο, με αιχμή το θέμα των τιμών γάλακτος προς τους παραγωγούς, πραγματοποιούν σήμερα,τα μέλη του κτηνοτροιφικού συλλόγου Ιωαννίνων. Χθες, τα μέλη της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (Συνδικαλιστική παράταξη του ΚΚΕ), απέκλεισαν για αρκετή ώρα το δρόμο έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου.Η πενταμελής επιτροπή της ΠΑΣΥ,επέδωσε ψήφισμα στην Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου – Μπάστα, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων των αγροτών, αλλά και την συμπαράστασή της στο θέμα της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ.
Τα μπλόκα που συνεχίζουν...
Παραμένει επίσης το μπλόκο στην εθνική οδό Πρέβεζας -Ιωαννίνων, στην περιοχή του Λούρου,όπου οι αγρότες κλείνουν ανά διαστήματα το δρόμο. Κλειστός είναι ακόμη, ο δρόμος στη θέση Ερμίτσα, στο 63ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου- Ιωαννίνων, αλλά και ο κόμβος με την Ιόνια Οδό.

17 σχόλια

  1. ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΑ ΓΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ.....
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ PLAYSTASION TOY ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥ...
    ΧΑ... ΧΑ... ΧΑ...
    ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο << ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ >> ΚΑΙ Η ΣΗΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΚΛΗΡΑΙΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ. 4 ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ 6 ΤΡΑΚΤΕΡ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΡΟ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΙΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΦΑΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ΜΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ
    ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ- PRES ?

    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΖΕΣΑΙ
    ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ
    ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΣΟΥ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΟΥ !!!!!!!!
    ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΠΡΑΝΩΝ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΥΡΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Γείτονας που τα πήγε ταλεφτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ____________________

    Θυμάστε τότε που ο Γ. Παπανδρέου κατέβαινε στον Πειραιά και εν μέσω δακρυγόνων, ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει απέναντι στους αγρότες;

    ΑΝ,,,,,,
    ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ....ΧΙΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

    Τότε ήταν που κατακεραύνωνε την σκληρή Δεξιά που δεν άφηνε τους Κρήτες αγρότες να παρελάσουν με τα τρακτερ ως την Βουλή.

    Τότε ήταν που είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ χαρίζει στους τραπεζίτες 28 δις και αγνοεί τους αγρότες.

    Τότε ήταν που κατηγορούσε την αστυνομία περίπου για δολοφονική απόπειρα εναντίον του και ήταν ο μόνος μεταξύ εκατοντάδων ανθρώπων που έκλαιγε από δακρυγόνα και τέλος τότε ήταν που μόλις ο Χατζηγάκης έδωσε τα 500 εκατομύρια στους αγρότες το ΠΑΣΟΚ τον κατήγγειλε στις Βρυξέλες για παράνομες επιδοτήσεις και σήμερα τα επιστρέφουμε και με πρόστιμο.

    ΑΝ ΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ,,,,
    ΠΑΤΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΝΗΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε κάψτε τους τα τρακτέρ.
    Τα λαμόγια.
    ΄Οταν κάνουν τα βυτία απεργία δεν έχουμε βενζίνη. Όταν απεργούν οι τράπεζες δεν έχουμε λεφτά. ΄Οταν απεργούν οι ταξιτζήδες δεν πάμε στη δουλειά μας. Και όλοι αυτοί χάνουν μεροκάματα. Τα λαμόγια, οι ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ αγρότες βάζουν καμιά δεκαριά στα μπλόκα και οι περισσότεροι παίρνουν αντί το γάιδαρο η τον αραμπά που είχαν κάποτε και σουλατσάρουν ανά την Ελλάδα η τας Ευρώπας αλλά προσέξτε οι λαϊκές είναι φίσκα από προϊόντα. Είδες δεν χάνουν το μεροκάματο. Το έχουν εξασφαλισμένο τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καρχιδάκη...ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ .ουυουυυυυ...

    Μην ξεχνάτε ότι η κ.Υπουργός είναι εκτός από πολιτικός και γυναίκα
    Αφήστε την ρε παιδιά να κάνει και το κομμάτι της στο υπουργείο,διότι όπως λέει και το άσμα της γυναίκας η καρδιά είναι μιά άβυσσος που ξέρετε τι κρύβει στην ψυχή του ο κάθε ένας μας .
    Και αυτός ο ΓΑΠ δεν έχει καθόλου μυαλό,έβαλε τους άγριους αγρότες να τους κουμαντάρει η κ.Μπατζελή που είναι πολύ ευγενική σαν χαρακτήρας ενώ οι αγροτοσυνδικαλιστές είναι …«σεξιστές». τραμπούκοι και «τρελαίνονται από τη δημοσιότητα».

    Παλεύει μόνη της με τα θηρία γιατί ο .Καρχιμάκης δεν μπορεί να κάνει τίποτα ζει στον κόσμο του.

    Ακόμα περιμένει να του πάνε οι καλοί κανένα φάκελλο με σκάνδαλα του Χατζηγάκη και του Παπαδόπουλου και να βγει στα κανάλια να καταγγείλει την πολιτική της ΝΔ.

    Πρέπει να του πει κάποιος ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κυβέρνηση και ότι κάτι πρέπει να κάνει και αυτός.

    ουαουυυυυυ....Καρχιδάκη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. AΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΟΥΤΩΣ 'Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΕ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΜΟΝΟ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΜΟΘΝΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα πάρουν το μακρύτερο.Ουδείς τους δίνει σημασία και ας βάλουν τα τρακτέρ εκεί που ξέρουν.Ετσι τελείωσε ένα σήριαλ 15 ετών.Οι εκβιασμοί και το νταβατζηλίκι τέλος.Ακου λέει να λυθούν τα "ιτιματά" μου και οι αλλοι που θα τους πληρώσουν να πεθάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν θελετε να διαμαρτυρηθειτε, τοτε πηγαινετε και κλειστε την εισοδο στο Υπουργειο Γεωργιας ή το ιδιο το σπιτι του Υπουργου. Ο υπολοιπος κοσμος δε φταιει σε τιποτα.
    Α και κατι αλλο, φιλος μου που πηγε στη Λαρισα προσφατα μου ειπε πως οι καφετεριες ηταν γεματες απο σκληρα εργαζομενους αγροτες.... Τους ιδιους που κλεινουν τις εθνικες οδους επειδη εχουν καλομαθει με τις επιδοτησεις και τη δουλεια να την κανουν οι μεταναστες, οταν αυτοι παιζουν πρεφα. Τους μεγαλοτσιφλικαδες και τα κομματοσκυλα δηλαδη. Γιατι ο φτωχος αγροτης δεν εχει την πολυτελεια να αφησει τη δουλεια του ουτε λεπτο και οι εξυπνοι αγροτες (συχνα με τη βοηθεια και καποιων φωτεινων εξαιρεσεων στον τομεα της Τοπικης Αυτοδιοικησης) εχουν ηδη βρει τον τροπο να βγαζουν αρκετα χρηματα με εξυπνες καλλιεργειες (ως επι το πλειστον βιολογικες), ή σε γενικες γραμμες με ειδη που η Ελλαδα μπορει να παραγει και να εξαγει με ανταγωνιστικες τιμες (γιατι υπαρχουν και ειναι αρκετα και σιγουρα μεσα σε αυτα δεν ειναι το βαμβακι που εχει πλεον εξολοθρευσει τον υδροφορο οριζοντα στο Θεσσαλικο καμπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στην Ηπειρο -την φτωχοτερη περιοχή της Ευρώπης -θάπρεπε εδώ και πολύ καιρό να κλείσουν τον δρόμο από την υπόλοιπη Ελλάδα και να μην πώ οτι θάπρεπε να ανακυρήξουν ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΤΗΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΗΠΕΙΡΟ.
    Τα λαμόγια της εκάστοτε κυβέρνησης άφησαν με τριτοκοσμικό οδικό δύκτιο την ΗΠΕΙΡΟ και με μηδενική ανάπτυξη και κάποιοι ΆΣΧΕΤΟΙ γράφουν τώρα εναντίον των αγροτών γιατί βαρέθηκαν λέει να ταλαιπωρούνται.
    Οι αγρότες κλπ πολίτες της Ηπείρου που ταλαιπωρούνται και πεινάνε σε όλη τους την ζωή για νάχετε ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ κλπ ευκολίες και να κλέβουν τα λαμόγια την Ελλάδα σε βάρος αυτών των ανθρώπων που η Ελλάδα τους χρωστάει. δεν χρωστάνε.
    Εσείς οι υβριστές ξεχνάτε ότι οι Ηπειρώτες είναι οι μεγαλύτεροι ευεργέτες του έθνους. Οι πλούσιες δωρεές τους υπήρξαν καταλυτικές για τη μόρφωση, τον πολιτισμό, τη διαπαιδαγώγηση, την οικονομική ανόρθωση και την απελευθέρωση της Ελλάδας. Ιδιαίτερα κατά την Τουρκοκρατία, τα έργα τους είχαν ξεχωριστή σημασία. Συνέβαλαν σημαντικά στην επιβίωση του Γένους, στην πνευματική αναγέννηση και στην πολιτική του αποκατάσταση. Ήταν οι προάγγελοι της νεοελληνικής μας αναγέννησης.
    Θυμηθείτε
    Το Καλλιμάρμαρο Στάδιο Σχολή Ευελπίδων
    Φυλακές Αβέρωφ Αρσάκειο
    Πανεπιστήμιο Αθηνών Ζάππειο Μέγαρο
    Ακαδημία και Αστεροσκοπείο Μετσόβιο Πολυτεχνείο
    Θωρηκτό Αβέρωφ Φιλεκπαιδευτική Εταιρία
    Γεννάδιος Βιβλιοθήκη
    Ακαδημία Αθηνών Ριζάρειος Εκκλησιαστική Σχολή
    Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο
    Εθνική τράπεζα, Μητρόπολη Αθηνών, Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών
    Κλπ κλπ

    ΕΣΧΟς ΑΣΧΕΤΟΙ ΝΕΟΈΛΛΗΝΕς ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΑΓΡΟΤΕς ΑΝΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΠ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. προοδευτικός που βρίζει τους αγρότες ως δεξιοφασίστες ας ανοίξει τα τραβά του και να μάθει ότι οι προοδευτικοί φάγανε τα φράγκα της ελλάδας και πάμε για χρεωκοπία.
    Ολοι οι εθνικοί εργολάβοι,ιδιοκτήτες ΜΜΕ,κλπ είναι προοδευτικοί
    ο μόνος που παραδέχθηκε οτι πήρε 1 εκατομύριο απο τον μιζοφοράκο προοδευτικός και δεί αριστερός είναι
    και πούσαι και ο μάκης ο ζούγκλας προοδευτικός δηλώνει
    γιαυτό νούμερο μην βρίζεις αλλά ξεστραβώσου η φτώχια και η απάτη δεν έχει πολιτικά χρώματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Από διαπιστώσεις ο ΓΑΠ σκίζει, από έργα δεν βλέπουμε τίποτε.
    Αερολογίες για πρωϊνό, αερολογίες για μεσημεριανό, αερολογίες πριν πέσουμε για ύπνο το βράδυ.
    Όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιούμε πόσο κακός κυβερνήτης είναι ο Γιωργάκης.
    Είναι τόσο άσχετος με όλα τα θέματα (οικονομικά, μεταναστευτικό, εξωτερικά, κοινωνικά, ανεργία, εγκληματικότητα) που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε κινούμενη άμμο.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξε, γι' αυτό μας βουλιάζει.
    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ, ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    Μετά από μόλις τέσσερις μήνες η πορεία του υπό προθεσμία πρωθυπουργούλη μας φαίνεται προδιαγεγραμένη.
    Οι κοινωνικές εκρήξεις που θα δούμε το 2010 δεν θα έχουν προηγούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν τους συμπαθώ καθόλου αυτούς τους αυθάδεις του αγρότες.

    Ούτε ένας από δαύτους δεν μένει στην Εκάλη και το Καστρί και, σύν τοις άλλοις, άκουσα ότι τα νύχια τους είναι απεριποίητα και δεν πάνε ποτέ γυμναστήριο, τέννις τίποτε και ούτε κάνουν κανό.
    Απολίτιστοι άνθρωποι, μπλιάχ!!!

    ΟΧΙ ΣΑΝ .ΕΜΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤ΄ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΡΑΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΦΥΤΑ
    ΤΙ ΚΑΛΑ !
    ΤΡΑΛΑ ΛΑ ΤΡΑΛΑ ΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να συλληφθεί άμεσα ο μαλάκας αγρότης, που με το θηρίο τρακτέρ του κατάστρεψε τη μπαριέρα στο δρόμο, (το δείχνουν όλα τα κανάλια), και να κληθεί να την αποκαταστήσει με δικά του έξοδα!....
    Επί πλέον να δικαστεί για φθορά περιουσίας του δημοσίου.

    Χώρια βέβαια από τις άλλες συλλογικές ευθύνες για παρακώλυση συγκοινωνιών, με τις όποιες οικονομικές και άλλες συνέπειες!...
    Αει σιχτίρ πιά σ' αυτό το μπουρδέλο, που το παίζει και σοβαρή χώρα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    ΟΤΙ ΑΝΟΗΣΙΑ. ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ. ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥ ...ΚΑΙ
    ΥΒΡΙΣΤΗ..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ
    Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α....

    Όσο περνάει ο καιρός τόσο συνειδητοποιούμε πόσο κακός κυβερνήτης είναι ο Γιωργάκης.

    Είναι τόσο άσχετος με όλα τα θέματα (οικονομικά, μεταναστευτικό, εξωτερικά, κοινωνικά, ανεργία, εγκληματικότητα) που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε μέσα σε κινούμενη άμμο.
    Λόγια, λόγια, λόγια.
    Δεν άλλαξε, γι’ αυτό μας βουλιάζει.

    ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΧΩΝΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ,
    ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ
    Μετά από μόλις τέσσερις μήνες η πορεία του πρωθυπουργούλη Γιωργάκη φαίνεται προδιαγεγραμένη.
    Οι κοινωνικές εκρήξεις που θα δούμε το 2010 δεν θα έχουν προηγούμενο ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση