GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το 39,5% της Ντόρας έγινε ...1,5%!

Ο απόηχος στην ψηφοφορία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Σαφή ήττα της πλευράς Μπακογιάννη αποτελεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το ...

Ο απόηχος στην ψηφοφορία
της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ

Σαφή ήττα της πλευράς Μπακογιάννη αποτελεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το νέο γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, όπου με 82 ψήφους υπέρ, πέντε λευκά και δύο άκυρα, εξελέγη ο Κώστας Τασούλας. Το στήσιμο κάλπης ζήτησε ο Κώστας Κιλτίδης και σχολιάζοντας με ανάγλυφο τρόπο το αποτέλεσμα αργότερα η Φωτεινή Πιπιλή έλεγε "Το 39,5% σήμερα έγινε 1,5%!"
39,5% είχε πάρει η Ντ. Μπακογιάννη
στην αναμέτρηση του περασμένου Νοεμβρίου, ενώ σε 1,5% αντιστοιχούν οι βουλευτές που δεν ψήφισαν τον Κ. Τασούλα για γραμματέα...
Γ.Δ.

14 σχόλια

  1. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΙΑΤΗΚΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΝΔ , ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 8 "ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ" Μ'ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ "ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ" ΥΦΟΣ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΔ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με τέτοιες γελοιότητες σαν της Πιπιλή ας περιμένει η ΝΔ να ξαναδεί εξουσία. Μήπως γνωρίζει που βρίσκεται σήμερα το ποσοστό της ΝΔ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΠΙΠΙΛΗ ΜΑ ΕΙΠΕ ΤΕΤΟΙΑ Μ@@@@@Α ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΑΝΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΤΑΣΟΥΛΑΣ ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΡΙΞΤΕ !!!!
    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΠΟΡ
    ΤΟΥ ΜΗΖΗΝΣΟΤΕ ΚΑΙ ...ΥΠΟΥΡΓΟΥ !

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωσε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε (φωτογραφία) σύζυγος του έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Μιλώντας στηνολλανδή δημοσιογράφο κυρία Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ». Στη γλώσσα μας θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (σ.σ.:των Ελλήνων).Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (σ.σ.:στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε καταλήγοντας:
    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο ______________ και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργόςείναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    *** μας δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΛΗ Η ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠ.


    Πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να σου πούν “τί να κάνετε” kyr;a moy, αλλά έχε χάρη που είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
    Τον απλό υπάλληλο, ιδιαίτερα του ιδιωτικού τομέα, που κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να χάσει τη δουλειά του και δεν έχει λεφτά καλά καλά για να βάλει βενζίνη τον ρωτάει κανείς πως τα βγάζει πέρα;
    Τι δούλεμα είναι αυτό από τούτους εδώ βρε παιδιά;
    -------------------------------
    Η ΤΥΠΙΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ
    ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παυλος Δούκας με λογιστηριο στην Φλώρινα είναι η αιτία που σκοτώθηκε η Ανθούλα μου από το Αμύνταιο. Αυτόν είδε τελευταίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ.ΠΙΠΙΛΗ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΔΙΝΑΤΕ " Α Γ Ω Ν Α " ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΤΗΣ " ΠΕΙΝΑΣ " ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΜΕΝΟ "ΣΚΛΗΡΑ ΜΕ 5% " ΟΠΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ!!!
    +++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μερικοί από τους παραπάνω, όπως ο 20 Φεβ 2010 10:07:00 π.μ., γράφουνε ένα σχόλιο (συνήθως βρισιές) κατά του ΠΑΣΟΚ η του ΓΑΠ και μετά το επικολλούνε με Copy-paste σε όλα τα blogs της Ελλάδας !!! Φαίνεται ως οργανωμένο σχέδιο μάλλον κάποιας οργάνωσης της Ν.Δ. η κάποιου πληρωμένου δημοσιογράφου .Δεν εξηγείται αλλιώς η αφάνταστη επίμονη και υπομονή να επισκέπτεται επί ώρες όλα τα blogs της Ελλάδας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειδατε ο Σαμαρας!!!!

    με τις εκπληκτικές κινήσεις του εφερε τα πανω κατω!!!

    ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΤΡΥΒΑΜΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ !

    το 39% το εκανε 1.5%!!!!!

    πω πω !!!!

    Τρέμει ο ΓΑΠ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αμα είχε κότσια ας κατέβαζε τον Λυκουρέντζο. Αλλά τι πριμένεις από αχάριστους αρχηγούς. Πρώτα άφησε να τσαλακώσουν τον Μαρκόπουλο και τώρα πετάει μπροστά τον αριστοκράτη της Κηφησιάς. Θυμηθείτε τι ξεφτίλα από την καταδίκη στο υρωπαικό Δικαστήριο για την ασυλία του Γραμματέα πλέον της κοιν. ομάδας.
    Να τον χαιρόμαστε.
    Τουλάχιστον τα λευκά και άκυρα έσωσαν την τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. H ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ!

    ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ..ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σημειώνω δύο ενδιαφέροντα στοιχεία της "Συγγελίδης". Πρώτον, το ΕΔΔΑ στιγμάτισε το γεγονός ότι η αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή δεν διατύπωσε ούτε λίγο ούτε πολύ ειδικότερους λόγους για τη μη άρση της βουλευτικής ασυλίας της βουλευτού (§47). Σαν να έλεγε δηλαδή στον προσφεύγοντα, « Έτσι γουστάρουμε και έτσι κάνουμε ». Δεύτερον, το δικαστήριο του Στρασβούργου τόνισε την προσβολή της αρχής της ισονομίας λόγω αυτής της απόφασης του Κοινoβουλίου (§48). Ενώ ο προσφεύγων έμεινε με τη μπουκάλα και η πρώην γυναίκα του, ξέφυγε με βουλευτικό ελιγμό από τις δαγκάνες του ποινικού δικαστή, η ίδια στη συνέχεια υπέβαλε μήνυση εναντίον του, η οποία τελικά απερρίφθη από τα ποινικά δικαστήρια. Τα καλύτερα συμβαίνουν στο επιμύθιο της υπόθεσης Tsalkitzis, όπου ο εμπλεκόμενος βουλευτή, κ. Τασούλας. υπέβαλε έγκληση εναντίον του προσφεύγοντος για ψευδή καταμήνυση και η ποινική δικαιοσύνη καταδίκασε τον τελευταίο ! Τι θράσος ! Αλλά και τα ελληνικά δικαστήρια, πόσο κατώτερα των περιστάσεων ! Να σημειώσω δε ότι το πολιτικό σύστημα επιβράβευσε τον κ. Τασούλα μετά την καταδίκη της χώρας από το ΕΔΔΑ. Πρώτα, διορίσθηκε υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και τώρα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ. Ας είναι. Τέτοιο Κοινοβούλιο, τέτοιος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κόμματος του αξίζει. Αναμένουμε και το ΠΑΣΟΚ να ορίσει την κ. Αποστολάκη, πρωταγωνίστρια της υπόθεσης Syngelidis, κοινοβουλετικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει ηθική ισορροπία στη Βουλή μεταξύ των δύο κομμάτων.
    http://lexandcity.blogspot.com/?expref=next-blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε κιλτίδη αυτόν τον "γαλατά" που πιάσανε για νοθεία, ποιος τον προστάτευε τόσα χρόνια? ξερς??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση