GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θα κάνουν απεργία την περίοδο των εξετάσεων...

...δεσμεύτηκε η ΟΛΜΕ μετά από πίεση του Αδ. Γεωργιάδη Κατά την πρωινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βο...

...δεσμεύτηκε η ΟΛΜΕ μετά από πίεση του Αδ. Γεωργιάδη

Κατά την πρωινή συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης, μετά από επίμονες ερωτήσεις του, απέσπασε τη δέσμευση του προέδρου της ΟΛΜΕ ότι παρά την αντίρρηση της ΟΛΜΕ στο υπό κατάθεση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, η ΟΛΜΕ δεν θα προβεί σε απεργιακές κινητοποιήσεις κατά την περίοδο των εξετάσεων.

17 σχόλια

  1. ετσι κι αλλιως δεν θα κάνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Μετά την κατάληψιν των Αθηνών υπό του γερμανικού στρατού δε δύναται να γίνει ουδείς πλέον λόγος περί συνεχίσεως του αγώνος. Πρέπει να αναλάβωμεν την τύχη της χώρας σθεναρώς εις τα χέρια μας και να ατενίζωμεν κατάματα τη σκληράν πραγματικότητα. Διά να ανταποκριθώμεν εις αυτά αποφάσισα να σχηματίσω υπό την προεδρίαν μου κυβέρνησιν. Αυτή θα είναι η μόνη νόμιμος κυβέρνηση εν Ελλάδι και θα έχει ως εντολήν και μοναδικόν προορισμόν, τη συγκαταθέσει των δυνάμεων κατοχής, να αποκαταστήσει την ησυχίαν και την τάξιν εις τον δυστυχισμένον αυτόν τόπον και να χαρίσει στον ελληνικόν λαόν την ασφάλειαν διά μιας υπευθύνου και δραστηρίας ενεργείας, ώστε κανείς να μην αισθάνεται τον εαυτόν του (…) ως απροστάτευτον».

    69 χρόνια μετά ήρθε και πάλι επιτέλους η ώρα ώστε κανείς Έλληνας να μην αισθάνεται απροστάτευτος.

    Ο Έλλην πρωθυπουργός Γιώργος ΙΙ Παπανδρέου III έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Θα προστατεύσω τη χώρα μου». Υπάρχει πάντως μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των δύο ηγετών. Ο Τσολάκογλου δήλωσε τα παραπάνω ατιμάζοντας τη στρατιωτική του στολή και την ως τότε προσωπική διαδρομή προκειμένου να διοριστεί πρωθυπουργός από τους Γερμανούς προστάτες που είχαν καταλάβει τη χώρα. Ο κ. Παπανδρέου εξελέγη πρωθυπουργός από τον ελληνικό λαό βάσει ενός συγκεκριμένου προεκλογικού προγράμματος και κατόπιν προσκάλεσε τους Γερμανούς και Αμερικανούς προστάτες.

    Είναι πασιφανές λοιπόν ότι δεν ατίμασε τίποτα και κανέναν. Άλλωστε το παλιό ερώτημα «Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελά πατέρα;» έχει βρει ήδη την απάντησή του όταν παντού, στους δρόμους, τους τόπους εργασίας, τα σπίτια, τα λειβάδια, τα βουνά και τους λόγκους, όλοι οι Έλληνες τραγουδούν λυτρωμένοι, με δάκρυα χαράς, τον παντοτινό ύμνο του σοσιαλιστικού κινήματος:

    * Ο ήλιος ο πράσινος, Ο ήλιος π’ ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    ..............................
    * Λαϊκή Κυριαρχία Εθνική Ανεξαρτησία, Όλοι-όλοι ζητούν (ΔΙΣ)
    Μαζί οι εργάτες, μαζί οι αγρότες και οι φοιτητές
    Χιλιάδες υπάλληλοι καταπιεσμένοι και οι μαθητές
    * Ένας λαός, μία ψυχή, Σε μια κοινωνία σοσιαλιστική (ΔΙΣ)
    * Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί
    * Εμπρός στον αγώνα για μια Ελλάδα Λεύτερη, Σοσιαλιστική
    Ο ήλιος ο πράσινος, ο ήλιος π΄ανατέλλει, Μας οδηγεί (ΤΡΙΣ)..

    «Όταν κάποιος κάνει κάποια παλιανθρωπιά σε κάποιον, έχει την αξίωση ο δεύτερος κάποιος να κατανοήσει την αδήριτη ανάγκη που ωθεί τον πρώτο στη διάπραξη της παλιανθρωπιάς»
    Μ. ΚΑΡΑΓΑΤΣΗΣ (στο «10»)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. IΔΟΥ ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ TOY PRESS-GR ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΗ BRAVOYORGO. OI GOEBBELS-ΤΣΟΛΙΑΣ, ΠΑΠΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΨΑΜΟΥΝΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ:


    Κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού και των αντίστοιχων συντάξεων στον δημόσιο τομέα

    Ενσωμάτωσή τους ως επίδομα στο μισθό στον ιδιωτικό τομέα

    Μείωση στις υψηλές συντάξεις, με μικρές αυξητικές διορθώσεις στις πολύ χαμηλές συντάξεις

    Αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ

    Αύξηση του ορίου των απολύσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε κάνατε τελευταία παρά φύσιν σεξ με την αδελφή σας στο εξοχικό του θείου σας; Ρωτάει η μπουμπούκα το υποψήφιον θύμα (στην διακοπείσα εκπομπή της).
    Μόλις μίση ώρα πριν σε άλλο κανάλι ο μπουμπούκος έκανε κήρυγμα περί του τριπτύχου πατρίς, θρησκεία, οικογένεια.
    Τι καλλίτερη επίδειξη του συνονθυλεύματος του καρατζακωλοτούμπα με τον επίζηλον
    τίτλον Λάος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πασοκ

    Επειγον

    Η νεα σεισαχθεια του δρ Κουτσουκου, γινεται πραξη

    Κατατιθεται το νομοσχεδιο για δανειοληπτες ειπε στους πρασινοφρουρους της Μηλιωνη πριν λιγο, ο δρ Κουτσουκος και ξεσπασαν σε χειροκτροτηματα!!

    Κατατίθεται το νομοσχέδιο για τα υπερχρεωμένα φυσικά πρόσωπα και ήρθε η θετική επιστολή - γνωμοδότηση από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

    Ενώ τώρα επεβλήθη «περικοπή μισθών» λόγω της οικονομικής κρίσης και ο πολίτης δεν μπορεί να πληρώσει ούτε τα δάνειά του, μετά τη ρύθμιση οφειλών υπερχρεωμένων προσώπων ....

    ο πολίτης θα έχει «περίσσευμα μηνιαίου μισθού», που θα λειτουργεί ως αύξηση ή ως κοινωνικός μισθός

    Λευτερια στους νεο-σκλάβους στους τραπεζίτες δανειληπτες, εδω και τώρα!


    Ζήτω η εργατική πρωτομαγιά!

    Νίκος πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. poa Olme re paidia

    kati tempelhdes einai

    den kanan oute apergia enantion ths Giannakou

    na tsakistoyn na mpoyn stis taxeis na didaskoun
    an 8ymoumtai ti einai didaskalia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ωχ αδωνι προσεχε τον Ψιψινακι αν και αδελφη μπορει λεσβιακα ....με την "λουλουδα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΡΚΙΖΟΤΑΝ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΠΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΑ..........ΚΩΛΟΓΡΑΙΚΥΛΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΤΣΙ, Ο ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ, Ο ΑΝΑΚΡΙΒΗΣ [ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ]

    Η ΟΛΜΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΧΘΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

    ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ

    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

    ΟΙ ΥΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΟΡΝΑΡΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΠΑΣΚΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Ο ΠΕΠΕΣ

    ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΕΜΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΚΝΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΗΤΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΔ ΕΜΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ

    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΦΑΤΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΑΒΟΥΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΓΚΡΤΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

    ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚΕ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΛΑΛΙΑ ΤΟΥΣ , ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΥΓΓΟΙ

    ΕΝΩ Ο ΠΑΣΚΙΤΗΣ ΤΗΣ ΔΟΕ Ο ΜΠΡΑΤΗΣ [ΠΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ] ΚΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΚΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΤΟΥΡΟΥ

    ΜΑΣ ΕΧΕΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΟΛΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΙ ΠΑΣΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ

    ΚΑΙ Ο ΚΑΟΣΜΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

    ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΧΟΛΙΟ
    "Από το πρωί σήμερα γίνεται ακρόαση φορέων.
    Εχω παρακολουθήσει επί πολλά χρόνια αντίστοιχες συνεδριάσεις. Η εμπειρία μου ήταν ότι, κατά τεκμήριο, οι βουλευτές υποστήριζαν τις θέσεις των συνδικαλιστικών οργανώσεων.
    Το κλίμα σήμερα ήταν τελείως διαφορετικό. Και αυτό ήθελα να το καταγράψω. Γιατί θα πρέπει να προβληματίσει (τους συνδικαλιστές). "

    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ

    ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ
    ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

    ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ , ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΔΥΝΑΤΟ

    ΑΡΑΓΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είδηση βόμβα !!!!!! διαβάστε ενδιαφέρει.
    Share

    Από έγκυρη πηγή έμαθα την εξής αξιόλογη είδηση. Ένας από τους όρους που έχει θέσει το νομισματικό ταμείο για να μας δώσουν τα λεφτά, είναι ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΕΣ. Αν σε περίπτωση γίνει έστω και μια ΜΑΖΙΚΗ απεργία ( ΓΣΕΕ ΑΔΕΔΥ ) παύουν αυτομάτως την δανειοδότηση.
    Το δεύτερο είναι πάλη από την ίδια πηγή, ότι η Ρωσία μας έδινε 50 δις ευρώ, και η κίνα άλλα 32 δισ ευρώ, με τον όρο να μην μπούμε στο Δ.Ν.Τ. και στεγνά το αρνήθηκε ο κύριος Παπανδρέου, χωρίς αιτιολογία. Κύκλοι των δυο χωρών ανέφεραν ότι είναι δεσμευμένος στον πρόεδρο της Αμερικής, να εντάξει την χώρα στο Δ.Ν.Τ. με αντάλλαγμα, του χαμηλού επιτοκίου, την εκμετάλλευση του πλούτου της χώρας, σε βάθος χρόνου.
    Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω την πηγή.
    Αν θυμάστε καλά, και όσοι δεν το είχατε διαβάσει, ας το διαβάσουν, σε παλαιότερη ανάρτηση είχα γράψει ακριβώς ότι η Ελλάδα θα μπει στο Δ.Ν.Τ. και η Αμερική θα εκμεταλλευτεί τον φυσικό πλούτο μας, διότι αν το κάνουμε εμείς θα γίνουμε μεγάλη δύναμη μέσα στην Ευρώπη και δεν το θέλουν. Σήμερα λοιπόν μετά την πληροφορία αυτή επαληθεύομαι για πολλοστή φορά.
    Διαδώστε την είδηση αυτή, διότι έχουμε ένα κλειδί στο χέρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. …και ο Γιώργος δοκίμαζε
    καινούργιο ποδήλατο (!!!)

    Απ’ ό,τι μου γράφει ο αναγνώστης μας κ. Α.Σ., προχθές το βράδυ, στις 20.25, ο κ. Παπανδρέου ήταν στο κατάστημα Cyclist, Μεσογείων 298, Χολαργός, κι αγόραζε καινούργιο ποδήλατο! (Γιατί; χάλασε η αλυσίδα του προηγούμενου;)

    «Περνώντας μέσα απ’ το χώρο στάθμευσης του καταστήματος», μας γράφει ο κ. Α.Σ. «πέρασε δίπλα μου και ο Πρωθυπουργός μας πάνω στο ποδήλατο. Έκανε βόλτες στον χώρο, προφανώς δοκιμάζοντάς το.
    Φυσικά γύρω γύρω υπήρχαν οι άνδρες της ασφάλειάς του.

    Δεν ξέρω, αλλά αυτή η εικόνα μού δημιούργησε μια έντονη απογοήτευση, έτσι όπως ήταν ειδικά η χθεσινή (σ.σ.: προχθεσινή) ημέρα. Με όσα είχαν γίνει…».
    “Σε είδα στο ποδήλατο
    και ήσουν όλο τρέλα
    Μα ύστερα κατάλαβα
    ότι δεν είχε σέλα. ”

    Πρακτικά, αυτός ο άνθρωπος αισθάνεται όπως ένας υπάλληλος που κάνει ψύχραιμα τη δουλειά του.
    Μόνο που ο εργοδότης του δεν είναι ο ελληνικός λαός αλλά το ΔΝΤ.

    ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ με τα Όλα του !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλλίτερα να απολογηθεί ο Αγαπητός βουλευτής για την χυδαία επίθεση στους Αεροπόρους μας και μετά ας υποδείξει το ...τεράστιο έργο του!

    Η απαράδεκτη τοποθέτησή του στην εκπομπή "Ελληνων Εγερση" της 27ης Απριλίου, οπου με σκαιότατο τρόπο επιτίθεται στους τελευταίους Φρουρούς, ΔΕΝ υπάρχει στο κατά τα άλλα, πλήρως ενημερωμένο κανάλι του Ευώνυμου!
    Πολύ χρήσιμο θα ήταν άν το ανέβαζε κάποιος, να θαυμάσουν όλοι την πατριωτική, καθώς πρέπει στάση απέναντί τους...

    Μόνο που τον άφησε εκτεθειμένο το υπόλοιπο κονγκλαβιο και λογω αλλαγής θέσης του πολύστροφου αρχηγού του, προσπαθεί με σοφιστίες και λεξιδρομίες να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα!

    Μείον πολλοί αγαπητέ !!!!
    Πάρα πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

    ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    Στην εισήγηση του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, ο Γ. Παπανδρέου, μετά από τα ηρωικά του, ανέφερε πως η κυβέρνηση δίνει μάχη για να ανταποκριθεί σε πέντε στόχους ταυτόχρονα.

    Εμείς θα σας τους πούμε και εσείς δείτε τι έχει καταφέρει ο Παπανδρέου στους έξι μήνες πρωθυπουργίας του...
    ...Πρώτος στόχος η σωτηρία της χώρας και την προστασία των πολιτών.
    - Δεύτερος στόχος, η έξοδος από την κρίση με σιγουριά και ασφάλεια.
    - Τρίτος στόχος, η δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την αλλαγή της παραγωγικής δομής της χώρας.
    - Τέταρτος στόχος, η δρομολόγηση μιας ανάπτυξης βιώσιμης, πράσινης
    - Πέμπτος στόχος, η κοινωνική δικαιοσύνη.

    Λοιπόν; Ποιους από αυτούς έχει πετύχει;
    Ααα; Για την Ελλάδα μιλάμε και όχι για τη Σουηδία...

    ΡΑΓΚΟΥΣΗ... ΚΟΨΤΟΥ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ
    ΤΟ ΧΑΖΕΨΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ..Ο ΜΑΛΑΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υπακοή....
    από την ομιλία ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ στο συνέδριο του Εκόνομιστ.

    "...Είναι γεγονός ότι, εμείς, οι Έλληνες, έχουμε τα δικά μας προβλήματα, τα οποία και αντιμετωπίζουμε. Ας είναι λοιπόν αυτό, ένα ισχυρό μήνυμα για την ευρύτερη επείγουσα κατάσταση που αντιμετωπίζουμε. Χρειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση, παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση και την χρειαζόμαστε γρήγορα."

    Μετά φταίνε οι ...συνομωσιολόγοι!!!!!

    "...Θέλω να γίνω πιο συγκεκριμένος, γιατί πραγματικά θεωρώ ότι ελάχιστοι κατάφεραν να κατανοήσουν και να παρουσιάσουν το εύρος και το βάθος των αλλαγών, που ήδη έγιναν. Αφορούν κυρίως σε πέντε τομείς:
    - Δημοσιονομική εξυγίανση και σταθερότητας
    - Ανάπτυξη και πράσινη οικονομία.
    - Δίκτυα κοινωνικής ασφάλειας,
    - Θεσμικές αλλαγές, που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Ελλάδα - και επ΄΄ αυτού θα επανέλθω.
    - Εξωτερική πολιτική. "

    ..δηλαδή, εξηγεί παρακάτω, πως η εξωτερική πολιτική της χώρας είναι μέρος της συμφωνίας και ως τέτοια, συνεχίζει ακριβώς από κεί που είχε σταματήσει: Από το ζεμπέκικο!


    "Τις επόμενες ημέρες, επίσης, αναμένουμε την επίσκεψη στην Αθήνα του Τούρκου Πρωθυπουργού Ερντογάν, προκειμένου να ανανεωθεί η διαδικασία προσέγγισης Ελλάδας -Τουρκίας, η οποία ξεκίνησε το 2000, οπότε ελήφθη η απόφαση σχετικά με την υποψηφιότητα της Τουρκίας για ένταξη στην Ε.Ε. Και μάλιστα, έχουμε ξεκινήσει πολύ σημαντικές προετοιμασίες για στενότερη συνεργασία σε διάφορους τομείς.

    Βέβαια, ελπίζουμε ότι αυτό θα είναι ένα ερέθισμα, η αφετηρία ενός πιο σημαντικού διαλόγου, ώστε να προχωρήσουμε και να ασχοληθούμε με πιο σημαντικά θέματα. Υπάρχουν μεγάλα θέματα, όπως η οριοθέτηση της υφαλοκρηπίδας, αλλά και η αποχώρηση επιτέλους των δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο, των τουρκικών δυνάμεων κατοχής, για να μπορέσει ο Κυπριακός λαός να νιώσει ελεύθερος και ανεξάρτητος, ότι οι μητέρες πατρίδες είναι εδώ για να βοηθήσουν, όχι για να δημιουργούν εξαρτήσεις και προβλήματα. ..."

    "... «μπορούμε να σας έχουμε εμπιστοσύνη;», μας λένε. «Θα τα καταφέρετε; Έχετε ενδημικά προβλήματα, ακούμε, όπως πελατειακές σχέσεις και διαφθορά». Πράγματι, έχουμε διαφθορά. «Αυτό σημαίνει ότι είστε καταδικασμένοι να αποτύχετε. Ποια είναι η απάντησή σας;».

    Θα απαντήσω, αποκαλύπτοντας μια εικασία που κρύβεται πίσω από τις ερωτήσεις αυτές. Η εικασία αυτή, στηρίζεται λιγότερο στην πραγματικότητα και περισσότερο σε προκαταλήψεις και προλήψεις: «εσείς οι Έλληνες δεν μπορείτε να πετύχετε. Διακόσια χρόνια παραβατικότητας» κλπ. κλπ. Ακούσαμε πολλά, τις τελευταίες εβδομάδες, τους τελευταίους μήνες"

    Δηλαδή για να καταλάβετε, στο μυαλό του, απολογούμενου στα ώτα των Εκονομιστ, Πρωθυπουργού, ΤΑ ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ περιλαμβάνουν και ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!!!



    Και πάνε και παραπίσω, ώς την ...Φιλική Εταιρία!!!!!
    Καιρός να φρονιμέψουμε!!!! Ανευ Φρονήματος!

    Απίστευτος!!!!

    http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/a809609e-fa8d-46a3-9745-a5cda0175fd6

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "Συμφωνα με την ψυχιατρικη ενας ανθρωπος που δεν εχει συνειδηση,παραπλανει τον κοσμο,ψευδεται διαρκως,λειτουργει συμφεροντολογικα και δεν εχει την ικανοτητα να συμπασχει εχει καποια μορφη σχιζοφρενειας.
    Μηπως μας θυμιζει αυτο ...
    το ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ..... ?

    Συμπασχει κανεις απο τους κυβερνητες με το λαο που ζοριζεται και δεν εχει να φαει ?
    Οχι,γι'αυτο και αποφασισαν να τον κανουν να πεινασει περισσοτερο.

    Αν λειτουργουν συμφεροντολογικα? Ε...μαλλον δεν ειναι κανενας τους ακριβως φτωχος.Αν μας παραπλανουν και συνεχιζουν να λενε ψεματα?Ειναι φως φαναρι οτι ηξεραν την οικονομικη κατασταση,αρα μας παραπλανησαν.
    Γινεται να ειμαστε εμεις υγιεις και να βγαζουμε συνεχεια κυβερνησεις που χριζουν ψυχιατρικης παρακολουθησης
    (μερικοι και λοβοτομης- Πεταλωτής )?

    Και μου αρεσει οτι αυξηθηκαν οι πωλησεις ψυχοφαρμακων στην Ελλαδα!
    ΠΑΣΟΚ : πρώτα.... τα XANAX!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η πορεία προς μία αχρήματη κοινωνία φαίνεται να είναι αναπόφευκτη. Η βοήθεια της πληροφορικής και της μικροηλεκτρονικής είναι δεδομένη, αλλά και η θεαματική μείωση των δαπανών από την ηλεκρονική μεταφορά των χρημάτων εξασφαλισμένη.
    Σε μία τέτοια παγκοσμιοποιημένη οίκονομία δεν θα υπάρχουν χοροί πτωχεύσεων (τραπεζών και χωρών), καταρρεύσεις ομολόγων και φαινόμενα «πιστωτικής ασφυξίας» (credit crunch). Δεν θα υπάρχουν χρηματοοικονομικές κρίσεις που να ταξιδεύουν πέρα από τον Ατλαντικό και τον.. Ειρηνικό και να δημιουργούν «ιντερνετικό πανικό»! Διότι, απλούστατα, τα πάντα θα ελέγχωνται απόλυτα και θα παρακολουθούνται ηλεκτρονικά. Διότι κάθε ανθρωπος πλέον θά έχει μετατραπεί σε ένα πολυψήφιο νούμερο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση