GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

΄Οταν οι Βρυξέλλες διαπίστωσαν πώς διασκεδάζουν οι αγρότες μας...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου, http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/ “Μερεμέτια τέλος” είπε ο πρωθυπουργός στην ελληνική αγροτιά, ξεχνώντα...

Του Ανδρέα Παπαγεωργόπουλου,
http://ellinas-xoris-ellada.blogspot.com/

“Μερεμέτια τέλος” είπε ο πρωθυπουργός στην ελληνική αγροτιά, ξεχνώντας ότι αυτά τα μερεμέτια άρχισαν εδώ και δεκαετίες ολόκληρες, πριν ακόμα και από τον πατέρα του. 'Ολοι μας ξέραμε από καιρό ότι η κάνουλα των επιδοτήσεων θα κλείσει. Παρ΄ όλα αυτά, η πολιτεία δεν έκανε παρά ελάχιστες αλλαγές στις αγροτικές καλλιέργειες. Επαναλαμβάνει το τροπάριο για “μια νέα αρχή”. Με τους αγρότες να ζητούν πάλι κάπου 14 δισ. ευρώ για να διαλύσουν τα μπλόκα. Για να διαλύσουν τελείως και την ελληνική οικονομία, γνωρίζοντας καλά ότι ...

τα τρακτέρ δεν είναι για να κλείνουν τους δρόμους αλλά για να οργώνουν.
Δεν ήταν μόνο οι Σουηδοί που έλεγαν ότι οι επιδοτήσεις διαφθείρουν.΄Ηταν και άλλα κράτη-μέλη της Ενωμένης Ευρώπης, η οποία έγκαιρα έβαλε στόχο να μειώσει σταδιακά αλλά δραστικά τον γεωργικό πληθυσμό στην ήπειρο που ζούμε. Στις Βρυξέλλες οι αρμόδιες υπηρεσίες μάς είχαν πάρει είδηση τι κάνουμε με τα λεφτά που έστελναν. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση διευθυντικού στελέχους της Κομισιόν, υπεύθυνου για τις εισηγήσεις χορήγησης των δισεκατομμυρίων της λεγόμενης Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, ο οποίος επισκέφθηκε προ ετών το δικό μας υπουργείο Γεωργίας και πριν φύγει θέλησε να κάνει μια ...επιτόπια αυτοψία στην ελληνική ύπαιθρο.
Συνοδευόμενος από τον οδηγό αυτοκινήτου που είχε στη διάθεσή του, αποφάσισε να πάει σε χωριά της Αργολίδας. Μετά τις Μυκήνες και το θέατρο της Επιδαύρου, έφαγε και ήπιε στο γραφικό Ναύπλιο. Στην επιστροφή παρακάλεσε τον οδηγό να του δείξει πως διασκεδάζουν οι αγρότες τη νύχτα. ΄Αλλο που δεν ήθελε ο δικός μας! Τον πήγε μέχρι και σε ...σκυλάδικα στην Κορινθία, αφού προηγουμένως τον ενημέρωσε λεπτομερώς για το τι θα έβλεπε, την ατμόσφαιρα στα κέντρα διασκέδασης, τα κορίτσια από τις ανατολικές χώρες και τα σχετικά.
Ο επίσημος επισκέπτης της Κομισιόν εντυπωσιάστηκε. Γεμάτος ο χώρος από πολυτελή αυτοκίνητα, τύπου 4Χ4 τα περισσότερα. Το ίδιο και στο δεύτερο ...σκυλάδικο. Αγρότες σενιαρισμένοι, με ποτά στα χέρια και θηλυκή παρέα. Στις ερωτήσεις “που τα βρίσκουν τα λεφτά για τέτοια ζωή”, ο οδηγός επαναλάμβανε μονότονα “ας είναι καλά οι επιδοτήσεις της ΕΟΚ”. Ο ξένος δεν φάνηκε να εκπλήσσεται και τόσο. Γύρισε στην Αθήνα ξημερώματα. Μετά από ένα δίωρο έπρεπε να είναι στο αεροδρόμιο για τις Βρυξέλλες. Ο οδηγός τον πήγε για καφέ και πρωινό στο κατάμεστο Κολωνάκι. Για να διαπιστώσει πώς περνάνε εκτός υπαίθρου και οι υπόλοιποι πολίτες αυτής της χώρας. Αγρότες και μη.
*Θέλετε κι άλλο; Την περασμένη δεκαετία βρέθηκε στην Αθήνα για ένα 48ωρο ο τότε επίτροπος Τουρισμού της Ε.Ε. (αν θυμάμαι καλά Λουξεμβούργιος). Αφού επισκέφθηκε κι αυτός τα αξιοθέατα σε Μυκήνες και Επίδαυρο, έφαγε στο Λυγουριό και κατά τις 2 το πρωί γύριζε στον Αστέρα Βουλιαγμένης. Μπροστά στο θέαμα των χιλιάδων αυτοκινήτων πολυτελείας κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου, έξω από τα μπουζουκομάγαζα, ο άνθρωπος τα 'χασε. 'Εδωσε εντολή στο συνοδευτικό περιπολικό της αστυνομίας να κάνει στροφή και να γυρίσει πάλι μέχρι το Φάληρο. Προφανώς για να εμπεδώσει καλά τον τρόπο τού πως ζει ο ΄Ελληνας.

30 σχόλια

  1. ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ εναντίον Καραμανλή για να αποπροσανατολιστεί η κοινή γνώμη από την Πασοκική λαίλαπα!
    Π ώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς την "αποκάλυψη" της δήθεν ευχαριστήριας επιστολής Καραμανλή στον Χριστοφοράκο και τον θόρυβο που τεχνηέντως δημιουργείται,προκειμένου η οργή του παγωμένου (όχι μόνο από τον χιονιά...) κοσμάκη να στραφεί αλλού και όχι στους μοναδικούς υπεύθυνους της κατάντιας της χώρας,που δεν είναι άλλοι από το ΤΣΙΡΚΟ του Γιωργάκη!

    Αλήθεια,γιατί δεν έβγαζαν αυτή την επιστολή στη δημοσιότητα ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;Αφού είναι τόσο κακό να ευχαριστείς τυπικά κάποιον (μαζί με εκατοντάδες χιλιάδες άλλους),γιατί δεν το έβγαζαν στη φόρα;

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ πασοκολαμόγια της Ελευθεροτυπίας!Ή για να σας το πούμε αλλιώς,ΕΙΣΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ!

    Ποια είναι όμως η τραγική αλήθεια;Ότι επιχειρούν να ξαναζεστάνουν "σούπες" σκανδάλων,θέλοντας να δικαιολογήσουν την ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ του Πασοκ!Και μιας και μιλάμε γι'αυτήν υπό το φόβο μήπως χαρακτηριστούμε...ακραίοι από τον Καρατζαφέρη και τη Ντόρα,ας δούμε τι λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος στο Έθνος επί του θέματος:

    Υπάρχει «σχέδιο Β», αν αποτύχει το πρόγραμμα σταθερότητας;

    «Σχέδιο Β» με την έννοια κάποιου κόλπου για να αποφύγουμε τα δύσκολα δεν υπάρχει. Προοπτική ακόμη πιο δύσκολη και πιο καταστροφική για τη χώρα αν αποτύχουμε είναι προφανές ότι υπάρχει και δεν θέλω ούτε καν να τη συζητήσουμε! Γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ικανότητα του Ελληνα πολίτη και στη δυνατότητά του να αντιληφθεί την πραγματικότητα. Πιστεύω ότι θα πετύχουμε το «σχέδιο Α».

    Η ομολογία του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως είναι ΚΥΝΙΚΗ!Αν και για να είμαστε δίκαιοι,η αλήθεια είναι πως ΟΧΙ Β,ΜΑ ΟΥΤΕ...ΣΧΕΔΙΟ Α ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΕΓΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

    Μην τσιμπάτε λοιπόν στην αποπροσανατολιστική προπαγάνδα των νταβατζήδων της Ελευθεροτυπίας και άλλων:Αυτοί που πρέπει να απολογηθούν για τα σημερινά χάλια της Ελλάδας και κυρίως γι'αυτά που έρχονται,είναι οι αραχτοί κοιλαράδες του Πασοκ,που τρώνε με χρυσά κουτάλια εδώ και 20 χρόνια!

    Ο Καραμανλής,είχε πολλά αρνητικά και ήταν ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΜΑΔΗΣΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.Ο διάδοχός του,είναι ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.Αν δεν μπορούμε να καταλάβουμε τη διαφορά,είμαστε άξιοι της μοίρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ

    ΟΤΙ ΦΑΓΑΝΕ ΦΑΓΑΝΕ

    ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ

    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

    ΤΕΡΜΑ ΖΑΡΙΑ ΚΑΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΑ

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 1/3 ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΑΔΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΝΟ ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ

    ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΙΖΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

    ΝΕΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την αποκάλυψη ότι πίσω από το διπλό εμπρησμό της εβραϊκής συναγωγής στα Χανιά της Κρήτης κρύβονταν Αγγλοαμερικανοί πράκτορες και οι μυστικές τους υπηρεσίες (και δε γνωρίζουμε και ποιες άλλες), πρέπει να τεθεί το ερώτημα:

    Σε τι αποσκοπούν τέτοιες ενέργειες και άλλες που συμβαίνουν στην Μεγαλόνησο.

    Η άποψή μου είναι ότι όλες αυτές οι ενέργειες των «άσπονδων φίλων και συμμάχων μας» Αγγλοαμερικάνων και όχι μόνο, που έχουν άμεση σχέση με τα εθνικά μας θέματα, Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, ΄Ηπειρο αποσκοπούν στα ακόλουθα:

    1. Στην κατατρομοκράτηση των Ελλήνων, τους οποίους θέλουν να παρουσιάσουν ως αντισημίτες, ξενόφοβους, ρατσιστές, σωβινιστές κ.λπ και λπ.

    2. Να επιστρατεύουν και τους απανταχού Εβραίους εναντίον μας, για να μας απομονώσουν ακόμη περισσότερο με στόχο να υλοποιήσουν τα άνομά τους σχέδια ενάντια στην πατρίδα μας.

    Ο στόχος αυτός αποτελεί τον πιο .........
    θανάσιμο κίνδυνο, γιατί οι Εβραίοι αποτελούν καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης της παγκόσμιας πολιτικής τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, αλλά και παντού ανά την υφήλιο.

    Είναι γνωστό ότι το εβραϊκό λόμπυ επηρεάζει καθοριστικά την αμερικάνικη εξωτερική πολιτική, σε αντίθεση με το ελληνικό λόμπυ, το οποίο σχεδόν είναι ανύπαρκτο ή διασπασμένο και αναποτελεσματικό. Βέβαια σ’ αυτό φταίει και το ελληνικό κέντρο, με όλους τους υποτελείς πολιτικούς και τα νεοραγιάδικα κόμματα.

    Αυτή η κατάσταση θα επιδεινωθεί. Αποχρώσεις ενδείξεις υπάρχουν ανά την Ελλάδα σχετικά και με την σιωνιστική προπαγάνδα, να μας παρουσιάσουν ως ανέκαθεν αντισημίτες, ενώ είμαστε ενάντια στη σιωνιστική πολιτική απέναντι στους Παλαιστίνιους και όχι γενικά και αόριστα εναντίων των Εβραίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ΠΑΣΟΚ φοβάται πάρα πολύ το διαδίκτυο

    Τα πράγματα είναι απλά. Το εθνομηδενιστικό ΠΑΣΟΚ φοβάται το αύριο. Το φοβάται πολύ. Στην αρχή, οι «πράσινοι» μας πρήξανε με το διαδίκτυο, με τη συμμετοχική δημοκρατία, με τις «διαβουλεύσεις» που τους βγήκαν μπούμερανγκ. Μέχρι που κατάλαβαν ότι στον κόσμο του internet, δεν φτουράνε, δεν είναι αγαπητοί. Κάποιοι μάλιστα, τους σιχαίνονται. Εκεί, στα ηλεκτρονικά υψίπεδα, κάποιος μπορεί να μιλήσει χωρίς φόβο, χωρίς αναστολές. Και να λέει αυτά που θέλει, χωρίς να εξαναγκάζεται σε κοσμιότητες ή ψεύτικα χαμόγελα και λοιπά φτιασιδώματα, ξεδιπλώνοντας τα όποια ταλέντα του.

    Και άρχισε η ηλεκτρονική αντιπολίτευση, εκεί στο διαδίκτυο. Σκληρή, ανελέητη, καυστική και αυθόρμητη, δημιουργώντας πονοκεφάλους στην «πράσινη» εξουσία. Μια καλή εναλλακτική λύση το internet λοιπόν, δεδομένου ότι η ΝΔ στα συστημικά μέσα μαζικής επικοινωνίας δεν είναι αγαπητή και ό,τι και να λέει, φιμώνεται. Κάποιος κάπου, πρέπει και να αντιδρά, εκτός αν «αποφασίστηκε» η μετατροπή της χώρας μας σε ΕΣΣΔ.

    Και άρχισε η καταστολή, με τη «συνδρομή» κρατικών υπηρεσιών που ελέγχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά και άλλων που θέλουν οι άνθρωποι (τους καταλαβαίνω απόλυτα) να έχουν τα νώτα τους καλυμμένα, γιατί έχουν υπόψη τους ότι αυτοί που κυβερνούν είναι αδίστακτοι.

    Μη ζορίζεστε όμως: «έχει υπηρεσίες το ΠΑΣΟΚ μέσα στο Δημόσιο», άλλωστε… Δεν το έχω πει εγώ αυτό. Το είπαν αυτοί, χρόνια πριν και το αποδεικνύουν τώρα. Δεν χάνουν ευκαιρία. Πριν καλά-καλά κατατεθούν οι μηνύσεις, να και οι «υπηρεσίες».

    Για το indymedia που ευθύνεται για κακουργηματικές πράξεις, τουμπεκί ψιλοκομμένο. Απόλυτη ασυλία για τα αγαπημένα και εξεγερμένα παιδιά της αριστεράς. Εκεί κάνει τζιζ… Πώς να μπουν άλλωστε οι διωκτικές στο Πολυτεχνείο;

    Θα φωνάζει η αριστερά (που τώρα λουφάζει υποκριτικά μπροστά στην καταστολή που ασκείται στο διαδίκτυο) και οι εφημερίδες της, θα εξαπολύσουν μύδρους οι «προοδευτικοί» δημοσιογράφοι από τα κανάλια και η εθνομηδενιστική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κάνει στο μεταξύ μια χαρά τη δουλειά της.

    Προσπάθησε λοιπόν το εθνομηδενιστικό και ολοκληρωτικό στη θεώρησή του ΠΑΣΟΚ, να σταματήσει το αύριο, το ίδιο αύριο που ευαγγελίζεται (ή μάλλον, ευαγγελιζόταν).

    Πως; Με καταστολή, με «σεντράρισμα» προσωπικών δεδομένων (αλήθεια, αυτό δεν είναι παράνομο;) μέσω «προθύμων» και με αστείες στην κυριολεξία ποινικές διώξεις (που φυσικά, ενώπιον των δικαστών θα καταπέσουν, χωρίς όμως τότε να το μάθει κανείς, χορηγία των «προοδευτικών» και κατευθυνόμενων ΜΜΕ).

    Επικαλούμενο νομοθεσίες, με «ψαρώματα» και με χειραγώγηση των υπηρεσιών. Ψέματα, προβοκάτσιες, συνεργασία με άτομα που περιφέρονται στην πιάτσα του λεγόμενου journalistic underworld (του δημοσιογραφικού υπόκοσμου, ναι υπάρχει και αυτός), έτοιμα για κάθε λογής εργολαβίες σπίλωσης, υπονόμευσης και διασποράς φημών, συνθέτουν το παζλ μιας κυβέρνησης, με τόσα πολλά ηθικά ανομήματα, μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Σταλινισμός με τα όλα του. Αλήθεια, πόσο καιρό ακόμα θα τους αντέξουν οι πολίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TΕΡΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΠΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ.....ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ....!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.....ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΤΟΥΣ....!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΑΣ ΤΟ ΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ....Η ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΕΞΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ...!!ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ..!!!

    ΝΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΤΕ....
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ .....ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ....
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ....ΕΛΕΟΣ...ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ....
    ΞΥΠΝΑΤΕ....
    ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕ;
    ΕΛΕΟΣ...ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΑΣ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ....ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ....!!

    ΝΙΚΟΣ-ΑΧΑΙΑ-ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ 2009

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 60 ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΈΣ.ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΔΡΑΜΑ ΣΚΕΤΟ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΡΗΜΩΣΑΝ.ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΞΕΝΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΛΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΑΔΗΦΑΓΑ ΚΤΗΝΗ.ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΓΡΟΤΟΠΑΤΕΡΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΗ.ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΛΕΙΨΑΝ ΔΗΛ.ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΡΙΓΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όταν το απύθμενο μίσος «πιάνει» πάτο!

    Δεν θα πούμε τίποτα εμείς άλλο, παρά ότι από το ότι δεν έχει γίνει ουδεμία παρέμβαση (σε κανένα σημείο) στο δημοψήφισμα που έχουμε οργανώσει στο facebook!
    Αυτά που γράφονται στα σχόλια των μελών είναι από απίστευτα υψηλού επιπέδου (στον τομέα της γνώσης) έως και επαίσχυντα και γεμάτα ψυχολογικά βαριά προβλήματα!

    Σαφώς στην πρώτη κατηγορία βρίσκονται οι απόψεις των Ελληνόψυχων Αγωνιστών, ενώ στην πλευρά του μίσους, των κόμπλεξ και της Ανθελληνικής υστερίας συναντάμε όλο αυτό το συνοθύλευμα των επαγγελματιών «Αντί-ρατσιστών», θόλο-κουλτουργίαρηδω ψευτο ΑναρχοΣυριζέων των Βορείων Προαστίων.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ! ΑΠΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

    Σαν Δείγμα σας παραθέτουμε την «επιστημονικά εμπεριστατωμένη» άποψη ενός από αυτούς τους κυρίους. Φωτογραφία, κείμενο κ.λ.π… ουδεμία παρέμβαση έχει γίνει!

    Εκατοντάδες σχόλια εδώ ( facebook ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ: http://apps.facebook.com/polldaddy-polls/?view=poll&id=2538056 ) για να διαβάσετε….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επρεπε να τον φέρει και στη Λάρισα. Εδώ να δεις χλίδα...
    Μπορεί να είμαστε βλάχοι αλλά έχουμε τόσα BMW, CLK και CAYENNE που δεν τα έχετε δει στον ύπνο σας.

    Απόδειξη οι αντίστοιχες αντιπροσωπείες όπως μπαίνεις για Λάρισα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες δεν αντιμετωπίζουν τα κύματα παράνομης και ανεξέλεγκτης μετανάστευσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, υιοθετούν αυστηρές προϋποθέσεις για την πολιτογράφηση και την απόδοση ιθαγένειας.

    Εμείς που αντιμετωπίζουμε οξύ πρόβλημα ανεξέλεγκτης εισροής μεταναστών, αντί να είμαστε πιο προσεκτικοί, κατεβαίνουμε με το νομοσχέδιο αυτό, στο πιο «χαλαρό κατώφλι» απ’ όλους! Πηγαίνουμε αντίθετα με τη λογική, αντίθετα προς το συμφέρον μας, αλλά κι αντίθετα από τους υπόλοιπους εταίρους μας...

    Είναι ένα νομοσχέδιο που διευκολύνει την είσοδο μεταναστών παράνομα, ώστε να κάνουν παιδιά στην Ελλάδα, στη συνέχεια να παίρνουν τα παιδιά τους αυτόματα ιθαγένεια και να νομιμοποιούνται έτσι αναγκαστικά και οι γονείς τους.

    Οι Έλληνες είναι λαός,

    δεν είναι «πληθυσμός».

    Και εκείνο που μετατρέπει το «γεωγραφικό χώρο» σε ενιαία

    χώρα και τον «τοπικό πληθυσμό» σε λαό είναι η ταυτότητά του.

    Δεν μπορεί οι Γάλλοι να ανακαλύπτουν σήμερα τη σημασία και την επικαιρότητα της εθνικής ταυτότητας (ιδιαίτερα για την ενσωμάτωση των μεταναστών στην κοινωνία τους), δεν μπορεί οι Βρετανοί να ανακαλύπτουν τη «Βρετανικότητα», οι Ισπανοί την «Ισπανικότητα», και εμείς να φοβόμαστε να μιλήσουμε για την «ελληνικότητα».

    * Η Νέα Δημοκρατία θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Θα υπερψηφίσουμε, βέβαια, το δικαίωμα ψήφου των ομογενών.

    * Δεσμευόμαστε από τώρα ότι θα καταργήσουμε το

    νομοσχέδιο όταν θα αναλάβουμε τη διακυβέρνηση της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εμμμμ. ποιός άλλος
    απο αυτόν ΑΛΗΤΑΡΑ ΑΛΗΤΑΡΙΔΗ Ανδρέα
    παπακωνΣΚΑΤΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΖΩΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ - 3 !!!

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΑΡΧΙΔΙ
    ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ
    ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΡΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.....
    ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΙΛΛΑΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ.
    ΣΤΟ ΠΑΡΑΤΣΑΦ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜ.ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΑΣ !!!!!
    σαν συναγωνίστρια της Μάργκαρετ..

    ΑΝΤΕ ΡΕ ΖΩΟ ΣΤΟ troktiko.. ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΚΩΛΟ ΤΕΤΟΙΟ . ΚΑΜΜΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΒΥΖΑΡΟΥ.. ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ
    ..ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΝΗΤΗ...

    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ
    ΣΤΟ PRESS ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ TOY ΠΑΣΟΚ
    ΤΟΝ ΒΡΟΜΙΖΕΙΣ.
    ΠΑΣΟΚΟ ΑΛΗΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ κ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΕ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.ΕΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΥΣ,ΣΤΙΣ ΥΓΡΑΣΙΕΣ,ΣΤΟΥΣ ΚΑΥΣΩΝΕΣ,ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ,ΣΤΑ ΧΗΜΙΚΑ,ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΒΑΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ.ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ.ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ.ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΟΣΟ "ΕΥΚΟΛΟ" ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΝΥΧΤΑΣ ΣΤΑ ΚΟΛΟΜΠΑΡΑ "ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΣ" ΣΥΝΕΧΕΙΑ "ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΓΡΑΨΕΣ,ΚΟΝΔΥΛΟΦΟΡΕ ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όποιος θέλει ,τους μουσουλμάνους μετανάστες ,να γίνουν Έλληνες πολίτες , είναι Τουρκοαιγυπτιακής καταγωγής ,και συμπαρίσταται στα αδέλφια του .
    Να δώσουμε ταυτότητα είλωτα , στους μετανάστες .
    Αυτό μόνο τους αξίζει και τίποτα άλλο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΒΡΙΣΙΜΟ....

    ΕΓΡΑΨΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑΤΙ ΤΟ PRESS.GR ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ "ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ".

    ΒΓΗΚΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΥΟ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΕΝΝΕΣ
    ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΥΛΟΒΡΙΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΩΣ ΕΙΠΑ, ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ,
    ΔΙΟΤΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΩΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΣΕ ΧΩΡΙΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ "ΔΑΣΚΑΛΑΚΟΣ" ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ.
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΗΣΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΛΗΝΑΙΟ ΟΠΩΣ ...ΣΤΟΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ.

    ΜΟΥΓΚΑ;


    Του Στέφανου Ληναίου

    Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μας, χωρίς χρώματα και αρώματα, παρακολουθούμε από καιρό, τη συστηματική εθνική αποδόμηση και τον εποικισμό της πατρίδας μας, με το γνωστό ιδεολόγημα της παγκοσμιοποίησης. Ότι, δηλαδή, «πρέπει και η Ελλάδα να γίνει «πολυπολιτισμική». Κι αυτό σημαίνει να μπαίνουν στη χώρα μας ξένοι πληθυσμοί ώστε να γίνει «πολυπολιτισμική»…
    Όταν αυτή η «εισροή» ξένων είναι φυσιολογική ή, πολλές φορές και αναγκαστική, όπως γίνεται αιώνες τώρα, από χώρα σε χώρα, είναι γεγονός ότι, σε ένα μεγάλο ποσοστό, συμβάλλει θετικά στο «φρεσκάρισμα» ενός τόπου…
    Δυστυχώς, όμως, αυτή η «εισβολή» ξένων, τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ούτε φυσιολογική ούτε αναγκαστική… Είναι οργανωμένη...
    Και ο πιο αμύητος καταλαβαίνει, πλέον, ότι συνδέεται γενικότερα με τη φανερή στρατηγική των «Μεγάλων» και ιδιαίτερα των Η.Π.Α., με κύριο στόχο την επιβολή διεθνώς ενός ακραίου νεοφιλελεύθερου, οικονομικού συστήματος, δηλαδή μιας παγκόσμιας μονοπολικής ηγεμονίας.
    Μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε την ξαφνική «έκρηξη» αμέτρητων θρησκευτικών μειονοτήτων, σε όλο τον κόσμο και την πολυδάπανη στήριξή τους από αμέτρητες «ανθρωπιστικές » Μ.Κ.Ο. και επιδοτούμενες από …μετρημένους « φιλάνθρωπους » μεγαλέμπορους...
    Μόνον έτσι μπορούμε να καταλάβουμε γιατί, τα τελευταία χρόνια, όλοι, σχεδόν, οι πόλεμοι είναι ένα τρομακτικό αλληλοφάγωμα θρησκειών...
    Και μόνον έτσι μπορούμε να εξηγήσουμε και το τελευταίο περίεργο φαινόμενο μιας "φιλολογικής" υπονόμευσης της Ελληνικής Ταυτότητας, από κάποιους «παιδοψυχολόγους»..... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δείχνουν την έξοδο στην Μπατζελή;

    Καμένο χαρτί είναι πια για την Κυβέρνηση η Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μπατζελή.

    Μετά τους σημερινούς χαρακτηρισμούς στο Βήμα για τους αγρότες ότι είναι σεξιστές και τραμπούκοι άρχισαν οι συζητήσεις για απομακρυνσή της.

    Μετά το αδιέξοδο της συνάντησης το μεσημέρι με τους αγρότες ο προβληματισμός στα κορυφαία κλιμάκια της κυβέρνησης έγινε πολύ έντονος.
    Από αύριο αρχίζει σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων τους, κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων και η απομάκρυνση της Υπουργού θα γίνει μονόδρομος ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΦΟΡΤΩΝΑΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΑΝ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ.
    ΕΠΟΧΗ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Αντωνίου του παλαιού πασόκ λέει στούs αγρότεs στά μπλόκα να τα δυναμώσουν.
    Εκτόs απο τρακτέρ να εγκαταστήσουν και βόδια.
    Απευθύνεται πάντα στο παλαιό πασόκ.

    ---------------------------------
    Η Μπατζελή λέει να φύγουν και σε αντάλαγμα θα τούs δώσει τον Τζουμάκα που την είχε εξωπετάξει απο το γεωργίαs.
    Αυτοί αντιτίνουν ότι τον τζουμάκα δεν μπορούν να τον αρμέξουν γιατί δεν κατεβάζει γάλα πια.

    Συμβιβάζονται όμωs με το 1 διs που τούs έχουν γραμμένο στο πρόγραμμα του πασόκ και ο Τζέφρυ προεκλογικ΄έλεγε ότι θα το πάρει απο τα 28 διs των τραπεζών για να τουs το δώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φαγανε με σαραντα μασελες στελεχη, κουμπαροι, φιλοι και δε συμμαζευεται. Και η τσουραπω του ΚΚΕ καταλαβε πως ετσι και δουλεψει το προγραμμα του ΠΑΣΟΚ δε θα εχει μελλον οχι μονο για τη Βουλη αλλα ακόμα και για ενα μικρο ακροατηριο. Ετσι τωρα και οι δυο τα παιζουν ολα για ολα. Η δυναμη τους στους αγροτοπατερες που τους τα"ισε με τα ολοκληρωμενα προγραμματα ο Α,Παπανδρεου και τους εκανε αφεντικα με τους Πακιστανους και Αλβανους υπηρετες, Σημερα οι Αλβανοι γινανε αφεντικα αφου τα παιδια των αγροτοπατερων τη βγαζανε στις καφετεριες και τα σκυλαδικα. Τωρα τις εργολαβιες τις παιρνουν οι Αλβανοι και οι Ρουμανοι και τα καλοπαιδα, τωρα που σφιγγουν οι πισινοι τους, αρχισαν να δουλευουν στα ξενα αφεντικα. Τωρα βλεπουν και την οργανωση που θελει να κανει ο Παπανδρεου και λυσαξανε με τα μπλοκα. Θα φαμε όλοι τελικα σκατα που θα μας ταγισει η Παπαρηγα.
    Μεγαλος ο μισθος σας ,
    ψευτοαγροτες. Καταστρεφετε τη χωρα σας. Εσεις δεν εχετε πατριδα παρα την κοιλια σας.

    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παλιόσκυλα θα αντέξουμε, και καλούμε την Κυβέρνηση να μην υποκύψει στους εκβιασμούς των επιδοτούμενων αγροτών. Με ποιά λογική να είναι εγγυημένο το εισόδημα των αγροτών και όχι των υδραυλικών. Να μην σκεπτόμαστε βέβαια πως η κάθε τάξη μπορεί να διεκδικήσει τα δικαιώματα της γιατί έχουμε και στρατιωτικούς που πρέπει να υποχωρήσουν στα ήδη κεκτημένα προκειμένου να ανορθωθεί το κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΑΣΟΚΙΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΚΟΛΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ Ο ΤΖΕΦΡΕΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ. ΨΕΥΤΕΣ ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε κουκουλοφόροι μολότωφ για τρακτέρ δεν έχετε ??????? Βουυυυυυυρρρρρρ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπα πήγε και το απροσάρμοστο του ΚΚΕ στα μπλόκα ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε φωτιά και τσεκούρι στους φτωχούς κατόχους των LEXOYS, των MERSENDES, των BMW . Φωτιάάάάάά΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι ελιές που δηλώνονται στην Κρήτη είναι τόσο πολλές, που δεν θα χωρέσουν ποτέ στα χωράφια που δηλώνουμε. Ιδιαίτερα αν μετρήσουμε όσα χωράφια δεν έχουν μετατραπεί σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ή ακριβή γη παραθεριστική κατοικίας. Σε πρόσφατο δημοσίευμα των New York Times (!) υπήρχε μια απίθανη διήγηση ότι για να έχει παραχθεί τόσο λάδι όσο δηλώθηκε στην Κρήτη, «θα έπρεπε να έχουμε φυτέψει με ελιές όλη τη θάλασσα μέχρι τη Σαντορίνη»

    ( http://www.nytimes.com/2009/12/28/ world/europe/28olives.html ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ. ΠΛΕΟΝ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ____________________

    Η μοναδική πρωτογενής παραγωγική τάξη σε μια χώρα υπαλλήλων παρελαύνει δείχνοντας τους κόπους της και παράλληλα υφίσταται την χυδαιότητα των βολεμένων.
    Κλείνουν τους δρόμους όχι από διαστροφή αλλά εξαιτίας της ανέχειας. Μέσα στο κρύο, όταν όλοι μας βολευόμαστε στα ζεστά μας σπίτια, φωνάζουν ενάντια στην αδικία. Ενάντια στα ψέμματα και την απάτη.

    Η μόνη παραγωγική τάξη που δέχεται χρόνια τώρα την χαιρεκακία όλων γιατί ακόμη μπορούν να είναι αξιοπρεπείς και αντί να ζητούν από την πολιτεία το δίκαιο, γίνονται αντικείμενα χλεύης από υποκείμενα, που μόνο σκοπό έχουν την αρπαγή της σοδειάς τους.
    Λες και είναι λιγότεροι άνθρωποι από όσους διαμαρτύρονται γιατί δεν μπορούν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, ας πούμε επειδή τώρα θυμήθηκαν ότι υπάρχει αυτή η πόλη.

    Τους έχουν καταληστεύσει όλοι και εκτός αυτού τους κατηγορούν από πάνω. Σαν να είναι αυτοί οι αίτιοι των προβλημάτων μας όταν όλοι γνωρίζουμε για τα λαμόγια που έχουν παρεισφρύσει στο χώρο και καρπόνωνται τις σοδειές και τα οφειλόμενα.

    Έχω πεί κι άλλες δυό φορές εδώ για μια περίπτωση ανθρώπου δικού μου, γυναίκας χήρας 63 ετών, που ενώ παρέδωσε στην αγροτική ένωση την παραγωγή της η ένωση τον καιρό της πληρωμής (1 χρόνο μετά) της είπε πως δεν θα την πληρώσει με το αιτιολογικό της καταστροφής της σοδειάς. Έτσι απλά.
    Παρά την υποχρέωσε να πληρώσει κιόλας για τα ψυκτικά, τα φάρμακα, και τις αμοιβές των γεοπόνων, που υποτίθεται επέβλεπαν την παραγωγή.

    Έτσι γίνεται χρόνια τώρα με τους αγρότες. Αυτούς που τους εξωθούν στην πενία τώρα τους κατηγορούν με άκρατη χυδαιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΗΛΙΘΕ ΑΣΤΕ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απο το '81 και μετα παιχτηκε ολο το παιγνιδι της ρεμουλας και της ασυδωσιας.Ανυπαρκτα βουστασια και επιδοτουμενα μελισσια ,ανυπαρκτες ιχθυοκαλλιεργειες,ανυπαρκτες μικροεπιχειρησεις και οτι αλλο μπορει να σκαρφιστει κανενας,απομυζουσαν τα χρηματα της τοτε ΕΟΚ,τα οποια τρωγονταν στα μπουζουκια,στα μπαρ,στις βιζιτες και τις παρτουζες με τραβεστι,καθοτι οι εγχειρησεις ηταν πλεον ρουτινα.Μια 25ετια σπαταλης,κιτσαριας,αποσυντονισμου,αμορφωσιας και αμετροεπειας που μας εφτασε σε αυτο που βιωνουμε σημερα.Πολλοι νομιζουν οτι αυτο συνεβη εχθες.Κυριοι και κυρατσες της πρωτευουσας,τραχανοπλαγες και τυροβλαχοι της επαρχιας,ξεχασατε την εποχη που το μονο σας ενδιεφερον ηταν να ξενυχτατε στα σκυλαδικα 6 και 7 ημερες την εβδομαδα,με τα χαΐμαλια και τις γουνες,τις BMW σημα κατατεθεν των βλαχων,των γυφτων και των μπουζουκοβιων,και με περισιο θρασος και υφος το παιζατε ολοι Mr-G;Δηλαδη Mr-Γαμαω;Θυμωσαστε τον νομο Παπαθεμελη που καταργηθηκε αμα τη γενεσει του απο τα τσογλανια που βγηκαν στους δρομους,και τους αλλους τους καραγκιοζηδες,που πριν λιγο τον ειχαν ψηφισει;Αλλα τωρα σας εφυγε ο κωλος,γιατι τα Καγιεν και τα μεταξια θελουν επιδεξιους κωλους.Μην δωσεις θαρρος στον χωριατη σου,θα ανεβει στο κρεββατι σου.Σωστη παροιμια,αλλα αυτο συνετελεσθηκε σε ολο της το μεγαλειο.Με μπροσταρηδες τους Πασοκαριους,την μονη συνωμοταξια που συγκεντρωσε ολα τα κατακαθια των πολιτικων αποχρωσεων της Ελλαδας,που συγκεντρωσε στους κολπους της ατακτους και αμορφωτους,κατι σαν τα στιφη Βησιγοτθων και ορδες των Ουννων,οι οποιοι επιδοθηκαν σε ληστρικες και ανεπανορθωτες για το κρατος σπαταλες.Και βλεπουμε το αποτελεσμα.Παρελθοντος ομως του χρονου,οι αμετοχοι και αποσυντονισμενοι απο τα αλλα κομματα,εβλεπαν μεν την καταντια και επειδη εγλειφαν κοκκαλακια απο αυτην την μασα δεν μπορουσαν να κανουν τιποτε.Μεχρι που ηλθε ο Πανδαματωρ χρονος,και λαου επιτρεποντος πηραν την εξουσια.Και ω του θαυματος,αρχισε το πανηγυρι.Με καννιβαλικες μεθοδους αδειασαν τα ταμεια χωρις να επενδυουν,μονο ετρωγαν και σπαταλουσαν,και διεδιδαν οτι βρηκαν μαυρες τρυπες,το γνωστο ποιημα,για να πεισουν τους μαλακες που τους ψηφιζαν.Αλλα επειδη υπαρχει και θεος που βλεπει,αλλα.... και λαος που δεν βλεπει,ξανα παλι στα ιδια.Αλλα τωρα η κατασταση ειναι στο αδιαχωρητο.Και επειδη μαλλον δεν μπορουν να φανε,λογω φαλιρισματος,βαζουν και παλι τους βλαχους να σωσουν την κατασταση.Αναμπουμπουλα για να παμε παλι σε εκλογες τον Μαρτιο.Γιατι κανεις δεν θελει να μπλεκει με αγροτικα,ασφαλιστικα,κοινωτικα και λοιπα που κανουν τζηζ.Ε δεν πατε να γαμηθειτε;Πλεον η μειοδοσια δεν εχει οριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Βρε μαλάκες στο τέλος θα σας πάρουν με τα γιαούρτια. Αν έλθουν οι φορτιγατζήδες και μλοκάρουν τα τρακτέρ πως θα φύγετε ???? Γιατί στο τέλος θα σας δώσουν μερικές χαντρούλες και καθρεφτάκια μαζί με τον ΠΟΥΛΟ. ΄Αντε να χαθείτε κοπρίτες χαραμοφάηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι λες ρε πουστη μου;Τωρα θυμηθηκε τα ορφανοτροφεια;Αλλα ετσι γινεται,οπως οι χριστιανοι.Κανουν οτι μπορει να φανταστεις και μετα το ριχνουν στην εξομολογηση και την ελεημοσυνη.Θεομπαιχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση