GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bολεϊμπολίστριες για dvd‏...

Ομάδα βόλει λόγω απληρωσιάς θα καταφύγει σε τολμηρό dvd! Σχολιάζει ο Πόντικας Κύριε Πόντικα απευθυνόμαστε σε εσάς, ως σοβαρό ρεπόρτερ των μ...

Ομάδα βόλει λόγω απληρωσιάς θα καταφύγει σε τολμηρό dvd!

Σχολιάζει ο Πόντικας

Κύριε Πόντικα απευθυνόμαστε σε εσάς, ως σοβαρό ρεπόρτερ των μπλογκς, και ζητάμε τη συμβουλή σας. Είμαστε μιά ομάδα βόλεϊ μπολ και επειδή επι μήνες καθυστερούν να μας πληρώσουν, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα τολμηρό dvd μαζί με συναδέλφους μας της ανδρικής ομάδας, που κι΄αυτοί είναι απλήρωτοι. Και επειδή διαθέτουμε καλλίγραμμα ευλίγιστα κορμάκια, αλλά και...

οι παρτενέρ μας είναι παίδαροι - τρεις Έλληνες, δύο εκ Βραζιλίας και ένας Κογκολέζος- θα δημιουργήσουμε βέβαια συμπλέγματα για πονηρές σκέψεις, όχι όμως τόσο ανάρμοστα όσο εκείνα της πασίγνωστης αρτίστας, που έγιναν ανάρπαστα αυτές τις ημέρες... Ζητάμε τη πολύτιμη συμβουλή σας.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν διαφημιστεί το dvd αρκούντως θα σκίσετε και θα αποκομίσετε μεγάλα κέρδη, αρκεί να μη πέσετε σε παραγωγό παμφάγο, όπως η γνωστή καμασούτρια, προσφάτως... Επιπροσθέτως, είμαι στη διάθεσή σας για πολύτιμες συμβουλές... Γνωστοποιείστε μου ημέρα και χώρο γυρισμάτων και έσπευσα επι τόπου.

7 σχόλια

  1. Well... that's amazing but frankly i have a hard time figuring it... I'm wondering what others have to say....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ρε πως ξεχνιέται η ζωή,
    το παίζουνε ωραίοι,
    όμως αλλιώς ειν’οι παλιοί,
    αλλιώς είναι οι νέοι.
    Οι μούτσοι που πηδάγαμε,
    γίναν καπεταναίοι.»

    Αφιερωμένο στον ζούπερ διευθυντή.

    Δεν το γλιτώνεις το τραγουδάκι εσύ.
    Θα σου το γράψουμε, στα σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ.
    Ποιός το είπε αυτό;
    Ο Λοβέρδος το είπε στον Καρατζαφέρη, σύμφωνα με τον ίδιο, σήμερα το πρωί (9¨20) στους Καμπουράκη-Οικονομέα.
    Φαίνεται ότι, σε λίγο, το πασόκ θα τους κόψει και την περίθαλψη, έτσι ώστε να ελαφρυνθούν ακόμη περισσότερο τα έξοδα του κράτους, που έχει πιό σημαντικές ανάγκες, όπως να πηγαίνει ο Παμπούκης ταξίδια στο εξωτερικό με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο με κόστος 50.000 ευρώ κάθε φορά, τη στιγμή που με το κανονικό αεροπλάνο θα κόστιζε 600 ευρώ, ακόμη και με εισιτήριο πρώτης θέσης.
    Το κόμμα το λαού στην εξουσία!!!
    Και φαντάσου ότι ο Ελληνικός λαός τους έδωσε ΜΟΝΟ 44%.
    Επιπολαιότητα ή μαζοχισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βουρ στο πατσά μανούλια μου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόντικα μη περιμένεις να καταλάβουν απο χιούμορ τα ανώνυμα φρικιά που είναι κομματικοποιημένα, οπαδοί καφρίλες δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση