GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφισμα κατά της μαζικής χορήγησης ιθαγένειας...

Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθν...

Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Με πρωτοβουλία του Διοικητικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με την Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης, πραγματοποιήθηκε σήμερα ημέρα Τρίτη της 26 Ιανουαρίου 2010 και ώρα 8:00 μμ στο Σταθάκειο Κέντρο της Ομοσπονδίας ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση με θέμα τις εθνικές επιπτώσεις του προτεινόμενου από την ελληνική κυβέρνηση νομοσχεδίου το οποίο προβλέπει τη χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες.
Οι παρευρισκόμενοι άκουσαν και ανέλυσαν προσεκτικά τις απόψεις της ομιλήτριας κ. Αικατερίνης Λιβάνη, καθώς και...

τις παρεμβάσεις του συντονιστή της εκδήλωσης Δρα. Χαράλαμπου Β. Βασιλειάδη και αφού παρενέβησαν με ερωτήσεις, σχόλια και προτάσεις κατέληξαν στο εξής ψήφισμα.
ΨΗΦΙΣΜΑ
Οι συμμετέχοντες στην προαναφερόμενη ανοικτή πανομογενειακή συγκέντρωση, όλοι Έλληνες στη καταγωγή που ζούμε στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, άνθρωποι που νοιαζόμαστε για την πατρίδα μας αν και ζούμε μακριά της, άνθρωποι που υπηρετούμε την πατρίδα μας εθελοντικά και με ανιδιοτέλεια και που θυσιαζόμαστε για αυτή όταν κληθούμε, καταλήξαμε στα εξής συμπεράσματα και αιτήματα:
1. Σε κάθε ευνομούμενη πολιτεία είναι απαραίτητο να υπάρχει ισορροπία -σε εύρος και συσχετισμούς-μεταξύ των δικαιωμάτων που παρέχει η πολιτεία (και πρέπει να απολαμβάνει κάθε πολίτης) αλλά και των υποχρεώσεων που του επιβάλλει. Σε αντίθετη περίπτωση, οι κοινωνίες οδηγούνται στα άκρα είτε της απολυταρχίας και της σκλαβιάς, είτε της αυθαιρεσίας και της αναρχίας.
2. Ζούμε στις ΗΠΑ, την πρώτη χώρα που θεμελιώθηκε πάνω στις δημοκρατικές αρχές και εμπνεύστηκε από τις μεγάλες αξίες της –αρχαίας αλλά και σύγχρονης- Ελλάδος, της πατρίδας μας, και νιώθουμε έντονη την ανάγκη να σεβόμαστε την ανθρώπινη ύπαρξη και να στηρίζουμε τις θεμελιώδεις αρχές του κράτους δικαίου.
3. Νιώθουμε, όσο λίγοι τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μετανάστες, νόμιμοι ή μη, μιας και όλοι είμαστε μετανάστες ή γόνοι μεταναστών στις ΗΠΑ και βιώσαμε παρόμοιες καταστάσεις.
4. Κρίνουμε απαραίτητο η ελληνική πολιτεία να προστατεύει όλους τους μετανάστες, ακόμη και τους παράνομους, και να εντάσσει στο δυναμικό της όσους από αυτούς αποτελούν ωφέλιμη και δημιουργική συνιστώσα της γενέτειράς μας, παρέχοντας τους το δικαίωμα της νόμιμης εργασίας με όλες τις αμφίδρομες δεσμεύσεις που απαιτεί κάτι τέτοιο.
5. Ωστόσο, είμαστε εναντίον της μαζικής και με συνοπτικές διαδικασίες χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας σε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους και μη μετανάστες στη χώρα μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα ήμασταν εξίσου αντίθετοι και με μαζικές απελάσεις ή όποιες άλλες προθέσεις ή πράξεις που θα έπλητταν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ευημερία σε εθνική κλίμακα.
6. Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να αποτελεί απλά μια διαδικασία της κρατικής μηχανής και μάλιστα μιας μηχανής που δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την αποτελεσματικότητα της, που συχνά «εμπνέεται» από κομματικές κατευθύνσεις και που «ταλαιπωρείται» από τακτικές εκλογικές αναμετρήσεις.
7. Είναι γνωστό ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν μπορεί να προκύψει απλά από την ψήφιση ενός σχετικού νόμου τη στιγμή που γνωρίζουμε ότι τα μέλη της κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας ψηφίζουν κατά βούληση ... των πολιτικών τους αρχηγών απαξιώνοντας έτσι οι ίδιοι τον σπουδαίο και διακριτό ρόλο που τους ανέθεσε το ελληνικό σύνταγμα με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.
8. Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν εμπίπτει στα πλαίσια της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύουμε ότι ο έλεγχος, η καταγραφή και η έκδοση «πράσινης» κάρτας νομίμου παραμονής σε πρώτη φάση θα συνέβαλε αποτελεσματικά στη προστασία αυτών των ανθρώπων και στη συνέχεια, μέσα από μια μακροπρόθεσμη εθνική μεταναστευτική πολιτική, την ένταξη όσων πληρούν κάποιες ουσιαστικές προϋποθέσεις στην ελληνική πολιτεία.
9. Κρίνουμε ότι το ζήτημα της χορήγησης της ελληνικής ιθαγένειας και της κατάρτισης μεταναστευτικής πολιτικής θα πρέπει να αντιμετωπισθεί σαν εθνικό και να ζητηθεί μια ευρύτερη συναίνεση εντός και εκτός του κοινοβουλίου. Διαφαίνεται ότι η φιλοσοφία του προτεινόμενου νομοσχεδίου διίσταται (ίσως και να αντιτίθεται) κατά πολύ του κοινού λαϊκού αισθήματος με κίνδυνο τη δημιουργία ανατρεπτικών και ρατσιστικών δυναμικών αλλά και τάσεων διάσπασης και τριβής μέσα στην ελληνική κοινωνία.
10. Η σπουδή της ελληνικής κυβέρνησης να ψηφίσει το εν λόγω νομοσχέδιο με επείγουσα προτεραιότητα, καταμεσής μάλιστα μιας τεράστιας και πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης και χρηματοπιστωτικής απαξίωσης που διέρχεται, κατά γενική ομολογία, η πατρίδα μας, μας δημιουργεί εύλογα πολλά ερωτηματικά, ακόμη και υποψίες. Είναι αλήθεια
τόσο επίκαιρο και επείγον τον εν λόγω ζήτημα; Ποιος θα είναι άραγε ο αντίκτυπος στην εθνική και θρησκευτική ταυτότητα και ομοιογένεια των Ελλήνων; Θα διακυβευτούν το εθνικό φρόνημα και η ορθόδοξη πίστη μας; Θα επιφέρει αλλοίωση του εκλογικού σώματος, προς όφελος ενός ή δύο συγκεκριμένων κομμάτων; Σε μια εποχή που οι θέσεις εργασίας είναι ελάχιστες και η ανεργία καλπάζει, ποιος θα είναι ο αντίκτυπος στα ασφαλιστικά ταμεία και στα κρατικά ταμεία ανεργίας και επιδομάτων; Συμφωνούμε ότι «ο φόβος είναι κακός οδηγός», αλλά δεν φοβόμαστε. Το να επεξηγούμε τα πάντα κάτω από το πρίσμα της ξενοφοβίας είναι υπεκφυγή και όχι αντιμετώπιση. Ο Έλληνας δεν φοβήθηκε θεριά, τώρα θα φοβηθεί; Το να αναφερόμαστε σε ανθρώπους που «η ανέχεια και ο πόλεμος τους στέρησαν την πρώτη τους πατρίδα» αποτελεί απόπειρα παραπλάνησης του κόσμου, θίγοντας τις ευαίσθητες χορδές ανθρωπιάς του Έλληνα, προβάλλοντας μια περιορισμένη μα τραγική κατηγορία των μεταναστών και όχι μια ολοκληρωμένη και εμπεριστατωμένη διάσταση του ζητήματος.
Δυστυχώς εκτιμούμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας θα επιδράσει αρνητικά, έως και καταλυτικά, με συνέπειες απρόβλεπτες και ίσως μη –αναστρέψιμες.
11. Τελειώνοντας αναρωτιόμαστε γιατί το ελληνικό κράτος, αν ήθελε πραγματικά να «τακτοποιήσει» εκκρεμότητες, δεν φρόντισε με την ίδια σπουδή να ικανοποιήσει το πάγιο αίτημα της ελληνικής διασποράς για χορήγηση δικαιώματος ψήφου στις χώρες που κατοικούν τα μέλη της; Στο κάτω-κάτω εμείς οι απόδημοι Έλληνες (απεξαρτημένοι από ρουσφέτια, πακέτα και επιδοτήσεις) θα ψηφίζουμε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προοπτική του ελληνικού έθνους. Έτσι δεν πρέπει;
12. Κρίνουμε ότι η λαθρομετανάστευση και το προτεινόμενο σχέδιο νόμου είναι ο Δούρειος Ίππος της άλωσης του Ελληνισμού.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο,
Δημήτριος Καλαμαράς Esq, Πρόεδρος
Πέτρος Γαλάτουλας Γενικός Γραμματέας

40 σχόλια

  1. Μέτωπο με συνδικαλιστές ΠΑΣΟΚ, Να αρθούν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες στο ύψος των περιστάσεων ζήτησε ο Αλ. Τσίπρας, απευθύνοντας κάλεσμα για κοινό αγώνα στους συνδικαλιστές και τα μέλη του κυβερνώντος κόμματος !
    ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ ΔΕΚΤΟ!! Χίλιες φορές δεκτό με δυο προϋποθέσεις….
    Πρώτη. Να καταθέσει ο Σύριζα ερώτηση στην Βουλή σχετική με την οικονομία και να ζητά να μάθει από την Νέα Δημοκρατία τι έκανε με την Στατιστική Υπηρεσία, Τι έκανε με τα STAGE και ποιους προσελάμβαναν και πως, να δηλώσει η Νέα Δημοκρατία ποιοι από το κόμμα της έκαναν την λαμογιά με το Βατοπέδι, με τα Ομόλογα, με την απογραφή του 2004, δηλαδή να του δηλώσει ποιοι και πώς την έκαναν, να απαιτήσει από την Νέα Δημοκρατία να μάθουμε και εμείς που πήγε ο πλούτος και τα δάνεια της χώρας από το 2004 έως το 2009.
    Και μετά από όλα αυτά εν καιρώ γιατί μπορεί να πάρουν και μήνες και αφού πάρει απαντήσεις που θα ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ, να στηθεί έξω από την Ρηγίλης με τους οπαδούς του αριστοκράτες του πνεύματος και του πλούτου αδιαλείπτως επί τετραήμερο με ΠΙΠΙΖΕΣ, ΚΛΑΡΙΝΑ, ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΜΠΑΝΑ, ΒΙΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΡΝΤΕΟΝ,ΚΑΙ ΌΧΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΕΝΗΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΌΡΓΑΝΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΛΑΔΟΒΑΡΕΛΑ, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, και να τα βαρούν, χωρίς να φορούν ωτοασπίδες, ή να έχουν κάνει χρήση χαλαρωτικών ουσιών προκειμένου και αυτοί να νοιώσουν στο πετσί τους ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΤΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ!
    Μετά ταύτα καλοδεχούμενοι και για συνεργασίες στα κάτω, και για συνεργασίες στα πάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαλά ναι...παίρνουν αποφάσεις για την Ελλάδα, από την Ν.Υόρκη. ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΑΞΙΖΟΥΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατα τη γνωμη μου ηταν μετριοπαθης η δηλωση αλλα μεταναστες oντας κ αυτοι, μετρησαν τα λογια τους.Οπως κ να χει ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια είναι η λύση! Να δολοφονηθεί ο αρβανίτης Πατρινιός ΓΑΠ! Σκατά στην μιναρούπολη και στους αραβοκρητικούς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστοι οι φοβοι και οι επισυμανσεις.Η επισπευση ειναι υποπτη.Καλα θα κανουν να το σκεφτουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ [ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ].
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΑΣ[ΜΟΥΓΚΑ] Ή ΤΗΝ ΕΝΟΧΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στήριξη στον πρωθυπουργό,

    αλλά και ικανοποίηση για τη στάση του Αντώνη Σαμαρά εκφράζουν οι πολίτες
    Αθήνα





    Αναγκαίες θεωρεί τις σκληρές αποφάσεις για την οικονομία το 64,1% των πολιτών, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της Κάπα Research, την οποία παρουσιάζει Το Βήμα της Κυριακής.

    Ωστόσο, ένας στους δύο πολίτες (50,4%) τάσσεται κατά της αύξησης των ορίων συνταξιοδότησης, ενώ το 60,5% διαφωνεί με την αύξηση της φορολογίας στα καύσιμα.

    Στην ερώτηση πόσο πιθανό θεωρείτε το ενδεχόμενο χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους, το 36,3% δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου πιθανό, ενώ λίγο πιθανό το θεωρεί το 30% των ερωτηθέντων. Αρκετά ή πολύ πιθανό να χρεοκοπήσει η χώρα δηλώνει το 32,2%.

    Οι πολίτες σε συντριπτικό ποσοστό που αγγίζει το 71,1% εκτιμούν ότι υπάρχουν δυνατότητες μείωσης του αριθμού των εργαζομένων στο Δημόσιο, χωρίς να μειωθεί η αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που αυτό προσφέρει.

    Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ευρήματα στο ερώτημα «πόσο χρόνο δίνετε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου για να αποδώσουν τα μέτρα σταθεροποίησης της οικονομίας και να μπει η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης;»

    Το 32,6% δηλώνει ότι δίνει ένα χρόνο, το 27,4% όλη την τετραετία, το 25,3% δύο χρόνια και το 9,6% δηλώνει ότι δίνει τρία χρόνια.

    Παράλληλα, οι πολίτες αξιολογούν θετικά (57,3%) τη στάση του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, να στηρίξει υπό όρους την κυβέρνηση. Το ποσοστό αυτό μεταξύ των ψηφοφόρων της ΝΔ ανεβαίνει στο 68,2%.

    Τέλος, οι πολίτες σε ποσοστό 58,6% δηλώνουν ότι εμπιστεύονται πολύ ή αρκετά τον πρωθυπουργό στην προσπάθεια για έξοδο της χώρας από την κρίση.

    Η πανελλαδική έρευνα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 3-4 Φεβρουαρίου (μετά το διάγγελμα του πρωθυπουργού) σε δείγμα 2.299 ατόμων άνω των 18 ετών.

    Η συλλογή των στοιχείων έγινε με τη μέθοδο των τηλεφωνικών συνεντεύξεων και βάσει ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ολοι αυτοι κινουνται στην γραμμη δρ Κουτσουκου!!

    αδεια παραμονης: ναι
    ταυτοτητες μς ιθαγενεια:οχι

    ιθαγενεια μετα τα 18 και αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. NAI MAS TA EIPAN KAI ALLOI...

    PERIMENOYME TO ARURO TOY DR KOYTSOYKOY GIA TO METANASTEYTIKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κρίνουμε ότι η μαζική χορήγηση της ελληνικής ιθαγένειας δεν εμπίπτει στα πλαίσια της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Πιστεύουμε ότι ο έλεγχος, η καταγραφή και η έκδοση «πράσινης» κάρτας νομίμου παραμονής σε πρώτη φάση θα συνέβαλε αποτελεσματικά στη προστασία αυτών των ανθρώπων και στη συνέχεια, μέσα από μια μακροπρόθεσμη εθνική μεταναστευτική πολιτική, την ένταξη όσων πληρούν κάποιες ουσιαστικές προϋποθέσεις στην ελληνική πολιτεία.


    NAI EXOUN DIAVASEI DR KOUTSOUKO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο κάτω-κάτω εμείς οι απόδημοι Έλληνες (απεξαρτημένοι από ρουσφέτια, πακέτα και επιδοτήσεις) θα ψηφίζουμε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προοπτική του ελληνικού έθνους. Έτσι δεν πρέπει;
    --

    OXI PSIFO STOYS METANASTES

    NAI PSIFO STOUS APODIMOYS ELLHNES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εκατό και λιγότερα άτομα που "πήραν" αυτή την απόφαση δεν αντιπροσωπεύουν την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων (οι περισσότεροι προέρχονται απο συλλόγους σφραγίδες), και σίγουρα την Ελληνοαμερικάνικη ομογένεια του ενός εκατομυρίου.
    Είναι για κλάματα και για....ντομάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ: Ξυλοδαρμοί στο κτίριο της ελλην. Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης, επέμβαση της αστυνομίας, συλλήψεις... Με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ο ένας από τους εμπλεκόμενους

    Στην ανοιχτή συγκέντρωση (26 Ιαν. '10) στο ''Σταθάκιο Κέντρο'', έδρα της Ομοσπονδίας ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης στην Αστόρια, γιά το ζήτημα απόδοσης ιθαγένειας σε μετανάστες στην...Ελλάδα, ήταν έντονη η παρουσία ακροδεξιών, τραμπούκων, φανατικών της Εκκλησίας, Νεοδημοκρατών, οπαδών του ΛΑΟΣ κ.ά.

    omospondyliaNYΔιοργανωτής του κακόγουστου ακροδεξιού ''θέατρου'', η ανενεργή ''Επιτροπή Εθνικών Θεμάτων'' της Ομοσπονδίας, η οποία πολύ σπάνια ασχολείται με τα μεγάλα εθνικά ζητήματα της Ελλάδας... Η αστυνομία συνέλαβε δύο (ο ένας -Χρ. Ορφ.- είναι μέλος του Διοικ. Συμβούλιου της Ομοσπονδίας, πρόεδρος της ανενεργής επιτροπής Εθνικών Θεμάτων της και μέλος του συμβούλιου της Νομαρχιακής ''Νέας Δημοκρατίας''), o δεύτερος (''αγριοχρίστιανος'') προκάλεσε τα επεισόδια... Διασυρμός του Ελληνισμού από ολίγους τυχοδιώκτες, ''κομματόσκυλα'' κ.ά.

    'Ηταν αναμενόμενο ότι η ανεξέλεγκτη κατάσταση στην υπό διάλυση Ομοσπονδία, θα οδηγούσε και σε ξυλοδαρμούς, συλλήψεις... Καταστρεπτική η ανάμιξη των πολιτικών κομμάτων της Ελλάδας στα της Ομογένειας... Στην συγκέντρωση, είχαν έτοιμο και ''ψήφισμα'' που ''εγκρίθηκε'', για να μην δοθεί ιθαγένεια στους μετανάστες στην Ελλάδα, αλλά δεν το δημοσιοποιούν... Στην σύνταξη του κείμενου του ''ψηφίσματος'', συμμετείχε και ο σύμβουλος της Ομοσπονδίας, Δημ. Δημητρίου... Δηλαδή, ένα από τα πολλά ''ψηφίσματα'' με μηδενική αξία, που συνηθίζεται να εκδίδουν ομογεν. Οργανώσεις, χωρίς ποτέ αυτά να πάνε στους...παραλήπτες ή άμεσα ενδιαφερόμενους...

    Ο λαλίστατος πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δ. Καλαμαράς, στην ομιλία του, αποκαλούσε συνέχεια ''ιφιγένεια'', την ''ιθαγένεια''...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παρόντα μέλη του Δ.Σ., δεν έκαναν τίποτα γιά ν' αποτρέψουν τις αθλιότητες. Ο πρόεδρος (Δ. Καλαμαράς), ο γεν. γραμματέας (Π. Γαλάτουλας, που μετάτρεψε τo κτίριο της Οργάνωσης σε άτυπη έδρα της Νομαρχιακής Ν.Δ.) και οι βασιλοχουντικοί μόνιμοι του Δ. Συμβούλιου, είναι ''η πηγή του κακού''.
    ''Σύμπτωση'': Πέντε μέλη του συμβούλιου της Νομαρχιακής ''Νέας Δημοκρατίας'', είναι και μέλη στο Διοικητικού Συμβούλιου της Ομοσπονδίας!

    Το μέλος του Δ.Σ., Χρ. Ορφανάκος, που συμμετείχε στο επεισόδιο, υπόβαλε γραπτά παραίτηση δύο ημέρες αργότερα (28 Ιαν. '10), αλλά δεν έγινε δεκτή.
    Το κείμενο της επιστολής παραίτησης (σημ. σύντ.: την ζητήσαμε, επικαλούμενοι τον ομοσπονδιακό νόμο περί μη κερδοσκοπικών Οργανισμών και μας δόθηκε την επόμενη ημέρα): «Αγαπητέ κ. πρόεδρε και μέλη του Διοικ. Συμβούλιου.
    'Oλα αυτά τα χρόνια υπηρέτησα την Ομοσπονδία με αγάπη και προσέφερα μαζί με όλους εσάς τις δυνάμεις μου στις προσπάθειές όλων μας να ανταποκριθεί στην υψηλή της αποστολής. Αν και γεννημένος σε αυτή εδώ τη χώρα, στην καρδιά μου έχω την Ελλάδα και οι χαρές της είναι και δικές μου χαρές και οι πίκρες της και τα προβλήματά της και δικές μου χαρές και προβλήματα. 'Oπως γνωρίζετε την 26 Ιανουαρίου 2010, είχαμε την πανομογενειακή συγκέντρωση με θέμα το μεγάλο πρόβλημα της Ελληνοποίησης των λαθρομεταναστών κατά τη διάρκεια της οποίας συνέβη ένα ατυχές περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκει αδίκως και το δικό μου όνομα. 'Oλοι είδατε ότι δεν χειροδίκησα σε κανένα άτομο, αφού ενέργειες τοιούτου είδους δεν συνάδουν με το χαρακτήρα μου, ούτε με τη μέχρι σήμερα πορεία μου στην ομογένεια. Επειδή όμως δεν θέλω να είμαι εμπόδιο και σημείο αναφοράς για να βάλλεται η Ομοσπονδία, με αυτή μου την επιστολή υποβάλω τη παραίτησή μου από το Διοικητικό Συμβούλιο, με την υπόσχεση ότι πάντα θα είμαι δίπλα σας και θα προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις σε ότι μου ζητηθεί όπως έπραξα μέχρι σήμερα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την άριστη συνεργασία που είχαμε και τους αντιπροσώπους, που μου έδωσαν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτό το Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά και για την αγάπη που με περιβάλλατε τον ενάμιση χρόνο που υπηρετήσαμε μαζί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συμφωνω απολύτως.
    Η μαζικη εισβολή ειναι και κατευθυνόμενη και ύποπτη. Δεν είμαστε ανυποψίαστοι. Πιέστε και εσείς την κυβέρνηση ,Ελληνες του εξωτερικού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σωστά τα λένε οι Ελληνοαμερικάνοι.
    Το ελληνικό κράτος είναι πράγματι γελοίο και αναξιόπιστο π.χ. και ως προς την μη παροχή δυνατότητας επιστολικής ψήφου για την ανάδειξη του ελληνικού κοινοβουλίου ( ενω συγχρόνως ζητά και απο τους Ελληνοαμερικάνους να υπηρετήσουν θητεία στον ελληνικό στρατό !) και απο τους 'Ελληνες της Αμερικής.
    Αυτό όμως δεν δικαιολογεί το ελληνικό κράτος να μην ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις του απο την ένταξή του στην ΕΕ που επιβάλλει να δίνεται η δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθε για την τοπική αυτοδιοίκηση και στους μετανάστες που κατοικούν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η μόνη λύση ειναι να πιέσουν οι Ελληνοαμερικάνοι τούς Αμερικάνους ετσι ωστε τα φυσικά αφεντικά του Παπανδρέου με την σειρά τους να διαφοροποιήσουν τις εντολές τους πρός αυτόν τον βλάκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο κάτω-κάτω εμείς οι απόδημοι Έλληνες (απεξαρτημένοι από ρουσφέτια, πακέτα και επιδοτήσεις) θα ψηφίζουμε με αποκλειστικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και την προοπτική του ελληνικού έθνους. Έτσι δεν πρέπει;

    Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν σας δίνουν το δικαίομα αυτό . Νάστε καλά .Χάρη σ'εσας υπάρχει το Ελληνικό κράτος , ακόμη.
    Ιάσων Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ.
    ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΤΡΕΦΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΞΕΡΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΩΡΑΙΟ;
    ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΙΟΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΡΘΕΤΕ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Με το νομοσχέδιο αυτό δύο είναι οι στόχοι, πρώτον η ισλαμοποίηση της Ελλάδος και δεύτερον στις επόμενες εκλογές να ξαναβγεί ..... με τους ψήφους των παρανόμως εισελθόντων στην χώρα [λαθρομεταναστών].
    Όσοι νομίζουν ότι μπορούν, να εκφρασθούν με νόμιμα μέσα στην επιχειρουμένη, κατά την άποψή μου, καταστρατήγηση του ισχύοντος Συντάγματος.
    Συνταγματολόγοι και νομικοί, καλούνται πάντα με νόμιμα μέσα, να εκφρασθούν με τις γνωμοδοτήσεις τους.
    Να γίνει δημοψήφησμα, το απαιτεί η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
    Εάν η άποψή μου είναι ορθή, τότε θα μιλάμε για Συνταγματική εκτροπή.
    Οι σεβαστοί κ.κ. Υπουργοί, που είναι και καθηγητές του Συνταγματικού Δικαίου, μπορούν να εκφράσουν τις απόψεις τους, εεπί του θέματος αυτού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν υπάρχει ένας εγγράμματος και με νομικές γνώσεις δημοσιογράφος να κάνει μιά σωστή και αντικειμενική έρευνα επί του θέματος αυτού?
    Τι θέλουν οι Έλληνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το μήνυμα της ημέρας

    Άκουσες τα νέα Πατέρα;
    - ΟΧΙ !!!
    ουφ....καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Παρακαλώ κάνετε τις συγκρίσεις με το σχέδιο της λαθρομετανάστευσης δείτε τα κοινά στοιχεία και την επιχειρηματολογία του , (…κοινή συμβίωση , προοπτική…) , δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε ότι και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει ένας κοινός ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ο Παπανδρέου , δείτε γιατί φοβάται την ετυμηγορία του κόσμου ο Γιωργάκης ( έχει το προηγούμενο με την Κύπρο )

    Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ Η ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ

    «Τώρα που έχει έρθει η ώρα της κρισιμότερης απόφασης της σύγχρονης ιστορίας μας, η μεγάλη δημοκρατική και προοδευτική παράταξη συνεπής στις αρχές, τους αγώνες και τις παραδόσεις μας λέει το «ναι». Το «ναι» στο κοινό μέλλον των δύο κοινοτήτων, το «ναι» στην κοινή συμβίωση, το «ναι» στην ένταξη μιας επανενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Λέει «ναι» στη συνεργασία και «όχι» στο διχασμό, λέει «ναι» στην προοπτική και «όχι» στη στατικότητα» είπε ο κ. Παπανδρέου.( Απρίλιος του 2004 )

    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    Μιλώντας προχθές το βράδυ στο πολιτικό μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου, το οποίο διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Μολυβιάτης περιέγραψε άγνωστες πτυχές εκείνων των στιγμών στο Μπούργκενστοκ. «Βρεθήκαμε» είπε, «μπροστά σε μια ιδιόμορφη διαδικασία, που ήταν ψευδαίσθηση διαπραγμάτευσης, με προκαθορισμένα χρονικά όρια και κυρίως μια προδιαγεγραμμένη επιδιαιτησία… Θυμάμαι, ότι αμέσως μόλις φθάσαμε στο Μπούργκενστοκ, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πιεστική πρόταση του κ. Ντε Σότο. Προφανώς δεν μιλούσε μόνος. Επέμενε, όμως, φορτικά για τετραμερή συνάντηση. Ήταν μια άμεση και ανοικτή πίεση, που στρεφόταν αποκλειστικά και μόνο προς τη δική μας πλευρά. Όλοι γνωρίζουμε, άλλωστε, ότι η τετραμερής διαπραγμάτευση ήταν και παραμένει μια σταθερή τουρκική επιδίωξη. Επιχειρούσαν, δηλαδή, να μας εκθέσουν ως αδιάλλακτους σε ένα καλά σχεδιασμένο «blame game»……………..
    Ο πρώην Υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας τόνισε ότι από την πρώτη στιγμή τα μηνύματα ήταν ξεκάθαρα. «Η αρνητική έκβαση των υποτιθεμένων εκείνων συνομιλιών οδηγούσε σε προσχεδιασμένη επιδιαιτησία. Δεν ήταν, άλλωστε, τυχαία η στάση που τηρήθηκε απέναντι στην πρότασή μας για μια μικρή αναβολή του δημοψηφίσματος. Ζητήσαμε παράταση των διαβουλεύσεων για ένα μήνα, προκειμένου να υπάρξει μια ακόμα προσπάθεια και ευκαιρία να επιτευχθεί συμφωνία. Η πρότασή μας δεν έγινε δεκτή. Δεν κάναμε και εμείς δεκτό το τελεσίγραφό τους. Δεν γινόταν αλλιώς»……..
    Ο Πέτρος Μολυβιάτης θυμάται ότι τον ρώτησε ο Κόφι Ανάν, «για ποιο λόγο θα έπρεπε να αναβληθεί το δημοψήφισμα». «Απάντησα, διότι απλά το Σχέδιό σας στις 24 Απριλίου θα είναι νεκρό». Και προσθέτει: «Όσο και αν φαίνεται περίεργο, κανείς, εκτός από εμάς, δεν έδειχνε να πιστεύει ότι θα απερρίπτετο το σχέδιο Ανάν»…………………..
    Ο κ. Μολυβιάτης ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες στο Μπούργκενστοκ κυκλοφορούσε μία φήμη ότι θα προετείνετο να υπογραφεί όχι το Σχέδιο Ανάν αλλά κάποιο κείμενο, μεταβατικό ή μη. «Όταν, λοιπόν, ερώτησα τον Τάσσο Παπαδόπουλο αν θα υπέγραφε ένα τέτοιο κείμενο, μου απάντησε: “Κάτω από αυτές τις συνθήκες, εγώ, πριν φύγουμε από εδώ, δεν υπογράφω ούτε το λογαριασμό του ξενοδοχείου”»……………..
    O κ. Μολυβιάτης τόνισε ότι οι περιστάσεις απαιτούσαν σύνεση και τόλμη. «Ο Τάσσος Παπαδόπουλος», σημειώνει, «τα συνδύαζε και τα δύο στον ύψιστο βαθμό. Δεν χρειάστηκαν παρά μόνο ελάχιστα λεπτά συνομιλίας μεταξύ μας, για να αποφασίσουμε την άμεση απόρριψη της πρότασης και της πίεσης που αυτή υπέκρυπτε».
    (4/2/2010)

    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

    Το 75,83% των Ελληνοκυπρίων (ή 313.704 άτομα) λέει «όχι» στο σχέδιο Ανάν, ενώ το 24,17% (99.976 άτομα) αποδέχεται την πρόταση του ΓΓ του ΟΗΕ για λύση του Κυπριακού, σύμφωνα με το 100% των συγκεντρωτικών αποτελεσμάτων

    (24.4.2004)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

    Λίγο ψυχοθεραπεία δε βλάπτει!

    Κανονικά θα πρέπει οι ιθαγενείς των χωρών όπου έχουν γίνει Ολυμπιακοί αγώνες, και κάθε φορά και όπου θα γίνονται, να ανακηρύσσονται επίτιμοι πολίτες του ελληνισμού.

    Οι Ολυμπιονίκες δε των αγώνων αυτόματα να λαμβάνουν και την Ελληνική ιθαγένεια, καθότι και στην αρχαία Ελλάδα προϋπόθεση για να μετείχε κανείς στους των Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ότι μετείχε της ελληνικής παιδείας.

    Μήπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί η
    ελληνική ιθαγένεια από τους εν Ελλάδι ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.

    Γιατί ΑΛΛΟ το χωρίς εξαίρεση ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των πανανθρώπινων θρησκειών, και ΑΛΛΟ το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ του αιρετικού ενός πολιτεύματος ή ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. This Is Pasok!!!

    Οσο μεγαλύτερο ψέμα πείς, τόσο πιό πιστευτό φαίνεται....

    Αυτό το ανέκδοτο με τα γκάλοπ παραγγελιές…δεν παίζεται.

    Οι Έλληνες δήθεν συμφωνούν με τα μέτρα-μπαρούφες της κυβέρνησης-τσίρκο και λένε χτυπάτε και άλλο.

    Βρε καρακιοζοπαίκτες, αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε 10,45% , πάνω από τον καραμανλή.
    Κέρδισε με τόση διαφορά γιατί είπε ψέμματα.

    αλλά είπαμε.. ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ τι να περιμένεις ! ζωααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ

    Λίγο ψυχοθεραπεία δε βλάπτει!

    Κανονικά θα πρέπει οι ιθαγενείς των χωρών όπου έχουν γίνει Ολυμπιακοί αγώνες, και κάθε φορά και όπου θα γίνονται, να ανακηρύσσονται επίτιμοι πολίτες του ελληνισμού.

    Οι Ολυμπιονίκες δε των αγώνων αυτόματα να λαμβάνουν και την Ελληνική ιθαγένεια, καθότι και στην αρχαία Ελλάδα προϋπόθεση για να μετείχε κανείς στους των Ολυμπιακούς αγώνες ήταν ότι μετείχε της ελληνικής παιδείας.

    Μήπως θα έπρεπε να αφαιρεθεί η
    ελληνική ιθαγένεια από τους εν Ελλάδι ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ.

    Γιατί ΑΛΛΟ το χωρίς εξαίρεση ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΟ της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των πανανθρώπινων θρησκειών, και ΑΛΛΟ το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ του αιρετικού ενός πολιτεύματος ή ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. This Is Pasok!!!

    Οσο μεγαλύτερο ψέμα πείς, τόσο πιό πιστευτό φαίνεται....

    Αυτό το ανέκδοτο με τα γκάλοπ παραγγελιές…δεν παίζεται.

    Οι Έλληνες δήθεν συμφωνούν με τα μέτρα-μπαρούφες της κυβέρνησης-τσίρκο και λένε χτυπάτε και άλλο.

    Βρε καρακιοζοπαίκτες, αν ήταν έτσι δεν θα έπαιρνε 10,45% , πάνω από τον καραμανλή.
    Κέρδισε με τόση διαφορά γιατί είπε ψέμματα.

    αλλά είπαμε.. ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ τι να περιμένεις ! ζωααααααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Για άλλη μιά φορά οι άθλιοι σοσιαλιστές κορόϊδεψαν μερικά εκατομμύρια Έλληνες.
    Μήπως είναι η πρώτη φορά;
    Μήπως θα είναι η τελευταία;
    Ας όψονται οι ανεγκέφαλοι και αγαθοί συμπατριώτες μας που πήγαν και ψήφισαν αυτόν τον αδίστακτο έμπορο ελπίδων.
    Μου αρέσει που τον λέγαμε αργόστροφο και κακομοίρη.
    Ποιός τελικά είναι κακομοίρης, αυτός ή εμείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΓΩ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΩΧΝΕΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΛΟΓΩ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ.
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΛΗΣΤΕΙΕΣ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Συγχαρητήρια για την ανάρτηση! Μπράβο!
    Πάντως ο Παπαντρεου, δεν είναι αμερικανός, αλλά ένας τυπικός γερμανός!










    ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΜΟΛΥΒΙΑΤΗΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ
    Μιλώντας προχθές το βράδυ στο πολιτικό μνημόσυνο του Τάσσου Παπαδόπουλου, το οποίο διοργανώθηκε από το Κέντρο Μελετών Τάσσος Παπαδόπουλος, ο Πέτρος Μολυβιάτης περιέγραψε άγνωστες πτυχές εκείνων των στιγμών στο Μπούργκενστοκ. «Βρεθήκαμε» είπε, «μπροστά σε μια ιδιόμορφη διαδικασία, που ήταν ψευδαίσθηση διαπραγμάτευσης, με προκαθορισμένα χρονικά όρια και κυρίως μια προδιαγεγραμμένη επιδιαιτησία… Θυμάμαι, ότι αμέσως μόλις φθάσαμε στο Μπούργκενστοκ, βρεθήκαμε μπροστά σε μια πιεστική πρόταση του κ. Ντε Σότο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΕΚΚΛΗΣΗ



    Έκκληση προς τους Ομογενείς Έλληνες:


    Μην αφήνετε να σας διοικούν άτομα που παριστάνουν τους Έλληνες, ενώ είναι Αμερικανοί Αγγλοσάξωνες!

    Επιτέλους πάρτε το είδηση ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι ύπουλοι και σας εμπαίζουν!

    Μην αφήνετε αυτά τα τομάρια να πλησιάζουν ελληνικές οργανώσεις, πόσο μάλλον να τις διευθύνουν και να τις καπελώνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ήθελα να μάθω από τους εκεί κατοίκους αν ξέρουν να μας πουν τι σημαίνει Αστόρια.

    Υπάρχει κανείς που να ξέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. EAN MEN H KYBERNHSH DEN KATALAVENH TOU TI KANEI TOTE EINAI ADAEIS KI DEN KANOUN GIA KYBERNHSH . EAN DE KSEROUN TI KANOUN TOTE EINAI EPIKYNDHNOI GIA TO ETHNOS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Περικλής Τα.7 Φεβ 2010, 5:04:00 μ.μ.

    Πρωθυπουργέ, πρόσεξε ανέλαβες με την ψήφο των Ελλήνων ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, τι θα παραδώσεις όταν τελειώσεις, Ισλαμική δημοκρατία με μπούργκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάντε κάτι κυβερνώντες γρήγορα. Βλέπω στις επόμενες εκλογές, αν δεν ψηφίσουν μετανάστες, να μπείτε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο 09.50/07-02-10, γράφει για εκτροπή του Συντάγματος, υπάρχει κάποιος να μας γράψει, εάν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EAN MEN H KYBERNHSH DEN KATALAVENH TOU TI KANEI TOTE EINAI ADAEIS KI DEN KANOUN GIA KYBERNHSH . EAN DE KSEROUN TI KANOUN TOTE EINAI EPIKYNDHNOI GIA TO ETHNOS.

    07 Φεβ 2010 4:35:00 μ.μ.

    Εσύ πρέπει να είσαι ομογενής, αφού δεν έμαθες ακόμα να γράφεις ελληνικά.
    Επίσης είσαι ακόμα σε φάση που δεν έχεις καταλάβει ούτε τα αυτονόητα:

    Η Ελλάδα βρίσκεται δέσμια μιας αλλοδαπής Πασοκικής Χούντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ8 Φεβ 2010, 12:29:00 μ.μ.

    ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ 85,7% ΕΙΝΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΔΟΔΟΞΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ,ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΘΑ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ,ΘΑ ΜΕ ΑΦΟΡΙΣΕΤΕ
    Η ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΤΕ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση