GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπογράψτε για το δημοψήφισμα...

Aπό τον Άδωνι Γεωργιάδη Γραμματέα και βουλευτή Β΄ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ. ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ - SMS ΣΤΟ 6979240406 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗ...

Aπό τον Άδωνι Γεωργιάδη
Γραμματέα και βουλευτή Β΄ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΙΝΗΤΟΥ - SMS
ΣΤΟ 6979240406 ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!
Ελληνίδες & Έλληνες, όλες αυτές τις ημέρες το τηλεφωνικό κέντρο του πολιτικού μου γραφείου έχει πάρει φωτιά από Έλληνες και Ελληνίδες από κάθε άκρη της γης και της Ελλάδος οι οποίοι και ζητούν απεγνωσμένα να υπογράψουν για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος περί ιθαγένειας και...

δικαιώματος ψήφου στους λαθρομετανάστες.
Σε συνέχεια της απαιτήσεως των συμπατριωτών απ' όλη την υφήλιο αναπτύξαμε τις υπηρεσίες συμμετοχής στις υπογραφές για το δημοψήφισμα μέσω απλού-τυπικού SMS γραπτού μηνύματος στο κινητό στον αριθμό 6979240406 στον οποίο και πρέπει να αποστείλετε το γραπτό μήνυμα
"ΘΕΛΩ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ".
καθώς και της δυνατότητας ηλεκτρονικής υπογραφής από την ιστοσελίδα, επιλέξτε την επιλογή στο γαλάζιο πλαίσιο "ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ" και αφού συμπληρώσετε τα πεδία επιλέξτε "αποστολή"
Σας καλώ να το ΔΙΑΔΩΣΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ!
Επιλέγω Ελλάδα!

30 σχόλια

  1. «Τούτην την πατρίδα την έχομεν όλοι μαζί», ζώντες και τεθνεώτες. Η ιστορία, εξ ορισμού είναι μια συμφωνία μεταξύ των νεκρών, των ζωντανών και των αγέννητων. Κι αφού είναι τριμερής συμφωνία, δεν μπορεί ν’ αλλάξει, αν απουσιάζουν στις διαπραγματεύσεις τα δύο μέρη: οι νεκροί, και οι αγέννητοι.
    (Μακρυγιάννης)

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΝEA ΤAΞΗ σχεδιάζει τώρα το μεγαλύτερο κτύπημα κατά της χώρας, ΤΗΝ ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ με την ελληνοποίηση παιδιών εισβολέων [λαθρομεταναστών], που θα μείνουν νόμιμα γιά πάντα, αυτοί [200000-250000] και οι συγγενείς τους [800000-1000000] στη χώρα. Για να πετύχει τον σκοπό της χρησιμοποιεί συχρόνους Νενέκους [ΤΖΕΦΡΥ-ΜΠΟΥΛΗΣ-ΠΑΚΗΣ-ΝΤΟΡΑ-ΓΙΑΝNΑΚΟΥ-ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ-ΔΑΜΑΝΑΚΗ-ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ-οι περισσότεροι του ΣΥΡΙΖΑ-μερικοί του ΚΚΕ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ κτλ] που εκμεταλλεύονται τον ανθρωπισμό μας. Σαν ''΄ελληνες''[και με κατεύθυνση της χώρας προελεύσεώς τους] άσχετα με το που θα μένουν θα μπορούν να γραφούν όπου θέλουν δημότες π.χ. οι Αλβανοί στην Ηγουμενίτσα, οι Ασιάτες στην Κομοτηνή κτλ. Σκέφτηκαν όσοι το συζητούν, αυτή την περίπτωση? Είναι τόσο ηλήθιοι ή αδίστακτοι προδότες? Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η χώρα έχει γεμίσει ΕΦΙΑΛΤΕΣ και ΝΕΝΕΚΟΥΣ, οι οποίοι γνωρίζουν ότι είναι προδότες αλλά αδιαφορούν, διότι πιστεύουν ότι θα μείνουν ατιμώρητοι και διότι οι σύγχρονοι ΞΕΡΞΗΣ και ΙΜΠΡΑΗΜ δίνουν πολλούς ΔΑΡΕΙΚΟΥΣ και ΓΡΟΣΙΑ με ρήτρα ΔΟΛΑΡΙΟΥ. Μήπως κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τον ΑΘΗΝΑΔΗ και τον ΣΑΓΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κανεις να μη στειλει μην. για υπογραφη ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    σε αυτους που αποχωρουν απο το πανελ οταν μπαινουν ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟ Ν/Σ, ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛ Ο ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΩΣΤΗΣ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στήν τιμή, τού εισιτηρίου είσόδου (SMS),στό μπορντέλλο σας,
    συμπεριλαμβάνεται καί short-time,μέ τήν ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Γεωργελές έθεσε και πάλι το πρόβλημα στη σωστή του βάση: "Αν η κοινή γνώμη συγχυσμένη ανάμεσα στην κυνική πολιτική ρηχότητα και το τηλεοπτικό λαϊκισμό μπερδεύεται, πιστεύει κάποτε στις εύκολες λύσεις και στους εχθρούς –Ευρωπαίους ή μετανάστες– που φταίνε για όλα τα δεινά μας, να είστε βέβαιοι ότι αυτοί (εννοεί τον Άδωνη και τους άλλους ακροδεξιούληδες) ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει. Απλώς, ακόμα και την τελευταία ώρα, στο χείλος του γκρεμού, υπερασπίζονται τον κόσμο τους, τα προνόμιά τους." Διαβάστε και σκεφτείτε: http://www.athensvoice.gr/the-paper/article/288/edito288

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοκ

    και βασιλικοι γαμοι...

    τι θα πειτε αν παει στους γαμους

    ο γερουλονος
    ο νικος παπανδρεου
    ο σημιτης
    η δαμανακη
    ή καποιοι απο αυτους?

    το σχεδιο ειναι να αφεθει η Ελλαδα να καταρευσει...

    να ερθει δηθεν

    1. ο Σαμαρας να μας σωσει

    και

    2. μετα ο γερουλανος- γλυξμπουργκ !!

    Αυτα λεγαν οι πρασινοφρουροι σημερα και τιμησαν την μνημη Κωστα Αξελου !!

    Σακης Πασπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΑΒΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΒΙΒΛΙΑ .ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΥ
    ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.ΤΡΕΧΕΤΕ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΟΜΑ.ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΩΤΗ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ.ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΚΟΥΠΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δημήτρης Κλ.5 Φεβ 2010, 6:51:00 μ.μ.

    Τί λέει ο άνθρωπος; Ε΄όχι και απεγνωσμένα.Νομίζει ότι τον βοηθάει η υπερβολή ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Γιώργο Παπανδρέου, και Κύριε Αντώνη Σαμαρά, εάν ο πρώτος από εσάς θέλει να είναι Πρωθυπουργός αυτής της πολύπαθης από την αρχαιότητα χώρας που λέγετε Ελλάς και να είναι σε θέση να της προσφέρει κάτι καλό, και ο δεύτερος από εσάς σημερινός αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μελλοντικός Πρωθυπουργός καλώς εχόντων των πραγμάτων αν δεν του σκάψουν τον λάκκο του μέσα από την Νέα Δημοκρατία. ΤΟΛΜΗΣΤΕ!
    Και με την διαδικασία του κατεπείγοντος φέρετε Νόμο στην Βουλή που να λέει ένα και μόνο πράγμα.
    Οποιοσδήποτε και οποτεδήποτε κλείνει ή εμποδίζει την διέλευση οχημάτων και φυσικών προσώπων εντός των μεγάλων Εθνικών Οδών – Αρτηριών της Ελλάδας, πχ. Αθήνα Θεσσαλονίκη, Αθήνα Πάτρα, Πάτρα Καλαμάτα, Χανιά Σητεία, Θεσσαλονίκη Ιωάννινα-Αλεξανδρούπολη κλπ, προς και από τα Τελωνεία της Ελλάδας και εξόδους προς άλλες Χώρες, τους κεντρικούς Δρόμους που οδηγούν σε πρωτεύουσες Νομών ανά την Επικράτεια, δύο ανά περίπτωση όπου είναι δυνατόν, τις Κεντρικές Οδούς των Πόλεων της Ελλάδος, Πρωτεύουσα Χώρας και Πρωτεύουσες Νομών, καθώς και Πλήθος Λιμανιών που θα επιλέξουν οι σύμβουλοι σας, ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΤΕΙ ΒΑΡΥΤΑΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ- ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
    Στο όνομα της Πατρίδας μας Ελλάδας ΤΟΛΜΗΣΤΕ.
    Δεν επιτρέπετε αυτοί που με την Επαναστατική Γυμναστική ανάγκασαν την GENERAL MOTORS να πάρει το εργοστάσιο συναρμολόγησης αυτοκινήτων από την Ελλάδα και να το πάει αλλού, να ορίζουν πως θα κινηθεί η Εθνική Οικονομία της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑ ΝΑ ΣΕ ΠΙΑΣΕΙ ΛΟΓΟΔΙΑΡΟΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΔΙΚΑΤΣΑ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ .ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΝΑ ΒΟΛΟΔΕΡΝΟΝΤΑΙ.ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ .ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ.ΛΕΓΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.ΑΥΤΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ.ΤΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟ 1924 ΚΑΙ ΕΠΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΠΡΟΚΟΜΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ.ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ ΑΙΡΕΤΙΚΟ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ.ΝΤΡΟΠΗ .ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΒΓΑΖΑΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ .ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΤΕ.ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://panellinio.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΧΤΥΠΗΘΗΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ.ΣΚΥΛΙΑΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΑΣ ΤΡΙΖΕΙ .Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δώστε δικαιώματα στους μετανάστες, δεν έχω πρόβλημα με αυτό.
    Να έχουν όμως και τις ίδιες υποχρεώσεις. Να τους βάλετε στο ΙΚΑ, να περιμένουν τις ατέλειωτες ουρές στα νοσοκομεία, να πάνε στρατό και να παπαρίζουν 20 μήνες χωρίς λόγο, να πληρώνουν φόρους, να έχουν δίπλωμα οδήγησης αναγνωρισμένο,να παίρνουν τους ίδιους μισθούς με εμάς, και τα λεφτά που βγάζουν να παραμένουν στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΑΓΚΟΥΣΗ

    ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΒΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

    ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ @@@ ΤΟΥΣ

    ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΛΑΚΑ ..

    ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΞΕΦΤΥΛΑ!!

    ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΗΛΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΕΖΙΛΙ

    ΟΤΑΝ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ!!

    ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ
    Προσοχη !!

    ΠΟΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΣΚΙΣΟΥΝ!!

    ΙV. Απώλεια της Ελληνικής Ιθαγένειας που αποκτήθηκε από τέκνα αλλοδαπών με δήλωση ή πολιτογράφηση των γονέων τους
    Άρθρο 19
    1. Τέκνα αλλοδαπών που έγιναν Έλληνες ενώ ήταν ανήλικα, κατόπιν κοινής δήλωσης των γονέων, σύμφωνα με τις διατάξεις των παραγράφων 1 και 2 του άρθρου 1Α, ή κατόπιν της πολιτογράφησης γονέα τους, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 11 του παρόντος Κώδικα, μπορούν να αποβάλουν την Ελληνική ιθαγένεια, υποβάλλοντας σχετική δήλωση και αίτηση στον δήμο δημοτολογικής εγγραφής τους ή, σε περίπτωση που κατοικούν στην αλλοδαπή, στην ελληνική προξενική αρχή του τόπου μόνιμης κατοικίας τους, το αργότερο εντός ενός (1) έτους από την ενηλικίωσή τους. Αντίγραφο της δήλωσης και αίτησης διαβιβάζεται αμελλητί στην οικεία Περιφέρεια και το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

    2. Για την αποβολή της ελληνικής ιθαγένειας εκδίδεται, εντός μηνός από την παραλαβή του σχετικού φακέλου, απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας, με την οποία αυτός αποδέχεται την αίτηση και η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΕ ΦΑΣΙΣΤΑ. ΕΔΩ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ .
    ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ! ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. «Για συντονισμένη επίθεση κατά του ευρώ, η οποία περιλαμβάνει ως στόχους, μετά την Ελλάδα, την Ισπανία και την Πορτογαλία, έκανε λόγο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου κατά τη διάρκεια συνομιλίας που είχε το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) στο Νέο Δελχί, με τους δημοσιογράφους της ελληνικής αποστολής» (ειδήσεις)

    Πόσο άσχετος μπορεί να είναι ένας Πρωθυπουργός (και ΔΕΝ είναι ο μόνος , να μην παρεξηγούμεθα). Πιστεύει δηλαδή ο ΓΑΠ, ή κάποιος διορισμένος από αυτόν σε τράπεζα, ή κάποιος σύμβουλός του, ή ο συμμαθητής σύμβουλός του, ότι μαζεύτηκαν 3 ή 10 συνωμότες και έβαλαν λεφτά να πουλήσουν το ευρώ και να αγοράσουν κάτι άλλο για να πέσει το ευρώ;

    Πιστεύει ο ΓΑΠ ότι το φάντασμα του Νοστράδαμου δουλεύει για το αόρατο χέρι που ΘΑ κερδίσει από την πτώση του Ευρώ; Και πείτε το ποιο είναι το αόρατο χέρι;
    Ο Ευρωπαίος καταναλωτής; O Γερμανός βιομήχανος; Οι «Αμερικάνοι»; Ποιοί Αμερικάνοι;

    Πες μας ΓΑΠ, «ΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ»; ‘Η απλά αμολάς πυροτεχνήματα;

    Και ποιο Εθνικό Συμφέρον εξυπηρετεί το ταξιδάκι στην Ινδία;
    ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κύριε Γεωργιάδη εμείς οι ψηφοφόροι του ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ να παρευρεθείτε στο συλλαλητήριο αύριο στις 3μ.μ. στα προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών. ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ.
    ΛΑΟΣ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Adini

    dose thn mpoumpouka ston lao!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Υπηρέτες του soros το αφεντικό σας αποφάσισε να σας αφανίσει.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όχι, δεν υπογράφουμε μαλακίες!


    Υπογράφουμε μόνο ΟΧΙ στον ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΦΑΣΙΣΜΟ

    Ραους!

    Ναζιστικά γουρούνια, μόνο αν εξαφανιστείτε, θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.


    Έξω οι γερμανοί κινηματίες σοσιαληστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άει χάσου καραγκιοζάκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. «Επαγγελματίας» διαρρήκτης έπεσε στα… χέρια της αστυνομίας. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης είχε κλέψει το τελευταίο διάστημα 4 διαμερίσματα στην Καλαμαριά.

    Συγκεκριμένα, ο 20χρονος αλλοδαπός, κατά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2009, διέρρηξε συνολικά 4 διαμερίσματα, απ΄ όπου αφαίρεσε κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

    Επίσης, επ΄ αυτοφώρω συνελήφθη ακόμη ένας 26χρονος αλλοδαπός, ο όποιος αποπειράθηκε να διαρρήξει εξώπορτα διαμερίσματος στην περιοχή της Ανάληψης. Μάλιστα, έπειτα από έρευνα που διεξήχθη, διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς είναι δράστης δύο επιπλέον διαρρήξεων σε διαμερίσματα, στην ίδια περιοχή, απ' όπου αφαιρέθηκαν 3 Η/Υ, χρηματικά ποσά και ηλεκτρονικές μικροσυσκευές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Ο ΑΗΒΑΛΙΟΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΤΟ????????????
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΟΛΟΙΘ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Συναντηση

    Σημερα στον Ηλεκτρικο που ειχε μερικη απεργια συναντηθηκαν ο δρ Κουτσουκος και ο Ανδριανοπουλος...

    και συζητησαν το προβλημα της Ιθαγενειας!!

    Υπαρχουν υστερικες εκδηλωσεις και φοβιες

    Το σημαντικοτερο ειναι να παρουν ολοι "αδεια παραμονης" εστω προσωρινη...οσο για ιθαγενεια ή " πληρη δικαιώματα πολιτη"στα 18....με κριτηρια...

    Τελικα συμφωνησαν οτι οι μουσουλμανικοι πληθυσμοι προσαρμοζονται δυσκολοτερα και το θεμα θελει διερευνησης και προσοχης!!

    Προσοχη:Οι μεταναστες ΔΕΝ θα ψηφιζουν τα υπαρχοντα κομματα αλλα θα κανουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ μειονοτικά ή θρησκευτικά ή ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ!!
    Ετσι ειναι ...προσοχη στις λεπτομερειες του νομοσχεδιου!!

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Βρε παπατρέχα δεν ντρέπεσαι;΄Ανθρωπος είσαι ή ζώον;Πώς βλέπετε τους ανθρώπους σαν σκουπίδια;Ακόμα και το παπαδαριό όσοι απ'αυτούς ειναι με σας,το ίδιο φέρεστε.Αυτό δίδαξε ο Χριστός;Δεν δίδαξε να αγαπάμε τους συνανθρώπους μας,να τούς βοηθούμε;να τούς βλέπουμε σαν τους εαυτούς μας και να μπαίνουμε στην θέση τους;Ειστε απάνθρωποι,μισάνθρωποι.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι στους νομιμους.Οχι στους λαθρομεταναστες..
    Καντε κατι πολυ απλο.Μπητε σε μια οικοδομη,και μετρηστε ποσοι Ελληνες δουλευουν εκει..
    ΚΑΝΕΝΑΣ ειναι η απαντηση.
    Ο Ελληνας της ανοχης και τοθ μεροκαματου δεν βρισκειπλεον δουλεια.
    Ο Ελληνας που πληρωνει φορους μια ζωη..που μεγαλωνει αγορια και που θα τα παρει η πατριδα στον στρατο,,δεν εχει δουλεια.Αραγε αν π.χ γινει ενας βαλκανικος πολεμος,οι αλβανοι ,οι σκοπιανοι,που εμεις τωρα χαιδευουμε σε ποιον θα στρεψουν τα οπλα τους?
    απαντηστε μου σε αυτο και μετα αποδεχτειτε τους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση