GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνέλευση στην “Ελευθεροτυπία”...

...για τις “περικοπές” – απολύσεις, σήμερα Δευτέρα . Από το http://syspeirosi.wordpress.com/ . Σήμερα, Δευτέρα, 4/1/10, στις 17:00 πραγματο...

...για τις “περικοπές” – απολύσεις, σήμερα Δευτέρα
.
.
Σήμερα, Δευτέρα, 4/1/10, στις 17:00 πραγματοποιείται συνέλευση των εργαζομένων στην Ελευθεροτυπία και την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία. Η συνέλευση διέξαγεται όχι μόνο ως συνέχεια του διαλόγου για την αντιμετώπιση των γνωστών ζητημάτων που έχουν σχέση με τις “δυσλειτουργίες” και την οικονομική βιωσιμότητα της Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε, αλλά και ενόψει άμεσων “περικοπών” (δηλαδή απολύσεων) τις οποίες ανακοίνωσε χθες τηλεφωνικώς ο εκδότης Θαν. Τεγόπουλος, ως απόφαση της κ. Μ. Τεγοπούλου , στον διευθυντή της Κυριακάτικης, Γ. Βλαστάρη.

8 σχόλια

  1. Ο ΙΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ
    ΤΗΣ ΧΑΦΙΕΔΟΤΥΠΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ.
    ΑΠΟΤΕΦΡΩΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία.

    Οι Έλληνες είναι υπό συγκεκαλυμμένο διωγμό (με το γάντι λέει ο λαός) και μάλιστα μέσα στη χώρα τους.
    Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι Συνέλληνες,όλοι οι πατριώτες όπου και εάν ανήκουν πολιτικά.

    Ελάτε ΟΛΟΙ να ενώσουμε τις φωνές μας και τις ανησυχίες μας για το μέλλον αυτής της Πατρίδας.

    Ναι αξίζει να ξεσηκωθεί η νεολαία μας τα παιδιά μας και να κατέβουν στους δρόμους χωρίς κουκούλα και με κριτήρια το μέλλον του τόπου και το δικό τους.
    Και εμείς από κοντά .Να δουν ένα τίμιο αγώνα για την Πατρίδα χωρίς να μας προσπερνάν σύριζα από την μούρη μας με το σορό ,αυτοί που κάθε ημέρα προδίδουν τον λαό και την Πατρίδα τους.

    Χρειάζεται ένας νέος ανένδοτος με σύνθημα το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος των Ελλήνων φωνάζοντας ρυθμικά “εκατό και είκοσι” (120) αλλά αυτή τη φορά όχι με ένα Γεώργιο Παπανδρέου δίπλα μας αλλά με ένα Γιώργο-Τζέφρυ Παπανδρέου απέναντι από τον Ελληνικό Λαό για τις προδοσίες που έχει κάνει σε αυτό τον τόπο. Αυτός και οι όμοιοι του.

    Έκαναν το Σύνταγμα των Ελλήνων ένα κουρελόχαρτο.


    Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί!!!!!

    Ο λαός δεν ξεχνά οργανώνεται νικά και αυτή τη φορά και τιμωρεί.

    Είναι Συνταγματική επιταγή να αντιδράσουμε ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!

    Δ Ε Ν Π Α Ε Ι Α Λ Λ Ο !!!!!!!!!

    Etherovamon

    Υ.Γ υπηρετώντας την Πατρίδα μου ορκίστηκα να φυλάττω πίστη σε αυτήν και το Σύνταγμα της χώρας και με κάνουν να νοιώθω επίορκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κλεισει η σαβουροτυπία μόνο καλό θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν κάνατε τουμπεκί ρουφιάνοι της Ελευθεροτυπίας σε τόσες απολύσεις κλπ, ήταν καλά?

    Πάρτε τώρα αυτό που σας αξίζει.

    Εργοδοτική τρομοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή η "αριστερή" εφημερίδα κάνει απολύσεις; Τι λες βρε παιδί μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΑ θεωρεί πως κάθε αναφορά σε πατρίδα, πατριωτισμό και έθνος είναι συντηρητική, δεξιά και, σχεδόν, φασιστική πολιτική. Επειδή η ορθή αντιμετώπιση ανάλογων κινδύνων και στον τόπο μας έχει ανάγκη από τέτοιες επισημάνσεις και επειδή η πρόληψη είναι η αρίστη μέθοδος, κάνω έκκληση στους υπεύθυνους πολιτικούς, κρατικούς, δημοτικούς φορείς και στα κέντρα αποφάσεων να σπεύσουν να προλάβουν κάθε ενέργεια, κίνηση, συνωμοσία που σκοπεύει στην πατριωτική και εθνική έξαρση που μπορεί στα ξαφνικά να μας προκύψει.

    Έτσι, καλό θα είναι να απαλειφθούν από τα σχολικά βιβλία όλα τα ποιήματα, τα διηγήματα και τα δοκίμια που αναφέρουν με θετικούς χαρακτηρισμούς τις έννοιες «πατρίδα» και «έθνος».
    Έτσι θα χρειαστεί να σβήσουν από τους «Πέρσες» του Αισχύλου οι στίχοι από τον παιάνα της Σαλαμίνας «Ίτε παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα... κτλ.». Η μελέτη τέτοιων φανατικών ιδεοληψιών είναι δυνατόν να οδηγήσει τους ανώριμους μαθητές σε τίποτε κουτουράδες, και να θολώσει το μυαλό τους και να αρρωστήσουν από την ασθένεια του πατριωτισμού.
    Πρέπει ευθύς να αφαιρεθούν από τα σχολικά εγχειρίδια όλες οι αναφορές που υπάρχουν στο έργο του Σολωμού και ιδίως στον πατριδοκαπηλικό «Ύμνον εις την Ελευθερίαν» στις έννοιες Πατρίδα και Έθνος. Είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει πάραυτα ο Ζακύνθιος ποιητής να μην προσφωνείται Εθνικός. Αν δεν γίνεται αλλιώς, να καταχωνιαστεί η «Ιστορία του ελληνικού έθνους» του Παπαρρηγόπουλου, καλό θα είναι να καεί.
    Οπωσδήποτε όμως θα πρέπει να καεί και, μάλιστα δημοσίως, το φασιστικό μυθιστόρημα της Πηνελόπης Δέλτα «Για την Πατρίδα». Να εξοβελιστούν τα δεκατετράστιχα του Παλαμά «Πατρίδες», εκτός αν τον παμπόνηρο αυτόν γέροντα τον σώσει η κραυγή του Γύφτου του «Γιούχα και πάλι γιούχα των πατρίδων».
    ΟΙ ΚΟΛΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ σε βιβλία και άρθρα τους χαρακτηρίζουν φασίστες τον Ελύτη, τον Εγγονόπουλο και τον Εμπειρίκο γιατί μιλούν για πατρίδα και ελληνική γλώσσα και εθνικιστή τον Σεφέρη!
    Επειδή όμως η λέξη έθνος, αυτή η βόμβα στα θεμέλια του Λαού, υπάρχει, δυστυχώς, στο πρώτο άρθρο του Συντάγματος θα πρέπει, νομίζω, να προβλεφθεί η εξάλειψή του κατά την προσεχή αναθεώρηση του θεμελιώδους Νόμου της Πολιτείας.
    Εντός σύντομης προθεσμίας πρέπει να αλλάξουν όνομα η ποδοσφαιρική ομάδα «Εθνικός», το «Εθνικό Θέατρο», η εφημερίδα «Έθνος», το «Πατριωτικό Ίδρυμα», το «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», το υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το υπουργείο Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Εθνική Λυρική Σκηνή και για να προληφθούν παγκόσμια δεινά ο «Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών»!

    Ε ΡΕ ΚΟΛΥΜΠΙΘΡΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πειρατής τού ονείρου ήταν ο Μάνος Χατζιδάκις(αν τον ξέρετε μαλακισμένα),όχι εσείς.Εσείς είσαστε πειρατές τής κωλογαμημένης αμορφωσιάς σας,τσογλάνια.Πηγαίνετε να κάψετε,να λεηλατήσετε,να καταστρέψετε φτωχούς ανθρώπους,παλιοτσογλαναραίοι,Α!και πού είστε:σιγά-σιγά να τρώτε τα λεφτά τής μαμάς και τού μπαμπά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΙΑΛΤΩΝ.ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.ΕΙΝΑΙ ΜΜΕ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ,ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΤΗΣ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση