GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαθήματα οικονομίας στα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...

Από το http://greekmme.blogspot.com/ @Η πολιτική ατζέντα του Χριστοφοράκου αλλά και η φοροεπιδρομή της Κυβέρνησης εξακολουθούν να σχολιάζοντ...

Από το http://greekmme.blogspot.com/
@Η πολιτική ατζέντα του Χριστοφοράκου αλλά και η φοροεπιδρομή της Κυβέρνησης εξακολουθούν να σχολιάζονται και να αναλύονται απο τα πρωτοσέλιδα του Κυριακάτικού τύπου που προχωρούν σε νέες αποκαλύψεις. Αρχικά να δούμε την 'Real news' που γράφει ότι 'Ευχές και δώρα Πολιτικών απο και πρός τον Mr Siemens-'Χρόνια πολλά κ. Χριστοφοράκο'- Η λίστα των ευχετών και δωροληπτών και δήλωση Δ. Σιούφα για ανυπόστατες αναφορές'. Ολοι τον γνώριζαν καλα και τώρα τι απαντούν άραγε;
@Nα δούμε τώρα το 'Πρώτο Θέμα' που αναφέρει ότι 'Αντικειμενικό σύστημα φορολόγησης με το νέο Νόμο για όσους διαφεύγουν σήμερα απο την Εφορία-Οικογενειακό τεκμήριο 35.000 ευρώ θα ισχύει για κάθε 4μελή οικογένεια με σπίτι και αυτοκίνητο και συντελεστής 40% για εισοδήματα 50.000 ευρώ'.
Η 'Καθημερινή' υποστηρίζει ότι...

'Ιστορίες αλόγιστης σπατάλης-Εξωφρενικά επιδόματα, σκανδαλώσεις αυξήσεις και αμοιβές υπαλλήλων στη Βουλή και τον ΟΣΕ'.
@ Ωρα να διαβάσουμε την 'Veto' που αποκαλύπτει ότι 'Τα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής κάλπης-Ψήφος εμπιστοσύνης στους 'σκληρούς' της Κυβέρνησης'- Η μαζοχιστική δικαίωση των υπουργών που χειρίζονται τα δύσκολα θέματα και η πόρτα εξόδου σε Πάγκαλο και Παμπούκη'. Το 'Αρθρο' γράφει στο κύριο θέμα του ότι 'Ρέει αίμα στην Σοφοκλέους και θεατής η Κυβέρνηση-Βουλιάζουν οι τράπεζες- Σε πρωτοφανή δίνη το εγχώριο χρηματοπιστωτικό σύστημα'.
@Ο 'Ελεύθερος Τύπος' κρίνει ότι 'Πως πληρώνουμε ακριβά..την αργοπορία Παπανδρέου να εφαρμόσει προεκλογικά αυτά που έλεγε ο Καραμανλής- Είπα-Ξείπα Παπανδρέου με κόστος 825 εκ .Ευρώ-Θορυβημένο το Μαξίμου απο τις αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ και συνδικαλιστών για τα μέτρα'.
Η 'Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία' κινείται στο ίδιο ύφος γράφοντας 'Δημόσιο: ποιές είναι οι ειδικές παροχές υπαλλήλων που θέλει να ψαλιδίσει η Κυβέρνηση-Η μαύρη λίστα των επιδομάτων-Μάχη χαρακωμάτων απο τα συνδικάτα'.
@Το 'Εθνος' πιστεύει ότι 'Ο Υπουργός Οικονομικών ανοίγει τα χαρτιά του-Ξεκαθαρίζει το τοπίο για μισθούς, συντάξεις και φορολογία-Ταμειακές μηχανές παντού ως το τέλος του 2010-Δεν μειώνεται το αφορολόγητο αλλά συνδέεται με τις αποδείξεις'.
Το 'Βήμα' καταγράφει το κεντρικό του θέμα ως 'Συλλήψεις για παραδειγματισμό θέλει η Κυβέρνηση- Σχέδιο Χειροπέδες για επώνυμους φοροφυγάδες-Και λουκέτο σε επιχειρήσεις που παρανομούν'.
@Να δούμε την 'Βραδυνή' που αναφέρει ότι 'Για ποιούς ανεβαίνουν τα όρια ηλικίας-Ολο το σχέδιο για τις συντάξεις-Τι θα γίνει με τα βαρέα και ανθυιγεινά και τα Σώματα Ασφαλείας'. Τέλος ο 'Αδέσμευτος Τύπος' καταλήγει ως εξής 'Το σχέδιο της Κυβέρνησης για τα νέα όρια ηλικίας ανακοινώνει την Τρίτη ο Λοβέρδος-Σύνταξη στα 67 με ενισχυμένα ένσυμα και σοβαρές αλλαγές'.

5 σχόλια

  1. Και τώρα κ.Γερουλάνε τι κάνουμε; Άντε και πήρατε αφιέρωση από... ομορφοκόριτσο

    Μόνο η δήλωση που έκανε η νέα κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου, πρέπει να κάνει πολλούς από την κυβέρνηση να κρυφτούν.

    Αφιέρωσε το ρεκόρ της στον ΓΓΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή και τον Παύλο Γερουλάνο που έχουν τεράστια ευθύνη για το νομοσχέδιο-σφαγείο του αθλητισμού.
    Οι αθλητές όπως η Κυριακοπούλου, στα 22 της χρόνια πρέπει να σταματήσει τον αθλητισμό για να...
    διοριστεί στο δημόσιο όπου πέρασε με το σπαθί της!
    Το κίνητρο μετατράπηκε σε τιμωρία για όλους τους αθλητές που αρχίζουν και σταματάνε αθλητισμό. Αυτό είναι που ξεπερνάει κάθε όριο.

    Η Κυριακοπούλου έιναι η πρώτη που το είπε αλλά θα ακολουθήσουν και άλλες δηλώσεις αθλητών αν δεν αλλάξει ο νόμος.
    Είναι μια ρύθμιση καθαρά φασιστική που ούτε ολοκληρωτικά καθεστώτα δεν θα παραβίαζαν τα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών.
    Από την στιγμή που θα δουλεύουν 8 ώρες γιατί πρέπει να δίνουν λογαριασμό που θα πάνε μετά την εργασία ;
    Πιάνο, ορχήστρα ή αθλητισμό ;

    ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τελευταίο που μπορούν να κάνουν οι φυλλάδες είναι μαθήματα οικονομίας.Μετά από 35 χρόνια συστηματικής αποβλάκωσης του έλληνα και στήριξης της σάπιας μεταπολίτευσης και του κρατισμού της,τώρα ξύπνησαν? Τώρα είναι η ώρα να πληρωθούν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για άλλη μιά φορά οι άθλιοι σοσιαλιστές κορόϊδεψαν μερικά εκατομμύρια Έλληνες.
    Μήπως είναι η πρώτη φορά;
    Μήπως θα είναι η τελευταία;
    Ας όψονται οι ανεγκέφαλοι και αγαθοί συμπατριώτες μας που πήγαν και ψήφισαν αυτόν τον αδίστακτο έμπορο ελπίδων.
    Μου αρέσει που τον λέγαμε αργόστροφο και κακομοίρη.
    Ποιός τελικά είναι κακομοίρης, αυτός ή εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΕ ΜΙΛΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ.ΑΠΟ ΑΠΟΔΙΟΠΟΜΠΑΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΑΣ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑ ΑΡΕΤΗ.ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΠΕΣ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ κάνει τη δουλειά του.
    Το θέμα είναι ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    Τα μπουκωμένα διαπλεκόμενα ΜΜΕ με πρώτο το MEGA μας τρίβουν στη μούρη δημοσκοπίσεις σύμφωνα με τις οποίες , μας αρέσει να μας στίβει το ΠΑΣΟΚ και να βγάζει από τη μύγα ξύγκι.

    Αρκεί να μας το κάνει το ΠΑΣΟΚ και εμείς το απολαμβάνουμε. Όχι σαν την κακιά…δεξιά!!!

    Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του ΠΑΣΟΚ περνάει απαρατήρητη.
    Μέχρι τις 4 Οκτώβρη δεν έβλεπαν καν διεθνή κρίση παρά κακή πολιτική του Καραμανλή.

    Τώρα στίβουν το λαό και ξεχνάνε όλα όσα λέγαν πριν. Και εμείς τους καμαρώνουμε και τους ανεχόμαστε. Σύμφωνα πάντα με τις δημοσκοπίσεις του συστήματος..
    Του συστήματος που μόνο αν ξεριζωθεί εντελώς θα αναπνεύσουμε ως χώρα.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ
    ΜΙΑ Η ΛΥΣΗ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ
    ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
    ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση