GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tα κυριακάτικα πρωτοσέλιδα σε βίντεο...‏

4 σχόλια

  1. Ενώ η πολιτική ανοησία των πασοκόσκυλων δεν έχει όρια, αυτό είναι γνωστό.
    Σε χαλάει ο Καραμανλής των αγωγών, της συνεργασίας με τους κινέζους, των εθνικών νικών και της υπεύθυνης αντιμετώπισης της κρίσης επειδή ένας χοντρός πήδηξε από το παράθυρο γιατί δεν μπόρεσε να πηδήξει μια ανέραστη και επειδή τα ταμεία βγάλανε κέρδος από τα ομόλογα.

    Κάτσε τώρα με τον ΓΑΠ και τους αενεμόμυλούς του, με τον επικήδειο της μεσαίας τάξης και την πρώτη κυβέρνηση που ασέλγησε τόσο στην οικονομική και εθνική επιβίωση του Ελληνικού λαού…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να θρηνείτε σαν μωρές παρθένες για το κακό που σας βρήκε και να υιοθετείτε την προπαγάνδα, που λέει πως μόνο το GAP ξέρει τί κάνει, δείξτε πως δεν ανέχεστε αυτή την εξαπάτηση.

    Η δημοκρατία έχει διέξοδα.
    Ο ναζισμός (εθνικοσοσιαλισμός), που ζούμε σήμερα, λέει πως δεν υπάρχουν και προκρίνει τον μονόδρομο.
    Στην φτώχεια και την εξαθλίωση όμως.

    Αν σας αρέσει να σας κλέβουν και να σας βρίζουν επιπλέον, τότε είστε άξιοι της μοίρας σας.
    Θα το κάνουν πολλές φορές όταν βλέπουν πως δεν αντιδράτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την ανοχή της Αγγλίας όπως και στους δυο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους, η Γερμανία με συμμάχους φανερούς τους Ολλανδούς και τους Σκανδιναβούς, και κρυφούς τους Τούρκους, ΞΕΚΙΝΗΣΕ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, όχι με τα κανόνια και τα τανκς όπως τους προηγούμενους αλλά με το Ευρώ και τα δανεικά της τα οποία απλόχερα τα έδινε από την εποχή που έκοβε όσα Μάρκα ήθελε και ποιος να την ελέγξει!
    Πρώτο θύμα της δυστυχώς θα είναι η Ελλάδα μας, η Ελλάδα της οποίας τον Χρυσό που της κατάκλεψε σαν κατακτητής στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο ουδέποτε επέστρεψε και ας λέει η Μέρκελ ότι μέσω της ΕΟΚ μας βοήθησε οικονομικά το ένα χέρι μας έδινε αυτή την βοήθεια και με το άλλο χέρι μας ανάγκαζε να αγοράζουμε τα ΛΈΟΠΑΡΝΤ, και για αυτό το λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να οριστούν τα σύνορα της Ευρώπης της ΕΟΚ, έτσι που να μπορεί να μας απομυζεί με τους εξοπλισμούς, για αυτόν τον λόγο δεν δέχτηκε ποτέ να έχει η Ευρώπη της ΕΟΚ ένα κοινό κουμπαρά, ένα ταμείο, ένα κοινό έλεγχο των οικονομικών της, για να μπορεί κάποια στιγμή η ίδια η Γερμανία με την οικονομική της ισχύ να κατακτήσει την υπόλοιπη Ευρώπη, δίχως να ρίξει μια τουφεκιά, αυτά θέλουν οι Γερμανοί οι οποίοι όπως και οι Τούρκοι δεν εγκατέλειψαν ποτέ τον μεγαλοϊδεατισμό τους για επέκταση των συνόρων τους, η Γερμανία με το ΧΡΗΜΑ και η Τουρκία με τους Μετανάστες.
    Εις Υγείαν μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση