GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ευθύνες και οι υπεύθυνοι, με ονοματεπώνυμα...

Aπό τον Μάκη Γιομπαζολιά http://www.giobazolias.gr Τα είπαν - και μπράβο τους - με ονοματεπώνυμα τα παιδιά του "Αποκαλυπτικού Δελτίου...

Aπό τον Μάκη Γιομπαζολιά
http://www.giobazolias.gr

Τα είπαν - και μπράβο τους - με ονοματεπώνυμα τα παιδιά του "Αποκαλυπτικού Δελτίου" στο κανάλι EXTRA-3 , σχετικά με τις καίριες ευθύνες και τους κύριους υπεύθυνους, για το ασφυκτικό οικονομικό αδιέξοδο, που αντιμετωπίζουν η Ελλάδα και οι Έλληνες. Σημίτης-Παπαντωνίου από το ΠΑΣΟΚ και Καραμανλής-Αλογοσκούφης από τη Νέα Δημοκρατία ηγήθηκαν της χώρας και της οικονομίας, στις περιόδους που επισσώρευσαν τα μεγαλύτερα δεινά στην ελληνική οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα. Με επακόλουθο τα σημερινά χάλια.
Είναι αλήθεια αλλά οι δύο εποχές έχουν και ομοιότητες και...

διαφορές. Ομοιότητα κυρίαρχη είναι, ότι και οι δύο πολιτικές περίοδοι έδωσαν τελικά στη χώρα αρνητικά αποτελέσματα. Οι διαφορές πάντως είναι σημαντικές. Και πρέπει να τις επισημάνουμε:
Στην περίοδο Σημίτη-Παπαντωνίου συνέβησαν τα εξής τέσσερα: Το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου। Η διευκόλυνση εφόρμησης των μεγαλοεργολάβων στα δημόσια έργα. Η είσοδος της χώρας στην ΟΝΕ και το ευρώ. Και η Ολυμπιάδα της Αθήνας. Και τα τρία αλλού ωφέλησαν και αλλού έβλαψαν. Πιο πολύ έβλαψαν, όπως εκ των υστέρων αποδιεκνύεται. Και τα τρία "νόμισαν", υποσχέθηκαν και πράγματι συνέβαλαν στην - στρεβλή και ρηχή πάντως - οικονομική ανάπτυξη της χώρας. Πέτυχαν σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αλλά έστειλαν στο "μέλλον" τον λογαριασμό των δανεικών, με τα οποία ανέβασαν το δημόσιο χρέος. Και τελικά, απολογιστικά, απέτυχαν στους στόχους τους, αφού η ζυγαριά κερδών και ζημιών γέρνει σαφώς στις ζημιές.
Και αυτό γιατί:
Το"ελντοράντο" της χρηματιστηριακής ανόδου έδωσε ένεση επιχειρηματικής και τζογαδόρικης ανάπτυξης. Αλλά "έστειλε αδιάβαστους" εκατομμύρια Ελλήνων.Και τις προσωπικές τους οικονομίες στις τσέπες των μεγαλόσχημων. Οι λογής μεγαλοεργολάβοι έκαναν πράγματι μεγάλα έργα υποδομής για την χώρα, που όλοι χαιρόμαστε ακόμη, όπως το αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος", η Αττική Οδός, η γέφυρα Ρίου-Αντιρίου κ.α. Αλλά το "τσέπωμα" των υπεκοστολογήσεων επικράτησε της προσφοράς στη χώρα με λογικό κέρδος. Η είσοδος της χώρας μας στην ΟΝΕ και το ευρώ θωράκισαν θεωρητικά την οικονομία μας. Και έβαλαν τους Έλληνες πρακτικά σε εκείνο που είχε υποσχεθεί ο Κωνσταντίνος Καραμανλής: "Να πέσετε στη θάλασσα και να μάθετε κολύμπι". Αλλά κολύμπι δεν μάθαμε, καθώς ο δανεισμός της ευδαιμονίας μας δεν το έκανε αναγκαίο. Και, επι πλέον, ήλθε η ακρίβεια των διαφορών δραχμής-ευρώ και μας τσάκισε. Τέλος η Ολυμπιάδα της Αθήνας ήταν πράγματι η μεγάλη ευκαιρία, σε έργα και οικονομική προοπτική. Αλλά κόστισε πολύ και δεν προσέφερε στην χώρα σπουδαιότερα πράγματα από εκείνα που έδωσε στην φρούδα κοινωνικοπολιτική φιλοδοξία της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου!
Άρα και τα τέσσερα θετικοαρνητικά εγχειρήματα, που ήταν σημειωμένα στο μπλοκάκι του Κ.Σημίτη, υλοποιήθηκαν μεν, απέδωσαν αρνητικά τελικώς δε. Άλλοθι και ελαφρυντικό, για την εξουσία Σημίτη-Παπαντωνίου, ότι πάντως δούλεψαν, κάποια σημαντικά προσπάθησαν, κόντεψαν να τα καταφέρουν αλλά τελικά απέτυχαν!
Πάμε τώρα και στην περίοδο εξουσίας Καραμανλή-Αλογοσκούφη!
Υποσχέθηκαν ανάταξη της χώρας από τα πραγματικά ή υποθετικά προβλήματα της προηγούμενης πολιτικής εξουσίας। Και τα χειροτέρεψαν. Υποσχέθηκαν έργα ανάπτυξης και βάση σοβαρής οικονομικής προοπτικής. Μηδέν εις το πηλίκον. Υποσχέθηκαν "σεμνότητα και ταπεινότητα". Και μας οδήγησαν στα σκάνδαλα των ομολόγων, των κουμπάρων, του Βατοπεδίου και άλλα ών ουκ έστιν αριθμός. Υποσχέθηκαν "επανίδρυση του κράτους" και έκαναν το κράτος κυψέλη διαφθοράς. Υποσχέθηκαν περιστολή της σπατάλης στο δημόσιο. Και φιλελεύθεροι όντες διόγκωσαν και το δημόσιο και τις σπατάλες του. Υποσχέθηκαν νοικοκύρευμα των δημόσιων οικονομικών। Αλλά υπερδιπλασίασαν το δημόσιο χρέος και υπερτριπλασίασαν το έλλειμμα.
Είναι αλήθεια. Καραμανλής, Αλογοσκούφης και τα "εξαπτέρυγά" τους δεν διόρθωσαν τίποτε, χειροτέρεψαν τα πάντα και κατέστρεψαν την χώρα.
Εν όψει όλων αυτών των δεδομένων, μια εξεταστική επιτροπή είναι αναγκαία. Αυτή που θα ελέγξει ενδελεχώς τις δύο κρίσιμες πολιτικές περιόδους, που αναφέραμε. Και ένα ειδικό δικαστήριο. Αυτό στο οποίο θα πρέπει να απολογηθούν, με τα υπέρ και τα κατά τους, τα δίδυμα Σημίτης-Παπαντωνίου και Καραμανλής-Αλογοσκούφης. Και όλα τα γκόλνεν μπόϋς αμφοτέρων.
Εάν αυτά δεν επιχειρηθούν, θα είναι δύσκολο έως αδύνατο, να πεισθεί ο μέσος Έλληνας να υποστεί αυτά τα επώδυνα που το αναπόφευκτο ΔΝΤ θα επιβάλει στην χώρα και τους πολίτες της.
Είναι προφανές, ότι δεν εξισώνουμε τις ευθύνες των δύο διδύμων. Όχι λόγω κομματικής προκατάληψης. Αλλά λόγω αντικειμενικης πργαματικότητας. Που λέει, ότι οι μέν προσπάθησαν και απέτυχαν εν όλω ή εν μέρει. Ενώ οι δε απέτυχαν παταγωδώς επειδή δεν προσπάθησαν. Αντιθέτως "άρμεξαν" το "πτώμα" της πατρίδας.
Ναι, είμαι ΠΑΣΟΚ από πολλά χρόνια. Και ήμουν υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, που κυβερνά. Αλλά, όπως ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου έχει κατ΄ επανάληψη τονίσει, πρέπει να βάζουμε την σωτηρία της χώρας πάνω από την προοπτική του κόμματος. Και η σωτηρία της χώρας δεν μπορεί να στηριχθεί παρά μόνο στην αλήθεια. Όσο και για όποιους και αν είναι επώδυνη..!
Θα μιλήσουμε και για το ΔΝΤ και για τα επώδυνα μέτρα και για τις προοπτικές της χώρας.
Εδώ θα είμαστε..!

43 σχόλια

  1. To επαναλαμβάνω για να γίνει πλήρως κατανοητό:
    Το ΠΑΣΟΚ επί Ανδρέα Παπανδρέου ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ και τώρα ο Γιωργάκης Παπανδρέου την ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΕ ΞΕΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!

    "Εκσυγχρονιστής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Αλήτες του ΠΑΣΟΚ, η ψήφος μας δεν είναι λευκή επιταγή.

    Ισχύει ΜΟΝΟ με βάση το προεκλογικό πολιτικό πρόγραμμα και τις προγραμματικές δηλώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ.
    ΑΠΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΟΥΧΤΙΣΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΑΡΧ....ΜΑ ΜΑΣ

    ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
    ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΙΟΜΠΑΖΟΛΙΑ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΚΑΤΟΧΗ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΑΙΤΩΡΕΣ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΕΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΑΚΑΤΕΨΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΞΑΝΑ ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ ΣΑΣΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενω εσείς που κυβερνάτε 8 μήνες και κάνατε ολες τις διαπραγματεύσεις δεν φταίτε σε τίποτα? Το οτι ανεβήκατε στην εξουσία με ψέματα και δεν ζητάτε ουτε ενα συγγνώμη φταίει ο σημιτης και ο καραμανλης? Ρε ζητήστε ενα συγγνώμη ολοι σας και βάλκτε εσεις πλάτη πρώτα που έχετ διαλύθει στα ρουσφέτια τόσα χρόνια και μετα θα βάλουμε εμεις.
    Πολλα μας τα είπατε για τους προηγούμενους τέρμα η καραμέλα για το λόγο που μας ξεπουλήσατε στο Δ.Ν.Τ ξυπν΄ήστε γιατι μυρίζει μπαρούτι και εμφύλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ παιδια....ισως το ΔΝΤ να ειναι η λυση στην αθλιοτητα της ελλαδας.απο κατσαπλιαδες ισως γινουμε ανθρωποι...ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΕ ΔΙΚΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ.ΠΤΡΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΟΛΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. συμφωνώ σε αρκετά από όσα αναφέρει ο συντάκτης, έχω να συμπληρώσω πως στους υπεύθυνους συμπεριλαμβάνονται και αρκετοί όπως ο κος Γιομπαζολιάς, για οικονομικές δοσοληψίες με φορείς εξουσίας (Δήμος Αθηναίων εν προκειμένω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχνάτε τη σημερινή κυβέρνηση κ. Γομπαζολιά. Δεν θα στεναχωριόμουν καθόλου να έβλεπα τους 4 "κυρίους" που αναφέρετε στην φυλακή μαζί με πολλούς άλλους για διασπάθιση - υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος ή και για εσχάτη προδοσία για την υποδούλωση της χώρας μας στους διεθνείς λωποδύτες.
    Για τον σημερινό υπάλληλο των τραπεζιτών και τον θίασό του που ανέλαβε την εκτέλεσή μας δε λέτε λέξη. Όπως για την ΝΔ αιτία της κακής μας μοίρας ήταν δήθεν η διεθνής οικονομική κρίση, τώρα τα ΓιωργοΜΜΕ έχετε παρόμοια καραμέλλα: για όλα φταίει η ΝΔ.
    Η ΝΔ φταίει για πάρα πολλά αλλά η ΝΔ φταίει για τα προεκλογικά ψέματα, για την έλλειψη οποιουδήποτε σχεδίου εκτός της τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης του Έλληνα, για τις παλινωδίες, για τις διευκολύνσεις προς τους τραπεζίτες (με δηλώσεις περί χρεοκοπίας ή με Τ+10 στην αγορά ομολόγων), για την ελεεινή προπαγάνδα των ΜΜΕ που προβάλλουν σαν μόνη και συμφέρουσα λύση το ΔΝΤ;
    Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια λέει ο λαός και αν η καθεστωτική δημοσιογραφία μπορεί να κοροϊδεύει κάποιους ακόμη, σύντομα ελπίζω να ψάχνει μέρος να κρυφτεί από την οργή του κόσμου. Σας εύχομαι να ζήσετε κάποτε με τις συνολικές αποδοχές ενός υπαλλήλου οι οποίες θα προσπαθείτε σε λίγο να μας πείσετε ότι είναι υπερβολικές και "δεν τις αντέχει η οικονομία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι βολικό να τα ριχνουμε σε ολους τους παραπάνω, που ειναι ομως αυτοι που σε καθε αυτονοητο μετρο, ειτε γιαννιτσης ειτε τεκμηρια το 2008 λαικιζαν ειτε απο καναλια ειτε απο ραδιοφωνα και τηλεορασεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αλλη μια αποτυχια του μαλακα με μηδεν ενσημα στη ζωη του.

    Αμα σερνεσαι μεχρι τα 40 απο κολλεγιο σε κολλεγιο και δεν δουλεψες ποτε πουστοφλωρε καθυστερημενε τι να καταφερεις.

    Μεχρι στιγμης και επειδη το αποτελεσμα μετραει εχεις κανει ΜΟΝΟ αυτα:

    - Ασυστολα ψεμματα στον λαο προεκλογικα με σοβαροφανες υφος

    - Αθλια νεοφιλελευθερα και αντιλαικα μετρα χωρις δισταγμο
    και μετανοια

    - Παταγωδης αποτυχια της περιοδειας σου εξω, οταν τα πορνοκαναλα σου σε εμφανιζαν εθνοσωτηρα. Αφεντικο της φαπας.

    - Απιστευτη αυξηση του εγληματος μεχρι και στην τελευταια γειτονια του τελευταιου κωλοχωριου. Τι καμπουλ και μαλακιες..


    Πρεπει να φυγεις ψευταρα πουστοφλωρε.

    Αλλιως ας σε καθαρισει σα σκυλι καποιος πατριωτης, η αριστερος, η επαναστατικη οργανωση.

    Λυσσαξες σαν πουστρακι καθε μερα ζητουσες εκβιαστικα εκλογες και ελεγες οτι ειχες και σχεδιο απο καιρο.
    Εισαι ντροπη για τον τοπο.

    ΟΥΣΣΣΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΣΑΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΙΣΧΙΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πληρωμένοι ρουφιάνοι και γκεμπελίσκοι του ΠΑΣΟΚ ήρθε η ώρα του λαού. Και τώρα θα πληρώσετε για τον σάπιο βίο σας λαμόγια. Την κόλαση που μας φτιάξατε για να ζούμε υπόδουλοι θα την βιώσετε μόνο εσείς αφού θα φύγετε νύχτα όπως ξέρει ο αρχηγός να φεύγει από την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΜΠΑΤΖΟΛΙΑ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΡΙ;;;;;

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΓΙΑΜΠΑΤΖΟΛΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΕΣ;ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.....

    ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ ΓΙΑΜΠΑΤΖΟΛΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ;;;;;ΚΑΤΕΓΓΕΛΝΕΣ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..........ΚΟΙΤΑ ΟΜΩΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΝΕ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΧΑΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΡΟΖΟ.......

    ΠΟΥ ΣΟΥΝ ΡΕ ΓΙΑΜΠΑΤΖΟΛΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΜΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΨΗΦΙΟ;;;;ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΛΕΓΕΣ;ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ...
    ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΤΟΜΑΡΙΑ 80s ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ,ΚΑΙ Θ'ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.
    ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΟΜΑΖΟΛΙΑ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΔΙΑΛΑΓΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ
    ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ?

    ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΡΙΓΥΡΙΣΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ?

    ΤΙ ΜΑΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ?
    ΤΟ ΑΠΟΚΟΥΜΠΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ?
    ΑΪΝΤΕ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ
    ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για το σκάνδαλο Τ3 Τ10 με την καινούρια κυβέρνηση δεν λές τίποτα!! Για το ότι θησαυρίζουν σήμερα οιτραπεζίτες και μεγαλοεφοπλιστές μέσα και έξω απο την Ελλάδα προερχόμενοι, την ώρα που εμείς στερούμεθα και το ψωμί μας,δεν λές τίποτα!! Για τα λάθη που γίναν και παραδέχεται η ίδια η κυβέρνηση,δεν λές τίποτα!! Για το ότι υλοποιείται το σχέδιο των νεοεποχιτών για " παγκόσμια διακυβέρνηση", με την βοήθεια των μεγαλοτραπεζιτών που ελέγχουν την παγκόσμια τράπεζα,το Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. δεν λές τίποτα!! ["ηλεκτρονική διακυβέρνηση",απο 1-1-2011 καταργούνται οι συναλλαγές με μετρητά πάνω απο 1500 ευρό,ηλεκτρονικές ταυτότητες,οικονομική εξαθλίωση κ.λ.π.].Για τους μετανάστες που ο φίλος σου ο Βενιζέλος θα τους βάλει και σε στρατιωτικές σχολές,δεν λές τίποτα!! Για το ότι στην Ελλάδα σε λίγα χρόνια ο μισός πληθυσμός θα είναι μετανάστες,δεν λές τίποτα!!Για το ότι η ανεργία καλπάζει και δεν ξέρουμε που θα φτάσει,δεν λές τίποτα!! Για το ότι σου κόβουν δικαιώματα που μάτωσες για να τα αποκτήσεις και σε στίβουν σαν λεμονόκουπα,δεν λές τίποτα!! Ακου φίλε!καλά αυτά που λές,κι εγώ ΠΑΣΟΚ είμαι και ΠΑΣΟΚ ψήφιζα, αλλά δές σήμερα ποιός σε πάει στο απόσπασμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΩΡΑ ΓΙΟΜΠΑΤΖΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ...
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΣΕΡΝΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ....
    ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΤΟΜΙΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ, ΔΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ...
    ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΝΕ ....
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ??

    ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΟΜΊΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΟΠΟ ....

    ΒΑΛΤΕ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΤΣΙΓΚΙΝΑ ΒΡΑΚΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ...

    ΤΩΡΑ ΔΕ ΣΑΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΟΥΤΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ...

    ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΤΕ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΑΤΕ, ΧΡΕΩΝΑΤΕ ΚΑΙ ΦΕΡΟΣΑΣΤΑΝ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ....

    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

    ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ.

    ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ ...

    ΑΥΤΑ ΔΕ ΛΕΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ...???
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ...!!!!

    ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. O κ. Γιομπαζολιας προσπαθεί να πουλήσει τις υπηρεσίες του στο νέο αφεντικό του ΠΑΣΟΚ; Δεν βαρεθηκε να ειναι ο εκαστοτε χειροκροτητής; Δωστε του κ. Παπανδρεου το χρισμα τωρα στις δημοτικές, άξιος ο μισθός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακούω συνέχεια δημοσιογράφους να βγάζουν την ουρά τους απ'έξω και να ζητάνε ευθύνες από τους πολιτικούς και τα παίρνω στο κρανίο.
    Ρε καραγκιόζηδες μήπως φώναζε κανείς σας όταν οι άλλοι πολιτικοί-καραγκιόζηδες έκαναν "φιλολαική" πολιτική με δανεικά?
    Ο απλός ο κόσμος δεν ήξερε τίποτα για το μέγεθος του δανεισμού και έχει πέσει από τα σύννεφα γιατι του το κρύβατε!!! καραγκιόζηδες...
    Αν ξέρατε και δεν λέγατε τίποτα είσαστε το ίδιο προδότες με αυτούς, αν δεν το ξέρατε είσαστε τουλάχιστον μαλάκες.

    Η πραγματικά συνταρακτική αποκάλυψη των υπευθύνων, με ονοματεπώνυμα-όχι παίζουμε-,δηλ. των πρώην πρωθυπουργών και υπουργών οικονομίας είναι συγκλονιστική. Εχω μείνει άφωνος. Αντε και με πούλιτζερ....

    Ζητήστε τουλάχιστον ένα συγνώμη ρεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αντε γαμήσου ρέ σκατολαμόγιο πρασινοπόντικα κι εσύ,πού νομίζεις ότι έχεις τό δικαίωμα τού λόγου,σκατοσαπίλα.
    Θά μάς κάνεις κι αναλύσεις!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιατί δεν βάζεις τα σχόλια? δεν σου αρέσουν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιατί κρύβεις τα σχόλια?? σε κατευθύνουν κι εσένα τώρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1981.
    ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ!!!!!

    ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΧΟΜΕ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΘΥΜΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ...ΧΑΤΖΑΡΕΣ....
    ΒΡΕ ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασοκάνθρωπε Μάκη Γιομπαζολιά, ο μεγαλύτερος υπεύθυνος για την καταστροφή αυτής της χώρας, ήταν ο "αείμνηστός" σας Ανδρέας Παπανδρέου. Και αυτό είναι δυστυχώς για σένα και τους ομοίους σου μια αναντίρρητη αλήθεια, όσο και αν προσπαθείς με την γλοιώδη προπαγάνδα σου να την "θάψεις". Ο τριτοδρομικός σοσιαλισμός σας καταβαράθρωσε αυτή τη χώρα και δυστυχώς δυστυχέστατα όχι μόνο οικονομικά. Φυσικά κανείς δεν αντιλέγει ότι ο Σημίτης και ο Καραμανλής υπήρξαν αρνησίμαχοι, οσφυοκάμπτες και ριψάσπιδες. Ώστόσο όσες φορές προσπάθησαν να διορθώσουν και να οικοδομήσουν κάποια πράγματα, ο καθένας με τον τρόπο του και από το μετερίζι του, συνάντησαν το τείχος κάποιων κωλοαριστερών σαν και σένα, που επειδή διάβασαν ένα Μαρξ και έναν Λένιν στα νοιάτα τους, νομίζουν ότι είναι το ευαγγέλιο της ζωής. Πόσο θλιβεροί είστε όλοι σας! Να λοιπόν που καταντήσατε τη χώρα εσύ και οι ομοϊδεάτες σου. Είστε ευχαριστημένοι; ΣΚΑΣΤΕ επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κε Γιομπαζιολά,τράβα τό μύτο τής
    Αριάνδης κανά 28 χρόνια πρίν.
    Άν θέλεις ημερομηνία,νά σου δώσω:
    1985(?)Tσοβόλα δώστα όλα.
    Βέβαια τά νούμερα είναι ποιητική
    αδεία,σιγά μή προσθοαφαιρώ γιά τούς
    εντεταλμένους.Κανίς σπιτικά.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. “Το Καστελόριζο είναι η Ελλάδα που αντιστέκεται και όχι η Ελλάδα της υποτέλειας!”

    ..Iδέα του αδερφού του ήταν πάντως…του ΠΟΥΣΤΗ ΝΙΚΟS.
    ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ
    Toυ σάπιου αρχιδιού, της κατάντιας μας Γεώργιον Α. Παπανδρέου.

    ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑΣΟΚ-ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Νισάφι πιά με τα ατέλειωτα ψέματα και τη χοντροκομμένη προπαγάνδα των ιδιωτικών νταβατζοκάναλων και των ξεπουλημένων μπλόγκς.

    Με τον Καραμανλή περνούσαμε απείρως καλύτερα:

    Ο Κ.Κ. δεν μας είχε τη βενζίνη 1¨50

    Ο Κ.Κ. δεν μας έβγαζε στη σύνταξη στα 67

    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε το ΦΠΑ

    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε τα επιδόματα και τις αποδοχές

    Ο Κ.Κ. δεν φορολόγησε την πρώτη κατοικία

    Ο Κ.Κ. δεν μείωσε συντάξεις

    Ο Κ.Κ. δεν αύξησε τη φορολογία στα πάντα

    Ο Κ.Κ. δεν έδιωξε τους συμβασιούχους πασόκους που κληρονόμησε

    Ο Κ.Κ. δεν έταζε ψεύτικους κόσμους και μαϊμού οράματα

    Ο Κ.Κ. δανειζότανε με 80% λιγότερους τόκους από ότι ο πράσινος πανύβλαξ.

    Και το κυριότερο:

    Ο Κώστας Καραμανλής δεν μας έκανε διεθνώς ρεζίλι με τα άχρηστα πηγαινέλα, τους συνεχείς παλιμπαιδισμούς, τις γελοίες δηλώσεις και τα θεατρικά καραγκιοζιλίκια μπροστά στα ξένα κανάλια.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΙΑ.

    Πρώτα μας ξεφτιλίσατε, παλιάνθρωποι, και τώρα μας ρίχνετε στην άβυσσο της ανεργίας και της φτώχειας του Δ.Ν.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΙ ....ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
    ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΙΑ !!!!!!

    ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΡΚΟΥΝ
    - ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ -.
    ΤΟΣΟ ΧΡΟΝΟ
    ΟΣΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ
    ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΧΕΣΤΡΑ
    ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ
    ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΤΖΑΜΠΑ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
    ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    * δεν ξέρω τι θα τραβήξουμε όλοι μαςμ Αλλα εσείς θα έχετε για πάντα το ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ
    και δεν φεύγει ΠΟΤΕ
    και με ΤΙΠΟΤΑ.
    ------------------------------
    εσύ αλήτη γιομπαζολια ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. - Παλιά,οι οπαδοί του παππού του σημερινού Πρωθυπουργού,φωνάζανε στον Κοκό και στην Φρίκη ''Δεν σε θέλει ο Λαός παρ'τη μάνα σου και μπρος''

    Που να'ξερε ο MAΛΑΚΑΣ ο Γεώργιος Παπανδρέου πως μια μέρα οι Έλληνες θα φωνάζανε το ίδιο σύνθημα στο εγγονό και στην Αρχηγομήτωρ Μάργκαρετ.

    * ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ
    ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΟΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ $$$$$$$$$$$$$.
    * λακέδες των πλούσιων κερδοσκόπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κατ΄αρχήν, πρασινοφρούραρχε "Γοιωμπαζωλειά" 1ο) δεν πρόκειται για μηδέν στο πηλίκον αλλά για μηδέν εις το πηλίκιο (το γνωστό καπέλο).
    2ο) Μ' αρέσεις γιατί δουλεύεις πάντοτε με "ανοιχτά χαρτιά" (μόνο τη δεκαετία του 80 τα είχες κλειστά, στην ΕΡ-2), είσαι το άκρο άωτο της αντικειμενικότητας, γι' αυτό και επελέγης από τον Αντρίκο (κατά το γαμίκος) και τον μαυρο-προπαγανδιστή Μαρούδα (τον θυμάστε? Είναι εκείνος που για να γίνει πιστευτό κάποιο πραγματικό γεγονός τη 10-ετία του 1980, έπρεπε να το έχει διαψεύσει αυτός): Με τον πλούσιο σιτισμό του "Δημοσία δαπάνη" τη δεκαετία του 80, το θολωμένο σου μυαλό έπαθε "σοσιαλιστικό μετασχηματισμό" και έκτοτε τα βλέπεις όλα πράσινα.
    Μαλάκα Γιομπαζολιά δεν σε πιστεύει κανείς (μπορείς να ποντάρεις σε εκείνους τους νέους που δεν απέκτησαν ακόμη το δικαίωμα του εκλέγειν, γιατί οι παλαιοί, επειδή σε υπέστησαν στο πετσί τους, σε ξέρουν όλοι. Αυτοί, οι νέοι δηλ., όταν μεγαλώσουν θα πατήσουν την πεπονόφλουδα ίσως, και θα σε ψηφίσουν από άγνοια. Τότε όμως εσύ θα είσαι 150 χρονών και προφανώς εκτός λιστών της ντροπής.
    Πουλάς την ψυχή σου για τον επιούσιο (έ ρε τι κάνει ο άνθρωπος για να επιβιώσει), και αν δεν ήταν το ΠΑΣΟΚ του Αντρίκου δεν θα σε ήξερε ούτε η μάνα σου. Πού’ σε Κατσιφάρα με το αμίμητο: "αν δεν ήταν ο Αντρέας, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας". Σοβαρέψου γιατί μέχρι και το 2030 (που προβλέπεται να πεθάνουν ‘οσοι σε ‘εζησαν) δεν βλέπω να σε ψηφίζει, εκ των "κάτωθι", ούτε το δεξί τους το παπάρι....
    Υπομονή, τα 30 επόμενα χρόνια είναι δύσκολα, μετά θα έλθει η δικαίωση!!!!
    Ανςεξαρτήτων όμως όλων αυτών, θέλα να σε ρωτήσω γιατί κατεβαίνεις στην πολιτική? Αισθάνεσαι οτι "σε καλεί η πατρίδα" για να προσφέρεις εθνοσωτηρίως, αυτό που δεν μπορούν σήμερα να προσφέρπουν όλοι οι υπόλοιποι, ή σου τελέιωσε ο "συρμαές" και πρέπει να γεμίσεις τις τσέπες σου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΑΠΑΓΩΓΕΑ ΒΡΕ ΔΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΒΑΛ' ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΜΑΚΗΣ GOEBBELS-ΤΣΟΛΙΑΣ, Ο ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΕΠΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΥ, ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗΣ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΗ-ΚΩΠΗΛΑΤΗ. ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ PRESS-GR.


    ΤΟ ΑΠΑΥΓΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.

    ΠΙΑΣΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΞΥΝΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΝΩ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ [ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΠΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΟΝ ΠΙΝΟΚΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ]

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:

    ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ
    ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 4.10.2009

    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ SMS ΓΙΑ:
    *ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

    *ΝΑ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ

    ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ , ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΕΝΩΜΕΝΟ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΧΩΡΟΥ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΘΕΣΙΘΗΡΩΝ

    .... ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ

    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΜΩΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΑΚΟΜΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΤΗΣ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΝΙΔΗ ΑΡΧΗΓΟ.. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

    ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ....

    ... ΜΑ ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ
    ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΣΗΜΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΝ ΚΟΡΟΪΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ...

    ΑΝ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΑΣΟΚ

    ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥΓΙΗ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ

    [ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟ ΠΑΣΟΚ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χαχαχα τα παπαγαλάκια ότι χρώμα και να έχουν πάντα με κάνουν και γελώ, λοιπόν:

    στο ειδικό δικαστήριο του κ Γιομπαζολιά θα κάτσουν και:

    -ο Υπουργός Παιδείας και Εξωτερικών των κυβερνήσεων Σημίτη; γιατί είναι ο σημερινός Πρωθυπουργός
    -ο σημερινός Αντιπρόεδρος που είχε βρει μαύρες τρύπες σε Υπουργείο που διαχειριζόταν ο σημερινός Υπουργός Αμυνας;

    Κατανοώ τα συμφέροντα και τις επιθυμίες του κάθε υμνητή αλλά αγαπητέ κ Γιομπαζολιά υπεύθυνοι για το ΔΝΤ είναι:

    οι πολιτικοί
    οι συνδικαλιστές
    οι δημοσιογράφοι

    γιατί οργάνωσαν εκτέλεσαν συγκάλυψαν την διαχρονική μάσα 30 χρόνων και τώρα έχετε αρχίσει να φοβάστε για την κοινωνική έκρηξη που έρχεται για το ξεβράκωμα του ρόλου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ευθύνες και υπεύθυνοι δεν αρκούν, για κρεμάλες περιμένουμε ν' ακούσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΠΑ ΜΠΑ ΜΠΑ?
    ΜΑΚΗ ΤΙ ΓΑΛΥΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ?
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΚΛ.ΝΕΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΖΟΜΠΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΤΕ, ΝΑ ΖΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ?
    ΕΣΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΑ Η ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑΠΕ ΚΑΝΕΙΣ?
    ΟΛΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ?
    ΤΟΝ ΣΠΙΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ, ΤΟΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΤΗΝ ΦΙΡΜΑ ΕΣΕΝΑ ΜΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΨΑΜΠΕΛΗ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟ ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΟΥ Η ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΑΡΓΑΡΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΓΕΣ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολιτική αλητεία αυτά που λες και γράφεις Γιομπαζολιά.
    Σε παρακολούθησα χθες μ΄όσα εμετικά έλεγες στο EXTRA.
    Ανατριχίλα και καφρίλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΤΗ μηχανη του χρονου αρπαγες με συβασιουχους και τα δικα του ενοικιαζομενα στα ε.ε,το διελυσε το τμημα αλλα τον στηριζουν οι συνδικαλεσ με παραγκαγραφειο -απο δικο τους ανθρωπο- στο γραφειο αντε
    ξυπνατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οι μεγαλοσυνδικαλες σας βγαζουν βαρδιες και το λαμογιο το αλλο των 1000 ωρωΝ !!!!ξυπνατε νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΕΠΙ ΣΙΜΗΤΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΨΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ??? !!!! ΑΡΑΓΕ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..!!!!!ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ,80.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 40.000 ΚΑΙ 35.000 ΚΑΙ 70.000 Ν.ΑΦΡΙΚΗ ,ΑΖΕΡΜΠΑΙΤΖΑΝ,ΛΙΒΑΝΟ,,, ΙΤΑΛΙΑ ΚΛΠ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...5 ΜΕΡΕΣ ,4..3!!!ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ !!! ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΟΙΚΥΡΕΜΕΝΑ -ΜΑΥΡΑ -ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ !!!! ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ..!!!ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΩΣ ΣΠΕΙΡΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ??????ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ..ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ??ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...!!! ΓΙΑ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ?? ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ(ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ..Η ΑΤΟΛΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΗ ΜΕ ΣΑΣ)ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ !!!ΕΛΕΟΣ !!!ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ , ΜΕ ΤΟΝ 14 ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ,ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ Τ ΑΚΡΙΒΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ..ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!!ΚΑΙ ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΣΤΗ ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ ...ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ .. ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ..ΕΣΕΙΣ !! ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΙ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ...ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΧΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ..-ΚΟΡΑΚΑΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ..- ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΗΡΘΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ .ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΤΕ ..ΚΥΡΙΟΙ ..,ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ .., ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ..ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΑΝΑ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ..ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΘΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ -ΘΥΣΙΑ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ- ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ..ΚΥΡΡΡΡΙΟΙ..ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ . !!!???ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΦΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΕΜΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ..ΚΥΡΙΟΙ..,ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ..ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΥΡΙΟΙ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ!!!!ΕΚΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΜΕΝΟ ΤΟ ΛΥΡΙ..ΚΟΚΟΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ !!!
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΡΕΛΕΝΕΣΤΕ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΑΣ..ΕΤΣΙ? ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ..ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΥΡΙΟΙ .ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΠΙΑ..ΝΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ !!!ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.. ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΥΤΕΥΣΗ ΧΑΧΑ ΧΟΥ ΧΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ..ΚΥΡΙΟΙ!!ΞΕΡΟΥΝ..ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΗΜΙΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ,.... ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΔΝΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ,ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ....ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΚΥΡΙΟΙ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ.......................(ΑΠΟ ΠΑΝΩ)..ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ...ΓΙΑ ΟΜΕΛΕΤΑ ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ..ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΚΥΡΙΟΙ !!!ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ..ΣΤΗΝ ΕΡΤ..ΕΝΑΣ ΡΕ .. ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΛΗ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΘΑΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΚΗ ...ΟΣΟΥΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ ..(ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ...)..ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΣ ΗΛΙΟ ΝΑ ΜΕΘΥΣΕΙΣ !!!!!!!!ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.. ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ.., ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑ.. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΗΛΙΕ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ !!!!!!!! ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..ΜΑΥΡΟ ΕΣΕΙΣ .ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΕΜΕΙΣ!!!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ..ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΟΝΟΜΑΤΑ..ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ Δ.Ν.Τ

    Υ.Γ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ"ΑΦΟΥ ΠΑΛΙ ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΦΑΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. που εισαι τοσο καιρο φιλε ..κανε ενα βημα μπεσ μπροστα να τους τσακισουμε τους αλητες.Προσωπικα σου ζηταμε συγνωμη,ξερεις δεν ηταν ακριβως ετσι οπως ελεγες,ομως δεν ηταν αδειασμα,ελα πισω μπες μπροστα εισαι δυνατος φιλε και τους τα λες και ετσι οπως πρεπει...σε περιμενουμε ,σε χειαζομαστε,μην τα χασουμε ολα,συγμωμη και παλι αλλα μην στεκεσαι αλλο διπλα σ αυτους που σε χρησιμοποιουν τωρα το ξερεις..η δεν το ξερεις ποσο σε κοροιδευουν ακομη!!!Μην ζητας απο τους αλλους να ξυπνησουν οταν εσυ δεν βλεπεις στο ενα μετρο..ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ..ΤΑ ΦΙΔΙΑ ειναι παντου
    γυρω σου κι αν δεν τα δεις ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ..!!!Ελα πισω και παρε μαζι σου τα σωστα παιδια ..θα ερθουν γιατι σε πιστευουν..θα εχις το ΛΟΓΟ ΣΟΥ ..αυτον τον σωστο τον ΕΝΤΙΜΟ ...!!τι εισαι εσυ? σαν τους αλλους που με φωνες και παπαρες κανουν τους συνδικαλιστες και εχουν ΗΔΗ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ????!!!!!!!!!!Ελα φιλε να το χτισουμε απ την αρχη πριν ειναι αργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. αποσπασμα(αφιερωμενο στους "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ") του βιβλιου που θα κυκλοφορησει για την ΕΡΤ

    ........η δυναμη των κρατικων οργανων ειχε σκοπο την διατηρηση της υποταγης των μαζων για μικροκοματικα αλλα και μεγαλοκοματικα συμφεροντα με μονο σκοπο την αντληση χρηματος με οποιοδηποτε τροπο και μεσο απο τους δημοσιους οργανισμους, μια σπουδαια "επιστημονικη" τεχνικη που δυστυχως εφαρμοστηκε απο "σοσιαλιστες" και "δημοκρατες"και στην ΕΡΤ .Μεσα σε τοσα χρονια ποτε δεν ειδαμε αξιους ανθρωπους σε αξιες θεσεις παρα μονο ενα ανακατεμα συμφεροντων
    με βαση τις γνωριμες τα μεσα και την υποτελεια.Ολοκληρη αυτη η ..τεχνικη χρησιμοποιηθηκε ανευθυνα ,παρασκηνιακα με τροπο που χρησιμοποιουσαν την δυναμη τους οι ευνουχοι των αυτοκρατορων και οι ερωμενες των βασιλεων στο παρελθον......
    ..,ο σοσιαλισμος πλεον δεν σημαινε τιποτα περισσοτερο απο την αντικατασταση μιας κατηγοριας αφεντικων σε μια αλλη !!Ολοκληρη η δυναμη των καπιταλιστων αφεντικων που ηττηθηκε στους δρομους και στους αγωνες απο πραγματικους ιδεολογους περασε στα λαμογια στα τροκτικα και στους πολιτικους τυχοδιωκτες.Οι συνταγματικα κατοχυρωμενοι δειλοι μολις ξεκινουσαν το φαγοποτι και την μεγαλη καταστροφη....

    ..συνεχιζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ..,συνεχεια (μικρο αποσπασμα)

    ....,διαχρονικα ολο αυτο το συστημα παραγωγης χρηματος με παραμαγαζα εξω απο την Ερτ -απο υπαλληλους της Ερτ -εγινε δογμα και απεκτησε κρυφους μεν φανατικους δε "οπαδους".Πολλοι απ αυτους ηταν ηδη σε ποστα ,κυριως παραγωγοι οι οποιοι ηλενχαν το παιχνιδι δια μεσου του κομματος οπως συμβαινει ακομα και σημερα με το κυβερνον κομμα ...ειρωνικο¨μεν πραγματικο δε..,λυπηρο επισης αν σκεφτει κανεις οτι ο ανθρωπος που αποφασιζει για την ομαδα(ναι υπαρχουν κι αυτα) του Μαξιμου ουδεμια γνωση εχει σε τεχνικα θεματα και χειροτερα δεν εχει ουτε τα τυπικα προσοντα που απαιτουνται για την θεση αυτη.(Διαβασα παραπανω ενα φιλο να γραφει.."..ντρεπομαι που ειμαι Ελληνας..",..εχεις δικιο φιλε ..τοσα χρονια στην ΕΡΤ ντρεπομαι καθε μερα για τον ιδιο λογο ..!!Δυστυχως εδω μας εφεραν οι φασιστες της Δημοκρατιας )
    .....,κι οπως καθε δογμα ειχε και αρχιερεις..και φαρισαιους.Η ιερα εξεταση που αποφενοταν για το σε ποιον,πως ,που και ποτε θα μοιραστει το "ΜΑΥΡΟ" χρημα μοιραζε συχωροχαρτια σε οσους και οσες εδειχναν υποταγη και εστελνε στην πυρα οσους και οσες βρισκονταν απενατι της.Το εργο αυτο το ειχε αναλαβει το συνδικαλιστικο λομπυ που ενεργουσε αρχικα ως μεσαζων και μετα ως εκτελεστης.(σ αυτο το σημειο υπαρχουν αναφορες με τα ονοματα ολων εκεινων που επραξαν τα παραπανω .., περιπου δεκα σελιδες!!)..

    ..Συνεχιζεται

    Υ.Γ Το βιβλιο θα εκδοθει συντομα και θα περιλαμβανει και πλουσιο φωτογραφικο υλικο !!!!!!!!!!
    ο αγωνας τωρα ξεκιναει

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση