GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τοπικές βροχές...

Νεφώσεις με βροχές προβλέπονται για την Παρασκευή αρχικά σε περιοχές της Θεσσαλίας της Δυτικής Μακεδονίας και της βορειοδυτικής Στερεάς. Από...

Νεφώσεις με βροχές προβλέπονται για την Παρασκευή αρχικά σε περιοχές της Θεσσαλίας της Δυτικής Μακεδονίας και της βορειοδυτικής Στερεάς. Από τις μεσημεριανές ώρες και μετά βροχές αναμένουμε και στην Δυτική Ελλάδα οι οποίες από το απόγευμα και μετά θα ενταθούν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής χώρας . Πολύ καλύτερες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν στις Κυκλαδες αλλά και στα Δωδεκάνησα.
Περισσότερα εδώ http://www.meteo-news.gr/

1 σχόλιο

  1. Αν θελουμε να ειμαστε ακριβεις,αυτη η γουρουνα με το φρικιαστικο .."χαμογελο" (κοιτα τον αλλον πως γελά,και βγαλε συμπερασμα.Ο καλος ομορφαινει,ο κακος ..ασχημιζει),(κατσελη αν ακουσα καλα τη λενε)
    ασχετα αν μετα την .."υπουργοποιηση της" πεσανε πανω της ινστιτουτα,τορνοι και λοιπα ,και την καναν λιγακι ανεκτη,δεν ειναι η ΜΟΝΗ υπευθυνη.

    Για τα Ελληνικα χρονικα (αλλα και παγκοσμια ισως) ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αντιπολιτευση να λεει το εξης:
    "Θα χαρισουμε τα δανεια σε αυτους που δεν εχουν να πληρωσουν"!!!
    Αυτο το τερατωδες ψεμμα ,που ακουσα το βλακογιοργο να το λεει (αλλα και αλλους της συμμοριας "πασοκοσκυλια") ,δεν εχει προηγουμενο!!!

    Κατ αρχας ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ αμα υπαρχει τετοιος νομος ,δεν προκειται να .."δηλωσει" οτι μπορει να πληρωσει τα δανεια!!!
    Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !!!!

    Και φυσικα οι τραπεζες,ΔΕΝ ΘΑ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ .
    Δεν ειναι φιλανθρωπικα ιδρυματα.
    Τα λεφτα τους πουλανε για να κερδισουν.

    Θα πρεπει λοιπον στον θλιβερο και αθλιο απολογισμο των "πρωτων (και τελευταιων ειθε) εκατο ημερων,να συμπεριληφθει και η τερατωδης απατη της πασοκοσκυλιας :
    "ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΙς ΟΦΕΙΛΕς ΣΤΙς ΤΡΑΠΕΖΕΣ"..

    Ισως αυτο βοηθαει στην "συνθεση" της συνολικης εικονας της πασοκοσκυλιας ,που εξαπατησε τους ψηφοφορους με το συνθημα :
    "λεφτα υπαρχουν",που μαλιστα το βλακογιοργο το εμαθε απ εξω!!!

    Και καλημερα να πει χρειαζεται "σκονακι" ,αλλα αυτο καταφερε και το εμαθε απ εξω!!
    "τρομερος προοδος" αφ ενος ,τερατωδες ψεμμα δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση