GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύνταξη αναλόγως των εισφορών...

Από τον Νίκο Ψαρά Τώρα με την μελέτη του ασφαλιστικού από τον κ. Λοβέρδο διαβάζω συνεχώς διάφορα για βασική, αναλογική και κοινωνική σύνταξ...

Από τον Νίκο Ψαρά

Τώρα με την μελέτη του ασφαλιστικού από τον κ. Λοβέρδο διαβάζω συνεχώς διάφορα για βασική, αναλογική και κοινωνική σύνταξη και αρχίζω να φοβάμαι πολύ για τις συντάξεις των πραγματικά εργαζομένων και μοίρασμά τους κοινωνικά σ’αυτούς που επειδή δεν εργάσθηκαν δεν έχουν σύνταξη!!!
Η σύνταξη είναι δικαίωμα του κάθε εργαζόμενου και δεν μπορεί να ισοπεδωθεί ,ούτε μπορεί να παίρνουν όλοι την ίδια σύνταξη, ούτε και να κόβουμε από τις συντάξεις αυτών που εργάσθηκαν μια ζωή για να δώσουμε σύνταξη σε αυτούς τους τεμπέληδες που έκαναν ένα μεροκάματο τον μήνα και σ'αυτούς που δεν κουλούσαν ένσημο και τα έπαιρναν στο χέρι για να πηγαίνουν τα βράδυα στα μπουζούκια!!
Ολοι αυτοί οι συνταξιούχοι των 500 € είναι οι χθεσινοί τεμπέληδες και...

τώρα θέλουν να πάρουν μεγαλύτερες συντάξεις. Από που βρε κύριοι θα πάρετε ; από μένα που δούλευα 40 χρόνια ανελιπώς;; Οι τεμπέληδες των αριστερών κομμάτων να πάψουν να υπερασπίζονται τους τεμπέληδες πελάτες τους. Να επικρατεί δικαιοσύνη. Εργάσθηκες πολύ θα πάρεις και μεγάλη σύνταξη. Ήσουν τεμπέλης θα πάρεις και μικρή σύνταξη και πάψε να οργανώνεσαι στο ΠΑΜΕ και να μιλάς για συντάξεις πείνας. Να βγείς και να πείς ήμουν τεμπέλης γι'αυτό η σύνταξη μου είναι μικρή και θέλω ελεημοσύνη Ετσι πιο καλά θα σου δώσουμε να φας, αλλά όχι και να κόψουν τις δικές μας συντάξεις ,τον μόχθο μας για να δώσουν σε σένα που όταν ήσουν νέος έκανες τον μάγκα στα μπουζούκια!!!

9 σχόλια

  1. Ε ΑΣ ΠΕΘΑΝΑΙΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
    ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΣΑΤΕ
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΑ
    ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΩΡΑ.

    ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ.
    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψήφισα ΠΑΣΟΚ.

    Ενθουσιάστηκα με τις πρώτες εξαγγελίες του Γιώργου. Με συγκινούσε ο Παπακωνσταντίνου. Στην συνέχεια άρχισαν να περνάνε από το μυαλό μου κάποιες παροιμίες:

    ’φρού-φρού κι αρώματα’, ‘ψηλά καπέλλα και παπούταια ελβιέλλα’ ‘άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες’ και άλλες.

    Τώρα όμως έχω αρχίσει να ανησυχώ: Ότι καταδίκαζαν για την απογραφή του Αλογοσκούφη το έχουν ξεπεράσει. Δεν έχουν συγκεκριμενοποιήσει κανένα μέτρο και δείχνουν να μην έχουν ένα αναλυτικό πρόγραμμα και μια ισχυρή ομάδα (το κόμμα το έχουν καταργήσει και μάλλον το έχουν στήσει απέναντι σαν αντίπαλο).

    Στήνουν εξεταστικές οι οποίες δεν πρόκειται να οδηγήσουν πουθενά και το μόνο ουσιαστικό όφελος θα είναι οι αποζημιώσεις που θα εισπράξουν τα μέλη των επιτροπών αυτών. Αλήθεια ποιές είναι οι αμοιβές των βουλευτών για την συμμετοχή τους στις επιτροπές αυτές?

    Ακόμα και ο Χρυσοχοίδης που κάτι φαινόταν ότι κάνει κλώτσησε την καρδάρα με το γάλα με το υπερφίαλο ύφος του και κυρίως με αυτό που είπε ότι ‘διαχειρίζεται την Καμπούλ’.

    Έλεος πως θα έρθουν τουρίστες στην Καμπούλ?

    ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ – ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Χασικλού .Μπλοκερ.

    Άντε και γαμησου ρε Μαλακα άντρα..με της μαλακιες που γραφης, μουνοπανο για τους συνταξιούχους…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απόλυτα . Είναι άδικο κάποιος με 15 χρόνια εργασία να παίρνει περισσότερα από αυτόν που έχει 28 χρόνια λόγω του ΕΚΑΣ . Ότι πληρώνει ο καθένας σε όλο τον εργασιακό του βίο , ακόμη και οι αγρότες , να παίρνει ανάλογη σύνταξη . Επίσης θα πρέπει να παίρνει και αναλογική σύνταξη , όταν δεν έχει συμπληρώσει τα ελάχιστα απαιτούμενα ένσημα . Θα πρέπει να καταργηθεί το ΕΚΑΣ άμεσα . Η κοινωνική πολιτική με δανεικά , είδαμε που μας οδήγησε . Τα κόμματα εξουσίας έχουν την αποκλειστική ευθύνη . Να έχουμε συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους γυναίκες που να παίρνουν σύνταξη στα 33 χρόνια και να δημιουργούν οικογένεια και να παίρνουν σύνταξη , ήταν απαράδεκτο . Να υπάρχουν συνταξιούχοι τυφλοί ανάπηροι και να οδηγούν σχολικά λεωφορεία , όπως έχουμε ακούσει από τη τηλεόραση. Κάποτε θα πρέπει να διορθωθούν οι αδικίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3η φορά σέ 2 χρόνια γράφω γιά τό
    ίδιο θέμα:
    Τί γίνεται μέ τίς ΜΑΪΜΟΥ ΑΝΑΠΗΡΙΚΕΣ
    ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ?????
    Μόνο στή Θεσσαλία τού Κιλελέρ απο-
    τελούν τό 30% τών συντάξεων.
    Όλα έγιναν επί ΠΑΣΟΚ.
    Όπως καί η κατάρευση τού ΝΑΤ τό
    1985,όταν είχε περιουσία 300εκ.$
    καί η Κυβέρνηση τά ρευστοποίησε,
    γιά νά στρώσει τόν δρόμο,στό:
    "Τσοβόλα δώστα όλα."
    Τώρα ο απόμαχος ναυτικός τί
    παίρνει από τό ΝΑΤ?
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    Γιά τά άλλα κομματικά μουνόσκυλα
    αύριο.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΘΑΡΧΙΔΟΣ25 Φεβ 2010, 4:46:00 μ.μ.

    Στο νοσοκομειο ΣΩΤΗΡΙΑ γνωστος μου γιατρος εργαζομενος εκει,
    σημερα 25-2-10, μου ειπε οτι δυσκολα υπαρχει κρεββατι για εισαγωγη, γιατι ειναι ολα πιασμενα!
    -Απο Ελληνες;, ρωταω
    -Οχι! Τι λες τωρα! Μαυροι, κιτρινοι κοκκινοι απο παντου, μπεστε σκυλοι αλεστε εχουμε γινει, ειπε χαρακτηριστικα!

    Δηλαδη οι μαυροι-κιτρινοι- κοκκινοι μας πηραν τα κρεββατια εμας των Ελληνων;!

    ΠΟΥ ΠΑΜΕ ρε γαμωτο;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ?????
    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ ΡΕ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΕΣ!
    ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΣΤΑ 45 ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΣΑΛΙΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΓΚΕΓΚΕ???
    ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΕΙ Η ΚΑΤΩΤΑΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΝΣΗΜΟ ΡΕ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΩΕΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΤΡΩΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΚΑ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ, ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΟΤΙ ΕΔΩΣΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ .

    ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΙ Η ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.

    ΠΛΗΡΏΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΠΑΙΝΑΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ .


    ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
    ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΌΣΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ;


    ΟΤΙ ΔΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ .

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ.

    ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε καραγκιοζηδες όποιος δεν έχει κολλήσει ένσημο πρέπει να παίρνει ΕΠΙΔΟΜΑ απο την πρόνοια,ΕΚΑΣ και τέτοιου είδους βοήθειες.
    ΟΧΙ ΣΥΝΤΑΞΗ απο ασφαλιστικό ταμείο.
    Γιατί θα γίνει αυτό που έγινε με το ΝΑΤ.
    Εβαλε ο μαλάκας ο Ανδρέας μέσα στο ΝΑΤ για να πάρουν σύνταξη , ποδοσφαιριστές , βορειοηπειρώτες, και την μάνας του τον κώλο και το διέλυσε το ταμείο.
    Έχετε μπερδέψει την βούρτσα με την πούτσα,
    και εσείς, και το μουνί ο Στεργίου ο Αγγελος που τολμάει και τα λέει αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση