GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να καλέσουν τον Μ. Γλέζο να κάνει διαλέξεις...

... σε αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες. Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ . Από τον Στρατο Γεωργούλη . Ο αστυνομικός που κτύπησε τον Μανώλ...

...σε αστυνομικές και στρατιωτικές μονάδες.
Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΓΛΕΖΟ
.
Από τον Στρατο Γεωργούλη
.
Ο αστυνομικός που κτύπησε τον Μανώλη Γλέζο, παρουσιάσθηκε ο ίδιος και ζήτησε συγνώμη. Πολύ καλά!
Είπε οτι δεν τον γνώριζε. Πολύ κακό αυτό. Ατομα που εργάζονται στο δημόσιο, να μη γνωρίζουν πρόσωπα που χαράξαν ιστορικές στιγμές στο τόπο μας. Αρχίζουμε να κατηγορούμε, οικογένειες, σχολεία, πανεπιστήμια, κοινωνία. Όλοι φταίνε, αλλά πρέπει να κάνουμε κατι πιο ουσιαστικό.
Ο Μανώλης είναι εν ζωή, ας το εκμεταλευτουμε. Οι εμπειριες του μεγάλες. Αν ο ίδιος το επιθυμεί, ας τον καλέσουν να κάνει διαλέξεις σε στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές και όπου αλλού κριθεί απαραίτητο.

35 σχόλια

  1. Δεν ξέρω εάν ο Γιώργος είναι προδότης, άσχετος, ανεύθυνος ή κακός μάναζερ.
    Αυτό που ξέρω είναι ότι είναι επικίνδυνος.
    Όταν βλέπεις να αυξάνεται η ανεργία τόσο πολύ μέσα σε λίγους μήνες τί μπορείς να περιμένεις μέχρι το τέλος του χρόνου;
    Τί θα γίνει δηλαδή;
    Θα καταστραφεί ΟΛΟΣ ο ιδιωτικός τομέας;
    Και μετά, ποιός θα πληρώσει τους φόρους για να πληρωθεί ο δημόσιος υπάλληλος, ειδικά τώρα που δυσκολευόμαστε να πάρουμε νέα δάνεια;
    Μαύρες μέρες έρχονται, παιδιά.
    Είναι τυχεροί όσοι είναι νέοι και δεν έχουν οικογενειακές υποχρεώσεις.
    Αυτοί τουλάχιστον μπορούν να πάνε έξω για να μπορέσουν να φτιάξουν τη ζωή τους σε πιό υγιή βάση.
    Οι υπόλοιποι θα ζήσουμε τη δεκαετία του 50 που έζησαν οι πατεράδες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο ακόμη θα ταλαιπωρεί την Ελλάδα ο Γλέζος......... Έλεος προσπάθησε να ατιμάσει ακόμη και τον άγνωστο στρατιώτη.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. “Ρόλος της αστυνομίας είναι να κυνηγά το έγκλημα και όποιον παραβιάζει το νόμο, και όχι το λαό όταν διεκδικεί τα δίκαιά του”
    Δηλαδη στην διεκδικηση μπορουν να παραβιασουν και τον νομο δεν τρεχει και τιποτα ε?
    Ολοι τιμητες της Δημοκρατιας οπως σας συμφερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Γλέζος έχει τιμηθεί και με το βραβείο που φέρει το όνομα ενός εγκληματία ενός ξένου κράτους. αυτό και μονο φτάνει να το βουλώνει αξιοπρεπώς σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αστυνομια ειχε νομιμη εντολη να διαφυλαξη το χωρο,στην προκειμενη περιπτωση
    θα μπορουσε να στοιχειοθετηθει η κατηγορια της Αντιστασης Αρθρο 167 Π.Κ , Απειθειας Αρθρο 169 Π.Κ Διεγερσης Αρθρο 183.
    Οσον αφορα τον αστυνομικο πηρε μια εντολη με τους συναδερφους του και επρεπε να εκτελεστη με τον πιο ανωδυνο τροπο για τους συγκεντρωμενους που ηταν τα δακρυγονα,και κακως δεχτηκε να συναντηθει με τον Γλεζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ηταν παρατεταγμενοι αστυνομικοι (εξω απο την Βουλη) με σκοπο να εμποδισουν τους διαδηλωτες να μπουν στο προαυλιο.
    Οι αστυνομικοι ειχαν εντολη να αμυνθουν, ο κ. Γλεζος ηταν στην πρωτη γραμμη μεσα στο πληθος που προσπαθουσαν να σπασουν τον κλοιο!!
    Τι θελατε δηλαδη? να δινουν λιστα με ποιους πρεπει να κανουν τα στραβα ματια ως ηρωες ή ως εθνικοι ευεργετες? γινονται αυτα?
    Το να διαδηλωνω για τα (δικαια ή αδικα) αιτηματα μου απεχει πολυ απο το να προσπαθω να σπασω τον κλοιο τον αστυνομικων! Ετσι δεν ειναι? Δεν επιτεθηκαν οι αστυνομικοι στους διαδηλωτες αλλα οι διαδηλωτες στου αστυνομικους!
    Ο κ. Γλεζος δεν ειχε λογο να ηταν εκει! Να ηταν στην απεργια ναι, αλλα μονο και μονο λογω ηλικιας δεν επρεπε να ηταν εκει! Οπως δεν επρεπε να ψεκασεις εναν ηλικιωμενο ειτε Γλεζος ειτε οχι, αλλα μεσα στην αναμπουμπουλα (που εγινε οτι εγινε ) ουτε να ξεχωρισεις ποιος ειναι απεναντι σου μπορεις , ουτε να βγαλεις την λιστα με αυτους που εξαιρουνται αστυνομικων ελεγχων μπορεις να διβασεις!
    Εσεις νομιζετε οτι ξυπνησε το πρωι ο Γλεζος και ειπε α τι ωραια να παω να σπασω τον κλοιο να μπω στην βουλη να την καταλαβω!
    Ο Συριζα ειναι μανουλα στην δημιουργια εντυπωσεων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κρίμα κύριε Γλέζο. Μάλλον θα μείνετε στην Έλληνική ιστορία για το ανδραγάθημά σας να κατεβάσετε την Φασιστική σημαία από την Ακρόπολη. Από εκεί και πέρα όμως, οι μέθοδοι, η φιλοσοφία και οι τακτικές του κόμματος που έχετε μπλέξει, δεν έχουν καμία απολύτως διαφορά από το NSDAP του 1933.
    Κύριε Γλέζο, εντάξει, είστε ήρωας, αλλά εκεί που πατάγατε, στον Αγνωστο Στρατιώτη, είναι θαμένοι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που πέθαναν για την Ελλάδα. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί, θέλουν πάνω από το μνήμα τους κάποιο πανό του ΣΥΡΙΖΑ?
    Σίγουρα όχι κύριε Γλέζο.
    Ο κομματικός (σας) στρατός, έχει κάψει κατ' επανάληψη την Ελληνική σημαία. Για ρώτηστε τον άγνωστο στρατιώτη πως αισθάνεται?
    Για μένα κύριε Γλέζο, δεν είστε πλέον ο ήρωας που μου έμαθε το βιβλίο του δημοτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το αξιοπερίεργο με τον Σύριζα και τις συνιστώσες του είναι ότι δείχνει μεγάλη ευαισθησία όταν βεβηλώνεται οποιδήποτε ιερό σύμβολο που δεν έχει σχέση με ελληνισμό, όπως πέρσυ που συμμετείχε στις πορείες για το σκισμένο κοράνι και απάθεια, προκλητικότητα και ως και χλευασμό προς οποιοδήποτε βεβήλωση συμβόλου που θυμίζει Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε Γλέζο,
    σας σέβομαι και σας εκτιμώ , όχι μόνο γι αυτ'ο που κάνατε το 1940 μαζύ με το Σάντα(να μη τον ξεχνάμε κι αυτόν), αλλά και για τη συνολική σας πορεία στο χρόνο. Ό μως με όλο το σεβασμό δε συμφωνώ με την άποψή σας ότι ο αστυνομικός κατάλαβε αλλά όχι το κράτος το οποίο εχθές συνέχισε πάλι τη καταστολή.
    Δηλαδή κ. Γλέζο θα έπρεπε να αφίσει όλους αυτούς τους αληταράδες που παρεισέφρυσαν στη πορεία και άρχισαν κάποια στιγμή το γνωστό ευγενές τους σπορ της καταστροφής της περιουσίας των πολιτών και της δημιουργίας επεισοδίων(τα οποία βέβαια κάνουν το γύρω του κόσμου)?
    Τι υπάρχει χειρότερο για τη πατρίδα μας την συγκεκριμένη αυτή στιγμή που παλεύουμε και δεν ξέρουμε αν θα σωθούμε από τη χρεοκοπία?
    Είναι η ίδια πατρίδα για την οποία εσείς έχετε τόσο αγωνισθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίοι είστε. Όταν τα ΜΑΤ ήταν εναντίον ηλικιωμένων κατοίκων του Αγ. Παντελεήμονα, μούγκα. Αλλά ξέχασα, αυτοί είναι ¨ακροδεξιοί¨.
    Η αστυνομία δεν πρέπει να αγγίζει τον Μήτσο τον Παπαχρήστο και τώρα και το γεροντοφρικιό τον Γλέζο.
    Ο οποίος είναι ένας ακόμα ακροαριστερός απατεώνας από το τσίρκο του τσύριζα.
    Μου είναι πάντελως αδιάφορο το τι έκανε το 1941. Σήμερα είναι στην πρώτη γραμμή των ανθελλήνων συμμάχων των λαθρομεταναστών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καποιοι θελουν να (συνεχισει) να λειτουργει το "κρατος" με την λογικη του...
    "Ξερεις ποιος ειμαι εγω"
    Ο νομος ισχυει για ολους! Απλα και ωραια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Επειδή θα μπουν νέα μαθήματα στις σχολές της Αστυνομίας, παρακαλούνται τα στελέχη του τσυριζα να στείλουν φωτογραφίες τους και βιογραφικά, για να κάνουμε μάθημα στα όργανα, να σέβονται τους Αγωνιστές και την ιστορία τους. Την άλλη φορά στον Γλέζο γιαουρτάκι, όχι χημικά. Επίσης, παρακαλείται ο Μήτσος ο παλιός, Η Φωνή του πολυτεχνείου, να έρθει απο δω, να υπογράψει αυτόγραφα στα παιδιά.
    Από το υπουργείο Προστασίας του αριστερού Πολίτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κακώς!!!
    Έπρεπε νά τόν γνώριζε κι όχι μόνον ιστορικά!
    Όλοι οί Έλληνες πρέπει νά γνωρίζουμε τούς Εφιάλτες τής πατρίδας μας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ας τον καλέσουν να κάνει διαλέξεις σε στρατιωτικές, αστυνομικές σχολές
    ((((((((((((((((((((((((

    ΝΑΙ ΑΡΧΗΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ....
    ΝΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακόμα ο φαιδρός Γλέζος στο προσκήνιο; Αρκετά. Ας αποσυρθεί αυτός και οι άλλοι αριστεριστές που μας έχουν αλλάξει την παναγία στη θεωρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απο ότι βλέπω η βλακεία είναι είδος εν πλεονασμώ ,σήμερα στην Ελλάδα.
    Άν δλδ, ο οποιοσδήποτε επώνυμος(έστω με την αντιστασιακή δράση του γέροντα πλέον κ.Γλεζου) διαπράξει το οτιδήποτε, αθωώνεται εμβαπτιζόμενος στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ,μόνο και μόνο επειδή έχει επιδείξει αντιστασιακή ή άλλη δράση. Μα είμαστε σοβαροί τώρα;Και το ότι δεν σεβάστηκαν το χώρο του Αγνώστου Στρατιώτη;...Αυτό δεν λεέι τίποτα; Το ότι σπρώχνονταν απο διάφορους τύπους, ο γέροντας,προς την πλευρά των αστυνομικών δεν λεει τιποτα, σε κανένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ;
    ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟ FOCUS!!!!
    ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ - ΑΣΤΥΝΟΜΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΛΕΖΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΞΗΛΩΜΑ ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ.
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Άλλη φορά να τους αφήσουν και να κάνουν στην άκρη οι αστυνομικοί. Έτσι δεν θα εμποδισθεί κανένας. Δεν θα χρειασθούν δηλώσεις του εάν ή όχι υπήρχαν γνώριμα άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ Ο ΓΛΕΖΟΣ Ο ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. είναι κρίμα νάχεις φθάσει 85 χρονών και να μηνέχεις μάθει ακόμα να σέβεσαι τον νόμο. Γιατί στον νόμο ασεβείς όταν επιτίθεσαι σε έναν αστυνομικό.
    όταν όμως γενικά η αριστερά προπαγανδίζει την ανυπακοή τότε της φταίει ο αστυνόμικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΒΟΥΛΗ"
    ΑΝΑΠΑΥΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟΤΟΠΟ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΛΕΖΟΣ ΝΑ ΒΥΣΟΔΟΜΕΙ ΣΕ ΤΑΦΟΥΣ.
    ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ...Ν'ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κακως απολογηθηκε..Επρεπε να ζητησει συγγνωμη Ο ΓΛΕΖΟΣ.Σαν βουλευτης επρεπε να σεβεται τους νομους και οχι να επιτιθεται εναντιον αστυνομου για να ελευθερωσει διαδηλωτή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ANTI NA POSTAREIS TETOIES MALAKIES RIKSE KAMIA PAXIA NA KSALAFROSEIS MPAS KAI KATHARISEI KAI O EGKEFALOS...KAI ESY KAI PRASINALOGA..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΔΩ"ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ".
    Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΗΤΑΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ!!!

    ΟΣΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ "ΔΕΙΧΤΟΥΛΙΔΕΣ" ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
    ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΖΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΔΡΩΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ!!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό σε πείραξε ρε μεγάλε;Ότι φταίει η παιδεία που δεν ξέρει ο ΜΑΤατζής τον Γλέζο;Εδώ δεν ξέρει να γράφει το όνομά του καλά καλά.Άκου δεν ξέρει τον Γλέζο.Στις διαλέξεις όμως που θα πάει ο Γλέζος,να πάνε μαζί του και οι ξεχασμένοι ήρωες της Κύπρου.Και αυτοί έχουν εμπειρίες ανάλογες.Και ουσιαστικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 15 Μαρ 2010 12:48:00 π.μ.

    Αντε ρε καραγκιοζη ασχολησου με τιποτε αλλο που θες και σχολια.Θα μας πεις για ξενοφοβια και ρατσισμο ,προδοτη.Κάτι τέτοιοι μαλάκες σαν εσένα επέτρεψαν την προδοτική 'ιθαγένεια' στους λαθραίους.Ελπίζω τα μαυριδερά που σε πηδάνε να έχουν Έητζ.Μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ηλίθιε 12:48:00 π.μ., οι εισβολείς που μας ξεφορτώνουν οι τούρκοι μπορεί να είναι τα ταξικά σου αδέρφια, εγώ δεν έχω κανένα λόγο να τους αποδέχομαι και το αν για σένα αυτό είναι ξενοφοβία η ρατσισμός στα αρχίδια μου. όσο για την "δεύτερη σημαία την σβάστικα", η σημαία αν όχι πρώτη του Γλέζου με το σφυροδρέπανο δεν είναι καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΚΩΣΤΗΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ15 Μαρ 2010, 9:02:00 π.μ.

    ΚΥΡΙΕ ΓΛΕΖΟ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ,ΔΥΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ,(ΣΠΥΡΙΔΑΚΙΔΕΣ) ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΔΟΣ
    ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Ο ΠΑΠΟΥΣ ΜΟΥ ΑΛΕΞΑΚΗΣ ΕΛΑΒΕ ΜΕΡΟΣ ΜΑΖΥ ΜΕ 6 ΞΕΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ
    Ο ΔΕ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΟΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕ
    ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΙΚΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΓΛΕΖΟ .ΑΡΚΕΤΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΥΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ . ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτοί στο το πασοκ είναι
    σαν τον παπαγιάννη με το καψαμπέλη.
    Πουτάνες μπάσταρδες με ΓΙΟΥΦΤΟΥΣ γαμημένοι.
    Και νταβατζή ..εκπρόσωπο τον Αλήτη Καρατζαφέρη.

    Τους γαμάς με φόρους, Φπα, Βενζίνες
    και αυτούς τους αρέσει !

    ΟΙ ΜΑΖΟΧΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ.
    ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΥΡΙΕ ΓΛΕΖΟ
    ΠΩΣ ΤΟΛΜΙΣΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΦΡΟΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ?

    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ? ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΣΟΥΦΛΙ!

    ΡΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΣΤΑΜΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ .

    ΟΥΣΤ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 6,36
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΣΤΙΝΙΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙ ΣΤΟΝ ΓΛΕΖΟ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ.ΜΑΛΟΝ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΙΟΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ .
    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΑΙΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΠΟ 12.48
    ΠΡΟΣ 2.04 κ 8.26

    ΤΟΣΟ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ "ΦΙΛΟΙ" ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙΚΤΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΡΑΣΕΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. αυτό έλειπε να δείχνω ευγένεια και σεβασμό στα καθίκια που θέλουν να μας επιβάλουν τους αφροασιάτες εποικους, τα ταξικά τους αδέρφια σαν συμπολίτες μου, η να τιμώ το Γλέζο που έχει τιμηθεί με το βραβείο που φέρει το όνομα του εγκληματία Lenin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΚΥΡΙΕ ΓΛΕΖ0
    Ποσες μαλακιες και ποσες προβοκατσιες πρεπει να κανεις και τι αλλο να σου δοσουμε για να σε ξεπληρωσουμε.
    Ρε δεν σου περνει καλητερα μια πιπα
    ο θειος ,και ο πατερας μεγαλοεργολαβοι του Τσιπρα
    που ενω πηραν προκαταβολη απο την Σουηδικη Αραβια την κοπανισαν αφηνοντας αμανατη εκει τους εργαζομενους.
    Αυτοι ειναι οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ του ΣΥΡΙΖΑ αλλα και εσεις οι δημοσιογραφοι τους καλυβετε.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων στο Μεσολόγγι για την Έξοδο του Μεσολογγίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση «Μεσολόγγι 1826-Γάζα 2010» με κεντρικό ομιλητή τον Μανώλη Γλέζο. Ακόμη, θα γίνει έκθεση και δημοπρασία καθώς και ημερίδα σχετική με τον αποκλεισμό της Γάζας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση