GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον εγκατέλειψε και η Ντ. Μπακογιάννη...

...τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αίσθηση από την αναφορά της στο "κάψιμο" της Αθήνας, τον Δεκέμβριο του 2008. Από τον Γιάννη Δαίδαλο ...

...τον Προκόπη Παυλόπουλο. Αίσθηση από την αναφορά της στο "κάψιμο" της Αθήνας, τον Δεκέμβριο του 2008.

Από τον Γιάννη Δαίδαλο
.
Αίσθηση έκανε το γεγονός ότι, μιλώντας στο προσυνέδριο της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη και αναφερόμενη στα αίτια της εκλογικής ήττας, μίλησε ιδιαίτερα για τις συγκρούσεις και τις ταραχές στην Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008. Και είπε ότι "κάψαμε" την Αθήνα, επιρρίπτοντας ευθύνες σε όσους χειρίστηκαν τότε, από την κυβέρνηση της ΝΔ, την κατάσταση.
Με δεδομένο όμως ότι...

υπουργός Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης ήταν τότε ο Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος στις εσωκομματικές εκλογές την στήριξε, η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι η κ. Μπακογιάννη αποφάσισε να τον εγκαταλείψει διαπιστώνοντας ότι αποτελεί πλέον ένα βαρίδι για όλους...

12 σχόλια

  1. Εγώ πιστεύω πως αν ήταν ο Καραμανλής στην εξουσία δεν θα είχε πρόβλημα οι ελληνική οικονομία με τα SPREENT διότι θα έρχονταν οι βοήθεια από ΓΕΡΜΑΝΙΑ από τις 4 Οκτωβρίου του 09 και όσο το χρέος είναι σε ποσοστό που το άφησε το ΠΑΣΟΚ επί Σημίτη και άπορο γιατί ζητάν εύθηνες οπό την κυβέρνηση Καραμανλή για όσα κακά συμβαίνουν στη χώρα μας μαλών τα ΠΑΣΟΚΙΑ πρέπει να απολογηθούν και πληρώσουν για τα κλεψιές που έχουν κάνει, απατεωνιές και δημόσιο χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3.19
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!!!
    ΕΛΕΟΣ!!!!
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΕΣ ΤΟ ΧΑΠΙ ΣΟΥ.-*-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ.
    ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΕΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.
    ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΡΕ ΞΕΤΣΙΠΩΤΑ ΓΟΜΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΤΣΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ "ΚΑΨΑΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ,ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;


    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΓΟΝ

    Εθνικη ανεξαρτησια σημαινει και εθνικο νομισμα!

    Κατι ξεραν οι Αγγλοι που δεν μπηκαν στο Ευρω των φασιστο-Γερμανων!

    Ζητω η δραχμη!


    Ειτε με ευρω ειτε με δραχμη η Ελλαδα θα μεγαλουργει,

    ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη και εχειροκροτηθη!

    Σηκωστε χηλα τη σημαια της Επαναστασης

    Εξω απο τη φασιστικη Γερμανικη Εωρωπη

    Ελευθερια εδω και τωρα!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το "κάψατε την Αθήνα" σας πείραξε....

    Το "ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ" στα παπάρια σας, ε;

    Κουφοντίνας μωρή φαρμακομούνα αλόγα της Miesens! Η κάτι ανάλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μην ξεχνάτε αγαπητοί μου την “πρώτη” κίνηση που έκανε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός:
    ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΙΜΠΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΊΣΕΙ ΑΝΆΚΤΟΡΑ!!!!

    όχι μόνο ανεμόμυλους κυνηγάει…όχι μόνο ανεβασμένος πάνω στο καλάμι είναι…αλλά σαν το Forest Gump τρέχει πέρα δώθε νομίζοντας πως κάτι κάνει…
    και φυσικά, όπως ο Forest Gump, συγκινεί τους ομοίους του…
    ...ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν τον ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟ.........βλαμμένο ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 21 Μαρ 2010 7:24:00 π.μ.

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ?
    ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΤΟ 2000 ΕΠΙ ΣΗΜΙΤΗ?
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    21 Μαρ 2010 10:48:00 π.μ.


    ΤΙ ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ ΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΑΝΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΔΝΤ ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑ ΔΡΑΧΜΗ.
    ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗΝ ΠΟΤΕ


    ΘΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φτανει επιτελους κυριοι.
    Ο Κωστακης αυτος ο ανικανος κήρυκας του σεμνά και ταπεινά, αφού ανεχτηκε διπλα του όλα τα τρωκτικα ,τους γνωστους αχρειους υπουργους του(ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ,NTOΡΑ ,ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ ,ΠΕΤΡΑΛΙΑ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ κτλ) καταχρεωσε την Ελλαδα και ξεφτέλισε την χώρα.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΡΙΚΑ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΑ ΤΥΠΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ , ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ , ΠΑΥΛΙΔΗ , ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΡΧΙΛΑΔΙΑΡΗΔΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤOYN ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ .
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΓΓΥΣ ΓΑΡ…ΑΧΡΕΙΟΙ…
    ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση