GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

10 ετών το τραυματισμένο κορίτσι...

...και διαμελίστηκε ο νεκρός από την έκρηξη της βόμβας στα Κάτω Πατήσια To τραυματισμένο κορίτσι από την έκρηξη στα Κάτω Πατήσια είναι, σύμ...

...και διαμελίστηκε ο νεκρός από την έκρηξη της βόμβας στα Κάτω Πατήσια

To τραυματισμένο κορίτσι από την έκρηξη στα Κάτω Πατήσια είναι, σύμφωνα με την Αστυνομία, δέκα ετών και δεν έχουν πληγεί ζωτικά του όργανα. Αυτόπτεις μάρτυρες δήλωσαν ότι ήταν μαζί με τη μητέρα του, η οποία είναι 45 ετών από το Αφγανιστάν και φέρει επιπόλαια τραύματα. Ο νεκρός έχει διαμελιστεί ενώ επιβεβαιώνεται ότι δεν υπήρξε σε κανένα μέσο ενημέρωσης προειδοποίηση για την έκρηξη.

4 σχόλια

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΙΑΖΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...

    ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.
    ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΓΑΝΟΙ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΥΤΥΧΗ ΠΡΟ -ΠΟ.
    Αυτή τη φορά θα δοθεί ψυχί τε και σώματι στη διελεύκανση της υπόθεσης.
    Τα θύματα βλέπετε είναι αφγανοί, αυριανοί ψηφοφόροι του,όχι κωλοέλληνες….

    Ποιες ΜΚΟ, υποδεχωνται τους ανθρωπους των καδων, και τους δινουν καροτσια, διευθυνσεις και τους φερνουν σε επαφη με αυτους που μπορουν να πουλησουν τα ανακυκλωσημα που μαζευουν ?
    Παντα αναρωτιομουν. Τους βλεπω παντου οπου υπαρχουν καδοι πρεπει να ειναι παρα πολλοι.
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ
    ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ !

    * ΑΡΑΓΕ Ο ΥΠ.ΠΡΟ-ΠΟ ΘΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΤΟΝ
    ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ 'Η ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O TZEΦΡΥ [πράκτορας της νέας τάξης], οι βουλεύτες του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ[πράκτορες-άβουλα ανθρωπάκια-βλαμένοι κττ] που ψήφισαν για χορήγηση ιθαγένειας στους εισβολείς και οι 10 βουλευτές της ΝΔ[πράκτορες] που απουσίαζαν για να μη καταψηφίσουν θα ετελεσθούν. Τους μισούς θα τους κρεμάσουν οι εθνικιστές και τους άλλους μισούς θα τους σφάξουν [με κονσερβοκούτι] πατριώτες[υπάρχουν] ΚΚΕδες και Τροτσκυστές.Μετά θα απελαθούν οι πίθηκοι που μολύνουν την ιερή Ελληνίκη γη την ποτισμένη με αίμα ηρώων και μαρτύρων, είτε έχουν πάρει ιθαγένεια είτε οχι. Ή Ελλας ή τέφρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χθες το βράδυ, «μπουργοφορεμένα» κοπρόσκυλα, σε μια επίδειξη τυφλής βίας αντάξιας του χαρακτήρα τους και των ζωωδών ενστίκτων τους, και προκειμένου τα ορμέμφυτά τους να βρουν διέξοδο, τοποθέτησαν βόμβα στα Πατήσια που διαμέλισε 15-χρονο ανυποψίαστο παιδί και τραυμάτισε (θανάσιμα?) την 10-χρονη αδελφούλα του, μπροστά στα μάτια της δύσμοιρης μάνας τους, όταν όλοι μαζί, οικογένεια κατατρεγμένων μεταναστών, έψαχναν στα σκουπίδια της γειτονιάς για να μετριάσουν την πείνα τους. Το θέαμα με το διαμελισμένο αγόρι και το τραυματισμένο κορίτσι τραγικό, και με τη μάνα που έχασε ξαφνικά και στα καλά καθούμενα το παλικάρι της, το καμάρι, το στήριγμα και την ελπίδα της, να φωνάζει και να τρέχει αλλόφρωνη μετά το μακελειό, για το κακό που τη βρήκε.
    Τα εγκληματικά αυτά ανθρωποειδή, είναι άεργοι, τεμπέληδες, ανεπάγγελτοι, αποτυχημένοι στην προσωπική τους ζωή με ό,τι και να ασχολήθηκαν, ανέραστοι, εμπαθείς, κομπλεξικοί, θρασύδειλοι και άσχετοι (ούτε βόμβες δεν είναι ικανοί να κατασκευάζουν αφού οι βόμβες τους, σκάζουν ανεξέλεγκτα (?)), αρρωστημένα και κομπλεξικά μυαλά, περιθωριακοί, ψευτοεπαναστάτες του γλυκού νερού και εκ του ασφαλούς. ‘Αϊντε να δεχθούμε ότι μισούν τους επιτυχημένους και τους νοικοκυραίους. Αμ, η δύσμοιρη οικογένεια των μεταναστών-συνανθρώπων μας τι τους έφταιξε???.
    Αν ποτέ εντοπισθούν, θα πρέπει να λιντσαριστούν, να τους κόψουν την π-_-_α και να τους κρεμάσουν με τσιγκέλι από το ένα μάτι, ζωντανούς.
    "FOUFOTOS"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Ντροπή,αίσχος,κρίμα..."

    "Περιμενω απο σημερα ολοι οι ψευτοεπαναστατες νεοι (και κατι συνασπισμοι και ψευτοαριστεροι...)
    να βγουν στους δρομους και να διαδηλωσουν, οπως το Δεκεμβρη του 2008.
    Τοτε ο Αλέξης τώρα το "Αφγανακι" ..

    Τοτε από σφαιρα αστυνομικου τωρα από "τρομοκρατες" ,
    αλλα τοτε εγινε χαμος ενω τωρα θα μιλήσουν ...
    για παραπλευρες απωλειες ενος "δικαιου" αγωνα.

    Ντροπή και αισχος , μαζεψτε όλα τα τσογ@@@ - καθ@@@ των βορείων προαστίων
    και καντε τατουαζ στο μετωπο τους τη φωτο του νεκρου παιδιου που δημοσιευσατε πριν λιγο,
    ετσι για να θυμουνται για παντα την επανασταση τους.

    ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ.....ΣΩΘΗΚΕΣ !
    ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ..Μ Ο Ν Ο.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση