GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καραμανλής: "Γιατί ευχαρίστησα τον Χριστοφοράκο"...

16 σχόλια

  1. ==ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.
    -ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ, ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ [ΚΥΡΙΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ], ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ - ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ[ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ,ΗΛΕΙΑ, ΑΤΤΙΚΗ, ΚΛΠ ] – ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡ/ΑΙΟΥΣ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ
    χωρις δρ Κουτσουκο ειναι χαμενοι απο χερι!!

    Διήμερο εξελίξεων

    Στα μπλόκα οι αγρότες εν αναμονή της συνάντησης με την Κ.Μπατζελή

    Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες εν αναμονή και της συνάντησης της υπουργού Κατερίνας Μπατζελή με την Συντονιστική Επιτροπή. Στη συνάντηση δεν θα προσέλθουν οι αγρότες των Σερρών, ενώ οι Θεσσαλοί αγρότες σκληραίνουν τη στάση τους. Αποκλεισμένο το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, ανοικτά ανά διαστήματα ορισμένα Τελωνεία, ενώ η εικόνα στο οδικό δίκτυο διαφοροποιείται από περιοχή σε περιοχή. Πυρ ομαδόν από την Αντιπολίτευση.


    Δρ Κουτσουκο παρε την κτασταση στα χερια σου!!

    Τα εχουν χασει τα κοριτσια

    πασοκοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα κατεστημένα ΜΜΕ ανακάλυψαν σήμερα κατά τις συμπλοκές που πραγματοποιήθηκαν στους Αμπελοκήπους τον αποδιοπομπαίο τράγο για να δαιμονοποιήσουν το κίνημα που αναπτύσσεται αυθόρμητα μέσα από την ελληνική κοινωνία κατά των απαράδεκτων και αντεθνικών διατάξεων του νομοσχεδίου που προωθεί η κυβέρνηση για τους μετανάστες και την ιθαγένεια.
    Χωρίς ίχνος δημοσιογραφικής έρευνας, χωρίς την παραμικρή τήρηση δεοντολογίας τα κατεστημένα ΜΜΕ, ακόμη και η ίδια η κρατική τηλεόραση βάφτισαν τους αντιδραστικούς επαγγελματίες «αντιρατσιστές» και «ανθρωπιστές» του ΝΑΡ «αλλοδαπούς Αμπελοκηπιώτες» και τους αγανακτισμένους νεαρούς της ομάδος των «Αυτονόμων» που απαρτίζεται και από ανήλικους, σε «ρατσιστές δολοφόνους». Έτσι απλά στοιχειοθετήθηκε από τους διαφόρους τηλεεισαγγελείς η κατηγορία........ της «ρατσιστικής επιθέσεως».
    Έτσι, μία κινητοποίηση κατά όσων βρίζουν τον ελληνικό λαό και κατάμουτρα τον αποκαλούν μισαλλόδοξο, ξενόφοβο και όλα τα συναφή, χαρακτηρίστηκε ως ρατσιστική επίθεση. Η αντίδραση μαθητών που κατατρομοκρατούνται μέσα στα ίδια τα σχολεία τους από τους «φιλεύσπλαχνους» και «φιλειρηνικούς» αγωνιστές του κ. Γιαννόπουλου και του συναφιού του, κατά έναν περίεργο τρόπο δεν χαίρει της ιδίας στοργής με την δίχως αιτία και σκοπό καταστροφικότητα των αλητών που κάθε τόσο καίνε την Αθήνα.
    Κι αυτό, όχι μόνον από τους κατ' επάγγελμα υπερασπιστές της λαθρομεταναστευτικής εισβολής και των νεοταξικών σχεδίων που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε πολυπολιτισμικό αχταρμά αλλά και από τους ίδιους τους «υπηρέτες» του ελληνικού λαού, τους δημοσιογράφους της κρατικής τηλεοράσεως, η οποία στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν δίστασε να δημοσιεύσει και φωτογραφία από παλαιότερη διαδήλωση αλλοδαπών, ώστε να τεκμηριώσει ακόμη πιο εύκολα τις ανακρίβειες που αναπαράγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια τεράστια επιχείρηση αποσταθεροποίησης της Ελλάδας
    έχει ξεκινήσει από χρόνια και βρίσκεται σε εξέλιξη ως σήμερα.
    Η επιχείρηση αυτή έχει πέντε μέτωπα.




    1.Στρατιωτικη αποδυνάμωση της χώρας.

    2.Οικονομικη υπονόμευση.

    3.Διαλυση κοινωνικής συνοχής.

    4.Δημογραφικη αλλοίωση του πληθυσμού με δημιουργία μειονοτήτων.

    5.Υπονομευση ηθικού με το χάσιμο της Εθνικής μας συνείδησης.

    Γιατί Έθνη χωρίς αξιοπρέπεια, χάνουν και την Εθνική τους ακεραιότητα
    και την Εθνική τους ασφάλεια.
    Αν τους αφήσετε Έλληνες, σύντομα θα καταντήσετε
    μειονότητα μέσα στην ίδια σας την πατρίδα!
    Αυτά παθαίνετε όταν ακούτε παράσιτα ,αρπακτικά και προδότες.

    Όσο για τους επαγγελματίες ''αντιρατσιστές'' ,μη δίνετε περισσότερη προσοχή σε αυτούς από όσο θα δίνατε σε ένα σκυλί που ουρλιάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης κρύβονταν Αγγλοαμερικανοί πράκτορες και οι μυστικές τους υπηρεσίες (και δε γνωρίζουμε και ποιες άλλες), πρέπει να τεθεί το ερώτημα:

    Σε τι αποσκοπούν τέτοιες ενέργειες και άλλες που συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.

    Η άποψή μου είναι ότι όλες αυτές οι ενέργειες των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» Αγγλοαμερικάνων και όχι μόνο, που έχουν άμεση σχέση με τα εθνικά μας θέματα, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, ΄Ηπειρο αποσκοπούν στα ακόλουθα:

    1. Στην κατατρομοκράτηση των Ελλήνων, τους οποίους θέλουν να παρουσιάσουν ως αντισημίτες, ξενόφοβους, ρατσιστές, σωβινιστές κ.λπ και λπ.

    2. Να επιστρατεύουν και τους απανταχού Εβραίους εναντίον μας, για να μας απομονώσουν ακόμη περισσότερο με στόχο να υλοποιήσουν τα άνομά τους σχέδια ενάντια στην πατρίδα μας.

    Ο στόχος αυτός αποτελεί τον πιο .........
    θανάσιμο κίνδυνο, γιατί οι Εβραίοι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης της παγκόσμιας πολιτικής τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, αλλά και παντού ανά την υφήλιο.

    Είναι γνωστό ότι το εβραϊκό λόμπυ επηρεάζει καθοριστικά την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική, σε αντίθεση με το ελληνικό λόμπυ, το οποίο σχεδόν είναι ανύπαρκτο ή διασπασμένο και αναποτελεσματικό. Βέβαια σ’ αυτό φταίει και το ελληνικό κέντρο, με όλους τους υποτελείς πολιτικούς και τα νεοραγιάδικα κόμματα.

    Αυτή η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Αποχρώσεις ενδείξεις υπάρχουν ανά την Ελλάδα σχετικά και με την σιωνιστική προπαγάνδα, να μας παρουσιάσουν ως ανέκαθεν αντισημίτες, ενώ είμαστε ενάντια στη σιωνιστική πολιτική απέναντι στους Παλαιστίνιους και όχι γενικά και αόριστα εναντίων των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εθνική συνδιάσκεψη για το μεταναστευτικό με θέμα "ψήφος και ιθαγένεια στους μετανάστες" πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός.


    Κεντρικό σύνθημα στη συνδιάσκεψη ήταν το "Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες". Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης στην ομιλία του, η οποία έκλεισε τις εργασίες της συνδιάσκεψης, προέτρεψε τα μέλη και τα στελέχη του ΛΑΟΣ να βγουν στους δρόμους και να συλλέξουν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για το μεταναστευτικό.


    Είμαι έτοιμος να σταματήσω το δημοψήφισμα, είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εάν ο κ. Παπανδρέου δεχθεί να γίνει δημοψήφισμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Είπε ακόμη ότι η Ελλάδα λέει όχι στο νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση γιατί δεν θέλει να νοθευτεί ο Ελληνισμός. Υποστήριξε ότι το θέμα είναι αν θα επιτρέψουμε........ στη νέα τάξη πραγμάτων να ποδηγετήσει τον κόσμο και την Ελλάδα. Η Ελλάδα ανήκει στην ιστορία της, είπε, και ανέφερε ότι όταν ο τόπος μας έχτιζε Παρθενώνες αυτοί ζούσαν πάνω στα δέντρα, προσθέτοντας ότι η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί ούτε στον Άδη, ούτε στο σκοτάδι.

    Υποστήριξε ακόμη ότι η ιεραρχία της Εκκλησίας στηρίζει τον αγώνα του ΛΑΟΣ για τις υπογραφές τις οποίες, όπως είπε, θα δώσει εκεί που θα πιάσουν τόπο. Κινητοποιήσαμε όλες τις δυνάμεις της Ευρώπης, είπε, και μαζεύουμε υπογραφές και από άλλα ευρωπαϊκά κράτη.

    Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα σε ασφαλή διέξοδο και δήλωσε έτοιμος να ιδρώσει και να βάλει πλάτη για να βγει το κάρο από τη λάσπη, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα αλλοιώσουν το εκλογικό σώμα.

    Είπε ακόμη ότι προσβλήθηκε με αυτό που έγινε με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό, ανέφερε ότι στην ελληνική επικράτεια κάνει κουμάντο ο Έλληνας πρωθυπουργός και όχι ο Βούλγαρος και χαρακτήρισε αυτό που έγινε αδιανόητο.

    Αναφέρθηκε στην Ιρλανδία και συνέδεσε το αρχικό όχι των Ιρλανδών στο Ευρωσύνταγμα με την μετέπειτα οικονομική κρίση που έπληξε τη χώρα.

    Υποστήριξε συγκεκριμένα ότι η Ιρλανδία είπε όχι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα, γι’ αυτό, η νέα τάξη πραγμάτων τη γονάτισε οικονομικά. Και οι Ιρλανδοί αναγκάστηκαν να πουν ναι στο Ευρωπαϊκό Σύνταγμα στο τέλος.

    Το ίδιο υποστήριξε προσπαθούν να κάνουν και με την Ελλάδα για να συναινέσουν στην ονομασία των Σκοπίων και στην παραχώρηση της Θράκης.

    Εμείς θα μείνουμε όρθιοι και θα είμαστε παρόντες γιατί ερχόμαστε από πολύ μακριά και πάμε μακρύτερα, κατέληξε ο κ. Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΤΕΡΑΣ ΕΒΓΑΛΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΥΡΑ.ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥ ΒΡΩΜΙΛΑ ΨΕΥΤΗ ,ΥΠΟΚΡΙΤΗ ,ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΑΗΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O ELLHNAS PROTHIPOURGOS PREPI KATHE MERA POU KSIPNAI NA EPANALAMBANI SA PROSEUXI TO SINTHIMA TOU PASOK KI PATERA TOU [H ELLADA ANIKI STOUS ELLHNES] 30 FORES KATHE PROI .KI NA DIABASI GIA TON PAPPOU TOU KI TO SINTHIMA 114 114 114

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΚΑΨΑΜΠΕΛΛΗ 5Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ
    ΤΗΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΗΣ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΥ..

    ΜΠΡΑΒΟ... ΠΑΛΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ
    ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΓΑΜΙΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΔΑ...

    ΒΓΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΠΕΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΑ
    ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ.

    ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ
    ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ
    ΚΩΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ.

    ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ.
    ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΜΕ ΦΑΛΑΚΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. AN XTIΣΤΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ, ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΩΦΕΛΗ:

    1)ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ.

    2)ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ

    3)ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΘΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ.

    4)ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    5)ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ.

    6)ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    7)ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    8)ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ,(ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ).

    9)ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ (ΒΙΛΛΕΣ,ΚΟΤΕΡΑ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ).

    10)ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ...ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.


    ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ κε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;

    ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ....... ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Θυμάστε τότε που ο Γ. Παπανδρέου κατέβαινε στον Πειραιά και εν μέσω δακρυγόνων,
    ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει απέναντι στους αγρότες;

    Τότε ήταν που κατακεραύνωνε την σκληρή Δεξιά που δεν άφηνε τους Κρήτες αγρότες να παρελάσουν με τα τρακτερ ως την Βουλή.

    Τότε ήταν που είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ χαρίζει στους τραπεζίτες 28 δις και αγνοεί τους αγρότες.

    Τότε ήταν που κατηγορούσε την αστυνομία περίπου για δολοφονική απόπειρα εναντίον του και ήταν ο μόνος μεταξύ εκατοντάδων ανθρώπων που έκλαιγε από δακρυγόνα και τέλος τότε ήταν που μόλις ο Χατζηγάκης έδωσε τα 500 εκατομύρια στους αγρότες το ΠΑΣΟΚ τον κατήγγειλε στις Βρυξέλες για παράνομες επιδοτήσεις και σήμερα τα επιστρέφουμε και με πρόστιμο.

    ........... ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ο Σημιτης το '96 ευχαριστησε τους Αμερικανους.Φαινεται η υποτελεια,το σφουγγοκωλαριλικι και η 'ξεσκουφωτη' μειοδοσια ειναι προσον της σημερινης Ελλαδος.Αλλοιως δεν νοειται.Σε αλλες εποχες,προγονοι τυπου ...Παγκαλου εστειναν κρεμαλες και εστελναν στο Γουδι.Αλλες ομως εποχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο - δυνατό...
    ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ.

    ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ ΘΑ ΠΙΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ
    Δύο γυναίκες βρίσκονται στα χαρακώματα. Η Τόνια Αντωνίου με την Κατερίνα Μπατζέλη την υπουργό αγροτικής ανάπτυξης μόνο μαλλί με μαλλί δεν έχουν πιαστεί.

    Είναι και οι δύο από την Φθιώτιδα και η Αντωνίου σκάβει τον λάκκο της υπουργού από όπου και αν ...
    περάσει.

    Η Μπατζέλη δεν μπορεί να κάνει πολλά επειδή βρίσκεται σε δυσχερή θέση αλλά τέτοιο πράγμα, να πλακώνονται εσωκομματικά στο παρασκήνιο και με σπόντες στο προσκήνιο δεν το έχουμε ξαναδεί.
    Μάλλον ούτε δημόσια η μια δεν στηρίζει την άλλη.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, ενωμένο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση