GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηρωας θα είναι αυτός που θα μας βγάλει από την κρίση...

Επειδή διαβάζω πως ο Ανδρέας Λοβέρδος θα γίνει ήρωας αν παραιτηθεί γιατί δεν δέχεται κατάργηση του 13-14 μισθού κτλ, θα ήθελα να πω το εξής...

Επειδή διαβάζω πως ο Ανδρέας Λοβέρδος θα γίνει ήρωας αν παραιτηθεί γιατί δεν δέχεται κατάργηση του 13-14 μισθού κτλ, θα ήθελα να πω το εξής:
Εαν πάμε με τη λογική αυτή, τότε και αν παραιτηθεί όλο το Πασοκ απο την Εξουσία, θα είναι ήρωες;; Γιατί δέχεται κανείς αυτές τις καταργήσεις;; Αν παραιτηθεί ο Παπανδρέου θα είναι ήρωας ή αν κάτσει σημαίνει οτι τις θέλει κιόλας; Και αν παραιτηθεί, ποιος θα έρθει;; Και σε εκλογές να ήμασταν ουτε η ΝΔ δεν θα ήθελε να αναλάβει τετοια εξουσία.
Μην έχουμε δυο μετρα και δυο σταθμα!
Το κράτος ήταν μπάχαλο πριν γίνει ο Παπανδρέου πρωθυπουργός. Είτε ήξεραν το έλλειμα έιτε οχι, είτε ήξεραν οτι
...

αναλαμβάνουν μια 'καυτή πατάτα' είτε όχι, είτε θέλουν είτε οχι, απο τη στιγμή που βρίσκονται σε δυσμενή ιστορική συγκαιρία για τη χώρα έχουν χρέος, εφόσον είναι έντιμοι να πράξουν αυτά που πρέπει ώστε να μην διαλυθεί εντελώς το κράτος. Είμαστε στο παρα 5 για διάλυση, θέλουμε να διαλυθούμε; Απο το να χρεωκοπήσουμε, καλύτερα να 'ματώσουμε' με ΔΝΤ γιατί καλύτερα αποτελέσματα θα έχει, απο οτι αν διαλυθούμε εντελώς, μα εντελώς σαν κράτος.
Οπότε κ. Λοβέρδε, στον 'πόλεμο' που ξεκινάει στον ελληνικό λαό, δεν επιλέγουμε να κοιτάξουμε την υστεροφημία και το προσωπικό συμφέρον(όπως έκαναν άλλοι στο παρελθόν και φτάσαμε εδω), αλλά προσπαθούμε να σώσουμε τον ελληνικό λαό...
ΗΡΩΑΣ θα είναι Αυτός που θα μας βγάλει απο την κρίση, όχι Αυτός που φεύγει όταν ο λαός περιμένει απο αυτόν να τον σώσει...
Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ στη φουρτούνα φαίνεται, δεν φεύγει με βαρκούλα αφήνοντας το πλοίο να βουλιάξει αφηφώντας το πλήρωμα...
Η Ελλάδα ζει ιστορικές στιγμές μετά την Μεταπολίτευση... Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ!!!

Νίκος Η.

27 σχόλια

  1. Και πως θα τρωνε τον αμπακο αν παραιτηθουν?
    Οσα εχουν μαζεψει τοσα χρονια δεν φτανουν,πρεπει να μαζεψουν κι αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος σου λέει οτι αντικειμενικός σκοπός τους είναι η εξυπηρέτηση ΟΧΙ των συμφερόντων του λαού, αλλά άλλων κέντρων εξουσίας.

    Άν σκοπός τους είναι ΑΛΛΟΙ και όχι εμείς τοτε φυσικά και θα κάτσει στην εξουσία. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ να τα κάνει και αυτός θα φύγει???

    Όσο για τη ΝΔ, σκέψου να ήτανε κυβέρνηση και να ΔΟΚΙΜΑΖΕ έστω να τα κάνει αυτά... θα είχαν απολέσει ουσιαστικά ένα κόμμα αστικής εξουσίας.

    ΜΗΝ είστε τόσο αφελείς.. για κάποιο λόγω κάθονται εκει.

    Και γω θα ήθελανα να ελπίζω οτι σκέφτονται εμένα αλλα οι ΠΡΑΞΕΙΣ τους , άλλα δελιχνουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι κοινό έχει ο Γιωργάκης με τις γαλοπούλες;

    Και οι δύο, τη βγάζουν δε τη βγάζουν μέχρι τα Χριστούγεννα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απλα να αναλαβει καποιος που δεν θα κρεμεται απο ξενα παπαρια να ειναι ελληναρας και να δουλεψει για την ελλαδα και τους ελληνες,και πρωτα απο ολα δρομο στις κολοχορες τους ολοι μα ολοι οι αλοδαποι,και μετα υπαρχουν λυσεις δανεικων χωρις ορους τετοιους τυπου δντ οπως κινα ρωσσια κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Ο ΔΡΑΠΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΧΠΡΕΣΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΝΥΧΤΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΝ ΣΕΜΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΝΩΛΗ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΒΡΙΣΙΔΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Παπανδρέου πρέπει να κάτσει στο σκαμνί και να απολογηθεί προτού οδηγηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

    Συνειδητά και με πλήρη σχεδιασμό οδήγησε τα πράγματα έως εδω και συνέπραξε αμέσως ή εμμέσως με τους εμπρησμούς της Ελληνικής γής μεταξύ 2007-2009, την “τρομοκρατία” και τα Δεκεμβριανά για να γύγει η τελευταία εθνική κυβέρνηση της χώρας.

    Και πλέον ετοιμάζεται για το σχέδιο Β που είναι το ξεπούλημα του Αιγαίου, Μακεδονίας, Κύπρου και Θράκης σε συνδυασμό με την εθνοαλλοίωση στο εσωτερικό της χώρας.

    Ως πολιτικός έχει τερματίσει τη “σταδιοσρομία” του γιατί αυτό που επέρχεται δεν είναι ικανό να τον κρατήσει στη θέση του και απορώ με την αφελειά του εάν νομ΄ζει ότι θα έχει δαφορετική τύχη από προσωπικότηες όπως ο Εφιάλτης, Γούσης και λοιποί.

    Το “κόλπο” του έχιε πλέον διαρρεύσει με πάσα λεπτομέρεια σε όλα τα κέντρα αποφάσεων του πλανήτη και όσοι χάνουν ή θα χάσουν από την εφαρμοζόμενη πολιτική του, θα τον λιανίσουν, γιατί δεν μιλάμε για εργατοπατέρες τύπου ΓΣΣΕ ή ψωραλέους Έλληνες “δοαπλεκόμενος”, αλλά για πανίσχυρα οικονομικά και πολιτική συμφέροντα που πλήττονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τον ΓΚΑΠ.

    Η μόνη σωτηρία του είναι να δηλώσει παραίτηση-συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης και να φύγει δια παντός στο εξωτερικό-Μινεζότα.

    Σημειώστε το αυτό, γιατί τόσο η οργή του Ελληνικού λαού, όσο και η εκδίκηση πανίσχυρών συμφερόντων στην Ευρώπη κυρίως, προοιώνίζει πολύ άσχημα μαντάτα για τον ίδιο και τους περί αυτών.

    Αλλά βλέπεται, δύο πράγματα είναι απέραντα “Το σύμπαν και η βλακεία”.

    όσο αφορά αυτούς που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, έχω να πως μόνο το εξής :
    “Πως αισθάνεστε τώρα που είστε τόσο μαλάκες ??” _________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΒΡΕ ΧΑΖΟΜΑΛΑΚΕς ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΑΛΙΟΤΣΟΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ.
    ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ.

    ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΡΕ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.
    ΝΑ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΤΗ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΚΚΕ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΗΣΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΚΕ
    ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ;;;
    ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ;;;;
    ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΡΑ ΤΟ 6 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ 94% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ .
    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μονο ο δρ Κουτσουκος μπορει να μας βγαλει απο την κριση

    οσο ασχολειστε με τους ανθρωπους του παραλθοντος κανετε κακο στη χωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ήμουν εγώ στο πάρτυ!
    Ένα βασικό επικοινωνιακό πιασάρικο επιχείρημα για την προσφυγή στο ΔΝΤ – το οποίο ακούγεται όλο και συχνότερα- είναι ότι στο πάρτυ συμμετείχαμε όλοι και άρα όλοι πρέπει να πληρώσουμε.

    Ας πούμε λοιπόν ότι δυνητικά καλεσμένοι στο πάρτυ ήταν 1000.

    Οι 100 πήραν λεφτά από τους 900 για να μπουν μέσα και να φωνάξουν σε λίγο και τους υπόλοιπους. Οι 30 έκατσαν πρώτο τραπέζι πίστα. Οι υπόλοιποι 70 στριμώχτηκαν στο μπαρ. Κάθε λίγο κάποιος από τους 70 έβγαινε έξω και έλεγε στους 900: «Παιδιά σε λίγο θα μπείτε, δώστε κανά φράγκο και θα τα κανονίσουμε όλα».

    Με διάφορα τεχνάσματα, υποσχέσεις και απειλές οι 100 είχαν σε διαρκή αφαίμαξη τους 900.

    Όταν οι 900 αγρίευαν έβαζαν έναν μέσα για ένα ποτάκι στο όρθιο, να δει τι ωραία που είναι, να το μεταφέρει στους υπόλοιπους να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα.

    Τα χρόνια πέρασαν, οι 100 πέρασαν υπέροχα, οι 900 ζούσαν με την προσμονή. Οι 30 αγχώθηκαν. Ο λογαριασμός ήταν πολύ μεγάλος. Μπουκάλια, σφηνάκια, λουλούδια, παρελκόμενα. Είπαν στους 70 να βγουν για μια ακόμη φορά έξω, να μαζέψουν λεφτά. «Δεν θα μας δώσουν πάλι, άσε που μπορεί και να μας πλακώσουν» αντέτειναν.

    Και τότε οι 30 μεγάλοι συνεννοήθηκαν με το μαγαζί και αποφάσισαν να στείλουν τους μπράβους, να πάρουν από τους πολλούς ότι έχουν και δεν έχουν.

    Ελπίζω να περάσατε καλά κύριοι. Τύφλα στο μεθύσι είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. <>

    ΗΞΕΡΑΝ δείτε ΔΗΛΩΣΕΙΣ

    ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ
    στο σιτε του ΠΑΣΟΚ στις 14/09/2009 που μιλάειγιατο χρέοςκαι λέει: Το χρέος σήμερα είναι γύρω στα 280 δισεκατομμύρια ευρώ. Απ' αυτά, τα 100 δισεκατομμύρια τα φόρτωσε η Νέα Δημοκρατία τα τελευταία πέντε χρόνια. Και άλλα 50 δισεκατομμύρια είχε φορτώσει πριν. Αυτός που χρεώνει αυτή τη χώρα λοιπόν και επιβαρύνει τις μελλοντικές γενιές είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
    Ολο το κείμενο: http://www.pasok.gr/portal/resource/contentObject/id/9b0e57fe-4a05-45f3-baf4-76dc7660fb57

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η Ελλάδα κινδυνεύει!!!Οσο πιό γρήγορα το καταλάβουμε τόσο πιό γρήγορα θα σωθούμε! Το θέμα δεν είναι να παραιτηθούν οι κυβερνώντες, το θέμα είναι να κλειστούν στη φυλακή όσοι κατάκλεβαν τόσα χρόνια το κράτος,όσοι κάλυπταν τους κλέφτες και όσοι οδήγησαν σήμερα τη χώρα ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ στο στόμα του λύκου, στην εξαθλίωση και στην υποτέλεια. Ας ορισθεί μια οικουμενική κυβέρνηση απο αδιάφθορους [αποδειγμένα] και μή εξαρτώμενους και άς προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση της χώρας με την συμμετοχή του Ελληνικού λαού!!![δημοψήφισμα κ.λ.π.] Πρόεδρο της Δημοκρατίας έχουμε.Ακούει κανείς???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οτι ηξεραν,ηξεραν και αυτο ειναι το χειροτερο και εφοσον ηξεραν τι εκαναν 6 μηνες?Τιποτα.
    Ξυνοντουσαν μονο και κανανε ανοιχτη ηλιθια διακυβερνηση,ολα τα ειχε η Μαργιορη δηλαδη.
    Ειναι συνενοχοι και αυτοι,μην μας ζαλιζετε ολοι αντε να ματωσετε εσεις αν τα τρωγατε μαζι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εφτά μηνών μυαλό ο ΜΠΟΥΛΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ! Φτου σου να μην σε βασκάνω αντράκι μου! Ναι εφτά μηνών μυαλό το εφταμηνίτικο μας………. !!!!!
    Το είπε σήμερα στη Βουλή ο κανακάρης μας…. Τι είπε; Απευθυνόμενος στον Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου σήμερα Παρασκευή 30/4/2010 είπε το αμίμητο και μην προσπαθήσει κανείς άλλος να το πει εκτός και αν φοράει πάμπερς, -----Κύριε Παπανδρέου εδώ και εφτά μήνες η Ελλάδα υποφέρει εξ αιτίας σας!!! ------
    Προφανώς ο ΜΠΟΥΛΗΣ ή εφταμηνίτικος είναι ή μυαλό εφτά μηνών παιδιού έχει, γιατί ή στο μυαλουδάκι του φαίνετε ότι ο κόσμος είναι εφτά μηνών ή πριν από εφτά μήνες κάθε πρωί σε όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες στην Ελλάδα μας δηλαδή εν τέλει, κάθε πρωί ένας τεράστιος πελαργός φορτωμένος καλούδια ερχόταν και τα μοίραζε και λογαριασμό δεν έφερνε, πάρε κόσμε φώναζε δηλαδή, εγώ θα σας ταΐζω, εγώ θα σας φροντίζω, μην σας νοιάζει για το αύριο, εγώ είμαι εδώ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μόνο πού οί ''καπετάνιοι'' είναι οί ίδιοι,πού ''προχθές,χθές καί σήμερα'',έχουν προσαράξει τό ''σκάφος ή Ελλάς'' πολλάκις κι εάν παραμείνουν οί ίδιοι (διαχρονικά ίδιοι),τότε κι αύριο ή πορεία τού σκάφους είναι προδιαγεγραμμένη!!!!
    Χρειαζόμεθα τόν ''από μηχανής θεό'',άν καί πολύ πιστεύω ότι μάς έχει εγκαταλείψει κι Αυτός!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά το ήξεραν δεν ήξεραν, ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, εσύ για το δικό σου μέρος ευθύνης γνώσης και στάσης ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ των αιρετών ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/09/blog-post.html
    ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ της ΣΚΥΡΟΥ τι έχεις κάνει?

    Αξιότιμε κ. Λοβέρδὅ
    http://diaploki-diafthora.blogspot.com/2008/09/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. "Ηρωας θα είναι αυτός που θα μας βγάλει από την κρίση..."

    μόνο που θα πρέπει να έχει ΚΑΙ κότσια πολιτικά πέρα από τα ψηφοθυρικά κουκιά των αλαλαζόντων γηπέδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Ανδρέας Λοβέρδος δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να παραιτηθεί. Είναι λεβέντης, μαχητής, καθαρός, θαυμάσιος πολιτικός και πρέπει να το παλαίψει. Η Ελλάδα περνά μεγάλο λούκι το λέει όλος ο πλανήτης, αλλά το νιώθουμε και εμείς καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντε πάλι με το βλακογιώργο θα ασχολούμαστε ; βρε ηλίθιε ήρωας θα ήταν εἀν στις 5 Φεβρουαρίου 2010 καθόταν στον Παρθενώνα μαζί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και έλεγε στους κατακτητές του Δ΄ΡΑΙΧ ότι εγώ το μαγαζί το κλείνω σε τρείς ημέρες δεν πληρώνω, Τὀτε πράγματι θα ήταν ήρωας, τώρα είναι δοσίλογος και προδ..της αφήστε τις μαλακίες και σοβαρευτείτε κοπρίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΟΠΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

    Και ότι και να κάνουν ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΔΕΣ και τα ΜΜΕ των ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ, όπως το ΟΧΙ στο Σχέδιο Ανάν και στο Βουκουρέστι το είπε ο Καραμανλής.
    Έτσι και το ΝΑΙ στο Σχέδιο Ανάν και το ΔΝΤ (και γενικά το ξεπούλημα της κατακαημένης πατρίδας) το είπε ο Γιώργος Geoffrey Παπανδρέου.

    Ετσι θα τους καταγράψει και τους δύο η Ιστορία αγαπητέ.
    Τα άλλα είναι φληναφήματα για να νιώθουν καλά οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ……..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σωστά τα λες εσύ αλλά θα περίμενα ο ΓΑΠ που μας κορόιδεψε να βγεί δημόσια να το πεί οτι και αυτός, όπως και ο Καραμανλής, μας κορόιδεψαν για να διατηρήσουν την καρέκλα τους. Δηλαδή, αν πεθάνει αύριο ο ΓΑΠ, η Ελλάδα θα σβήσει απ' τον χάρτη? Όχι φίλε μου, οι "φιλοι" μας που έχουν τα ομόλογά μας θα μας φέρουν κάποιον άλλον σωτήρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Παραιτηθείτε τοτε και δώστε στον κοσμο το δικαίωμα να διαλέξει το δρόμο του.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλές εναλλακτικές λύσεις (δες Δελαστικ στο ΠΡΙΝ) και έχουμε δικαίωμα να διαλέξουμε το μέλλον μας.

    ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. <>
    ΤΟΝ ΗΡΩΑ
    ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΕΜΑΣΑΜΕ

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ
    ΝΑ ΑΝΓΝΩΡΊΣΟΥΜΕ
    ΤΟΝ ΗΡΩΑ
    ΑΚΟΜΗ
    ΚΙ ΑΝ ΣΚΟΝΤΑΦΤΑΜΕ
    ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ

    ΗΡΩΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
    ΕΙΝΑΙ
    ΜΟΝΟ
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΠΕΙ
    "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΨΕΥΤΗ ΣΑΠΙΟ ΣΠΕΡΜΑ

    Όταν ο κ. Παπανδρέου έλεγε «λεφτά υπάρχουν», ήξερε τι έλεγε;

    α) Αν ήξερε και λεφτά υπήρχαν, τότε η ανεπάρκειά του είναι πρωτοφανής γιατί μέσα σε έξη μήνες διέλυσε τη χώρα!

    β) Αν ήξερε ότι λεφτά δεν υπήρχαν και έλεγε ότι υπάρχουν, τότε είναι ένας αδίστακτος δημαγωγός, ο οποίος υπέκλεψε την ψήφο του ελληνικού λαού και δεν νομιμοποιείται να κυβερνά διότι σφετερίστηκε την εξουσία.

    γ) Αν νόμιζε ότι λεφτά υπήρχαν, και κανένας δεν βρέθηκε να του πει ότι δεν υπήρχαν, τότε η αφέλεια του είναι απίστευτη και το επιτελείο του για τα πανηγύρια.

    δ) Αν ούτε νόμιζε, ούτε ήξερε, ούτε ενδιαφέρθηκε να μάθει, τι λεφτά υπήρχαν, τότε είναι εξαιρετικά επιπόλαιος και είναι επικίνδυνο να κρατάει στα χέρια του τις τύχες της πατρίδας μας .

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

    ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ:
    ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΧΕΙ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ SITE ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΥΣΑΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΟΥΝ;
    ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΟΥ ΜΠΙΖ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΑΖΕΙ(ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΝΔ)ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
    ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ,ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ!
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΚΑ ΠΟΥ ΔΟΞΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση