GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δενδροφύτευση στα Καλύβια...

Aπό το http://kala-nea.gr/ Η INTERAMERICAN σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Ελλάδα Καθαρή» σας προσκαλεί σε εθελοντική δενδροφύτευση που θα πραγμ...

Aπό το http://kala-nea.gr/

Η INTERAMERICAN σε συνεργασία με τη Μ.Κ.Ο. «Ελλάδα Καθαρή» σας προσκαλεί σε εθελοντική δενδροφύτευση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010 και ώρα 10 π.μ. στο Πάνειο Όρος Καλύβια.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
09.30 Σημείο συνάντησης: Δημαρχείο Καλυβίων
10.00 Άφιξη στο σημείο της δενδροφύτευσης -Πρωινό – Ενημέρωση – Διανομή Εξοπλισμού – Ομιλίες
10.30 Έναρξη δενδροφύτευσης
12.30 Ολοκλήρωση ...

δενδροφύτευσης – Ανάρτηση πινακίδας-Ομαδική Φωτογράφιση
Απονομή βραβείων – Snack – Αναχώρηση
Για τη μετάβαση στον χώρο της δενδροφύτευσηςη Εταιρεία θα ναυλώσει πούλμαν, το οποίο θα βρίσκεται την Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. στην είσοδο του κτηρίου INTERAMERICAN (Λεωφ. Συγγρού 350).
Παρακαλώ απαντήστε έως τις 16 Φεβρουαρίου: Χρύσα Ελευθερίου eleftheriouch@interamerican.gr

4 σχόλια

  1. Στον Βυρωνα υπαρχει νεκρος πολιτης απο σφαιρες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλαβαίνω ότι ο ΓΑΠ αδυνατεί να ελέγξει τις μύριες σκόρπιες σκέψεις, συμπλέγματα και απωθημένα, που τριγυρνούν αδιάκοπα και άναρχα στα άδυτα του εγκεφάλου του. Από εκεί όμως μέχρι του να μην μπορεί να ελέγξει, έστω στοιχειωδώς, αυτά που λέει δημόσια, τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί συνεργάτες του απέχει πολύ (και κοστίζει πολύ).

    Όταν πχ. δεν καταλαβαίνεις ότι εάν ένας πρωθυπουργός βγεί δημόσια και πεί ότι "η οικονομία μου είναι ένα βήμα από την πτώχευση" αμέσως θα πανικοβληθούν όσοι μας έχουν δανείσει και θα ζητήσουν αύξηση των επιτοκίων, τότε ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΚΟΣ.

    Όταν λίγη ώρα πριν από ντεμέκ σκληρή διαπραγμάτευση με την Ε.Ε. ρωτάνε τα ξένα ΜΜΕ τον Υπουργό Οικονομίας εάν θα πτωχεύσει η Ελλάδα και αυτός απαντάει "η Ελλάδα είναι πολύ μεγάλη για να πτωχεύσει, διότι είναι σαν τον Τιτανικό", τότε ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΚΟΣ.

    Όταν οι τεχνοκράτες της Ε.Ε. μας συμβουλεύουν να επικεντρωθούμε στη μείωση των κρατικών δαπανών και να μην αυξήσουμε τη φορολογία διότι αυτό θα στραγγαλίσει την οικονομία και θα ξεχειλώσει την ανεργία αλλά αυτοί κάνουν το ακριβώς αντίθετο, τότε ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΚΟΙ.

    Η άοκνη προσπάθεια των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης να ωραιοποιήσουν τις μπαρούφες και να ηρωοποιήσουν τους ανεγκέφαλους, δυστυχώς για αυτούς, έχει ημερομηνία λήξης.

    Κάποια στιγμή ο κόσμος κουράζεται.

    Κάποια στιγμή ο κόσμος καταλαβαίνει.

    Σε αυτή τη χρονική συγκυρία η χώρα μας έχει την κακοτυχία να κυβερνάται από ΣΤΟΚΟΥΣ.

    Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πληρώσουμε πάρα πολύ ακριβά, οικονομικά και εθνικά, την περυσινή επιλογή μας.

    dexiextrem

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΑΣΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ .ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΛΥΣΣΑΞΕ, ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΕΡΡΑΒΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ.ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.ΜΟΝΟ ΕΜΕΤΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση