GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O εχθρός ήταν εντός‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Περνανε τα χρονια, μεγαλωσα, περασανε μεσα σε ελπιδες για καλυτερες ημερες και λογια πολλα, πε...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Περνανε τα χρονια, μεγαλωσα, περασανε μεσα σε ελπιδες για καλυτερες ημερες και λογια πολλα, περασανε δυσκολα σε ενα κρατος που δεν ηθελε να ειναι κοντα σε ολους μας.
Δεν ειχα ποτε την διαθεση να γινω "οπαδος" κανενος κομματος, δεν σηκωσα σημαιες, δεν φωναξα σε συγκεντρωσεις, σε πορειες.
Οσο εζησα εξω καταλαβα ποσο λαθος ζουμε εδω, ποσο οι υποσχεσεις που μας δινανε ηταν απλα λογια χωρις αντικρυσμα, περναγαν τα χρονια,μια ζωη.
Απο τοτε που γεννηθηκα ηταν ετσι, χειροτερα, πριν καταλαβω τι συμβαινει μας ειπαν οτι...

εχουμε "Επανασταση της 21ης Απριλιου"στο δημοτικο εγω,υμνοι,δοξα στους στρατηγους απο ολους,φοβος,Πολυτεχνειο,σκοτωμοι,φυλακισεις.
Για μενα τοτε ηταν ολα μακρυνα,κατι συνεβαινε αλλα δεν ειχα την αισθηση τι,11 χρονων εως 15 ειχα αλλες ανησυχιες,μεγαλωνα δυσκολα,φτωχικα,με αξιοπρεπεια ομως.
Και μια βραδυα ηρθε ενα αεροπλανο απο το Παρισι,μεσα ηταν καποιος που δεν ηξερα,θα ηταν καλυτερα μας ειπαν ολοι,ο κοσμος ηταν χαρουμενος,η ελπιδα ειχε ελθει παλι,περιμεναμε κατι καλυτερο.....περασαν χρονια,ακομη τιποτα,περιμεναμε ομως εμεις σαν να ξεραμε οτι δεν θα ερθει,εξω παλι συλλαλητηρια,φασαριες,λιτοτητα,καιγοταν το Μινιον,ο Κατραντζος,το Ατενε,καποιοι μιλαγανε για αλλαγη,τι ηταν αυτο,αλλαγη απο τι;
Μια μερα του Οκτωβρη ηρθε η αλλαγη,ο κοσμος παλι στους δρομους,ελπιδα,προσμονη,χαρα,παλι περιμεναμε το καλυτερο να ερθει,μα αργουσε,μικρα βηματα εκανε, μα λεγαμε δεν μπορει, θα ερθει.
Αντι αυτου ηρθαν αλλα,ηρθε ο Κοσκωτας,τα ειδικα δικαστηρια,και μια λεξη που ακουγαμε τοσο συχνα για πρωτη φορα.....Διαφθορα.
Τα χρονια περνουσαν,παλι διαδηλωσεις,φασαριες,νευματα απο τα σκαλια του αεροπλανου,νεοι γαμοι,το Ωνασειο,ωρες στην τηλεοραση αυτα συζητουσαν,λιτοτητα και παλι,και εμεις περιμεναμε το καλυτερο που θα ερχοταν καποτε.
Αλλαξε ο αρχηγος,εγω δεν ειχα αλλαξει,δεν θα ψηφιζα κανεναν απο την πρωτη τετραετια,η λιτοτητα ειχε γινει δευτερη φυση μας,διπλα μας κτιζονταν βιλες,νεοπλουτοι παντου,το κκε στην κυβερνηση,ακρη δεν βλεπαμε,και εγω μεγαλωνα.
Περασαν και αλλοι,ηρθε το 0+0=3% αυξηση,νεοι εκλογικοι νομοι,νεες φορολογιες,η Μακεδονια ειναι Ελληνικη,αλλα θα εχουμε ξεχασει το ονομα σε 10 χρονια,καλυτερες μερες δεν ειχαν ελθει ακομη,λιτοτητα,δυσκολη συγκυρια.
Απο εκει και περα χαθηκε το παιχνιδι,ενας λογιστακος πηρε τα υνια και αρχισαν τα οργανα.
Πηρε φορα ενας κοσμος που ηθελε ευκολο χρημα,χρημα που πληρωναμε εμεις,εκεινοι το εβαζαν στην τσεπη τους,παλι λιτοτητα,παλι στενωπος,ηρθε το Χρηματηστηριο,το Πορτο Καρρας,αλλαλιασε ο κοσμος,παλι αλλαγη,παλι κατι νεο,παλι τα ιδια σκεφτηκα.
Καηκε η Πεντελη,η Χαλκιδικη,η ΕΛΛαδα.
Περασε λιγος καιρος οταν ειχαμε την Ολυμπιαδα που νοιωσαμε οτι ζουμε αλλου,αυτο μετα τους αγωνες αλλαξε και γιναμε παλι μια μικρη αφρικανικη αποικια,λιτοτητα και παλι,οι πλουσιοι εγιναν πλουσιοτεροι,το ενα σκανδαλο εφερνε το αλλο,χαμενα τα ειχαμε ολοι μας.
Ειχαμε ενα κοινοβουλιο που αθωωνε τους παντες,οτι και να εβγαινε στο φως κρυβοταν αμεσα,οι δημοσιογραφοι πλεον επαιζαν τον ρολο των αγγελιοφορων της εξουσιας.
Καταλαβαμε οτι ηταν ωρα για μια αλλη αλλαγη,παλι τα ιδια σκεφτομουν εγω,και να ηλθε με τον μανδυα της διαφανειας,χαρηκε ο κοσμος ειχε ελπιδα παλι,κατι θα αλλαζε,το μονο που αλλαξε ηταν οι τροποι κατασπαταλησης του δημοσιου χρηματος,εξεταστικες η μια μετα την αλλη,ολοι αθωοι,εμεις με την λιτοτητα μας αγκαλια,και εκεινοι με 51 διαμερισματα και off shore εταιριες,χασαμε οικκοπεδα και κτηρια,κερδισαμε μια λιμνη.
Καηκε η Ηλεια,η Αχαια,η Παρνηθα,η Ανατολικη Αττικη.
Χασαμε ομολογα,χασαμε τον υπνο μας,χασαμε την αξιοπρεπεια μας,την ηθικη μας.
Ολα αυτα τα χρονια μας φοβιζαν με εχθους,εχθροι οι κουμουνιστες,εχθροι οι οπαδοι του αλλου κομματος,εχθροι οι αμερικανοι,οι τουρκοι,οι σκοπιανοι,εχθροι οι παναθηναικοι,οι ολυμπιακοι.
Και αποφασισε ο καταλληλοτερος τοτε οτι ειναι ανικανος,ομως παντα ανικανος ηταν,και εφυγε,και εμεις περιμεναμε κατι καλυτερο παλι,και μας ειπαν να εχουμε ελπιδα,να εχουμε εμπιστοσυνη,να νοιωσουμε σιγουρια.
Και ναμαστε τωρα εγω μετα απο 35 χρονια, εσεις περισσοτερα η λιγοτερα,με τα ιδια προβληματα και ακομη χειροτερα,τωρα δεν βριζουμε μονο ο ενας τον αλλον,τωρα μας βριζουν και οι ξενοι,τους κοροιδεψαμε λεει,αλλα λεγαμε αλλα καναμε,μα αυτο το ζουμε σε αυτην την χωρα 35 χρονια,αυτοι τωρα το καταλαβανε;
Και παλι λιτοτητα,και λεφτα δεν υπαρχουν,λες και οταν υπηρχαν τα τρωγαμε εμεις,και πληρωστε αυτα που φαγαμε κοροιδα,και να η αποκλιση αντι για την συγκλιση.
Φταιμε εμεις που πιστεψαμε οτι μας λενε αληθεια;
Φταιμε εμεις που αδιαφορησαμε για οτι και να συνεβαινε;
Φταιμε εμεις που σαν υποδουλοι δεν απαιτησαμε την δημοκρατια που μας υποσχεθηκαν;
Μας ελεγαν για αλλους εχθρους,μακρυνους,διπλανους,αθεατους.
Εμεις γιατι δεν καταλαβαμε οτι ο εχθρος ηταν εντος;

19 σχόλια

  1. ΠΑΣΟΚ. πρώτα ο πολίτης !@#$$%%$*

    Κίνητρα για να γίνεις Ρουφίανος.

    Προσπαθεί το κράτος να βρει τρόπο να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή και πρόκειται να δημιουργήσει γραμμή καταγγελιών, όπου θα μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο και θα καταγγέλλει το φοροφυγά.
    Αυτό λέει ο Παπακωνσταντίνου στον Σρόιτερ. Μάλιστα ανέφερε ότι....πολλοί φίλοι του υπουργού, πηγαίνουν σε μαγαζιά και του λένε καλά βλάκας είμαι εγώ που πληρώνω και αυτός δεν μου κόβει απόδειξη;

    Ο Παπακωνσταντίνου μετά από επιμονή του Σρόιτερ είπε ότι τελικά στους πολίτες που δίνουν τους φοροφυγάδες θα ταχυδρομείται μια επιστολή που θα επιβραβεύει τον πολίτη για το δόσιμο...
    Μμμμ... Κάτι δεν μας αρέσει εδώ...

    πασοκ. ΠΡΩΤΑ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΖΕΦΡΥ_ΕΒΡΑΙΟΣ15 Ιαν 2010, 8:31:00 μ.μ.

    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ:

    1) Κατάργηση Υπουργείου Μακεδονίας – Θράκης, ικανοποιώντας αίτημα Νίμιτς – Σκοπιανών

    2) Κατάργηση Υπουργείου Αιγαίου, ικανοποιώντας αίτημα των Τούρκων

    3) Απάλειψη του εθνικού χαρακτήρα της εκπαίδευσης και του προσδιορισμού αυτού από τον τίτλο του Υπουργείου

    4) Απόλυση δεκάδων χιλιάδων ελληνόπουλων από τα προγράμματα stage

    5) Απόλυση συμβασιούχων και πρόσληψη νέων πράσινων

    6) Ζημιά εκατομμυρίων ευρώ για την Ελλάδα και τους επαγγελματίες, από την κυβερνητική τραγωδία στο λιμάνι (Cosco)

    7) Σκάνδαλο με υβριδικά αυτοκίνητα

    8) Εμπαιγμός ενός ολόκληρου λαού με διαγωνισμούς – μαϊμούδες, ίντερνετ, δήθεν βιογραφικά, στην πράξη πρόσληψη φίλων, συγγενών, πρασινοφρουρών

    9) Κατάργηση της απόσυρσης, που θα βοηθούσε τα ασθενέστερα στρώματα να αλλάξουν αυτοκίνητο

    10) Εξοντωτική αύξηση όλων των εμμέσων φόρων και...

    διατήρηση φόρων που έλεγαν ότι θα καταργούσαν

    11) Αποθράσυνση λαθρομεταναστών, κουκουλοφόρων, αναρχικών, τρομοκρατών, πάσης φύσεως εγκληματιών, από τις διάφορες δηλώσεις Χρυσοχοϊδη, ο οποίος κατασυκοφαντεί καθημερινά την Ελληνική Αστυνομία και υιοθετεί οτιδήποτε και από οποιονδήποτε λέγεται εναντίον της

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... o εχθρος ηταν εντος...ο εχθροσ ΕΙΝΑΙ!ακομα εωτοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οπως λεει και το πολυζωγοπουλος:
    "οτι δεν με σκοτωνει με κανει πιο δυνατο".

    Σωστος ο παικτης.Αφου ρην γλυτωσε μπορει να λεει οτι μαλακια γουσταρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ.
    Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    (ΛΟΤΤΥ) ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΖΕΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ Η ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ; ΓΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος παρακολούθησε χθές το κανάλι της Βουλής σχετικά με τους διορισμούς στο δημόσιο, αντιλήφθηκε εκτός των άλλων πως οι συμβάσεις έργου,που η κυβέρνηση διατυμπάνιζε πως θα τις καταργήσει γιατί ήταν ρουσφετολογικές και διατηρούσαν καθεστώς δουλείας,θα ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ!Ναι, θα συνεχιστούν κανονικότατα,όχι μόνο στους ΟΤΑ αλλά και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα.Η διαφορά είναι πως θα μπαίνεις με ρουσφέτι, γιατί η επιλογή θα γίνεται από τον εκάστοτε φορέα και απλά θα επικυρώνεται από τον ΑΣΕΠ.
    Καλά, μας δουλεύουν...
    Εγώ νόμιζα πως θα ίσχυε η αξιοκρατία με αυτή την κυβέρνηση...
    Η ουσία ήταν να φύγουν τα γαλάζια παιδιά για να μπουν τα πράσινα;;;
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεκα στα δεκα μεγαλε.
    εισαι αψογος
    συμφωνω απολυτα και σε ευχαριστω για το κειμενο που με εκφραζει απολυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΡΓΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΕΙΝΑΙΑΠΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.
    ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΙΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΗΝΙΣΜΟ.
    ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΗΝ ΑΛΑΖΕΙΣ .
    ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΕΤΣΙ .
    ΚΛΕΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.
    ΝΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ. ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ,ΠΥΡΓΟΣ ΒΑΒΕΛ,ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝΞ. Α,Β, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ .ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΥΔΑΣΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΙΧΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ,ΔΟΥΛΕΒΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ . ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ .ΓΡΑΨΕΤΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ ,ΜΟΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ.ΓΙΑ ΧΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε την Πετρούλα ατόφια και καθαρά στον λαό, με το κορμί της, με το νάζι της, με το ταπεραμέντο της, κύριοι του STAR, και μην της βάζετε τρικλοποδιές με τις αχαραχτήριστες δεσποινίδες που ρίχνετε στο πλάι της όταν λέει τον ΚΑΙΡΟ, και στο κάτω κάτω αν σε κάποιον από εσάς δεν έκατσε να πηδηχτεί να μην την πληρώσουμε εμείς. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το πιασες το νοημα φιλεμου!Πριν απ ολλα ομως,πρεπει να στοχαστεις το εξης.Μη ρωτας τι μπορει να κανει η πατριδα για σενα,αλλα τι εκανες για την πατριδα εσυ!
    Αυτοι λενε,η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει!
    Και ετσι συνεχιζουν τον ριθμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den tous gamas re file oloi tous eine lamogia theloun doxa kai oikonoma oi kaloi den ta bgazoun pera stin ellada apo tin apeleftherosi apo tous tourkous mechri tora ta idia skata kai osoi kataferan na kanoun kati stom telos bgikan chamenoi kai chesmenoi kai tous evalan kai stin mpouzou fuck you karamnli fuck you papandreou fuck you all.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:" ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ";
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΞΙΖΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Διαβάζω το αρχικό δημοσιεύμα και χαίρομαι που διαβάζω ένα ωραίο συναισθηματικό κείμενο, ανεξάρτητα του κατα πόσο συμφωνώ ή όχι.

    Και διαβάζω και τον κλασσικό αχταρμά από κάτω και καταλαβαίνω ότι οι μισοί posters είναι πρεζάκια ή κομματόσκυλα. Τι να πω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2,22 ο πρώτος ΡΟΥΦΙΑΝΟπασόκος
    έσκασε μύτη. Λέγοντας μαλακίες ΡΟΥΦΙΝΑΕΣ για τον Θεοδωράκη.

    ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΕ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΝΑ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.

    Που ήταν όλοι οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι σκίζουν εδώ και κάποια χρόνια τα κολάν τους για την δημοκρατία, όταν γινόταν παραχώρηση στην Τσάντ και το ίδρυμα δημόσιας περιουσίας ?

    Με τί ανταποδοτικό όφελος δωρίστηκε μια ολόκληρη έκταση 8.866 τ.μ. με το κτίσμα μαζί.
    Πόσο οφελήθηκαν οι Έλληνες από αυτην την προσφορά ?
    Πόσο εύκολα οι σημερινοί κυβερνώντες προσφέρουν γή ?

    Τί ευθύνη έχει το GAP όταν χαρίζονται στρέμματα της χώρας στην μητέρα του, Τσάντ ?
    Που είναι όλοι αυτοί που σιχαίνονται την αδικία ?
    Που είναι όλοι όσοι υπερασπίζονται την δικαιοσύνη ?
    Αφώνου και αλάλου γωνία ?

    Από πότε έχουμε άτυπη βασιλεία και προσφέρουμε εκτάσεις στη βασιλομήτωρ ?
    Τί καραγκιοζιλίκια είναι αυτά ?
    Τί είδους εξαπάτηση ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ Γερμανοτσολιάδες ΠΑΣΟΚ.

    Η κουλτούρασ του ΠΑΣΟΚ (και δεν εννοώ τον αγνό κόσμο που παραπλανείται χρόνια τώρα) “νόμιμα” διαχέεται στην κοινωνία για να την εμποτίσει μέχρι το μεδούλι.

    Όλη η σαπίλα, η καραξεφτίλα, η κουλτούρα του τίποτε, των εξαρτημένων, των ψωριλογιάπηδων, των βυσμάτων, των ζουρλόχαρτων, που θέλει να κάνει τους Έλληνες σαν τα μούτρα τους.

    Και αν νομίζουν ότι το χαφιεδιλίκι είναι ευρωπαϊκή συνείδηση απατώνται και κοροϊδεύουν συνάμα όλη την επικράτεια.
    Γιατί χαφιεδιλίκι είναι η συμπεριφορά κάποιων που μισούν τους άλλους.

    Μια παντιέρα μίσους σήκωσαν όλοι όσοι μισούν πρώτα από όλα τους Έλληνες. Από ανίκανους όμως δεν περιμένεις κάτι καλύτερο. Την δουλειά δεν την γνώρισαν αλλά την εχθρεύονται γιατί με αυτή γνωρίσαν προκοπή κάποιοι ενώ οι ίδιοι όχι.

    Μόνο εφαρμόζοντας την τακτική του Εφιάλτη χόρτασαν λίγο οι ψωρίλες.

    και τους ΕΦΙΑΛΤΕΣ τους ΚΡΕΜΑΝΕ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μπραβο σε αυτο το κειμενο..."και να η αποκλιση αντι για την συγκλιση"...οντως αυτο περιμεναμε ολοι μας και τωρα ως δια μαγειας χαθηκε και αυτο και πρεπει να ξαναρχισουμε παλι απο την αρχη...reset ειπαν...
    Οσες φορες και αν τους πιστεψα...οσες φορες και αν τους ψηφισα...οσες φορες και αν απογοητευτηκα...οσες φορες και αν τους "φυλαγα" εκει στο 2-4 στην παραμεθωριο...οσες φορες και αν συμβιβαστηκα...οσες φορες και αν εσκυψα το κεφαλι...οσες φορες και αν τους δικαιολογησα..."νομιμο = ηθικο"...
    Τωρα μην εχοντας πλεον αλλες δυναμεις για λιτοτητα καθοτι πλεον σε ηλικια που επρεπε οι κοποι της λιτοτητας ΤΟΣΩΝ ετων της γενιας μου επρεπε να αποδωσουν καρπους και να τους γευομαι τωρα, εγω και ολη η γενια μου, ο πατερας μου η μανα τα παιδια μου...τωρα πλεον απελπισμενος σκεφτομαι αυτο...
    ΛΙΣΤΑ...μια λιστα των ονοματων τους...αιτιολογημενη, πληρως αιτολογημενη...μια λιστα του Schindler, απο την αναποδη ομως...Ο Ηρακλης καθαρισε μας εμαθαν στα σχολικα μας χρονια την κοπρο του Αυγεια...Εμεις? Εμεις γιατι αργουμε Ελληνες? Ας καταθεσουμε τις κομματικες ταυτοτητες, ας καταθεσουμε τις ιδεολογικες και συμφεροντολογικες μας ταυτοτητες και ας δουμε καθαρα στο μελλον ποιοι πραγματικα ειμαστε, τι πραγματικα αξιζουμε, σε ποιους δωσαμε το δικαιωμα να μα χαρισουν το μελλον και τι εκαναν παραγματικα ΑΥΤΟΙ για ΕΜΑΣ...
    ΛΙΣΤΑ...και φοβισμενα ανθρωπιδια αυτοι...Το μελλον μας ανηκει...σε χρεωκοπημενη χωρα αλλα περηφανοι και με αισθημα πληρους δικαιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΑΜΗΣΙ και χωρίς ΣΑΛΙΟ..
    θέλετε Αληταράδες Λοβέρδο και Παπακωνκατσέληδες του ΠΑΣΟΚ
    ----------------------------
    Εδωσαν το επίδομα αλληλεγγύης σε 22.000 λαθρομετανάστες «σκηνίτες»!

    18 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΣΕ «ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ» ΜΕ ΑΦΜ

    Επίδομα αλληλεγγύης πήραν λίγο πριν από τα Χριστούγεννα 22.000 «σκηνίτες» και «δενδρίτες»!
    Στην αγωνία της να δείξει κοινωνικό πρόσωπο, η κυβέρνηση δεν προχώρησε σε διασταύρωση στοιχείων, αλλά θεώρησε ως δικαιούχους του επιδόματος των 800 ευρώ όλους τους χαμηλόμισθους που είχαν ΑΦΜ...

    Με τον τρόπο αυτό, όμως, δεν ελήφθη υπόψη ότι οι λαθρομετανάστες -στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πράσινη κάρτα- είχαν νωρίτερα προχωρήσει σε έκδοση ΑΦΜ, με αποτέλεσμα οι κατά τόπους Εφορίες να τους αναζητούν για να τους δώσουν την πρώτη δόση του επιδόματος (400 ευρώ) σε
    σκηνές ή και σε δέντρα! Με άλλα λόγια, την ώρα που η χώρα διέρχεται τη χειρότερη οικονομική κρίση, μοιράζουμε 18 εκατ. ευρώ σε λαθρομετανάστες…

    που να υπαρχει ΣΑΛΙΟ μετά ..ΜΟΥΝΙΑ
    ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση