GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σας πήραν είδηση, ρεεε...

Toυ Θ. Λαμπρόπουλου http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1169 Διάφοροι λάβροι υπερασπιστές της «εθνικής τιμής», μικροπολιτικάντηδες, δημοσιο...

Toυ Θ. Λαμπρόπουλου
http://www.freeinquiry.gr/pro.php?id=1169

Διάφοροι λάβροι υπερασπιστές της «εθνικής τιμής», μικροπολιτικάντηδες, δημοσιογραφίσκοι, και εκατομμύρια «απλοί» ρωμηοί άρχισαν αμέσως να απαιτούν να κληθεί ο Γερμανός πρέσβης, ώστε να του ζητηθούν «εξηγήσεις» και να τού επιδοθεί διαμαρτυρία της ρωμέικης κυβέρνησης για το δημοσίευμα του Focus, να εξαπολυθεί μια διεθνής εκστρατεία αποκατάστασης της «σπιλωμένης» ρωμέικης τιμής με διεθνή διαβήματα κ.λπ.
Αυτές οι γραφικότητες εθνικώς θιγμένων υπερπατριωτών μόνο στη νεοελλάδα θα μπορούσαν να εκδηλωθούν. Γιατί τί άλλο από γραφικότητα είναι το να θέλεις να εγκαλέσεις διπλωματικά μια ολόκληρη χώρα για ένα δημοσίευμα που θεωρείς ότι σε θίγει, το οποίο όμως προέρχεται από ένα ιδιωτικό και όχι επίσημο κυβερνητικό έντυπο; Από την άλλη πόσο φασίστας πρέπει να είσαι για να θέλεις να φιμώσεις την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης, κάθε φορά που θα ...

κρίνεις συμφεροντολογικά, ότι η εφαρμογή της σε θίγει; Τι διαφορά έχει η νοοτροπία σου από αυτή τού κάθε ταλιμπάν, που θίγεται με τα «βέβηλα» σκίτσα του Μωάμεθ;
Πραγματικά απορούμε τί «έθιξε» αυτόν τον ανεξάντλητο σε γραφικές δράσεις και αντιδράσεις λαό, που πλέον δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο του γελωτοποιού της Ευρώπης: η ελευθερία του λόγου, η ελευθεροτυπία, η δημοσιοποίηση της αλήθειας; Και μετά από αυτά θέλει Ο.Ν.Ε. και …Ευρώπη; Μήπως να τού υπενθυμίσουμε την γνωστή παροιμία «τα μεταξωτά βρακιά θέλουνε κι ωραίους (και κυρίως καθαρούς) κώλους»;
Σάς πήραν είδηση ρεεεε!

24 σχόλια

  1. ότι ο ΗΛΙΘΙΟΣ Πετσάλνικος ανέλαβε προσωπικά να υπερασπίσει την χαμένη τιμή και αξιοπρέπεια μας δείχνει για ποσο αξιόλογο γεγονός πρόκειται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΙΓΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ,ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα.....με τι άλλο μπορεί να ασχοληθεί ο Πετσάλνικος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΜΕ ΚΑΙΑ ΑΛΛΟ ΣΤΤΗΝ ΞΕΥΤΙΛΑ.
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΞΕΝΙΔΗ ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΤΕ....

    Ο κατά το ΠΑΣΟΚ «νέος πατριωτισμός»

    Που καταντήσαμε.

    Να αναζητούμε όραμα πάνω στα συντρίμμια που άλλοι δημιούργησαν κι όχι εμείς. Και μάλιστα να έρχονται κάποιοι νεόκοποι, παντελώς άγνωστοι πολιτικοί και να μας ζητούν

    Βγήκε, λοιπόν, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κάποιος Σ. Ξυνίδης, και είπε ότι πρέπει να δημιουργηθεί ένας νέος πατριωτισμός. Δηλαδή όλοι οι Έλληνες να βάλουμε πλάτη και σε λίγο καιρό όλα αυτά που ζούμε να είναι μια κακή ανάμνηση.

    Άκουσον, άκουσον. Θεωρούν πατριωτισμό ότι εκατομμύρια πολίτες θα γίνουν φτωχότεροι, πολλοί δεν θα έχουν ούτε για τα προς το ζην, άλλοι θα κόψουν από τις παροχές των παιδιών τους ή ακόμη και από το ίδιο το φαγητό τους. Αυτό είναι για το ΠΑΣΟΚ νέος πατριωτισμός.

    Κι εγώ που νόμιζα ότι πατριωτισμός είναι όταν έχεις ένα όραμα ξεχωριστό για την πατρίδα. Ότι θα κάνεις το παν να τη δεις να προοδεύει στις τέχνες και τα γράμματα. Ότι θα είναι έτοιμη να διατηρήσει την εθνική της κυριαρχία και ανεξαρτησία. Ότι οι πολίτες θα είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για να μην παραχωρηθεί σπιθαμή ελληνικής γης.

    Ότι (στις μέρες που ζούμε) δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα Γερμανό ή Αμερικανό να επιβουλευθεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο όνομα κάποιου δανείου για να σωθεί η οικονομία.

    Με λίγα λόγια το όραμα του κ. Ξυνίδη είναι να βάλουμε όλοι μας το κεφάλι στον ντορβά και να θυσιαστούμε για τα λάθη άλλων, τα κλεμμένα από άλλους, τις λαμογιές των πολιτικών και των φίλων επιχειρηματιών τους.

    Και εμείς που νομίζαμε ότι αξίζει το κόπο να δημιουργήσουμε ένα νέο πατριωτισμό ώστε να φέρουν κάποιοι πίσω τα κλεμμένα και να πάψουν να κλέβουν την περιουσία της χώρας.

    Εδώ ταιριάζει απόλυτα ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας ταιριάζουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πατριωτισμός των Νεοελλήνων εξαντλήτε στο κωλοδάχτυλο και οχι οτι ολοι οι νεοπλουτοι εβγαλαν σωρηδόν τα χρηματα τους στο εξωτερικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απο παιδί ο πετσάλνικος ήταν αρκετα ηλίθιος επιβίωσε πολιτικά ελέω ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΦΙΛΑΡΑΚΙ
    ΑΝ ΕΣΕΝΑ ΔΕ ΣΕ ΘΙΓΟΥΝ ΤΑ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΣΚΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΩΡΑΙΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ. ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
    ΑΝ ΠΛΕΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΣΟΥ ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ "ΦΑΣΙΣΤΕΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΟΜΩΣ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ.
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ:

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΠΑΛΙΟΑΔΕΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να φύγουν να παραιτηθούν όλα αυτά τα κουμάσια που με την ανοχή μας μας κάνουν μπαλάκι στους επιτήδιους και δοκιμάζουν τον πατριωτισμό μας. Δεν θα τους περάσει και να πάνε να αρμέξουν τους ημετέρους τους με τις φουσκωμένες τσέπες όχι τον λαό που τον έχουν ξεζουμίσει. Τέρμα πια η ανοχή. Όταν μια χώρα πιάνει πάτο, την εξουσία πρέπει να την αναλαμβάνει ο λαός. Τέρμα πια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΡΩΜΕΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


    ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΛΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!


    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. <>

    Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα παραπάνω.

    Με τα λίγα ίχνη αξιοπρέπειας που απέμεναν, υποστηρίζω πως όλη η κρίση της Ελλάδος είναι κρίση των λαμόγιων των ευκαιριοφάγων και του άχρηστου, εκών-άκων, πολιτικού.
    Αυτοί φωνάζουν πως θα πεινάσει ο λαός με στόχο να γλιτώσουν τα λίγα που επιβάλλονται, τα οποία όμως, μία ζωή εμείς πληρώναμε και πληρώνουμε.

    Αφήστε τους να ψοφήσουν και να τους φάνε τα κοράκια του αξιότιμου Σόρος .

    Απο το 1967 και μετά τίποτα δεν είχαμε, πάντα πληρώναμε απο αξιοπρέπεια, τίποτα δεν έχουμε και τίποτα δεν θα έχουμε ποτέ.

    Μια στάλα αξιοπρέπεια θέλουμε.

    .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εχουμε σπάσει τα νεύρα μας με τους γαμημένους ελληνες πολιτικους που είναι και εκπρόσωποι των πολιτικά αγράμματων σταρχιδιστών μεμψίμοιρών τεμπέληδων ηλίθιων ψηφοφόρων ελληνων που τόσα χρόνια κολυμπάνε στην αρπαχτή, στην κοροϊδία, στο τζάμπα, στο φραπέ και στην καλοπέραση.

    Μας έκαναν κωλοδάχτυλο οι γερμανοί και τα 9/10 των κατοίκων που δεν έχουν τύψεις και δουλεύουν τίμια το μεροκάματο την έπεσαν στο 1/10 που τόσα χρόνια λυμαίνεται τον κάθε πλούτο, δανεικό η όχι της χωρας.

    Και οι απεργίες σχολιάστηκαν καυστικά από τους ευρωλιγούρηδες.

    Ενα λεπτό όμως...

    Μήπως ο λαουτζίκος θα έπρεπε έτσι κι αλλιώς να καλοπερνά;

    Επιλογή του δεν είναι αυτός ο τρόπος ζωής; Αντί να δουλεύει και να παράγει καταναλώνοντας τα κοκαλάκια, δανείζεται και τρώει κι αλλα. Είναι μια πρωτότυπη μέθοδος επιστροφής της υπεραξίας που παράγει όλα τα χρόνια. Πειράζει;

    Αν θεωρήσουμε ότι ο κόσμος εδω περα γενικά καλοπερνάει, μήπως θα μπορούσε να είναι κι έτσι;
    Και όταν έρθει η ώρα της λυπητερής, (ήρθε) , βλέποντας και κάνοντας.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουμε εμείς σαν κι αυτούς. Μπορεί να λιμοκτονήσουμε, αλλά σαφώς και δεν πρόκειται να γίνουμε οι ευρωπαίοι δουλευταράδες που έχουν την καλοπέραση μόνο για την εβδομάδα/15ήμερο/μήνα των διακοπών τους.

    Μπορεί η ελλάδα να είναι η πρώτη περίπτωση (after crisis) παγκόσμια που άρχισε ο χορός της παγκόσμιας τράπεζας,το πρώτο θύμα μπροστά στο σαρκοβόρο τέρας ΔΝΤ,αλλά ίσως (θα ήθελα να πιστεύω ότι) όλη αυτή η συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα αντίστασης απέναντι σε κάποιους στους οποίους οι άλλοι σκύβουν το κεφάλι. Θα δούμε. Αν έχω δίκιο, και δεν γίνουμε νέο Ιράκ, μπορεί και απο δω να αρχίσει η ανατροπή των πάντων, σε συνδυασμό με την ήδη υπάρχουσα κρίση.

    rage@40

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ........... Μήπως να τού υπενθυμίσουμε την γνωστή παροιμία «τα μεταξωτά βρακιά θέλουνε κι ωραίους (και κυρίως καθαρούς) κώλους»;
    Σάς πήραν είδηση ρεεεε!

    Μήπως κύριε συντάκτη δεν πρέπει να παίρνεις πράδειγμα μόνο τον δικό σου κώλο και να δεχθείς οτι μερικοί Ελληνες μπορεί να αισθάνονται θιγμένοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο στη Νάνα Μούσχουρη!

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ Η ΝΑΝΑ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ.ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗ!

    Η πασίγνωστη παγκοσμίως Νάνα Μούσχουρη η οποία έχει υπάρξει και ευρωβουλευτής της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προς τιμήν της ζήτησε να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ της ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ της από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους με επιστολή της στον υπουργό οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου.
    Συγκεκριμένα λέει οτι λόγω της οικονομικής κρίσης και μέχρι να εξέλθουμε αυτής, παραιτείται από τη σύνταξη της...

    Μπράβο της και πάλι μπράβο και μακάρι το παράδειγμα της να το μιμηθούν τόσοι και τόσοι που παίρνουν συντάξεις τους χαλεπούς αυτούς καιρούς!
    Διαβάστε το έγγραφο!

    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΣ ΕΣΑΣ..ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ......

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕ ΔΙΣΚΟΥΣ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗΣ
    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτά τα αρθρα στο FOCUS και την εκπομπή στην Γερμανική TV τα θεωρία ελευθερία του τύπου ; Αυτοί επρεπε να τούς "κλείσουν μέσα" πρώτα - πρώτα γιατί κάνουν δολοφονικό χιούμορ , επικίνδυνο, με πιθανά θύματα , και δεύτερον γιατί ειναι φασισταριά του κερατά !!

    Μάλλον για δημοσιογραφοι του κώλου μου φαίνονται !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοροιδευε τον καραμανλη οταν ελεγε οτι θα παγωσει τους μισθους, κι ελεγε οτι αυτος θα δωσει αυξησεις ισες με τον πληθωρισμο.

    και τωρα καθε μερα κοβει και κατι η ανεπαγγελτη παλιοπουστα ο γιωργακης.

    που δεν εχει ουτε ενα ενσημο.

    που τα χερια του ειναι πιο αδουλευτα και απαλα και απο νεογεννητο βρεφος.

    αλλα ειχε το ονομα του σκατογερου του μαλακες ελληνες και τον βγαλατε και ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ οπως σας εδιναν εντολες οι κωλοφυλλαδες του (θεμα, εθνος), για να κανει τωρα οτι γουσταρει ο ασχετος κολλεγιοφλωρος.

    παρτε τωρα το ονομα του και βαλτε το βαθια μεσα στις ηλιθιες ελληνικες κωλοτρυπιδες σας.

    εχουν ηδη ανοιξει τοσο αλλωστε απο τοσα χρονια που τρωτε πουτσα σαν λοβοτομημενοι χωρις αντιδραση, που πια δεν σας ποναει.

    και αυριο φουλαρετε με 1,5 ευρω βενζινη, περιμενετε για αποδειξη στην ουρα, μετα πηγαινετε στην ΔΟΥ να πληρωσετε τον αυξημενο σας φορο και μετα για παρηγορια καντε και ενα πακετο τσιγαρα των 4 ευρω.

    τα αξιζετε ολα ζωα.

    και φυσικα δεν εννοω να ψηφιζατε νδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. βαρεθηκα να βλεπω στον δρομο συνεχεια μερσεντες διπλωματων με πινακιδες "ΔΣ ΧΧΧΧ".

    Ασε που τα αφηνουν και προκλητικα οπου γουσταρουν.

    τι θα γινει?
    κατι ελεγε ο γιωργακης για μεγιστο 1600 κυβικα αμαξι σε ολους.

    αυτοι οι εντελως αχρηστοι στην κοινωνια διπλωματες (τρομαρα τους) θα εχουν καμμια περικοπη η ακομη στην χλιδα θα ειναι τα παρασιτα?

    κανονικα με βαση την πορεια των εθνικων θεματων ολα αυτα τα χρονια θα επρεπε να απολυθουν μια και καλη ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "Katrin Bauerfeind"

    λεγεται η ψωλα του γερμανικου καναλιου.

    ειναι με αυτο το ονομα στο facebook.

    και το γκρουπακι των θαυμαστων! της στο facebook λεγεται:

    "Katrin Bauerfeind Fans"

    ορματε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πραγματικά απορούμε τί «έθιξε» αυτόν τον ανεξάντλητο σε γραφικές δράσεις και αντιδράσεις λαό, που πλέον δικαίως έχει κερδίσει τον τίτλο του γελωτοποιού της Ευρώπης: η ελευθερία του λόγου, η ελευθεροτυπία, η δημοσιοποίηση της αλήθειας;

    Φίλε συντάκτη πρέπει πραγματικά να εισαι πολύ γελοίος , οι Γερμανοί σίγουρα δεν περιμένανε αντίδραση με αυτά που γράψανε και αυτά που δείξανε στις τηλεοράσεις τους γιατι νομίζαν οτι ολοι οι Ελληνες ειναι σαν και σένα !!!

    Εναι αλήθεια δηλαδή οτι σε αρέσει ο πρωκτικός ερωτας με Τούρκους ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΥΡΙΕ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΕ, ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΙΓΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙς ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΙΓΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ.
    ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ.
    ΜΗΝ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΑ ΧΥΔΑΙΑ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ (ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΗ) ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΑΡΙΣΜΕΝΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΟΥ.
    ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θίχτηκε ο γερμανός Lambropulo!

    Έχουμε τους Γερμανούς να μας ληστεύουν στο εσωτερικό, έχουμε τους Γερμανούς να μας βρίζουν στο εξωτερικό..

    έχουμε και τα βλαχογερμανάκια που έμαθαν ελληνικά, να μας λοιδωρούν και στη γλώσσα μας!!

    Βλαχόφρανγκε, ξεκουμπίσου από τη χώρα με δική σου πρωτοβουλία πριν φας καμιά ανάποδη, bastard!

    Raus hier, arsch!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν ξέρω αν ο Πετσάλνικος είναι βλάκας ή όχι. Ξέρω ότι δραστηριοποιήθηκε πρώτον από την θέση που κατέχει σήμερα στο Ελληνικό κοινοβούλιο και δεύτερον για τα ψεύδη που έγραφε το άρθρο του συγκεκριμένου περιοδικού.

    Το άρθρο προσπαθούσε να περάσει ένα μήνυμα του στυλ «οι Έλληνες θέλουν τα λεφτά του Γερμανικού λαού» ενώ στην ουσία θέλουμε απλά να δανειστούμε με τους ίδιους όρους που δανείζονται όλα τα υπόλοιπα μέλη της ΕΟΚ.

    Έγραψαν κι άλλα ψέματα στο focus αλλά ας μην κουράσω περισσότερο.

    Το άρθρο του focus καμία σχέση δεν είχε με επιστημονικό ή οικονομικό άρθρο. Για 15 σελίδες μιλούσε προσβλητικά για τους ίδιους Έλληνες και τις συνήθειές τους, πράγμα που θεωρείται ανήθικο για οποιονδήποτε λαό και να το κάνεις.

    Εγώ προσωπικά δεν θα δικαιολογούσα τέτοιο άρθρο ακόμα και αν ήταν γραμμένο για την χειρότερη πάστα τσιγγάνων του κόσμου. Δεν είμαι βέβαια τόσο κουλτουριάρης όσο ο «κύριος» Λαμπρόπουλος και τα αφεντικά του.

    Ειλικρινά δεν μπορών καταλάβω τι ώθησε ένα περιοδικό τέτοιου κύρους να ασελγήσει έτσι απέναντι σε ένα έργο τέχνης που πολλά μουσεία θα ήθελαν να έχουν στα εκθέματά τους!

    Σε τέτοιες μικρότητες δεν περιέπεσαν ούτε οι Ναζί που ακόμα και όταν είχαμε πόλεμο, έδειχναν ιδιαίτερο σεβασμό στον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. (Ακόμα και ο Χίτλερ θα ήταν έξω φρενών μαζί σας κύριοι του focus!)

    Έστω κι έτσι όμως... Τι σχέση έχει ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός με 6-7 πλαστά έγγραφα σύγχρονων πολιτικών;

    Και εκεί ακριβώς είναι το κλειδί του άρθρου του focus.

    Το focus δεν ήθελε ποτέ να γράψει για την πραγματική κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας αλλά να προσβάλει τους ίδιους τους Έλληνες και την κουλτούρα τους.

    Προσβάλλοντας τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, προσβάλεις τα ίδια τα θεμέλια της Ελλάδας, άρα τους ίδιους τους Έλληνες.

    Έτσι λοιπόν βλέπουμε ένα αρχαίο Ελληνικό άγαλμα, ντυμένο με την Ελληνική σημαία να κάνει άσεμνη χειρονομία.

    Δηλαδή η παλιά και η σύγχρονη Ελλάδα με φόντο το κωλοδάχτυλο!

    Αυτό ήταν το θέμα του focus κύριε ΠΑΠΑΡΑ Λαμπρόπουλε.

    Οι υπόλοιπες 15 σελίδες ήταν απλά συνοδευτικές.



    Πάμε τώρα στο ίδιο το άρθρο του Λαμπρόπουλου, όπου διαβάζοντάς το, βλέπουμε ότι ο φίλος μας ο Λαμπρόπουλος αναφέρεται στους Έλληνες ως νεοέλληνες.

    Δεν υπάρχουν Έλληνες για τον Λαμπρόπουλο! Μόνο νεοέλληνες!
    Δεν υπάρχει Ελλάδα για τον Λαμπρόπουλο! Μόνο Ρωμέικη Κυβέρνηση!

    Φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει σε όλο το κείμενό του (ειδικά από την μέση και μετά) ενώ δεν ξεχνάει να μας θυμίσει ότι καμία σχέση δεν έχουμε με τους αρχαίους προγόνους μας και τον πολιτισμό τους, μιας που τον γνωρίσαμε επιφανειακά.

    Άνθρωποι σαν τον Λαμπρόπουλο πάντα θα προσπαθούν να μειώσουν το ηθικό του Έλληνα, λέγοντάς του στα μούτρα «δεν είσαι αυτό που νομίζεις» και «έχει δίκιο ο γερμανός, βούλωσέ το και κάτσε στην γωνιά»

    Όμως εγώ θα έλεγα σε όλους σας ότι «ο άνθρωπος που ονειρεύεσαι να γίνεις, είσαι ήδη» και στον Λαμπρόπουλο θα έλεγα

    «α, και γαμήσου αρχίδι»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 01 Μαρ 2010 4:10:00 μ.μ.


    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ,ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΤΑΞΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΑΙΩΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ .



    ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ , ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συντάκτη , εισαι πολύ γραφικός!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση