GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρούν από τα μπλόκα οι αγρότες...

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτικών Συλλόγων, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής του στη ...

Την αναστολή των κινητοποιήσεων αποφάσισε το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Αγροτικών Συλλόγων, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασής του στη Βέροια. Oι αγροτοσυνδικαλιστές θα αναφερθούν την Παρασκευή με λεπτομέρειες στην απόφαση τους να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις.
Από τα μπλόκα στον κόμβο των Κερδυλλίων θα αποχωρήσουν την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι και οι αγρότες της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών του νομού Σερρών, οι οποίοι...

συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Βέροιας. Σύμφωνα με το μέλος της συντονιστικής επιτροπής, Ανέστη Κεμανιτζόγλου, οι αγρότες αποχωρούν «απογοητευμένοι από τη στάση της κυβέρνησης, δίνοντας περίοδο χάριτος έξι μηνών, για να πραγματοποιήσει τις θεσμικές εξαγγελίες της».
Το μεσημέρι της Παρασκευής θα αποχωρήσουν επίσης οι αγρότες από το μπλόκο στο Στρυμονικό. Η απόφαση ελήφθη το πρωί, μετά από ευρεία σύσκεψη των συλλόγων της (ΟΑΣ) Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και της (ΟΔΑΣ) Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Αγροτικών Συλλόγων, που συμμετέχουν στο μπλόκο. Ο πρόεδρος της ΟΔΑΣ, Αναστάσιος Κάτος, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια των αγροτών που εκπροσωπεί, για τη στάση της κυβέρνησης και κάλεσε όλους τους συναδέλφους, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, να μην πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Τα τρακτέρ θα παραμείνουν στην εθνική οδό, Σερρών - Θεσσαλονίκης, χωρίς όμως να παρεμποδίζουν την κίνηση.
Τέλος, κλειστός παραμένει από τις τρεις τα ξημερώματα, για όλα τα οχήματα, ο συνοριακός σταθμός του Προμαχώνα.

7 σχόλια

  1. ε, ενταξει 5 του Φλεβάρη πήγε, πρέπει να κάνουν και καμμιά δουλειά στα χωράφια τους. Στην Βέροια δεν κλαδέψαν ακόμη, πρέπει να οργωσουν για τα βαμβάκια, να ραντίσουν τα σιτάρια κλπ
    Του χρόνου πάλι-την ίδια εποχή έτσι;-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ξεκουμπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 11.03 ΣΑΜΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ?? ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΑΥΤΟΙ ΔΟΥΛΕΒΟΥΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΜΟΝΟ.
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΥΝ ΕΝΙΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ.
    ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ (ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΦΕΤΟ)ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΣΑΜΜΑΤΑΤΖΙΔΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ
    ΤΗΝ "ΥΠΟΥΡΓΟ"- ΦΤΩΧΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ


    ΤΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ

    ΑΚΟΥΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ "ΠΙΑΝΑΝ" ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ...

    ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΚΑΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ (ΔΑΜΑΝΑΚΗ)

    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΓΥΙΟΣ...

    ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΙΣΘΕΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΛΟΓΚΕΡ ΣΑΣ "ΕΦΤΥΣΕ" ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ( ΦΑΝΑΤΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΔΗΞΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ!!!)

    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ,
    ΖΗΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΘΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΛΥΦΤΟΚΟΛΗΔΕΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ??

    ΓΙΩΡΓΟ,
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΡΧΗΓΟ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ...!!!

    ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΗΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ..

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Γιώργο Παπανδρέου, και Κύριε Αντώνη Σαμαρά, εάν ο πρώτος από εσάς θέλει να είναι Πρωθυπουργός αυτής της πολύπαθης από την αρχαιότητα χώρας που λέγετε Ελλάς και να είναι σε θέση να της προσφέρει κάτι καλό, και ο δεύτερος από εσάς σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μελλοντικός Πρωθυπουργός καλώς εχόντων των πραγμάτων αν δεν του σκάψουν τον λάκκο του μέσα από την Νέα Δημοκρατία. ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
    Και με την διαδικασία του κατεπείγοντος φέρετε Νόμο στην Βουλή που να λέει ένα και μόνο πράγμα.
    Οποιοσδήποτε και οποτεδήποτε κλείνει ή εμποδίζει την διέλευση οχημάτων και φυσικών προσώπων εντός των μεγάλων Εθνικών Οδών – Αρτηριών της Ελλάδας, πχ. Αθήνα Θεσσαλονίκη, Αθήνα Πάτρα, Πάτρα Καλαμάτα, Χανιά Σητεία, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα-Αλεξανδρούπολη κλπ, προς και από τα Τελωνεία της Ελλάδας και εξόδους προς άλλες Χώρες, τους κεντρικούς Δρόμους που οδηγούν σε πρωτεύουσες Νομών ανά την Επικράτεια, δύο ανά περίπτωση όπου είναι δυνατόν, τις Κεντρικές Οδούς των Πόλεων της Ελλάδος, Πρωτεύουσα Χώρας και Πρωτεύουσες Νομών, καθώς και Πλήθος Λιμανιών που θα επιλέξουν οι σύμβουλοι σας, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ- ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
    Στο όνομα της Πατρίδας μας Ελλάδας ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
    Δεν επιτρέπετε αυτοί που με την Επαναστατική Γυμναστική ανάγκασαν την GENERAL MOTORS να πάρει το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων από την Ελλάδα και να το πάει αλλού, να ορίζουν πως θα κινηθεί η Εθνική Οικονομία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους, να ξεκουμπιστούν οι βλάχοι... Τι είναι οι δημόσιοι δρόμοι; Κουζίνα του σπιτιού τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση