GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κόσμος καίγεται και ο Καλλικράτης αρμενίζει...

Aπό το http://taseis.net/ Ο Καλλικράτης χρησιμοποιείται ως προωθητικό των νέων σκληρών μέτρων του ΔΝΤ. Ο χρονισμός της συνένωσης των Δήμων μ...

Aπό το http://taseis.net/

Ο Καλλικράτης χρησιμοποιείται ως προωθητικό των νέων σκληρών μέτρων του ΔΝΤ. Ο χρονισμός της συνένωσης των Δήμων με την ανάγκη αλλαγής πεδίων εντυπώσεων, εν αναμονή των μέτρων είναι ορατός δια γυμνού οφθαλμού. Μόνο που ο Καλλικράτης δεν προβλέπει συσσίτια.

8 σχόλια

  1. Πασοκ

    Αντισταθειτε, εστω ψυχικα

    Νέα Γερμανική πρόκληση: Τουρκική σημαία στην Ακρόπολη!

    Υπαρχει απαντηση του Δρ Κουτσουκου
    σε λιγο...εδω στο Πρεσσ

    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ Ο ΔΡ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!

    ΝΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρέπει να κρατηθεί videακό και ιντερνετικό αρχείο όλης της φάρσας ΠΑΣΟΚ 2010. Πως καταλήξαμε στο βάραθρο. να το δείχνουμε στα παιδιά μας αν προλάβουμε να κάνουμε..
    - Άκου εκεί δεν παίρνει πλέον αυτός τις αποφάσεις…

    ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΣ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ … ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΕΠΑΙΤΗΣ ΣΤΟ ΔΝΤ
    Ήταν επόμενο, ήταν φυσιολογικό για αυτούς, ειδικά για τον αρχηγό τον απο πριν ξεπουλημένο, να το κάνουν. Είναι συμβατό με την φύση, τον χαρακτήρα, την ιστορία τους, την αληθινή πολιτική τους ταυτότητα, να πάνε στο Δ.Ν.Τ…

    Ως ο Yorgo ο μεμέτ τσογλάν που παίζει την “κυβέρνηση” με τα γκαρντασια του την Μπιρμπίλο,
    τον Παυλάκη τον Γερουλάνο, το Παπακωνσταντή και με παιδονόμο τα βράδια τον άσπονδο φίλο του Οτσαλάν τον Πάγκαλο ντε!

    * Αυτοί μας δουλεύουν, δεν πάνε καλά, κάποιος πρέπει να τους στείλει άμεσα στο σπίτι τους.
    Τα αρχικά 45 δις ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια από το μηχανισμό στήριξης έγιναν 120 δις για 3 χρόνια δλδη 15 δις λιγότερα και νέα σκληρά μέτρα ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πονάει ο Καλλικράτης, ε; Είδατε 140 δισ και είπατε "ώρα για μάσα"; Για αυτά τα λεφτά θα πονέσει ο φτωχός λαός γιατί τόσο καιρό εσείς τρώγατε καλά, οι διεφθαρμένοι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπάρχουν πολλοί τίμιοι ανάμεσά σας και με αυτούς θα προχωρήσει μπροστά η χώρα. Αυτά τα λεφτά δε θα τα φάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι καθόλου τυχαια η χρονική συγκυρια της εξαγγελίας των νέων σκληρότερων μέτρων κατά του ελληνισμού σχεδόν ταυτόχρονα με τον Καλλικράτη και τις απολύσεις που αυτός εγείρει...Και όλα αυτά παραμονές Πρωτομαγιάς. Συμβολικά γεγονότα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ": ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

    Με τον «Καλλικράτη» κάνουμε πραγματικότητα μια από τις θεμελιώδεις προγραμματικές μας δεσμεύσεις. Στόχος μας να αποκτήσουμε επιτέλους το κράτος-νοικοκύρη που έχουμε ανάγκη.

    1. Ο «Καλλικράτης» αποτελεί στην πραγματικότητα μια από τις θεμελιώδεις προγραμματικές δεσμεύσεις της Κυβέρνησής μας. Εντάσσεται στο πλαίσιο μιας δέσμης μεγάλων τομών για τις οποίες η κυβέρνηση είχε προεκλογικά δεσμευθεί και που από την επόμενη μέρα των εκλογών υλοποιεί απαρέγκλιτα. Ο«Καλλικράτης» ενσωματώνει σε ένα νομοθέτημα εκατοντάδων άρθρων θεσμικές παρεμβάσεις που θα αντιστοιχούσαν στην πραγματικότητα σε 16 νομοσχέδια.

    - Τη χωροθεσία των νέων Δήμων σε όλη τη χώρα.

    - Τη συγκρότηση των Περιφερειών με την κατάργηση των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων και Επαρχείων.

    - Τη συγκρότηση αποκεντρωμένων Διοικήσεων με τη συγχώνευση των κρατικών Περιφερειών.

    - Τη μεταφορά σημαντικών αρμοδιοτήτων της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης στους Δήμους.

    - Την εισαγωγή ενός νέου συστήματος διακυβέρνησης των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης με την εισαγωγή και νέων θεσμών, όπως ο Συμπαραστάτης του Δημότη.

    - Την ουσιαστική αλλαγή στο εκλογικό σύστημα της Αυτοδιοίκησης, με τη μείωση του εκλέγεσθαι στα 18 που ανοίγει, όπως είναι προφανές, την Αυτοδιοίκηση στους νέους.

    - Την κωδικοποιημένη συγκέντρωση του συνόλου των αρμοδιοτήτων της Δευτεροβάθμιας Αυτοδιοίκησης.

    - Τη μεταφορά νέων αρμοδιοτήτων από κάθε - χωρίς εξαίρεση - Υπουργείο προς την αιρετή Περιφέρεια.

    - Τη δημιουργία ενός εξ ολοκλήρου νέου συστήματος εποπτείας των ΟΤΑ.

    - Την εισαγωγή ενός νέου συστήματος οικονομικής κατοχύρωσης των πόρων των ΟΤΑ, αλλά και την εισαγωγή ενός νέου συστήματος οικονομικής διαχείρισης και ελέγχου του δανεισμού, καθώς και ενός νέου συστήματος εξυγίανσης των υπερχρεωμένων Δήμων.

    - Την εισαγωγή της Μητροπολιτικής Αυτοδιοίκησης στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

    - Τη θέσπιση ενός νέου συστήματος ενδοδημοτικής αποκέντρωσης που δίνει νέα υπόσταση στο χωριό και τη γειτονιά, με νέους πόρους, και αρμοδιότητες.

    - Την εισαγωγή ενός νέου πλαισίου για την καταστατική θέση των αιρετών που ενισχύει το ρόλο, αλλά και την αξιοπιστία τους.

    - Τη συνολική επαναρύθμιση του καθεστώτος των επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης που οδηγεί, στον περιορισμό τους κατά 65%, με την κατάργηση πάνω από 4.000, βεβαίως και τις συνακόλουθες μετατάξεις του προσωπικού τους.

    - Την εισαγωγή ενός πλαισίου λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης προσαρμοσμένο στις ανάγκες της νησιωτικότητας, αλλά και ορεινότητας βάσει, πέραν όλων των άλλων, και της ειδικής θέσης που τους επιφυλάσσει το Σύνταγμα. Και τέλος,

    - Τη θέσπιση ενός νέου αναπτυξιακού προγράμματος, του προγράμματος «Ελληνική Αρχιτεκτονική Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης» του προγράμματος «ΕΛΛΑΔΑ», στο οποίο, με τη συμμετοχή πια της ίδιας της Αυτοδιοίκησης, αρθρώνονται δράσεις που θα συμβάλλουν με νέους πια όρους στην αναπτυξιακή επανεκκίνηση της χώρας.

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουσιαστικά εκπληρώνονται στις ημέρες μας τα προφητικά λόγια του Μεγάλου Ιεροξεταστού του Ντοστογιέφσκυ: «Ω! Θα πείσουμε τους ανθρώπους πως μονάχα τότε θα γίνουν ελεύθεροι, όταν θα παραιτηθούν απ’ την ελευθερία τους για χάρη μας και θα υποταχθούν σε μας... “Ω! Θα τους επιτρέψουμε και την αμα ρτία, γιατί είναι αδύναμοι και ανίσχυροι και θα μας αγαπούν σαν παιδιά επειδή θα τους επιτρέψουμε να αμαρτάνουν... Στο τέλος θα ‘ρθούν να καταθέσουν την ελευθερία τους στα πόδια μας και θα μας πουν: “Κάντε μας σκλάβους, μα χορτάστε μας”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολλοί Δήμαρχοι γκρινιάζουν και ζητούν από την Κυβέρνηση να μην προχωρήσει αλλά να κάνει διαβουλεύσεις ώστε να βρούνε στο χωροτσαξικό εκείνο που εκείνοι επιθυμούν! Δε λένε όμως πως δε θέλουν μεγάλες μεταβολές για να μπορέσουν και στους νέους μεγαλύτερους Δήμους να γίνουν οι ίδιοι δήμαρχοι για να ροκανίζουν μεγαλύτερα ποσά. Δε λένε ως οι ίδιοι δεν κάνανε με τους κατοίκους των Διαμερισμάτων των δήμων τους κμιά διαβούλευση, καμιά Λαϊκή Συνέλευση, αλλά τις προτάσεις τους τις κάνουν ερήμην των κατοίκων των Δήμων τους κι ας είχαν πολύ χρόνο για να το κάνουν! Τώρα τα κεφάλια μέσα και όσοι είναι άξιοι εκεί είναι οι Δήμοι ας δουλέψουν να βγούμε από την κακομοριά και να οργανωθούμε ως σύγχρονο αποκεντρωμένο πραγματικά κράτος με λογοδοσία των πράξεών μας και με ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα!



    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση