GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλή χρονιά με τέσσερα στάνταρ‏...

Από το www.otripontakias.blogspot.com . Κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και χρόνια καλά με υγεία και πολλά ταμεία. Στις πρώτες εκ...

Από το www.otripontakias.blogspot.com
.
Κατ’ αρχήν να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά και χρόνια καλά με υγεία και πολλά ταμεία. Στις πρώτες εκτιμήσεις τις νέας χρονιάς σας επιφυλάσσω τέσσερα στάνταρ σημεία. Πάμε να τα δούμε, με τις αποδόσεις που τους δίνει η 888sport.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ
Βαλένθια – Εσπανιόλ 1 (1.44)
Μπέτις – Ουέσκα 1 (1.7)
Ρέντινγκ – Λίβερπουλ 2 (1.4)
Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ 1 (1.36)

3 σχόλια

  1. «Οι Σλαβομακεδόνες θα εξαφανιστούν όπως οι Μάγια και οι Αζτέκοι, ενώ οι Βούλγαροι θα έχουν ένα λαμπρό μέλλον».

    Αυτή είναι πρόβλεψη του Βούλγαρου υπουργού άνευ χαρτοφυλακίου υπεύθυνου για τη βουλγαρική διασπορά, Μποζιντάρ Ντιμιτρόφ. (φωτό)
    Όπως δημοσιεύει στο σκοπιανό ‘Κανάλι 5’, ο Ντιμιτρόφ δήλωσε πως...
    οι Σλαβομακεδόνες θα έχουν την τύχη των Μάγια, των Αζτέκων και των Ίνκας.
    «Σε μια συνέντευξή του στην Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία ο Ντιμιτρόφ ισχυρίστηκε πως αν τάση των Σλαβομακεδόνων να αποκτούν την βουλγαρική υπηκοότητα για να βγάλουν διαβατήριο, συνεχιστεί, θα δημιουργηθεί πολιτικό σοκ στη πΓΔΜ και ο λαός της θα έχει την τύχη των λαών της Λατινικής Αμερικής μετά την κατάκτηση της από τους Ισπανούς».
    Όπως σημειώνει η σκοπιανή εφημερίδα, ο Ντιμιτρόφ από παλαιότερα έκανε ‘συστηματική αντι-σλαβομακεδονική’ πολιτική για να σταματήσει η συνεχής παραποίηση της βουλγαρικής ιστορίας.
    Γράφει η σκοπιανή εφημερίδα:«Ένα μήνα μετά την ίδρυση του υπουργείου για την βουλγαρική διασπορά τουλάχιστον 20.000 Σλαβομακεδόνες έχουν βγάλει βουλγαρικά διαβατήρια και ο αριθμός τους μειώνεται με την πάροδο του χρόνου».
    Απεναντίας ο Ντιμιτρόφ ισχυρίζεται πως 30.000 Σλαβομακεδόνες έγιναν Βούλγαροι τα οκτώ τελευταία χρόνια.
    Πριν από δέκα μέρες, μάλιστα, σε μια συνέντευξη στην Deutsch Welle ο πρωθυπουργός της Bουλγαρίας, Μπορίσοφ, δήλωσε πως μεταξύ της πΓΔΜ και της Βουλγαρίας υπάρχουν διενέξεις οι οποίες μπορούν να επιλυθούν μέσα από τις κοινές ιστορικές ρίζες των δύο λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. reading-lfx X
    barca X
    me kati tetoious exypnakides xeroles se olous tous tomeis ftasame edw pou ftasame. ase mas re file emathes kai bala. kathomaste kai sas akoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ

    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΚΟΥΜΑΡΙ.

    ΤΙ ΑΛΛΟ Θ' ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση