GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέφυγε να δώσει απαντήσεις ο Κ. Μαρκόπουλος...

...και προσπάθησε να τα φορτώσει στον Σ. Κεδίκογλου! . Από το http://espresonews.blogspot.com/ . Αμετανόητο το πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά και ...

...και προσπάθησε να τα φορτώσει
στον Σ. Κεδίκογλου!
.
Από το http://espresonews.blogspot.com/
.
Αμετανόητο το πρωτοπαλίκαρο του Σαμαρά και πρώην Υπουργός Κ. Μαρκόπουλος, παραβλέπει το θόρυβο με στοιχεία που έχει ξεσπάσει στο πρόσωπο του και περιορίζει την σημασία των γεγονότων για τα οποία εγκαλείται χαρακτηρίζοντας τα προϊόντα κομματικής αντιπαράθεσης! Εμφανώς απολογητικός ο πρώην Υπουργός από την Εύβοια μπροστά σε ένα αμήχανο και περιορισμένο σε αριθμό κοινό έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του θέλοντας να αμβλύνει τις δυσχερέστατες εντυπώσεις που έχουν προκληθεί για τα έργα και τις ημέρες του στο Υπουργείο Τουρισμού! Και ενώ με μορφή καταιγίδας βγαίνουν στην ...

δημοσιότητα στοιχεία ο πρώην Υπουργός αισθάνεται ότι ψιχαλίζει. Από την Εύβοια ατεκμηρίωτα μπροστά στο απαιτητικό για ενημέρωση κοινό του και οφείλοντας να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις για σειρά θεμάτων αρκέστηκε στο να κατηγορήσει ως βασικό υπεύθυνο και υποκινητή της αρνητικής δημοσιότητας που έχει πάρει τον συνάδελφο του βουλευτή Εύβοιας Σίμο Κεδίκογλου!
Δηλαδή για να καταλάβουμε τις τεράστιες οικονομικές υποχρεώσεις που έχει αυτή τη στιγμή το Υπουργείο, το όργιο των προσλήψεων στους οργανισμούς και τα εκατοντάδες ευρώ που μοιράστηκαν άστοχα δεξιά και αριστερά ευθύνεται ο Κεδίκογλου; Από την ορθότητα και την εγκυρότητα των επιχειρημάτων του φανταζόμαστε πως δεν πείστηκαν ούτε οι συνεργάτες του!

6 σχόλια

  1. ΩΧ ΩΧ ΩΧ ΠΑΣΟΚΙΑ

    ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ. ΤΗ ΛΕΞΗ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΙΖΑΤΕ ΣΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ.

    ΤΩΡΑ ΠΑΙΞΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΦΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΚΟΛΑ.


    Τη μη αποδοχή της τοποθέτησής του στην θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος.

    Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο κ. Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ. ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΚΟΠΟΥΣ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕ ΜΕΛΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΪΔΙΝΗ). ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ - ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ....... ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

    Θυμάστε τότε που ο Γ. Παπανδρέου κατέβαινε στον Πειραιά και εν μέσω δακρυγόνων,
    ο Γ. Παπανδρέου έκανε λόγο για απαράδεκτη κατάσταση και επέκρινε την κυβέρνηση για τη στάση που κρατάει απέναντι στους αγρότες;

    Τότε ήταν που κατακεραύνωνε την σκληρή Δεξιά που δεν άφηνε τους Κρήτες αγρότες να παρελάσουν με τα τρακτερ ως την Βουλή.

    Τότε ήταν που είπε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ χαρίζει στους τραπεζίτες 28 δις και αγνοεί τους αγρότες.

    Τότε ήταν που κατηγορούσε την αστυνομία περίπου για δολοφονική απόπειρα εναντίον του και ήταν ο μόνος μεταξύ εκατοντάδων ανθρώπων που έκλαιγε από δακρυγόνα και τέλος τότε ήταν που μόλις ο Χατζηγάκης έδωσε τα 500 εκατομύρια στους αγρότες το ΠΑΣΟΚ τον κατήγγειλε στις Βρυξέλες για παράνομες επιδοτήσεις και σήμερα τα επιστρέφουμε και με πρόστιμο.

    ........... ΦΥΓΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.
    Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΟΚ


    «Δεν υπάρχει σχέδιο Β...»

    Η ανόρθωση της Οικονομίας είναι μια φοβερή δοκιμασία, μια εθνική πρόκληση, στην οποία δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποτύχουμε, τονίζει στο «Εθνος της Κυριακής» o αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος «E» 24/1
    Υπάρχει «σχέδιο Β», αν αποτύχει το πρόγραμμα σταθερότητας;

    «Σχέδιο Β» με την έννοια κάποιου κόλπου για να αποφύγουμε τα δύσκολα δεν υπάρχει. Προοπτική ακόμη πιο δύσκολη και πιο καταστροφική για τη χώρα αν αποτύχουμε είναι προφανές ότι υπάρχει και δεν θέλω ούτε καν να τη συζητήσουμε! Γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Ελληνα πολίτη και στη δυνατότητά του να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το «σχέδιο Α».




    yparxei sxedio dr koytsoykoy!!




    ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AYTON TON MAKROPOYLO MONO O DR KOYTSOYKOS MPOREI NA TON BALEII STHN 8ESH TOY...STON KORYDALO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΙΟΣ: Στην ίδια μοίρα οι ΕΛΛΗΝΕΣ Αρβανίτες και Μικρασιάτες με… τους λαθρομετανάστες από Ασία και Αφρική!!!

    Προκλητικός ο «Iός» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να περάσει στην κοινή γνώμη το αντισυνταγματικό και προκλητικά ανιστόρητο νομοσχέδιο για “ελληνοποίηση” τώρα εκατοντάδων χιλιάδων αλλοδαπών και αύριο εκατομμυρίων… Έχει μάλιστα το θράσος να προσβάλει εκατομμύρια Έλληνες ταυτίζοντας τους λαθρομετανάστες, που θέλει να κάνει σήμερα «έλληνες» η κυβέρνηση, με την ανοχή του πολιτικο-οικονομικού κατεστημένου, με τους υπερήφανους Έλληνες Αρβανίτες και με τους Έλληνες που ήλθαν καταδιωκόμενοι στην Mητέρα Πατρίδα από τις σκλαβωμένες Πατρίδες του Ελληνισμού!

    Ταυτίζει, δηλαδή, τον κάθε τυχοδιώκτη που φέρνουν στην πατρίδα μας οι Τούρκοι παρακρατικοί δουλέμποροι, με τους Έλληνες Αρβανίτες του Πρίγκιπα της Ηπείρου Ιωάννου Καστριώτη Σκεντέρμπεη, καθώς και με τον απροσκύνητο ελληνισμό του Πόντου, της Ιωνίας, της Σμύρνης, της Κωνσταντινούπολης και της Ανατολικής Ρωμυλίας. Τους ταυτίζει και ομιλεί για τρίτο κύμα «ελληνοποιήσεως», θεωρώντας σαν πρώτο κύμα τους Έλληνες Αρβανίτες, σαν δεύτερο τους Μικρασιάτες Έλληνες και σαν τρίτο τους λαθρομετανάστες από την Ασία και την Αφρική!

    Καθώς φαίνεται υπάρχει κεντρικός εγκέφαλος που κατευθύνει αυτήν την προπαγάνδα… γιατί δεν μπορεί ξαφνικά όλοι σε εφημερίδες όπως η Καθημερινή, Νέα, Ελευθεροτυπία να χρησιμοποιούν τις ίδιες σοφιστείες! Για να πάρετε μια γεύση για τα προκλητικά γραφόμενα του «Ιού» σας παραθέτουμε τα παρακάτω:

    «ΙΟΣ: Το σημαντικότερο είναι πως η ελληνική πολιτεία δείχνει πια αποφασισμένη ν’ απαγκιστρωθεί από την ψευδοφυλετική λογική του «Ελληνα εξ αίματος» και ν’ αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το κυριότερο (αν όχι το μοναδικό) «εθνικό ζήτημα» του καιρού μας: την όσο το δυνατόν πιο ομαλή, ισότιμη και ολοκληρωμένη ένταξη στην ελληνική κοινωνία (και -προοπτικά- το ελληνικό έθνος) εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων…”

    «ΙΟΣ – Το τρίτο κύμα: όσο κι αν εξακολουθούν κάποιοι να εθελοτυφλούν, εδώ και δυο περίπου δεκαετίες ζούμε μια ιστορική -και μη αναστρέψιμη- μεταβολή στη σύνθεση του ελλαδικού πληθυσμού… Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά στην τρίτη μεγάλη τομή της ιστορίας του ελληνικού κράτους: Η πρώτη τομή ήρθε με την Επανάσταση του 1821 και τη συγκρότηση εθνικού κράτους. Το τελευταίο περιέλαβε ως Ελληνες, με φαντασιακή καταγωγή από τον Περικλή ή τον Επαμεινώνδα, ακόμη και τους απογόνους των αλβανών μεταναστών του ύστερου Μεσαίωνα… Η δεύτερη μεγάλη τομή σημειώθηκε μεταξύ 1912 και 1925…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση