GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταγγελία για το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης‏...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com/ Από Αναγνώστη: Εχθές το απόγευμα μετά από τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη, οι τραυματίες μεταφέρ...

Από το http://politikiprotasi.blogspot.com/

Από Αναγνώστη:
Εχθές το απόγευμα μετά από τροχαίο ατύχημα στη Θεσσαλονίκη, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης που εφημέρευε μέχρι τις 8.00 μμ.
Το νοσοκομείο ενημέρωσε τους τραυματίες να περιμένουν μέχρι τις 8.00 μμ που θα ξεκινούσε εφημερία άλλο νοσοκομείο της πόλης ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΝΑΡΘΗΚΕΣ να τοποθετήσουν στα κατάγματα!!!
Δε θέλω να πω περισσότερα παρά μόνο αυτό: ΑΙΣΧΟΣ!!!

10 σχόλια

  1. Καλα που δεν τους εστειλαν στην Βουλγαρια,το μαυρο χαλι μας συνεχιζεται αμειωτο.
    Πρωτα ο πολιτης δεν θελαμε>?Να μου πεις απο την χειροτερη σαπιλα κοιταγαμε να φυγουμε σε χειροτερα μπηκαμε.
    Και αν πεις και τιποτα σου λενε μα μονο 3 μηνες ειμαστε κυβενρηση,λες και σε τεσσερα χρονια θα κανουν τιποτα καλυτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τον κύριο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

    Κύριε πρόεδρε θα έχετε την δύναμη ,το θάρρος και τα αρχίδια ,
    και να γραφτεί το όνομα σας , με χρυσά γράμματα και να μείνει ,
    σαν τον μεγαλύτερο Έλληνα πατριώτη , πρόεδρο των τελευταίων δεκαετιών , που όλοι η Έλληνες και οι απανταχού Ελλήνων
    θα μιλά για όσας .
    Θα μπορέσετε όταν ψηφιστεί από την βουλή , το νομοσχέδιο
    για την νομιμοποίηση ,την ιθαγένεια και το δικαίωμα ψήφου
    των μεταναστών , που με αυτό θα μπει η ταφόπλακα
    στην Ελλάδα μας , και έλθει προς επικύρωση σε εσάς
    να πείτε ΟΧΙ δεν το υπογράφω , παραιτούμε , πάω σπίτι μου ,
    άντε γεια , και να βρείτε άλλο πρόεδρο να τo υπογράψει .
    η θα επαληθευθεί , η κυρία Ψαρούδα Μπενάκη με αυτά που
    σας είπε τότε , όταν αναλάβατε την προεδρία ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς ΠAΛΙOΠΟYΣΤA που αναπαράγει παντού τη μ@λ@κία-κείμενο "να βουλιάξει η Πελοπόννησος κλπ κλπ":


    Άντε πνήξου.

    Οι πελοποννήσιοι κυβερνάνε γιατί αυτοί έδιωξαν τους Τούρκους προγόνους σου και δημιούργησαν το Ελληνικό κράτος (με τα όποια στραβά του).

    Οπότε να πλένεις πολλές φορές το στόμα σου από τα χύσια πριν μιλήσεις για την Πελοπόννησο.

    Καριoλάκo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρονια.....ππολλα απο γιοργο

    Οι «κοτσάνες» του Πρωθυπουργού δεν είναι αθώες: Είναι «εντολές»!
    Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο πολιτικός της «κοτσάνας». Άπειρες είναι οι «κοτσάνες» που κατά καιρούς εκτοξεύει και μένουμε εμβρόντητοι: Από το «θα τρέμουν τα συμφέροντα», μέχρι το « μηδέν εις το πηλήκιον»!
    Ο Γ.Π., λόγω της πολιτικής του καχεξίας και της δραματικής φτώχειας των πνευματικών πόρων Παιδείας και Ψυχολογίας ελληνικής, λειτουργεί σαν ένας κακός Αμερικανός «πιστολάς». Αν δεν έχει γίνει το ανέκδοτο ακόμα της ελληνικής κοινωνίας αυτό οφείλεται στα ΜΜΕ που καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να επικαλύψουν και να εξωραΐσουν τις «κοτσάνες» του, τα λόγια και τα έργα της κυβέρνησής του.
    Βεβαίως, υπάρχει και...

    η θετική πλευρά του ζητήματος. Το ατομικό πολιτικό μέγεθος του Γ.Π. κάνει πιο ευανάγνωστη την πολιτική και τις «εντολές» που υλοποιεί και πιο ορατά τα αδιέξοδα του καθεστώτος που υπηρετεί.
    Σήμερα είναι τόσο μεγάλη η κρίση και παρακμή του συστήματος, τόσο δραματικά τα αδιέξοδά του, που το σύστημα απαιτούσε πολιτικούς απατεώνες μεγάλου βεληνεκούς και κοινωνικού βάρους. Αλλά και αυτοί έχουν εκλείψει, λόγω της δραματικής γεροντικής κατάπτωσης: Ιδεολογικής και πολιτικής.
    Στην Ελλάδα όλα αυτά παίρνουν ακόμα πιο δραματικές διαστάσεις, λόγω της ασφυκτικής εξάρτησης των ελληνικών δομών εξουσίας με τους Αμερικανούς «νταβάδες» και τις ποικίλες και πολύχρωμες «βάσεις» που έχουν στη χώρα μας.
    Όταν, φυσικά βιάζεις τόσο βάρβαρα την Πολιτική, αυτή σε τιμωρεί: Σου «βγάζει» Πρωθυπουργό τον πιο «λίγο» και ακατάλληλο…
    Μηχανεύεται, λοιπόν, ο άμοιρος ο Πρωθυπουργός, μαζί με τους τεχνοκράτες, Αμερικανούς συμβουλάτορες διάφορα τεχνάσματα απάτης, απλοϊκά και βλακώδη για τα ελληνικά δεδομένα.
    Ο ελληνικός λαός έχει συσσωρευμένες, μεγάλες και ιστορικές εμπειρίες σε κάθε παραλλαγή απάτης και σε κάθε είδους τέτοιων ταχυδακτυλουργικών τεχνασμάτων. Και μάλιστα από μεγάλους «μαστόρους» της πολιτικής ταχυδακτυλουργίας και απάτης, από «ποιητές» της εξαπάτησης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθε χρόνο τέτοια μέρα, η πρώτη είδηση σ’ όλα τα κανάλια ήταν σχετικά με τον εορτασμό των Φώτων, συνοδευόμενη από εκτενή ρεπορτάζ με την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού σε διάφορα μέρη της χώρας. Φέτος, όμως, άλλαξε το… τροπάριο.

    Παρακολουθήσατε τρία βραδινά δελτία ειδήσεων της 6ης Ιανουαρίου, στα κανάλια Alter, Ant1 και Mega. Κατά… διαβολική σύμπτωση, κανένα κανάλι δεν παρουσίασε τις εκδηλώσεις, παρά μόνον κάποιες δηλώσεις πολιτικών που έγιναν σ’ αυτές τις εκδηλώσεις, με την εικόνα «ζουμαρισμένη» στα πρόσωπα των πολιτικών, μακριά από παπάδες και σταυρούς.

    Αυτή η φετινή σύμπτωση των δελτίων, δείχνει κατ’ αρχάς ότι υπάρχει μια «ανωτάτη επιτροπή προληπτικής λογοκρισίας», που καθορίζει εκ των προτέρων σε ΟΛΑ τα μεγάλα κανάλια, ποιες ειδήσεις θα παρουσιάσουν (και με ποια σειρά!) και ποιες θα αποσιωπήσουν τελείως. Και δεύτερον, η παντελής αποσιώπηση των σχετικών με μια μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης, εντάσσεται προφανώς στον θρησκευτικό αποχρωματισμό της Ελλάδος, που προωθούν οι σιωνιστές-νεοταξίτες.

    Οποιαδήποτε άλλη εξήγηση, μη «φαντασιόπληκτη» και «συνωμοσιολογική», δεκτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΟΜΝΗΣΗ
    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.



    ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΤΟ ΤΗΡΗΣΕΙΣ;;;;;;

    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Quiz: σε ποιό νοσοκομείο της θεσσαλονίκης η συνταξιούχος πια υπάλληλος στα πλυντήρια συνεχίζει να φέρνει τη μπουγάδα από το σπίτι της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αναβάθμιση υγείας - over !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ
    07 Ιαν 2010 5:33:00 μ.μ.

    ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΟΥΡΚΟΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΛ/ΝΗΣΟΥ?
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΛΑΒΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΣΑΣ?Π.Χ.ΑΡΕΟΠΟΛΗ?Η ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ?Η ΤΣΙΜΟΒΑ?
    ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΤΕ ΕΚΤΟΣ Π/ΝΗΣΟΥ?
    ΠΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟ ΔΑΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΛΑΥΡΑΣ?
    ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΕ ΣΤΟ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ?
    ΠΟΙΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΕΦΕΡΑΝ-ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ

    ΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ ΟΧΙ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΤΟΥΡΚΟΑΙΓΥΠΤΙΑΚΟ ΣΟΥ ΤΑΠΕΡΑΜΕΝΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ερωτηση:Σε ποιο νοσοκομειο της Ελλαδος δεν γινονται...παρτουζες;Οποιος το βρει κερδιζει δωρεαν τσεκ απ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση