GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα...

10 σχόλια

  1. Ο ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΠΑ

    ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΤΣΟΛΙΑ

    ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
    ΚΑΤΕΣΧΕΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΤ..ΚΑΤΑ..KATAΡΡΕΟΥΝ
    Η κυβέρνηση αυτή θα πέσει πολύ σύντομα.

    Και αν ακόμα μπορούν να κρύβουν τις αντιδράσεις του κόσμου με τις ψεύτικες δημοσκοπήσεις,
    τις παραπλανητικές ειδήσεις των μπουκωμένων ΜΜΕ της διαπλοκής
    (που ξαφνικά ανακάλυψαν πως οι κερδοσκόποι χτυπούν την Ελλάδα από τις 4 Οκτώβρη και μετά),
    αυτό θα τελειώσει πολύ σύντομα.

    Μόλις ανακοινωθούν τα νέα μέτρα (αύξηση ΦΠΑ κατά 2%, κόψιμο 14ου μισθού και πολλά άλλα) και μόλις ο Έλληνας (που ψήφισε ΠΑΣΟΚ γιατί “λεφτά υπήρχαν”) αρχίσει να ζορίζεται, όλα θα αλλάξουν.

    Αν μάλιστα τα ΜΜΕ δεν στήριζαν με απίστευτα προκλητικό τρόπο αυτή την τραγική κυβέρνηση που εξαπάτησε πεντακάθαρα το λαό για να έρθει στην εξουσία, η κοινωνική έκρηξη θα μπορούσε ήδη να έχει ξεσπάσει.
    Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να ανασυγκροτήσει το κόμμα όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί όπως φαίνεται οι εκλογές μάλλον δεν απέχουν πολύ.

    Υ.Γ. Έχετε αναρωτηθεί αυτή η απόλυτη σιγή για τα εθνικά μας θέματα τι να σημαίνει άραγε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...ΦΡΙΞΤΕ !!!!

    Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΣΠΟΡ
    ΤΟΥ ΜΗΖΗΝΣΟΤΕ ΚΑΙ ...ΥΠΟΥΡΓΟΥ !

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωσε στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η κυρία Ζασλίν Βίνκε (φωτογραφία) σύζυγος του έλληνα υπουργού Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου.

    Μιλώντας στηνολλανδή δημοσιογράφο κυρία Εστερ βαν ντερ Γκεστ η σύζυγος του υπουργού, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο των επιχειρήσεων μέσω Διαδικτύου, δηλώνει απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία.

    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας τιτλοφορείται: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ». Στη γλώσσα μας θα μπορούσε να το αποδώσει κανείς με τη ρήση «δύσκολα τα φέρνουμε βόλτα».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα (σ.σ.:των Ελλήνων).Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» τονίζει, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως (σ.σ.:στην Ελλάδα) ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» λέει χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε καταλήγοντας:
    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο ______________ και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργόςείναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα. Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    *** μας δουλεύουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ
    ΟΛΗ Η ΜΠΟΥΔΕΛΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠ.


    Πολλοί Έλληνες θα ήθελαν να σου πούν “τί να κάνετε” kyr;a moy, αλλά έχε χάρη που είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι.
    Τον απλό υπάλληλο, ιδιαίτερα του ιδιωτικού τομέα, που κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή να χάσει τη δουλειά του και δεν έχει λεφτά καλά καλά για να βάλει βενζίνη τον ρωτάει κανείς πως τα βγάζει πέρα;
    Τι δούλεμα είναι αυτό από τούτους εδώ βρε παιδιά;
    -------------------------------
    Η ΤΥΠΙΣΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ
    ΓΙΑΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ
    ΙΝΤΕΡΝΕΤ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την ΜΟΥΝΑΡΧΙΔΑ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ μας έβαλες πάλι .
    ΑΧΡΗΣΤΕ ΛΑΔΟΠΟΝΤΙΚΑ.

    ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΛΗΤΑΡΑ ΧΟΝΤΟΚΩΛΗ
    ΚΥΒΕΡΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕ.....
    ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΣΤΟΝ ΟΤΕ.

    Δηλαδή μαφιόζος ________________
    με ευγενικό πρόσωπο .

    Σε όλα τα σκατά που γίνονταν τότε επικεφαλής ήταν ο αλήτης.
    που μας βρίζει η γυναίκα του. Αλήθεια η μαντάμ του που πληρώνει φόρους εδώ ή στην Ολλανδία;.
    Τόσο ξεφτίλες είναι που ο άντρας της είναι υπουργός οικονομίας σε μια χώρα που η γυναίκα του δεν καταδέχεται να πληρώνει φόρους.

    Μου θυμίζει τον Αντρεότι σε νέαρη ηλικία. Τον γνωστό αρχινονό των Ιταλών Χριστιανοδημοκρατών.

    Ύπουλος, εκπρόσωπος μεγαλοτραπεζών του εξωτερικού είναι αυτός που μας κατασίκασε μαζί με Σημίτη, Παπαδήμο στον εθνικό εξευτελισμό και την κατοχή από την Ε.Ε. βάσει σχεδίου.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΑΣΥΜΑΖΕΥΤΑ !!!!!

    ΧΈΣΕ ΜΕΣΑ ......ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΡΓΚΑΚΗ ΝΤΑΛΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και γιατι πηγε σε εκλογες η ΝΔ και γιατι φηφισε για Προεδρο αφου οι δημοσκοπησεις ειναι πλαστες και μαλλον υπονοεις οτι ειναι πισω το Πασοκ. Εμενα ποσως με ενδιαφερει
    αλλα μου προκαλεις την μεγαλη απορια με αυτα που γραφεις αγαπητε φιλε και γιαυτο ρωτω αυτα τα 2 απλα πραγματακια. Δηλαδη εγινε ολη αυτη η μανουβρα και τα εξοδα των εκλογων για πλακα για να μας λες οτι σε 4 μηνες κατερευσε η Κυβερνηση, ειναι ψευτικες οι δημοσκοπισεις κλπ κλπ. Δικαιωμα σου αλλα ειναι περιεργα πραγματα αυτα που λες δεν στεκουν και μαλλον τον εαυτο σου κοροιδευεις 'η θελεις μαλλον να παρηγορισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπορεί να καταρρεύσουν μετά από ένα χρόνο όμως τουλάχιστον δεν φοβούνται την σκιά τους και περνούνε μέτρα .ΤΗ ΝΑ ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΘΥΣΙΑΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΙΣΘΗΜΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ, ΣΠΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΙΣΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;
    ΟΥ! ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση