GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Τζούλια κι εμείς‏...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/ Και ενω οπως παντα κανεις απο τους υπευθυνους της οικονομιας και της εκαστοτε κυβερνησης δεν ...

Από το http://www.harrytsopanos.blogspot.com/

Και ενω οπως παντα κανεις απο τους υπευθυνους της οικονομιας και της εκαστοτε κυβερνησης δεν μας λεει οτι θα περασουν δεκαετιες για να ξεπεραστει το χαος στο οποιο εχουμε καταληξει, και ενω εμεις αφωνοι ακομη δεν μπορουμε να πιστεψουμε αυτο που εχει συμβει,και ενω οι υπολοιποι μας εχουν κραξει με οποιον τροπο μπορουν, αποκτησαμε ξαφνικα και νεο ενδιαφερον. Το ντι-βι-ντι της Τζουλιας.
Ναι δεν κοιταμε το μαυρο μας το χαλι, οτι...

τα παντα αυξηθηκαν ενω οι μισθοι μειωθηκαν, οτι η αγορα εχει νεκρωσει και οι απολυσεις ειναι καθημερινο θεμα,οτι οι ανεργοι οπως και εγω αν δεν εχουν καποιον να τους συμπαρασταθει οικονομικα θα πεθανουν απο την πεινα,εμεις εχουμε ακομη μια φωτεινη ελπιδα. Το ντι-βι-ντι της Τζουλιας.
Και μας ξαφνιαζει...!!! που καποια εκανε αυτο που εκανε η Τζουλια,και μας κανει να απορουμε που βγαινει στα καναλια και δινει συνεντευξεις και μιλαει για το ντι-βι-ντι, τοση αδιαντροπια πια...τσ..τσ..τσ.....
Μια σε ενα μπουρδελο ζουμε ολοι μας τοσα χρονια,αλλοι σαν πορνες και αλλοι σαν προαγωγοι,αλλοι ζουν με ντι-βι-ντι,αλλοι τα εκμεταλλευονται για αποκτηση θεσης...περιπτωση Ζαχοπουλου,αλλοι τα εχουν για να εκβιαζουν αλλους πολιτικα,αλλοι τα οικονομανε και εμεις χτενιζομαστε.
Ενα ανικανο κρατος επι δεκαετιες, μια χωρα ζητιανα επι χρονια και εμεις τρεχουμε να αγορασουμε το ντι-βι-ντι της Τζουλιας ωστε αυτη να αποκτησει επιτελους το πολυποθητο ονειρο καθε μεσου Ελληνα.
Την μεζονετα της στην ΕΚΑΛΗ.
Και γιατι να μην αποκτησει η Τζουλια αυτο που ολοι εμεις επιθυμουσαμε;
Τουλαχιστον δεν το αποκτησε κλεβοντας την χωρα,κλεβοντας εμας,κλεβοντας τους διπλα της.
Εδω εχουν σπιτια στην Εκαλη επιφανεις καλοπληρωμενοι δημοσιογραφοι οι οποιοι με πολλαπλες απατες και ψευτιες εγιναν ιδιοκτητες εφημεριδων και ραδιοφωνων,επιφανεις επιχειρηματιες που εχουν κατακλεψει επι χρονια το ελληνικο δημοσιο,απατεωνες της νυχτας, και ολου του κοσμου οι καλοι.
Αυτη ειναι η μονη διαφορα της Τζουλιας και των υπολοιπων της Εκαλης,και ετρεξε και το σδοε να δει τι εσοδα ειχε το ντι-βι-ντι, φυσικα τοσα χρονια δεν ετρεχε οταν ακομα και απο καταγγελιες ειχε λογους να το κανει,και ξαφνιαστηκαν ολοι.
Μα αυτα τα προτυπα εχουμε δωσει στα κοριτσια και τα αγορια μας,ευκολος πλουτος,με οποιον τροπο,και δεν ειναι η μονη που αφου πηδηξε οτι βρηκε μπροστα της μετα παντρευτηκε καποιον επιχειρηματια,η αθλητη και τωρα ειναι κυρια των βορειων προαστειων.
Ας αφησουμε λοιπον την Τζουλια και την καθε Τζουλια να κανει την δουλεια της, εξ' αλλου πολλοι περνανε καλα με τετοια κοριτσια απο αποτυχημενες αλλες καριερες, μοντελινγκ,τραγουδιου κλπ, η μηπως νομιζουμε οτι ολες αυτες βγαζουν μεροκαματο των 30 ευρω την ημερα;
Υποκρισια, αυτη η λεξη μας ταιριαζει,αισχος σε εμας,οχι στην Τζουλιες,εκεινη πουλησε το κορμι της για τα χρηματα,οχι την χωρα της.
Αν καποτε ξυπνησουμε και δουμε με τι ενδιαφερομαστε και με τι επρεπε να ενδιαφερθουμε θα ειναι αργα.
Υποκρισια.

8 σχόλια

  1. Άκουσε η γυναικα ότι ΌΛΟΙ πρέπει να ΤΣΟΝΤΑΡΟΥΜΕ για τη μειωση του Δημοσιου Χρεους και , ως ξανθιά , έτσι το ερμήνευσε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακου ζαγαρι.

    Εμενα η τζουλια με γουσταρει.

    Αφου πρωτα το πλυνει με σαμπανια, αρπαη τη μπουκαλα και τη χωνι μεσα.

    Να να να, ερχεται ο πρωτος και της ιίνη μια γαϊδουρινη και τη γλυφει.

    Μετα ερχετε ο δευτερος και της τον παταη πισω κολλητο.

    Μετα ερχετε ο τριτος και της το κανη κρεβατατο.

    Να σου παλη ο πρωτος και της τη φτιαχνη τζημπουκλε.

    Και παη λεγοντας , καταλαβες μανγα.

    Το κανονικα DVD εινε δυο, τρεια τεταρτα Καβαλα..

    Πειραιωτομανγκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΓΟΝ

    Εθνικη ανεξαρτησια σημαινει και εθνικο νομισμα!

    Κατι ξεραν οι Αγγλοι που δεν μπηκαν στο Ευρω των φασιστο-Γερμανων!

    Ζητω η δραχμη!


    Ειτε με ευρω ειτε με δραχμη η Ελλαδα θα μεγαλουργει,

    ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη και εχειροκροτηθη!

    Σηκωστε χηλα τη σημαια της Επαναστασης

    Εξω απο τη φασιστικη Γερμανικη Εωρωπη

    Ελευθερια εδω και τωρα!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΣΟΚ ΕΠΕΙΓΟΝ

    Εθνικη ανεξαρτησια σημαινει και εθνικο νομισμα!

    Κατι ξεραν οι Αγγλοι που δεν μπηκαν στο Ευρω των φασιστο-Γερμανων!

    Ζητω η δραχμη!


    Ειτε με ευρω ειτε με δραχμη η Ελλαδα θα μεγαλουργει,

    ειπε ο δρ κουτσουκος στην Μηλιωνη και εχειροκροτηθη!

    Σηκωστε ψηλα τη σημαια της Επαναστασης

    Εξω απο τη φασιστικη Γερμανικη Εωρωπη

    Και ως αλλος Παλαιων Πατρων Γερμανος σηκωσε το λαβαρο της Επαναστασης, μολις γυρισε απο τον Αγιο Διονυσιο!


    Ελευθερια εδω και τωρα!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μην ξεχνάτε αγαπητοί μου την “πρώτη” κίνηση που έκανε ο ΓΑΠ ως πρωθυπουργός:
    ΈΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΙΜΠΙΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΊΣΕΙ ΑΝΆΚΤΟΡΑ!!!!

    όχι μόνο ανεμόμυλους κυνηγάει…όχι μόνο ανεβασμένος πάνω στο καλάμι είναι…αλλά σαν το Forest Gump τρέχει πέρα δώθε νομίζοντας πως κάτι κάνει…
    και φυσικά, όπως ο Forest Gump, συγκινεί τους ομοίους του…
    ...ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥΣ σαν τον ΚΟΥΤΟΥΤΣΙΚΟ.........βλαμμένο ούστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λοιπόν δεν φτανει ότιείμαστε μπαταχτσηδες, βγαζουμε και γλώσσα.Μας εδωσε Η Αμερικη τα αμέτρητα του Σχεδίου Μαρσαλ και τα φάγαμε, αλλά και πήραμε απο την ΕΟΚ τα απειρα λεφτα και αντι να φτιάξουμε υποδομές (βλ.ΟΣΕ!!!) τα καναμε μαιζονετες, εξοχικά και BMW ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ κλπ. Και μας φταίνε οι >Γερμανοί....Ποιος μας αναγκασε να παρουμε Λεοπαρντ χωρίς πυρομαχικά. ποιος μας αναγκασε να παρουμε Χοβερκραφτ για το Ναυτικο που δεν δουλευουν??
    Ετσι γινανε οι γαμοι του Ακη στο Παρίσι....
    Και φυσικα οι Γερμανοί φασίστες πάντα φταινε..Ακούς εκει να μη δεχονται να εχει ο "Ευαγγελισμός "40 κηπουρούς χωρις κήπο!!!
    Μακαρι να πάμε στο ΔΝΤ και να μας διοικήσει 200 χρόνια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση