GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Aπό την 3η του Σεπτέμβρη στην 3η του Μάρτη...

Από το http://pyrgos-news.blogspot.com/ ΠΑ νελλήνιος ΣΟ σιαλιστικός Κ λονισμός!! Όπως τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου ...

Από το http://pyrgos-news.blogspot.com/

ΠΑνελλήνιος ΣΟσιαλιστικός Κλονισμός!!
Όπως τα μεγάλα τρομοκρατικά χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στη Νέα Υόρκη και της 11ης Μαρτίου 2004 έγιναν Σεπτέμβριο και Μάρτιο έτσι και οι δυο ιστορικές Ημερομηνίες για το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον η 3η Σεπτεμβρίου 1974 και η 3η Μαρτίου 2010.
Φτάσαμε στο σημείο από Κίνημα λαϊκό το ΠΑΣΟΚ να κλονίζει ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία συθέμελα!!

21 σχόλια

  1. Το 1980 το χρέος της Ελλάδας αντιστοιχούσε στο 22,9% του ΑΕΠ, ενώ πέντε χρόνια αργότερα το 1985 είχε κιόλας διπλασιαστεί και είχε φθάσει το 47,8% του ΑΕΠ. Tο 1990 είχε φθάσει στο 79,6% του ΑΕΠ και η πορεία του ήταν ανοδική, καθώς σταδιακά η χώρα εισέρχονταν σε μια νέα περίοδο. Εκείνης της ανακάλυψης των γκρίζων πτυχών του ευρύτερου δημόσιου τομέα, που ήταν παντού φορτωμένος με χρέη, τα οποία όμως δεν φαίνονταν.

    Ηταν πάλι τότε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας με υπουργό Οικονομικών τον κ. Γ. Παλαιοκρασσά που άρχισε να εντάσσει στο κανονικό χρέος, όλα τα κρυφά χρέη και να εκδίδει τα δάνεια οικονομικής εξυγίανσης. Αποτέλεσμα εκείνης της πολιτικής ανάληψης των κρυφών χρεών ήταν η αύξηση του δημοσίου χρέους, για την οποία δεν ευθύνονταν η τότε κυβέρνηση. Η Ελλάδα είχε αρχίσει να κινείται προς την Ε.Ε. και η ανάληψη των χρεών ήταν μέρος του παιχνιδιού. Η τότε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατηγορήθηκε για τη διόγκωση του χρέους στο διάστημα 1990-1993, που προκλήθηκε εξαιτίας της ανάληψης των κρυφών χρεών τα οποία είχε δημιουργήσει η δεκαετία του 1980.

    Αποτέλεσμα ήταν το δημόσιο χρέος στα μέσα της δεκαετίας του 1990 να έχει αγγίξει το 108,7% και στο τέλος της ίδιας δεκαετίας το 114%.

    Σήμερα είναι γνωστό ότι το χρέος ήταν αποτέλεσμα των πολιτικών που επιλέχθηκαν και εφαρμόστηκαν στην δεκαετία του 1980. Πολιτικές επεκτατικές που κατά πολλούς, ήταν ανάγκη να γίνουν, καθώς αφορούσαν ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας, μόνιμο έως τότε θαμώνα της σκοτεινής πλευράς του φεγγαριού.

    Το σχέδιο εκείνο είχε αρχικά και έναν στόχο. Να δημιουργήσει εγχώρια παραγωγική βάση, ισχυρή και ανταγωνιστική. Τελικά εκείνο δεν κατέστη εφικτό, παρά τον πακτωλό πόρων που διοχετεύθηκαν. Επιτεύχθηκε όμως κάτι άλλο. Η πολιτική ηγεμονία επί σειρά ετών του ΠΑΣΟΚ στην ελληνική κοινωνία. Η τελευταία άρχισε να συνηθίζει στα «χάδια» του κράτους που σταδιακά έγιναν αυτοσκοπός, με μοναδικό στόχο πλέον την εξαγορά ψήφων.

    To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:

    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηδέν συν μηδέν αύξηση θα πάρουν και οι συνταξιούχοι. Δεν φτάνει που δεν δουλεύουν πια θέλουν και αυξήσεις.

    Αυτή είναι η νέα μορφή σοσιαλισμού. Ονομάζεται μητσοτακικός σοσιαλισμός.

    Τουλάχιστον ο επίτιμος είχε υπολογίσει ότι το 0+0 έκανε 14.
    Ενώ τώρα το 0+0 κάνει μείον 14.

    xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολυ λαϊκισμός, 'Ελεος πια.
    Ανοίξτε τα ματια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η "αταλάντευτη" πολιτική του Αντρέα μας εφτασε ως εδώ,γιατί και όταν ανεβηκε η (φτού κακά) Δεξιά του Κωστακη στην Κυβέρνηση σκεφτηκε "Αφού τέτοια θέλουν οι Κάφροι, αφού το "Τσοβόλα δωστα όλα"εγινε το οικονομικό μας πρόγραμμα, αφού το όριο της λαμογιάς οριστηκε στα 500Μ, ετσι θα κυβερνησω και εγώ".

    "Και όταν στην Ελλάδα εμπήκε ο εχθρός
    Τόσκασε ηρωικώς".

    Καλα να πάθεις Παπαδόπουλε..Σαπισες στη φυλακή..Καλά να πάθεις...Ειχες τον Αντέα στα χέρια σου και τον αφησες να φύγει...Αν έμενε στη φυλακή 7 χρόνια , μπορεί να εβαζε μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μας λεει ο φιλος του pyrgos-news.blogspot.com πως σε πεντε μηνες καταφερε το πασοκ να βουλιαξει την χωρα... Η' μηπως κατι μαλλον φταιει...

    Μηπως και τα αφεντικα του εβαλάν το χερακι τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ... ΤΟ BRAVOYORGO ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ...ΚΑΙ Η ΜΑΓΚΥ ΤΣΑΝΤ ΠΡΟΑΛΕΙΦΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΟΝΗ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να ζητήσει εξεταστική επιτροπή για όσα έγιναν το τελευταιο πεντάμηνο και που μας κόστισαν πάνω από 3 δισ ευρώ.
    Ο ΓΑΠ και ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη για το έγκλημα κατά της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι πολιτικοί κάνουν έρανο για την ελληνική οικονομία ......
    Ο ελληνικός λαός θα κάνει έρανο για να χτιστεί μία μεγάλη καινούργια φυλακή για τους πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μέχρι εκεί μπορείτε να κόψετε; Μόνο έναν μισθό;
    ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ...ΠΟΛΕΜΟΣ;

    Αυτό ήταν κ.Πρωθυπουργέ; Μόνο αυτό; Χτύπα και άλλο, θα τ'αντέξω. Πάρε μας και τον 4ο μισθό και τον 3ο τον μεγαλύτερο (του Μαρτίου εννοούμε).
    Με αυτά τα μέτρα βγαίνουμε από τον πόλεμο;

    Μήπως να πάμε να...χαιρετήσουμε τους δικούς μας και να πάμε στα σύνορα; Ακόμα όμως έχετε κρύψει κάτι και θα το πούμε σε λίγο...
    ΚΑΙ ΝΑ...
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ.
    - ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΔΟΤΗ - .
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΑΝΕ
    ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΠΟΡΔΥΠΟΥΡΓΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Δώστα όλα ρέ Τσοβόλα",άς είναι
    καί δανεικά.
    Η κουβέρτα όμως ήταν "κριλόρ",τού
    Λαναρά καί οί οπλές σας περισσεύανε.
    Ρέ κουφάλες Κυβερνήσεις χρεώσατε
    τά παιδιά μας καί τά εγγόνια μας.
    Σέ τί έφταιγαν?
    Πώς μπορείτε καί κοιμάστε ρέ
    κομματογαβγάβ?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
    Φοβάμαι ότι οι περισσότεροι συμπολίτες μας δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλη και απότομη θα είναι η μείωση της αγοραστικής μας δύναμης από τα μέτρα λιτότητας του ΓΑΠ, διότι το τελικό τους αποτέλεσμα είναι συσσωρευτικό.
    Και εξηγούμαι:
    1. Χάνουμε εισόδημα 3-6% από την επιβολή άμεσων φόρων
    2. Χάνουμε 3-5%της καταναλωτικής δύναμης, λόγω αύξησης του πληθωρισμου.
    3. Χάνουμε τουλάχιστον 10-12% από την αύξηση έμμεσων φόρων.
    4. Χάνουμε περίπου 10% από το κόψιμο του 14μισθού
    Άρα το σύνολο της απώλειας εισοδήματος είναι περίπου 30%.
    ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ, Ο ΓΑΠ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΣΕΝΗ ΤΟ 1982 ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟ 1986.
    Να τον χαιρόμαστε το λεβέντη, το μουστάκια, τον καραμπουζουκλή.
    Μας αξίζει ο μπαγάσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ριξτε τωρα την κυβερνηση της παλιοπουστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1912. ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΣΕ 30 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    2010. ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Γ΄ ή GAP με ΙΠΠΟΚΟΜΟ τον ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ Β΄.....και χάνουν την ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ & ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

    "ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΘΛΟ" ..Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΑΝΤΡΕ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Παλιά μου τέχνη κόσκινο ο Σόρος και οι άλλοι κερδοσκόποι να εκμεταλλεύονται τις ανώμαλες καταστάσεις. Το θέμα δεν είναι γιατί τα κάνουν αυτά οι κερδοσκόποι, αυτή είναι η δουλειά τους.
    Το θέμα είναι γιατί τους δώσαμε ΕΜΕΙΣ τη δυνατότητα να το κάνουν;
    Όπως είπε και ο Διευθυντής των F.T., οι κερδοσκόποι είναι σαν τους καρχαρίες, πάνε εκεί που μυρίζουν αίμα.
    Ποιός άνοιξε την πληγή και άρχισε να μυρίζει το αίμα;
    Ποιός άλλος παρά ο εθνικός μας Αϊνστάϊν που είπε το Νοέμβριο ότι η Ελλάδα πάει για πτώχευση.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΜΕΝΗ;
    Όπως πολύ σωστά είπε και ένας διαχειριστής της Goldman Sachs "δεν είναι παράνομο να γαμάς το μαλάκα" (έτσι ακριβώς το είπε, υπάρχει σε βίντεο).
    Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, ώ ξεφτίλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Γιώργος, η Τζούλια και η αποφράδα ημέρα.

    Τι κοινό μπορεί να έχει ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνηση με την… Τζούλια Αλεξανδράτου. Κάποιος που δεν γνωρίζει την επικαιρότητα θα απαντούσε κανένα. Όμως, τελικά η ζωή τα φέρνει έτσι που τα δύο αυτά πρόσωπα έχουν πολλά κοινά. Και εξηγούμαστε:

    1. Την αποφράδα ημέρα 3 Μαρτίου 2010 ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας αποφάσισε να ενταφιάσει τα όνειρα των πολιτών για μια καλύτερη ζωή και έδωσε τέλος στον δήθεν σοσιαλισμό που επαγγέλλεται. Πώς το πέτυχε αυτό; Μα φυσικά αποκαλύφθηκε μπροστά στον κόσμο και έδειξε ότι είναι πιο νεοφιλελεύθερος από πολλούς άλλους. Κάποιοι μάλιστα λένε ότι με τα μέτρα που έλαβε μας ….

    2. Την ίδια ημέρα, οποία σύμπτωση, η γνωστή τηλεπερσόνα και μοντέλο αποφάσισε να αποκαλυφθεί στην κυριολεξία και να πουλήσει τις προσωπικές της στιγμές (έτσι λέμε πιο λάιτ την «τσόντα») σε dvd. Άξια η κυρία (και ο κύριος) και ουδείς μπορεί να την κατακρίνει εφόσον πρόκειται για μια εμπορική δραστηριότητα.

    Έτσι, σήμερα σε όλες τις παρέες αυτά τα δύο θέματα μπλέκονταν μεταξύ τους.
    Έβλεπε ο κόσμος τα μέτρα και έφριττε, έριχνε καμιά ματιά στο dvd και προσπαθούσε να ξεχάσει το Γιώργο.

    Κι έτσι κύλησε η ημέρα αυτή που θα μείνει στην ιστορία (μέχρι να έλθει κανένα νέο χαστούκι δηλαδή).

    Και τα δύο αυτά περιστατικά ήλθαν να επιβεβαιώσουν το λαϊκό ρηθέν: «Δώστε την τσόντα στο λαό».

    Κανονικά βέβαια, το ΠΑΣΟΚ οφείλει να ευχαριστήσει τη Τζούλια για την επικοινωνιακή βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κανονικά, και με δίκαιο τρόπο, θα έπρεπε να μειωθεί ο μισθός όλων των Δ.Υ. κατά τουλάχιστον 60%, ώστε να διατηρηθούν όλοι στις θέσεις τους. Είναι το 50% που με μέτριους υπολογισμούς περισσεύει και το 10% (μόνο;;;) από την 6ωρη (στη καλύτερη περίπτωση) παρουσία τους στο χώρο της δουλειάς, ενώ πληρώνονται για 8ωρο. Και ακόμα δεν ασχοληθήκαμε με την παραγωγικότητα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΕΡΝΕ Η ΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΑΧΟΛΙΣΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. __________________________________
    ΦΙΛΟΙ.
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΗ
    ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ BLOGS.
    OXI ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΕΔΩ
    __________________________________
    Η κοινωνική έκρηξη θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας
    Καλώς ήλθαμε στη Δανία του Νότου

    Η ώρα του λογαριασμού δεν έχει φτάσει ακόμη για τους πολίτες, κυρίως τους δημόσιους υπαλλήλους, αλλά και τους υπόλοιπους Έλληνες. Θα έρθει σταδιακά εκείνη η ώρα, όταν θα πάνε στις τράπεζες να δουν τους λογαριασμούς τους και θα διαπιστώσουν τι σημαίνουν τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
    Τότε θα δούμε όλοι τη λαϊκή οργή, κι ας μην χαίρεται η κυβέρνηση που ακόμη δεν έχουμε νέα… Δεκεμβριανά.

    Αυτή τη φορά, αν αποφασίσει ο κόσμος να βγει στο δρόμο θα δούμε πολύ χειρότερα πράγματα διότι οι αντοχές εξαντλούνται. Ο απλός πολίτης βλέπει τα λαμόγια, τους επιχειρηματίες, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς κρατικοδίαιτους χρυσοκάνθαρους να μην ιδρώνει το αυτί τους από την κρίση, ενώ αυτοί ξεζουμίζονται και ήδη έχει αρχίσει να παίρνει ανάποδες. Όμως, η έκρηξη, είπαμε, θα γίνει στο γκισέ της τράπεζας.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΑΓΑΡΜΠΑ
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ - ΜΙΖΟΜΕΝΟΙ.
    * παπακωνσταντίνου να πεις την ολλανδέζα σου, να αρχίσει να σε βλέπει αλλιώς.....ΚΟΥΝΙΣΤΟ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΙΔΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΟΧΟΣ,Ο,ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ,ΗΓΕΤΗΣ(?????).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο γενναίος λαϊκός ηγέτης κοιτάει στα μάτια τον ελληνικό λαό και βάζει παληκαρίσια........ τον
    Πεταλωτή
    να ανακοινώσει τα νέα μέτρα
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ
    ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ..ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΥ ΠΟΥΡΟΥ…

    ΠΩ..ΠΩ ΡΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕ.......
    ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΙΧΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση